benimde cumartesu gunum doluyor ama hala tik yok.nst de sancim cikmiyo
canım belki arastormissindir bildiğin şeyleri soylersem kızma ne olur :)kasılma geldiği an karnını içten ve dıştan sıkıştırıyorlarmis gibi bir his gelir o an nefesin daralir kasilmanin şiddetine göre sonra kasılma geçince karnın normal halini alır ve bi dahaki kasılmada aynı şey tekrarlanır.kkasılma esnasında karnını elllediginde farkedersin karnın daha sert olur ve şekli değişir kimi zaman sivrilir kimi zaman da bebek içerde geriniyirmus da karnını yirtacakmis gibi şekli bozuk görünür.aama doğum kasılması 10 dk da 3 kez olmalıymis ve her bir kasılma ise en az 45 sn civarı surmeliymis.AAllah yardımcın olsun
Evet cnm sezeryancanım, senin sezeryan mı olacak anlayamadım? hayırlısı olsun üzülme, inşallah babasını bekler bebişin
İste canim benimde kizariklik kasinti baslayinca doktorumu aradim.uzman doktor ben kasinti var dedigimde hepsini saydi yemeyi kes.ilacida birak dedi.bugun almadim ilaci gecmezse gel asi yapicam dedi.alerjiye karsi dedi.Ya bendede kaşıntı oluyor konunun başını okuma dim ama kan ilacı kullanıyorum halen hemde sabah akşam. Çikolata domates yumurta yiyorum.acaba bunları yapıyo arkadaşlar .çok ilginç. Bende sık duşa giriyorum :ama kan ilacı alamayınca halsiz kesi yorum.
Tabiki devamli ve düzenli ise gerçek doğum kasılması oluyor ama dinlenince sola yatınca ya da duş aldığında geçiyorsa sahte hazırlık kasilmalari oluyor.bbenim oğlumda önce kasilmalarim oldu sonra suyumu patlatttiklarinda şiddetli adet sancısı gibi sancı olmaya başladı beraberindedoğum belirtisi olduğunu bilmiyordum bu durumun bu sabah tesadüfen bi yerde okumuştum dün gece bana oldu, bugün de devam ediyor bu kasılmalar ama hiç sancı yok sadece kasılma var. belirti mi ki acaba
Tabiki devamli ve düzenli ise gerçek doğum kasılması oluyor ama dinlenince sola yatınca ya da duş aldığında geçiyorsa sahte hazırlık kasilmalari oluyor.bbenim oğlumda önce kasilmalarim oldu sonra suyumu patlatttiklarinda şiddetli adet sancısı gibi sancı olmaya başladı beraberinde
Canım bunlar kasılma. Bende de oluyordu ben de bebeğin hareketleri diye düşünüyordum sonra tesadüfen nst çekilirken oldu ve Sancı olarak göründü. Ebe de sancın çıkıyor dedi ama ben hiç sancı falan hissetmedim sadece karnım sertleşiyor...kızlar dün akşam karnım gerim gerim geriliyordu hatta şuanda da aynısı olmaya başladı ben bunları oğlumun hareketleri diyordum hatta eşime demiştim bak popoyu dayadı gene diye. şimdi tesadüfen bir yerde okudum bunlar kasılmaymış!! ayy ben mi pimpirikliyim her şeyi doğuma yoruyorum gerçek kasılma mı bunlar nasıl anlıcam yaa
günaydın canlar bugün kızımla 11. günümüz ve evimizde ilk defa yanlıziz :) baba iş başı yaptı anneannemiz de evine gitti kaldık kızımla başbaşa :)
Ohh ohhh ne güzel masallah. Darisi benim ve tum hamislerin basina...günaydın canlar bugün kızımla 11. günümüz ve evimizde ilk defa yanlıziz :) baba iş başı yaptı anneannemiz de evine gitti kaldık kızımla başbaşa :)
hadi Yaa, magnezyum kullanıyormusun peki? sevineyimmi uzuleyimmi bilemedimBenim 2 hafta önce 1 cm açıklık demişlerdi hala tık yok rahat ol
muhteşem olmuş valla bravo ne diyim canım, masaAllahSağol canım benim çok motive oldum şuan başka ne yapsam acaba
Sağol canım onlar çikolata değil de ben mum yapmıştım hatırlarsan kavanozda mum var tepside öyle götüreceğiz hastaneye. Paketleme ben ve annemin eseri
Hayırlısı olsun inş . Gelirlerse de hoş gelsinler Sefa getirsinler .Hayirli olsun canim artik bekleyisin daha heyecanli olur tarih belli olunca:) Ben de cok asagida hissediyorum. 14 gun daha dayanir insallah kuzun:)
sakin ol canım sabret bak 24 saatten az kalmış:) önce eşine sonra bebeğine kavusursun insaAllahEvet canım bu Akşamı atlatırsam yarın akşam eşim Yanımda rahat olurum. Allah herkese huzurlu bir bekleyiş ve son günler nasip etsin. Dilerim senin de beklediğin gibi gelişir durum. @selale0101 de bizim gibiydi onun miniği acele etti sanırım beklemedi....
