2015 Nisan Anneleri

Anladım kuzum... e doktorla görüşmeye de az kalmış ama..
Sağlıklı olsun da ufaklık inan kilosunu çok alır...
Ama çok dayanamıyorum dersen de doktoruna bir telefon et konuş istersen?
Şimdi plasenta yaslanmasi dedin de kafama takıldı baktım internetten plesenta yaslanmasinda su azalabiliyor ve bebegin kilosu anne karninda dusuyor son 3 kontrolde ki kilo aklıma geldi de doktor 2200 dedi bana 10 gün sonra gittim 2500 civarı dedi suyunda azalma var dedi 1 hafta sonra gittim 2200 dedi suyunda hala azalma var dedi dopplere gönderdi sonuca baktı yorum yapmadı acaba bebeğim bebeğim gittikçe küçülüyor mu ben nasıl bekleyecem cumartesiyi doktoru arasam ne diyebilirim ki

ben de yürüyüş yapıcaktım ama yağmurlu hava bu yüzden evde temizliğe devam :)
ben de son kişisel temizligimi yapıcam, bakalım nasıl becericem... ilk doğumuma cam silip de gitmiştim geçenki kontrolden sonra annem benle dalga geciyordu, hadi camları silelim diye :) ben de temizlik yapayimbari

Ya canim senin doktorun sana aciklama yapmiyormu?bu nedenlerden dolayi bebek kilo kaybediyor.suyu azaliyor diye.anlamadim valla neden sana aciklama yapmiyor?

Tatlim son hafta boyu kilosu pek değişmedi çünkü çok hastaydım serum falan yedim yemek yemedim.. ama şu an 2950 gram ve 50 santim.. Bugün doktor, sonuna kadar beklersek Çok rahat 3500 üstü doğar dedi

Bebeğin çok büyük olması bence iyi bi durum degil; geçen haftaki kontrol de (36+4) de 3500 gr 51 cm idi bebegim; 5 gün geçti inanin iyice agirlasiyorum; çalışmak zorundayım ve her yerim ağrıyor ; keşke daha hafif olsa diyorum. ; normal doğum şansım da her geçen gün azalıyor; önemli olan sağlıklı olmasi

Googlea baby shower sticker yazınca örnekler çıkıyo. Onlar kaydedip paintte değiştirdim ben. Sonra kırtasiyede çıkarttırdım yapışkanlı ve hazır kesilmiş olarak
merhaba bende mayıs annesı olucam ınsallah bende bır arkadasa hazırlattımda bastırma ucretı ne kdr oluyor bana kırtasıye 60 tena ıcın 20 tl dedı cok geldı normalmı bılmıyorum fıyatları

ben de son kişisel temizligimi yapıcam, bakalım nasıl becericem... ilk doğumuma cam silip de gitmiştim geçenki kontrolden sonra annem benle dalga geciyordu, hadi camları silelim diye :) ben de temizlik yapayimbari

kendin zor olmaz mı canım ya ben karından göremiyorum bile. 37. haftada yaptırmıştım ama aradan 2 hafta geçti yine bir gideyim diyorum bugün. doğumdan önce ki son olur umarım artık.

Ya canim senin doktorun sana aciklama yapmiyormu?bu nedenlerden dolayi bebek kilo kaybediyor.suyu azaliyor diye.anlamadim valla neden sana aciklama yapmiyor?
Sadece böyle devam ederse haftaya alırız dedi normalde hep açıklama yapar ama raporla ilgili bişey demedi raporda plasenta grade 3 yazıyo plesenta yaslanmasiymis buda ama son haftalarda normalmis

Kizlar şimdi kontrolden çıktım ben bir kilo vermiştim ama oğlum da zayıflamis görünüyor bu olur mu geçen hafta 2875 lan bebek şimdi 2300 gösteriyor biri akıl versin doktor zaten pozisyondan FL ölcw medi bütün değerler bi hafta önde kilo sıkıntılı.kkiloyu çok takmam da acaba anne karnında bebek zayıflar mi sinirim bozuldu

kızlar dün akşam karnım gerim gerim geriliyordu hatta şuanda da aynısı olmaya başladı ben bunları oğlumun hareketleri diyordum hatta eşime demiştim bak popoyu dayadı gene diye. şimdi tesadüfen bir yerde okudum bunlar kasılmaymış!! ayy ben mi pimpirikliyim her şeyi doğuma yoruyorum gerçek kasılma mı bunlar nasıl anlıcam yaa

