2015 Nisan Anneleri

ay böyle günü dolupda dogurmayanlar korkmaya başladım ben nerdeyse bi aydır dogurmadim diye strese girmişken şimdi daha çok stres oldum her ağrıyı her sancıyı doğuracam zannediyorum bu hamilelik bişey de ilde fazlaca dusunmekden insan yoruluyor

Contraction timer diye bi android uygulama sadece kasılman başlayınca ve bitince aynı butona basiyorsun.jkasılma saati kasılma süresi ve ne sıklıkta kasildigin yaziyor

Canim ben yazmistim senin gibi bendede var.ellerimde kollarimda sirtimda bacaklarimda karnimda acaip kasiniyor.doktoru aradim kivi domates yumurta cikolata yeme.kan ilacinida kes dedi eger cogalirsa gel asi yapiyim dedi.

Sağolun canlar

Tesekkur ederim cvp icin.

Ya bendede kaşıntı oluyor konunun başını okuma dim ama kan ilacı kullanıyorum halen hemde sabah akşam. Çikolata domates yumurta yiyorum.acaba bunları yapıyo arkadaşlar .çok ilginç. Bende sık duşa giriyorum :ama kan ilacı alamayınca halsiz kesi yorum.

Bel agrisi arada oluyor bende tamam da kasilma dediginiz nasil oluyor,dogum baslasa tecrubesizlikten doguramicam :))

Kızlar bizim kızın doğum tarihi eğer Allah'tan önceden gel emri olmazsa yavruma 16 Nisan olarak kararlaştırıldı . Bu tarihte 39+3 olucaz hayırlısı olur inş. Yalnız benim hissettiğim gibi Kızımın kafası çok Aşağıya inmiş iki hafta dayanamıyabilirmiş ) kafasını bir Aşağıya vuruşu var ki sormayın ışığı görme isteğinde bu kız bunu iyi anladım .

canım bunu kullanamazsın ilk zamanlar bence hiç alma ankaraya gelince al.biz 5 aya kadar almadık 5.ayda htiyaç duyduk artık böyle daha konforlu büyük bişey alırsın

Bebim eczacim kullanlmayaca

Hayirli olsun canim artik bekleyisin daha heyecanli olur tarih belli olunca:) Ben de cok asagida hissediyorum. 14 gun daha dayanir insallah kuzun:)

canım hayırlısı olsun hakkınızda ama beni bırakıp gidiyorsun hani sonlarda biz kalacaktık şaka bir yana bebeğin sağlıkla gelsin inşallah seZeryan mı olacaksın peki

Selam kızlar, Cumartesi doğum var ve ben az önce son nst ye girdim. Geçen cumartesi de Sancı çıkmıştı doktor Görelim bakalım Demişti. Şimdi de kağıdı Alınca suratını ekşitti senin ağrın çok diye, iyi Durmuş benim kız 5 gün... 2 gün daha durur mu dedim görücez dedi. Öyle garip bi ruh halindeyimki çok kötü hissediyorum kendimi Ağladım zaten bugün hep. Bebek gelecek diye uğraşıyor ben gelmesin diye.... Güler misin Ağlar mısın... Sebep de eşim yok yarın akşam gelecek ve ben onsuz olmak istemiyorum, o benim kadar takıyor mu ... Sanmıyorum.... UFff çok yazdım kusura bakmayın baya doldum sinirlerim baya bozuk bugün herkesle kavga edesim var... Ağrım zaten çok korka korka tuvalete gitmekten sinir sistemim bozuldu... Bizden böyle, herkese huzurlu bekleyişler inşallah...

Ahh kuzum benim yaa nedir seninle bu çilemiz Benim esim de kismetse 5 i gibi gelebilecek.. tüm gece rüyamda kendimi sıktım o gelmeden doğurmam diye.. sanki kendimi sıkınca bebek duracak içeride...
Canim allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin. ama bak birsey kalmamış. En iyisi bol bol uzan sen... başka ne yapacağız....

Kızlar benden tavsiye; ağda yaptırmayın! Ölüyorum resmen acıdan sabahtan beri. Eli aşırı hafifti ağdacımın, dikkatle yaptı ama mahvoldum ben. Aşırı hassaslaşmışız. (

Evet canım bu Akşamı atlatırsam yarın akşam eşim Yanımda rahat olurum. Allah herkese huzurlu bir bekleyiş ve son günler nasip etsin. Dilerim senin de beklediğin gibi gelişir durum. selale0101 de bizim gibiydi onun miniği acele etti sanırım beklemedi....

Bel agrisi arada oluyor bende tamam da kasilma dediginiz nasil oluyor,dogum baslasa tecrubesizlikten doguramicam :))
canım belki arastormissindir bildiğin şeyleri soylersem kızma ne olur :)kasılma geldiği an karnını içten ve dıştan sıkıştırıyorlarmis gibi bir his gelir o an nefesin daralir kasilmanin şiddetine göre sonra kasılma geçince karnın normal halini alır ve bi dahaki kasılmada aynı şey tekrarlanır.kkasılma esnasında karnını elllediginde farkedersin karnın daha sert olur ve şekli değişir kimi zaman sivrilir kimi zaman da bebek içerde geriniyirmus da karnını yirtacakmis gibi şekli bozuk görünür.aama doğum kasılması 10 dk da 3 kez olmalıymis ve her bir kasılma ise en az 45 sn civarı surmeliymis.AAllah yardımcın olsun

canım, senin sezeryan mı olacak anlayamadım? hayırlısı olsun üzülme, inşallah babasını bekler bebişin

Kızlar benden tavsiye; ağda yaptırmayın! Ölüyorum resmen acıdan sabahtan beri. Eli aşırı hafifti ağdacımın, dikkatle yaptı ama mahvoldum ben. Aşırı hassaslaşmışız. (

ben 37de yaptırmıştım bizim ki gelmeyince bugün yine gitmek zorunda kaldım dediğin gibi aşırı hassas oluyoruz zor iş ama sonrası rahatlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…