2015 Nisan Anneleri

Allalla ya ben saydıklarının hepsini yiyorum fazlasıyla

Arkadasim forumu surekli takip ediyorum ama eften puften konulara cevap yazmaktansa gercekten bilgi sahibi oldugum karsimdakine faydamin dokunabilecegi konulara cvp yazmamdan dolayi pek beceremedim galiba sana mesaj yazmayi. Kusura bakma. Umuyorum ki mesaji okuyabilmissindir ve faydasi dokunur sana.

merhaba kızlar doktordan geldım. 3710 olmus ponponum 50 cm de boyu. cook asagılara ınmıs artık. az da sancım cıktı. ama daha bekleyecez dedı. 37+5 ım. daha 16 gun var :S

Biz kontrolden geldik güzel anneler...nst de herşey normal çıktı drum gerek duymamasına rağmen alt muayenesi yaptırdım açılma felan yok...14 nisan 09:30 sezeryanımız kesinleşti.kızcem bu 10günde atağa geçmiş 3300 kilosu 52 boyu maşallahh..hastaneden çıkınca duygulandım biraz artık bir dahaki gidişimde kızıma kavuşucam...

Bugun oglusum 3gunluk oldu.masallah babamizda kimligini.cikartti bugun :)sutum bugun az az geliyor ama meme ucum yok bebek.ememiyor yakalamiyor meme ucu aldik agzinda tutuyor nasil emziricem cok üzülüyorum

ben maltepede oturuyorum ve bu fıyatı bana toprak kırtasıye verdı sen kendınmı tasarlayıp gıttın sadece bastırma ıslemınımı yaptın
Canım ben kendim yaptım götürdüm seb tasarlamalarını istedin
Birde benimki 4 cm çapında yuvarlak sen büyük mü istediv

Canım ben kendim yaptım götürdüm seb tasarlamalarını istedin
Birde benimki 4 cm çapında yuvarlak sen büyük mü istediv
bnmkıde cok buyuk deıl 30 cc lık sıse ıcındı yanı abartı deıl gıne gıderım olmazsa sıkıştırırım seb tasarım ne oluyor bu arada

Allalla ya ben saydıklarının hepsini yiyorum fazlasıyla
Canim senin bunyenle benimki farklidir.bana alerji yapti kabardi heryerim.senin boyle bi problemin yoksa yiyebilirsin.normalde benim polenede alerjim var.yirtiklarin kasiniyorsa yemeyi birak eger yok normal hersey diyorsanda yok bilirsin.benimkiler sivilce gibi ellerim karnim kollarim asiri lasiniyor.

Kizlar civilin sitesinde baston katlanabilir bebek arabasindan var.ya bundan alsam kulanisli olurmuki?ne olur bi yardimci olun banaoyle cok kaba bisey almak istemiyorum.aslinda buyuk tekerlekli arabalardan istiyorum.onuda ankaraya geldigimde alayim diyorum bunu alsam ilk ay kullanmak icin.zaten pusette aldim.ne yapiyim aliyimmi almiyimmi?

Canim daha sonra da alacaksan simdi neden farkli farkli aliyosunki ikisi bi arada olandan alsaydinya hem baston hem anakucagi cok kaba olmayanlar da var simdi bunu alip tekrar buyuk tekerlekli araba alacaksn o zmm bunu neden aliyosun yada daha sonra buyuk tekerlekliyi neden alacaksin :)

kızlar bn kontrolden çıktım,suyunun iyice azaldığı netlik kazandı.Dr iki günde bir nst istedi. çatı muaneside olduk, normal doğuma gayet uyhunsun dedi ve bir parmak açıklık var dedi,doğum yakın dedi, doğum yapan arkadaşlar açılma basladiktan ne kadar sonra doğum başlıyor bni bilgilendirir misiniz

canım ilk ay için arabaya gerek var mı ki? bir de bu tarz arabalar yenidoğan bebek için pek de konforlu olmaz heralde....

Kızlar ara ara özellikle akşamları sırtım kaşınıyordu ben de terden giydiğimden falan diyordum da bugün kırmızı küçük küçük benekler olmuş neden acaba alerji mi oldum ki

Canım benim banyodan sonra çok kaşınıyo ve benimde hep karnım sivilce sivilce çokkötü doktorumada sormayı ynuttum en iyisi bende çok yemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…