2015 Nisan Anneleri

Canım canını sıkma.yanlış ölçüm olma ihtimali yüksek.ama şuda var bebek anne karnında çok hızlı kilo aldığı gibi çok hızlıda zayıflayabiliyormuş son dönemlerinde.sağlıklı olsun yeterki.doğunca sürekli emzirirsin alır kilosunu pıtırcık:)benimki 6 günde 200 gram almış.gece gündüz emzirdim sarılık olmasın diye:)

Canım ben kadın îstemedim hiç ilk gebeliğim cahil bir kadın doktor yüzüsnden son buldu üstelik kendide gebeydi yani o yüzden bî ön yargı var bende Kadın doktorlara karşı
bilemiyorum canım, çok iyisi de var, kötüsü de var her meslek dalında olduğu gibi, tercih meselesi sonuçta ama iyi seçmek gerekiyor dr.u gercekten...... ilk hamileliginin öyle son bulması da üzücü bir durum tabi, inşallah bunu tamamladın sayılır hayırlısıyla....

Ay neden ki bende kivi çok yiyorum

Nst sonucu mu göstermeye girdim sordum önceki hastanın bilgileriyle karışmış olan benim tansiyona oldu kafayı ne kadar taktim sam tansiyon yukselmis kuzum iyi sukur

Teşekkür ederim canım :)

Benim dr.m suyu iyi kilosuda iyi suan bir risk yok , bir hafta daha bekliyelim ,eger dogum gerceklesmez ise ne yapacagimizi oturur konusuruz dedi.

İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza

Yok canım sakin üzülme bebegimin hareketleri iyi şimdi çok şükür sabredip bekleyecem artık

Biz de dün kontrole gittik. Doktor çatı muayenesi yaptı biraz canım yandı ama ben kendimi çok kastım ondan oldu bir de rahimi uyardı ki bebek artık yola çıksın diye. Hiç açılmam yok çatı da uygun. Kuzum yerinden memnun yani gelmeye niyeti yok.10 günde çok az kilo almış ama bu iyi en azından doğumun rahat olur dedi doktorum.Nst de de sancılar var ama çok fazla değil. Bakalım ne zaman gelcek yavru kuşum. Bir de rahimdeki kasların gevşemesi için eşin eliyle masaj yapabilir dedi böylece hem rahim uyarılmış olur hemde kaslar gevşer dedi. Ellerim ayaklarım bacaklarım ve yüzüm şişiyor ama tansiyonum normal artık yürürken bile bacaklarım ağrıyor bakalım yürüyüş nasıl yapıcam

Ay neden ki bende kivi çok yiyorum
Canim ben cok seviyorum kiviyi bide dedim c vitamini alsin bebegim boll boll yedikce yedim.sindi gormen lazim vucudumu her yerim kasiniyor.doktorum hemen kes yemeyi domates cikolata yumurta yeme kan ilacinida birak dedi.bakalim 1 hfta filan dikkat edicem duzelir insallah.gel asi yapiyim dedi gitmedim.istemiyorum korkuyorum bebegime bisey olacak diye.

Okudum canım Allah yardımcın olsun inşallah ikinizde sorunsuz bi şekilde çıkarsınız hayırlı olsun şimdiden

Bana da aynı şeyi söyledi bi yakınımız :) Cuma günü doğumun olacak öyle gördüm rüyamda dedi bakalım yarın doğuracak mıyız

Benim bebeğimde nerdeyse hiç kilo almamış ama dr ölçüm yaparken bunlar milimetrik değerler biraz karın çevresini falan fazla ölçsek rakam değişir dedi o yüzden çok takılmamak lazım dedi.Ben de üzüldüm kilo almamasına ama dr öyle diyince rahatladım en azından kötü bi durum olsa Allah korusun söylerlerdi bize.

merhaba bende mayıs annesı olucam ınsallah bende bır arkadasa hazırlattımda bastırma ucretı ne kdr oluyor bana kırtasıye 60 tena ıcın 20 tl dedı cok geldı normalmı bılmıyorum fıyatları
Canım biraz pahalıymış seninki ben 150 taneyi 25e anlaştım. 100 taneyede 20 demişti İstanbuldaysan adres verebilirim

Yok canım sakin üzülme bebegimin hareketleri iyi şimdi çok şükür sabredip bekleyecem artık
Canım sakın sıkma canını benim bebeğimde biliyorsundur belki 39.haftada doğdu meleğim maşallah çok güzel emiyor bugun bir hafta oldu. Yarın kontrole gideceğim bakalım nolmuş :) azcık minnak ama hiç sorunu yok maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…