kişiden kişitye değişiyor canım, o yüzden bir bilgim yok, dr.un seni eve gönderdigine göre daha zamanın vardır merak etmekızlar bn kontrolden çıktım,suyunun iyice azaldığı netlik kazandı.Dr iki günde bir nst istedi. çatı muaneside olduk, normal doğuma gayet uyhunsun dedi ve bir parmak açıklık var dedi,doğum yakın dedi, doğum yapan arkadaşlar açılma basladiktan ne kadar sonra doğum başlıyor bni bilgilendirir misiniz
canım masaAllah şekerlere bayıldım, haciseriftenmi aldin !bu şekilde mi geldi?Eki Görüntüle 1478046 Eki Görüntüle 1478047 Hastaneye gidecek şekerlerimiz ve terliğimiz hazır. Şekerleri çok abarttım galiba ama olsun artık
doğum yakin ama hemen değil merak etme dedi zaten, hem biraz daha dursun kilo alsın diyorum hem de gelsinde artik kavusayim diyorum ne garip bu hormonlar Yaa devamlı agliyorumkişiden kişitye değişiyor canım, o yüzden bir bilgim yok, dr.un seni eve gönderdigine göre daha zamanın vardır merak etme
Benim 2 hafta önce 1 cm açıklık demişlerdi hala tık yok rahat olkızlar bn kontrolden çıktım,suyunun iyice azaldığı netlik kazandı.Dr iki günde bir nst istedi. çatı muaneside olduk, normal doğuma gayet uyhunsun dedi ve bir parmak açıklık var dedi,doğum yakın dedi, doğum yapan arkadaşlar açılma basladiktan ne kadar sonra doğum başlıyor bni bilgilendirir misiniz
Sağol canım benim çok motive oldum şuan başka ne yapsam acabaAyy cnm bayildim suslerine , maşallah cok hamaratmissin, abarti degil cok guzeller..
Sağol canım onlar çikolata değil de ben mum yapmıştım hatırlarsan kavanozda mum var tepside öyle götüreceğiz hastaneye. Paketleme ben ve annemin esericanım masaAllah şekerlere bayıldım, haciseriftenmi aldin !bu şekilde mi geldi?
İyi canım su normal çıktı ama enfeksiyon çıktı ilaç falan yazdı bugün biraz geçti ağrılarım sanırım idrar yolu enfeksiyonuda kasık ağrısı yapıyor..Çok şükür bitanem bir sıkıntı çıkmamış. Son zamanlarda bebeklerin kilo alımı yavaşlıyor, dert etme. Annem hep canı içinde olsun da varsın zayıf olsun der:) Çok mu sert muayene etti kuzum bu kadar canın yanmış. Peki suyun iyi mi?
Babasına göre öyle:) Artık ne yapıyorsa bizim oğlan gizli kapaklı, bilemiyoruz:)
Canımm Allah yar ve yardımcın olsun, inşallah sağlıkla, bir avazda kurtulur, bebeğine kavuşursun. Dualarımız seninle...
