Allalla ya ben saydıklarının hepsini yiyorum fazlasıylaCanim ben cok seviyorum kiviyi bide dedim c vitamini alsin bebegim boll boll yedikce yedim.sindi gormen lazim vucudumu her yerim kasiniyor.doktorum hemen kes yemeyi domates cikolata yumurta yeme kan ilacinida birak dedi.bakalim 1 hfta filan dikkat edicem duzelir insallah.gel asi yapiyim dedi gitmedim.istemiyorum korkuyorum bebegime bisey olacak diye.
Arkadasim forumu surekli takip ediyorum ama eften puften konulara cevap yazmaktansa gercekten bilgi sahibi oldugum karsimdakine faydamin dokunabilecegi konulara cvp yazmamdan dolayi pek beceremedim galiba sana mesaj yazmayi. Kusura bakma. Umuyorum ki mesaji okuyabilmissindir ve faydasi dokunur sana.Günaydın sevgili anneler, hayırlı güzel bir gün olsun dilerim.
Biri beni uyarmış pompanın 130 a kadar düştüğü konusunda anlayamadım kim OLDUĞUNU Sağolsun öncelikle, gerçekten çok uygun o fiyat ama hiç görmedim o kadar düştüğünü geçi jokeri takip etmedim hiç, Sağolsun bundan sonra bakıcam...
Canım ben kendim yaptım götürdüm seb tasarlamalarını istedinben maltepede oturuyorum ve bu fıyatı bana toprak kırtasıye verdı sen kendınmı tasarlayıp gıttın sadece bastırma ıslemınımı yaptın
bnmkıde cok buyuk deıl 30 cc lık sıse ıcındı yanı abartı deıl gıne gıderım olmazsa sıkıştırırım seb tasarım ne oluyor bu aradaCanım ben kendim yaptım götürdüm seb tasarlamalarını istedin
Birde benimki 4 cm çapında yuvarlak sen büyük mü istediv
Yanlış yazmışım sen tasarlamalarını mı istedin demek istedim.bnmkıde cok buyuk deıl 30 cc lık sıse ıcındı yanı abartı deıl gıne gıderım olmazsa sıkıştırırım seb tasarım ne oluyor bu arada
evet ılk oyle demıstım ama sımdı tasarımı ben yaptırdım bı arkadasa oyle denıcem bırdeYanlış yazmışım sen tasarlamalarını mı istedin demek istedim.
Canim senin bunyenle benimki farklidir.bana alerji yapti kabardi heryerim.senin boyle bi problemin yoksa yiyebilirsin.normalde benim polenede alerjim var.yirtiklarin kasiniyorsa yemeyi birak eger yok normal hersey diyorsanda yok bilirsin.benimkiler sivilce gibi ellerim karnim kollarim asiri lasiniyor.Allalla ya ben saydıklarının hepsini yiyorum fazlasıyla
Canim daha sonra da alacaksan simdi neden farkli farkli aliyosunki ikisi bi arada olandan alsaydinya hem baston hem anakucagi cok kaba olmayanlar da var simdi bunu alip tekrar buyuk tekerlekli araba alacaksn o zmm bunu neden aliyosun yada daha sonra buyuk tekerlekliyi neden alacaksin :)Kizlar civilin sitesinde baston katlanabilir bebek arabasindan var.ya bundan alsam kulanisli olurmuki?ne olur bi yardimci olun banaoyle cok kaba bisey almak istemiyorum.aslinda buyuk tekerlekli arabalardan istiyorum.onuda ankaraya geldigimde alayim diyorum bunu alsam ilk ay kullanmak icin.zaten pusette aldim.ne yapiyim aliyimmi almiyimmi?
Ayy cnm bayildim suslerine , maşallah cok hamaratmissin, abarti degil cok guzeller..Eki Görüntüle 1478046 Eki Görüntüle 1478047 Hastaneye gidecek şekerlerimiz ve terliğimiz hazır. Şekerleri çok abarttım galiba ama olsun artık
canım ilk ay için arabaya gerek var mı ki? bir de bu tarz arabalar yenidoğan bebek için pek de konforlu olmaz heralde....Kizlar civilin sitesinde baston katlanabilir bebek arabasindan var.ya bundan alsam kulanisli olurmuki?ne olur bi yardimci olun banaoyle cok kaba bisey almak istemiyorum.aslinda buyuk tekerlekli arabalardan istiyorum.onuda ankaraya geldigimde alayim diyorum bunu alsam ilk ay kullanmak icin.zaten pusette aldim.ne yapiyim aliyimmi almiyimmi?
Canım benim banyodan sonra çok kaşınıyo ve benimde hep karnım sivilce sivilce çokkötü doktorumada sormayı ynuttum en iyisi bende çok yemiyimCanim senin bunyenle benimki farklidir.bana alerji yapti kabardi heryerim.senin boyle bi problemin yoksa yiyebilirsin.normalde benim polenede alerjim var.yirtiklarin kasiniyorsa yemeyi birak eger yok normal hersey diyorsanda yok bilirsin.benimkiler sivilce gibi ellerim karnim kollarim asiri lasiniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?