Canı hiç zayıflayan duymadım, bence de ya geçen haftaki ya bu haftaki yanlış ölçümdür. Benim de başıma şöyle bir olay gelmişti 34 ten 35 e 350 gram almıştı 35 den 36 ya 20 gram.Yani ben de şok olmuştum en az 200 almasını ümit ederken.Bu hafta da 150 gram almış tamamen dengesiz ilerliyor yani.Ben de 20 gram aldığı haftada çok şüphelendim acaba doktor yanlış mı ölçtü dedim bir önceki hafta

Yaa ben düşünemedim bunu bilmediğini icine kurt düşürmüşüm resmen çok üzüldüm
Ama kuzum o kilo ölçümlerine Çok takılma sen. ayrıca dopler den bakmış doktorun yani bu ihtimalin cevabını da biliyordur... ona göre kafasında muhakkak bir plan vardır.. yani gözden kaçmış olacağını hic mi hiç sanmıyorum...
Doktoru ararsan da en fazla, ben artık alınması taraftarıyım böyle yorucu oldu vs diyebilirsin..

Tabi iyi degil tatlim.. benim de başından beri cabuk çıkan ve sivri bir karnım var bitmedi sırt bel ağrıları.. ki ağır iyice simdi nasil zorlanıyorum kalkarken falan..
Zaten doktor da 2 3 kontrol önce açıkça kendi dedi, bu gelişmesiyle devam ederse dönecek yeri kalmaz zaten diye. öyle de oluyor galiba... çünkü oğlum yan dönüyor bazen falan sonra geri oturma haline dönüyor.. yapamıyor galiba kuzum...
Ama dedigin gibi normal yada sezaryen, önemli olan saglikla kavuşmak gercekten...

Kuzum ölçümlere Çok takılma.. yarım kilo aşağı yukarı oynama ihtimali var zaten sen de demişsin tam ölçemedi diye.. o yüzden canını sıkma.
Hepsi bir yana zaten artik çok şükür saglikla sona geldik... yani simdi bebekler doğarsa da bir risk yok.. o yüzden sakince pozitif pozitif beklemeye çalışmalıyız...
Bazen gercekten zor olsa da....

kendin zor olmaz mı canım ya ben karından göremiyorum bile. 37. haftada yaptırmıştım ama aradan 2 hafta geçti yine bir gideyim diyorum bugün. doğumdan önce ki son olur umarım artık.
ben de göremiyorum ama çok fazla değil diye bi şansimı deniycem, ben de kuaföre gitmistim en son ama mantar oldum gittikten sonra, o yüzden içime sinmiyor gitmek

Bu arada herkesler günaydın. Biz de dün son muayenemizi olduk .Doktor bundan sonraki görüşme hastanede dedi ve 7 nisan Salı günü için doğum kararı aldı. Azıcık şokta olan ve kafası karmakarışık olan ben; azıcık korku baya, heyecan ile son 5 günümü bekliyorum

evet canım onlar doğuma hazırlık kasılmaları, bende de haftalardır var ama doğum sancısı değil rahat ol sen...

bayan olsaydı düşünürdüm canım, ben bayan dr. tercih ediyorum, senin adına da çok sevindim, son zamanlardaki evhamlarından kurtulmuşsun böylelikle....

beni de bugün çağırmıştı ama gitmedim, açılma var mı diye bakar bi dahakine, hazırlıklı gitmek istiyorum... sen de gittiysen haberleri yaz bize
Ben dün gitmistim cnm , nst.de sancı cikmadi suyuna bakti iyi dedi ,cuma gunu tekrar cagirdi..
Sen nezaman gideceksin ,durumun nasil , ağrı sancı varmı bisiy ??

bayan olsaydı düşünürdüm canım, ben bayan dr. tercih ediyorum, senin adına da çok sevindim, son zamanlardaki evhamlarından kurtulmuşsun böylelikle....
Canım ben kadın îstemedim hiç ilk gebeliğim cahil bir kadın doktor yüzüsnden son buldu üstelik kendide gebeydi yani o yüzden bî ön yargı var bende Kadın doktorlara karşı

Ben dün gitmistim cnm , nst.de sancı cikmadi suyuna bakti iyi dedi ,cuma gunu tekrar cagirdi..
Sen nezaman gideceksin ,durumun nasil , ağrı sancı varmı bisiy ??
malesef canım, kayda deger bisey yok hala, benimkinin de suyu iyi, sancı çıkmadı aynen ama dr.a kalsa cumartesi yatıracak beni, ben beklemek istiyorum dedim şimdilik, o yüzden yürüyüşe ağırlık vericem artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…