Ayni zamanda sancin kac oluyo ona bak bence. Sancin varsa bebegin kalp atislari hizlaniyo olabilirKızlar Nst de Bebeğin kalp atışları 180 olan varmı aranızda benim hep 180 ile başlıoooo daha sonra normale Dönüyor ama canım sıkıldı işte bilgisi olan yada başına gelen yazsın nolur
Evt CNm belli olmaz belki senin çimcime önce gelir tatlım , hem biz hiç değilse Nisan ortalarına sarktın dimi? Bunada şükür bu zamanlarıda gördük .canım hayırlısı olsun hakkınızda ama beni bırakıp gidiyorsun hani sonlarda biz kalacaktıkşaka bir yana bebeğin sağlıkla gelsin inşallah seZeryan mı olacaksın peki
Sancım yok hiç olmuyor ama bebek bi süre 180 oluyor daha sonra normal ama memeden öle ôluyor korkuyorum açıkçasıaçıkçasıAyni zamanda sancin kac oluyo ona bak bence. Sancin varsa bebegin kalp atislari hizlaniyo olabilir
Sagol tatlim bende o zmn arada kasilma oluyor ama ben bnm oglus poposunu dikti gene diye dusunuyordum :)) Allah tan 13 une az bisi kaldi hayirlisiyla o zamana kdr dursun oglusumcanım belki arastormissindir bildiğin şeyleri soylersem kızma ne olur :)kasılma geldiği an karnını içten ve dıştan sıkıştırıyorlarmis gibi bir his gelir o an nefesin daralir kasilmanin şiddetine göre sonra kasılma geçince karnın normal halini alır ve bi dahaki kasılmada aynı şey tekrarlanır.kkasılma esnasında karnını elllediginde farkedersin karnın daha sert olur ve şekli değişir kimi zaman sivrilir kimi zaman da bebek içerde geriniyirmus da karnını yirtacakmis gibi şekli bozuk görünür.aama doğum kasılması 10 dk da 3 kez olmalıymis ve her bir kasılma ise en az 45 sn civarı surmeliymis.AAllah yardımcın olsun
Benim sancci ciktiginda bebegimin kalp atislari yukselmisti belk senin de oyledir dedim ama dr ne diyecek bakalim canmSancım yok hiç olmuyor ama bebek bi süre 180 oluyor daha sonra normal ama memeden öle ôluyor korkuyorum açıkçasıaçıkçası
hayırlısı olur inşallah canım; )benim kasilmalarim 28.haftada başladı istisnasız her gün kasılmam oluyor ama hala bebis yok piyasada ama Kimi de 1 2 gün kasılma ve sonrasında doğum yapıyor.iInşallah Rabbim kolay bir doğum nasip ederayy hadi belki gelir bu akşam ya da yarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?