Canım canını sıkma.yanlış ölçüm olma ihtimali yüksek.ama şuda var bebek anne karnında çok hızlı kilo aldığı gibi çok hızlıda zayıflayabiliyormuş son dönemlerinde.sağlıklı olsun yeterki.doğunca sürekli emzirirsin alır kilosunu pıtırcık:)benimki 6 günde 200 gram almış.gece gündüz emzirdim sarılık olmasın diye:)Kizlar şimdi kontrolden çıktım ben bir kilo vermiştim ama oğlum da zayıflamis görünüyor bu olur mu geçen hafta 2875 lan bebek şimdi 2300 gösteriyor biri akıl versin doktor zaten pozisyondan FL ölcw medi bütün değerler bi hafta önde kilo sıkıntılı.kkiloyu çok takmam da acaba anne karnında bebek zayıflar mi sinirim bozuldu
bilemiyorum canım, çok iyisi de var, kötüsü de var her meslek dalında olduğu gibi, tercih meselesi sonuçta ama iyi seçmek gerekiyor dr.u gercekten...... ilk hamileliginin öyle son bulması da üzücü bir durum tabi, inşallah bunu tamamladın sayılır hayırlısıyla....Canım ben kadın îstemedim hiç ilk gebeliğim cahil bir kadın doktor yüzüsnden son buldu üstelik kendide gebeydi yani o yüzden bî ön yargı var bende Kadın doktorlara karşı
Ay neden ki bende kivi çok yiyorumKizlar 1 haftadir vucudum kasiniyordu.karnimdaki yirtiklarin uzeri kabarmaya basladi.ellerimin uzeride.kasintidan oluyordum.doktorumu aradim sprdum kivi yiyormusun dedi.gercekten deli gibi kivi ve domates yiyprdum hemen kes dedi.ilaclarida kesecekmisim.yani benim durumumda olan biri varsa dikkat etsin.
Teşekkür ederim canım :)Allah yar ve yardımcın olsun kuzum şimdiden:) İnşallah sağlıkla alırsın kucağına:) Eğer ben sezaryen isteseydim bu hafta içinde bebişim doğacaktı. Şimdi keyfini bekliyoruz bakalım:)
Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Korkma, epidural sezaryen olacaksın bak, sezaryenden sonra kataterden ağrı kesici vermeye devam ediyorlar. O ağrılar her türlü hallolur yani ağrı kesicilerle. Sen bebeğine odaklan. İnşallah kolaylıkla atlatırsın hem doğumu hem sonrasını...
Bana hala şaka gibi geliyor:) Sanki ben değil de bir başkası doğuracak gibi bir his:) Anne olacağımı düşündükçe hayal gibi geliyor...
Ben zaten normalde de sulu gözlüyüm. Ota çöpe ağlarım artık:) Annelik ve lohusalık duygusallıkta tavan yaptırıyor demek ki kuzum:) Rabbim sağlık versin onlara inşallah, ayrılıklarını göstermesin. Aminnnnnnn...
Benim dr.m suyu iyi kilosuda iyi suan bir risk yok , bir hafta daha bekliyelim ,eger dogum gerceklesmez ise ne yapacagimizi oturur konusuruz dedi.malesef canım, kayda deger bisey yok hala, benimkinin de suyu iyi, sancı çıkmadı aynen ama dr.a kalsa cumartesi yatıracak beni, ben beklemek istiyorum dedim şimdilik, o yüzden yürüyüşe ağırlık vericem artık...
İnşallah canım benim hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımızabilemiyorum canım, çok iyisi de var, kötüsü de var her meslek dalında olduğu gibi, tercih meselesi sonuçta ama iyi seçmek gerekiyor dr.u gercekten...... ilk hamileliginin öyle son bulması da üzücü bir durum tabi, inşallah bunu tamamladın sayılır hayırlısıyla....
Yok canım sakin üzülme bebegimin hareketleri iyi şimdi çok şükür sabredip bekleyecem artıkYaa ben düşünemedim bunu bilmediğini icine kurt düşürmüşüm resmen çok üzüldüm
Ama kuzum o kilo ölçümlerine Çok takılma sen. ayrıca dopler den bakmış doktorun yani bu ihtimalin cevabını da biliyordur... ona göre kafasında muhakkak bir plan vardır.. yani gözden kaçmış olacağını hic mi hiç sanmıyorum...
Doktoru ararsan da en fazla, ben artık alınması taraftarıyım böyle yorucu oldu vs diyebilirsin..
Tabi iyi degil tatlim.. benim de başından beri cabuk çıkan ve sivri bir karnım var bitmedi sırt bel ağrıları.. ki ağır iyice simdi nasil zorlanıyorum kalkarken falan..
Zaten doktor da 2 3 kontrol önce açıkça kendi dedi, bu gelişmesiyle devam ederse dönecek yeri kalmaz zaten diye. öyle de oluyor galiba... çünkü oğlum yan dönüyor bazen falan sonra geri oturma haline dönüyor.. yapamıyor galiba kuzum...
