2015 Nisan Anneleri

kişiden kişitye değişiyor canım, o yüzden bir bilgim yok, dr.un seni eve gönderdigine göre daha zamanın vardır merak etme

kişiden kişitye değişiyor canım, o yüzden bir bilgim yok, dr.un seni eve gönderdigine göre daha zamanın vardır merak etme
doğum yakin ama hemen değil merak etme dedi zaten, hem biraz daha dursun kilo alsın diyorum hem de gelsinde artik kavusayim diyorum ne garip bu hormonlar Yaa devamlı agliyorum

Benim 2 hafta önce 1 cm açıklık demişlerdi hala tık yok rahat ol

Ayy cnm bayildim suslerine , maşallah cok hamaratmissin, abarti degil cok guzeller..
Sağol canım benim çok motive oldum şuan başka ne yapsam acaba
canım masaAllah şekerlere bayıldım, haciseriftenmi aldin !bu şekilde mi geldi?
Sağol canım onlar çikolata değil de ben mum yapmıştım hatırlarsan kavanozda mum var tepside öyle götüreceğiz hastaneye. Paketleme ben ve annemin eseri

İyi canım su normal çıktı ama enfeksiyon çıktı ilaç falan yazdı bugün biraz geçti ağrılarım sanırım idrar yolu enfeksiyonuda kasık ağrısı yapıyor..

Arkadaslar Benim 39+3 oldu hala bişe yok Dr yarın gitc em pazartesi 40 hafta oluyor sabırsızlıkla bekliyoruz. Normal doğum.

Bugun oglusum 3gunluk oldu.masallah babamizda kimligini.cikartti bugun :)sutum bugun az az geliyor ama meme ucum yok bebek.ememiyor yakalamiyor meme ucu aldik agzinda tutuyor nasil emziricem cok üzülüyorum
Alisiyorlar canim. Benimki de oyleydi ilk haftalar zorlandik. Ama sonradan uzman oldu. Ceke ceke buyuyo zaten. Sen elinle yardimci ol.

Bana cevap veren arkadaslara çok teşekkür ederim dün gece kasilmalarim aynı sıklıkta 3 saat kadar sürdü hatta bi ara karnıma karabasan çöktü hiç duymamistim hamileyken olabileceğini.aama ben ne yaptın evin içinde dolaştım uzandim oturdum kalktım ve malesef yanlış alarm olduğu için bugün hala dogurmadim.ssorumsuzluktan değil ama evde diğer oğlumu hastane köşelerinde rezil etmek istemediğim için öldüm bittim demeden gitmek istemiyorum(

Canim bu pek saglam degil gibi duruyor.esimde tutturdu alalim bisey olmaz diye.ben pek begenmedim.bunu alirsam kullanisli olurmu diye merak ettim.buyuk tekerlekli olanlari kaynanama aldiricam.sozu var ben ankqraya gittigimde begenicem.ona kalsa simdi alip gelir.offf ya bu kocam tez canli hemen hersey olsun istiyor.

Iyi yapmışsın canım bende böyle düşünüyorum çünkü hastanede stres oluyo insan biraz evde çekmek daha iyi.ben ilkini sancı geldi diye 1 gün hastanede yattım ertesi gün akşam doğum oldu.

Kızlar ara ara özellikle akşamları sırtım kaşınıyordu ben de terden giydiğimden falan diyordum da bugün kırmızı küçük küçük benekler olmuş neden acaba alerji mi oldum ki
Canim ben yazmistim senin gibi bendede var.ellerimde kollarimda sirtimda bacaklarimda karnimda acaip kasiniyor.doktoru aradim kivi domates yumurta cikolata yeme.kan ilacinida kes dedi eger cogalirsa gel asi yapiyim dedi.

canım ilk ay için arabaya gerek var mı ki? bir de bu tarz arabalar yenidoğan bebek için pek de konforlu olmaz heralde....
İste bilmiyorumki gerek olup olmqdigini.ilk bebegim ne alicagimi bilmiyorum.gerek olmuyorsa zaten daha sonra alicaktim bunu hic almiyim.

Canım benim banyodan sonra çok kaşınıyo ve benimde hep karnım sivilce sivilce çokkötü doktorumada sormayı ynuttum en iyisi bende çok yemiyim
Yeme ozamn canim valla agliyacak duruma geldim.asiri kasiniyorum.bugun ilaci almadim bakalim ne olucak.bi kac gun deniycem.sende dene bi azalacakmi bakalim.

Yeme ozamn canim valla agliyacak duruma geldim.asiri kasiniyorum.bugun ilaci almadim bakalim ne olucak.bi kac gun deniycem.sende dene bi azalacakmi bakalim.
Aynen canım bende özellikle banyodan sonra duramıyorum yerimde çok sağol bilgiler için

Iyi yapmışsın canım bende böyle düşünüyorum çünkü hastanede stres oluyo insan biraz evde çekmek daha iyi.ben ilkini sancı geldi diye 1 gün hastanede yattım ertesi gün akşam doğum oldu.
Ilk gebeligimden normal doğum sancısını bildiğim için dünkü sancimin ciddi olduğunun farkındayım ama biliyirum ki senin de dediğin gibi açılma ve su gelmesi giBi bi durum yoksa bekleuecekler ve zaten ilki de sezeryan olduğu için çok ciddi bi terslik olmadığı sürece yine bekletecekler(

Arkadaslar nacizane fikrim ve tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim yeni doğan için bastonlar olmaz çünkü sıfır yatmiyorlar ve daha hafif olsun diye de fazla aparatı olmadığı için sünger vb fazla olmuyor.een iyisi başta çift taraflı puset kullanıp sonra yaşını geçince bastona geçmek daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…