Maşallah barekallah ona:) Kansızlığın da düzelir inşallah bitanem
Alışkın olmayınca bir de ağırlaşınca zor kuzum haklısın. Valla can atıyorum doğurmaya ama tık yok, bu oğlan rahatına çok düşkün:))
Alisiyorlar canim. Benimki de oyleydi ilk haftalar zorlandik. Ama sonradan uzman oldu. Ceke ceke buyuyo zaten. Sen elinle yardimci ol.Bugun oglusum 3gunluk oldu.masallah babamizda kimligini.cikartti bugun :)sutum bugun az az geliyor ama meme ucum yok bebek.ememiyor yakalamiyor meme ucu aldik agzinda tutuyor nasil emziricem cok üzülüyorum
Contraction timer diye bi android uygulama sadece kasılman başlayınca ve bitince aynı butona basiyorsun.jkasılma saati kasılma süresi ve ne sıklıkta kasildigin yaziyorBu program nasıl kullanılıyor nasıl ölçüyor
merhaba kızlar doktordan geldım. 3710 olmus ponponum 50 cm de boyu. cook asagılara ınmıs artık. az da sancım cıktı. ama daha bekleyecez dedı. 37+5 ım. daha 16 gun var :S
Canim bu pek saglam degil gibi duruyor.esimde tutturdu alalim bisey olmaz diye.ben pek begenmedim.bunu alirsam kullanisli olurmu diye merak ettim.buyuk tekerlekli olanlari kaynanama aldiricam.sozu var ben ankqraya gittigimde begenicem.ona kalsa simdi alip gelir.offf ya bu kocam tez canli hemen hersey olsun istiyor.Canim daha sonra da alacaksan simdi neden farkli farkli aliyosunki ikisi bi arada olandan alsaydinya hem baston hem anakucagi cok kaba olmayanlar da var simdi bunu alip tekrar buyuk tekerlekli araba alacaksn o zmm bunu neden aliyosun yada daha sonra buyuk tekerlekliyi neden alacaksin :)
Iyi yapmışsın canım bende böyle düşünüyorum çünkü hastanede stres oluyo insan biraz evde çekmek daha iyi.ben ilkini sancı geldi diye 1 gün hastanede yattım ertesi gün akşam doğum oldu.Bana cevap veren arkadaslara çok teşekkür ederim dün gece kasilmalarim aynı sıklıkta 3 saat kadar sürdü hatta bi ara karnıma karabasan çöktü hiç duymamistim hamileyken olabileceğini.aama ben ne yaptın evin içinde dolaştım uzandim oturdum kalktım ve malesef yanlış alarm olduğu için bugün hala dogurmadim.ssorumsuzluktan değil ama evde diğer oğlumu hastane köşelerinde rezil etmek istemediğim için öldüm bittim demeden gitmek istemiyorum(
Canim ben yazmistim senin gibi bendede var.ellerimde kollarimda sirtimda bacaklarimda karnimda acaip kasiniyor.doktoru aradim kivi domates yumurta cikolata yeme.kan ilacinida kes dedi eger cogalirsa gel asi yapiyim dedi.Kızlar ara ara özellikle akşamları sırtım kaşınıyordu ben de terden giydiğimden falan diyordum da bugün kırmızı küçük küçük benekler olmuş neden acaba alerji mi oldum ki
İste bilmiyorumki gerek olup olmqdigini.ilk bebegim ne alicagimi bilmiyorum.gerek olmuyorsa zaten daha sonra alicaktim bunu hic almiyim.canım ilk ay için arabaya gerek var mı ki? bir de bu tarz arabalar yenidoğan bebek için pek de konforlu olmaz heralde....
Yeme ozamn canim valla agliyacak duruma geldim.asiri kasiniyorum.bugun ilaci almadim bakalim ne olucak.bi kac gun deniycem.sende dene bi azalacakmi bakalim.Canım benim banyodan sonra çok kaşınıyo ve benimde hep karnım sivilce sivilce çokkötü doktorumada sormayı ynuttum en iyisi bende çok yemiyim
Bizimde bugun gunlerimiz doldu cnm ,haala bekliyoruz. Prensesten tık yokArkadaslar Benim 39+3 oldu hala bişe yok Dr yarın gitc em pazartesi 40 hafta oluyor sabırsızlıkla bekliyoruz. Normal doğum.
Aynen canım bende özellikle banyodan sonra duramıyorum yerimde çok sağol bilgiler içinYeme ozamn canim valla agliyacak duruma geldim.asiri kasiniyorum.bugun ilaci almadim bakalim ne olucak.bi kac gun deniycem.sende dene bi azalacakmi bakalim.
Ilk gebeligimden normal doğum sancısını bildiğim için dünkü sancimin ciddi olduğunun farkındayım ama biliyirum ki senin de dediğin gibi açılma ve su gelmesi giBi bi durum yoksa bekleuecekler ve zaten ilki de sezeryan olduğu için çok ciddi bi terslik olmadığı sürece yine bekleteceklerIyi yapmışsın canım bende böyle düşünüyorum çünkü hastanede stres oluyo insan biraz evde çekmek daha iyi.ben ilkini sancı geldi diye 1 gün hastanede yattım ertesi gün akşam doğum oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?