Ama dedigin gibi normal yada sezaryen, önemli olan saglikla kavuşmak gercekten...
Kuzum ölçümlere Çok takılma.. yarım kilo aşağı yukarı oynama ihtimali var zaten sen de demişsin tam ölçemedi diye.. o yüzden canını sıkma.
Hepsi bir yana zaten artik çok şükür saglikla sona geldik... yani simdi bebekler doğarsa da bir risk yok.. o yüzden sakince pozitif pozitif beklemeye çalışmalıyız...
Bazen gercekten zor olsa da....
Canim ben cok seviyorum kiviyi bide dedim c vitamini alsin bebegim boll boll yedikce yedim.sindi gormen lazim vucudumu her yerim kasiniyor.doktorum hemen kes yemeyi domates cikolata yumurta yeme kan ilacinida birak dedi.bakalim 1 hfta filan dikkat edicem duzelir insallah.gel asi yapiyim dedi gitmedim.istemiyorum korkuyorum bebegime bisey olacak diye.Ay neden ki bende kivi çok yiyorum
Okudum canım Allah yardımcın olsun inşallah ikinizde sorunsuz bi şekilde çıkarsınız hayırlı olsun şimdidenArkadaşlar yarın 10 da yatis yapıyorum allahın izniyle kaçta alınır bilmiyorum ameliyata ınş benim gibi tüm doğum yapacaklara hayırlı doğumlar diliyorum bana da dua etmenizi bi ayetel kursi okumanızı sizden rica ediyorum herkesden simdiden allah razı olsun öpüyorum
Bana da aynı şeyi söyledi bi yakınımız :) Cuma günü doğumun olacak öyle gördüm rüyamda dedi bakalım yarın doğuracak mıyızgünaydın hanımlar. bizimde gece boyu ağrılarımız oldu ama şimdi birşey yok. bir akraba benim cuma günü doğurduğumu görmüş rüyasında :) yarın cuma olur mu olur. ama bir hafta daha beklese daha iyi olur sanki çünkü ben son adet tarihinden emin değilim :) herkse sağlıklı hayırlı günler diliyorum :)
Benim bebeğimde nerdeyse hiç kilo almamış ama dr ölçüm yaparken bunlar milimetrik değerler biraz karın çevresini falan fazla ölçsek rakam değişir dedi o yüzden çok takılmamak lazım dedi.Ben de üzüldüm kilo almamasına ama dr öyle diyince rahatladım en azından kötü bi durum olsa Allah korusun söylerlerdi bize.Kizlar şimdi kontrolden çıktım ben bir kilo vermiştim ama oğlum da zayıflamis görünüyor bu olur mu geçen hafta 2875 lan bebek şimdi 2300 gösteriyor biri akıl versin doktor zaten pozisyondan FL ölcw medi bütün değerler bi hafta önde kilo sıkıntılı.kkiloyu çok takmam da acaba anne karnında bebek zayıflar mi sinirim bozuldu
Ben de hurmaya yüklendim ama bende de tık yok açılmada yokCumartesi gününden beri hurma yiyorum deli gibi hala tık yok
Canım biraz pahalıymış seninki ben 150 taneyi 25e anlaştım. 100 taneyede 20 demişti İstanbuldaysan adres verebilirimmerhaba bende mayıs annesı olucam ınsallah bende bır arkadasa hazırlattımda bastırma ucretı ne kdr oluyor bana kırtasıye 60 tena ıcın 20 tl dedı cok geldı normalmı bılmıyorum fıyatları
ewet ıstanbuldayım cnm anadolu yakasındayım bırde ben tek bır yere sordum bır kac kırtasıyeye dahamı sormak lazımCanım biraz pahalıymış seninki ben 150 taneyi 25e anlaştım. 100 taneyede 20 demişti İstanbuldaysan adres verebilirim
Sor tabii her yer farklıdır. Ben maltepede toprak kırtasiyede yaptırdım canım. Yakınsan orada da yaptırabilirsinewet ıstanbuldayım cnm anadolu yakasındayım bırde ben tek bır yere sordum bır kac kırtasıyeye dahamı sormak lazım
ben maltepede oturuyorum ve bu fıyatı bana toprak kırtasıye verdı sen kendınmı tasarlayıp gıttın sadece bastırma ıslemınımı yaptınSor tabii her yer farklıdır. Ben maltepede toprak kırtasiyede yaptırdım canım. Yakınsan orada da yaptırabilirsin
Yok canım sakin üzülme bebegimin hareketleri iyi şimdi çok şükür sabredip bekleyecem artık
Canım sakın sıkma canını benim bebeğimde biliyorsundur belki 39.haftada doğdu meleğim maşallah çok güzel emiyor bugun bir hafta oldu. Yarın kontrole gideceğim bakalım nolmuş :) azcık minnak ama hiç sorunu yok maşallahYok canım sakin üzülme bebegimin hareketleri iyi şimdi çok şükür sabredip bekleyecem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?