2015 Nisan Anneleri

benimde cumartesu gunum doluyor ama hala tik yok.nst de sancim cikmiyo

ne yapacağız biz ya bende de ne sancı var ne açılma var su geldi geçen sızıntı şeklinde bir daha böyle olursa doğuma alıcaz suni sancıyla dedi ama açılma yok, nasıl olcak açılma olmazsa da sezeryan olurmuşş o kadar sancıdan sonra sezeryan da kötü

doğum belirtisi olduğunu bilmiyordum bu durumun bu sabah tesadüfen bi yerde okumuştum dün gece bana oldu, bugün de devam ediyor bu kasılmalar ama hiç sancı yok sadece kasılma var. belirti mi ki acaba

İste canim benimde kizariklik kasinti baslayinca doktorumu aradim.uzman doktor ben kasinti var dedigimde hepsini saydi yemeyi kes.ilacida birak dedi.bugun almadim ilaci gecmezse gel asi yapicam dedi.alerjiye karsi dedi.

doğum belirtisi olduğunu bilmiyordum bu durumun bu sabah tesadüfen bi yerde okumuştum dün gece bana oldu, bugün de devam ediyor bu kasılmalar ama hiç sancı yok sadece kasılma var. belirti mi ki acaba
Tabiki devamli ve düzenli ise gerçek doğum kasılması oluyor ama dinlenince sola yatınca ya da duş aldığında geçiyorsa sahte hazırlık kasilmalari oluyor.bbenim oğlumda önce kasilmalarim oldu sonra suyumu patlatttiklarinda şiddetli adet sancısı gibi sancı olmaya başladı beraberinde

ayy hadi belki gelir bu akşam ya da yarına

Canım bunlar kasılma. Bende de oluyordu ben de bebeğin hareketleri diye düşünüyordum sonra tesadüfen nst çekilirken oldu ve Sancı olarak göründü. Ebe de sancın çıkıyor dedi ama ben hiç sancı falan hissetmedim sadece karnım sertleşiyor...

günaydın canlar bugün kızımla 11. günümüz ve evimizde ilk defa yanlıziz :) baba iş başı yaptı anneannemiz de evine gitti kaldık kızımla başbaşa :)
günaydın canlar bugün kızımla 11. günümüz ve evimizde ilk defa yanlıziz :) baba iş başı yaptı anneannemiz de evine gitti kaldık kızımla başbaşa :)
Ohh ohhh ne güzel masallah. Darisi benim ve tum hamislerin basina...

muhteşem olmuş valla bravo ne diyim canım, masaAllah

Kızlar Nst de Bebeğin kalp atışları 180 olan varmı aranızda benim hep 180 ile başlıoooo daha sonra normale Dönüyor ama canım sıkıldı işte bilgisi olan yada başına gelen yazsın nolur

sakin ol canım sabret bak 24 saatten az kalmış:) önce eşine sonra bebeğine kavusursun insaAllah

Kasilmalardan bahsetmissiniz benim de bugun karnim sanki gazla dolu gibi sertlesip normale dondu bi de kasilirken sanki bebegim yaslaniyor gibi sisiyordu bazi yerler ama agrim pek yok. Ben agriyi takip edip dakika tutmaliyiz saniyordum

Kızlar Nst de Bebeğin kalp atışları 180 olan varmı aranızda benim hep 180 ile başlıoooo daha sonra normale Dönüyor ama canım sıkıldı işte bilgisi olan yada başına gelen yazsın nolur
Ayni zamanda sancin kac oluyo ona bak bence. Sancin varsa bebegin kalp atislari hizlaniyo olabilir

canım hayırlısı olsun hakkınızda ama beni bırakıp gidiyorsun hani sonlarda biz kalacaktık şaka bir yana bebeğin sağlıkla gelsin inşallah seZeryan mı olacaksın peki
Evt CNm belli olmaz belki senin çimcime önce gelir tatlım , hem biz hiç değilse Nisan ortalarına sarktın dimi? Bunada şükür bu zamanlarıda gördük .

Sagol tatlim bende o zmn arada kasilma oluyor ama ben bnm oglus poposunu dikti gene diye dusunuyordum :)) Allah tan 13 une az bisi kaldi hayirlisiyla o zamana kdr dursun oglusum

Sancım yok hiç olmuyor ama bebek bi süre 180 oluyor daha sonra normal ama memeden öle ôluyor korkuyorum açıkçasıaçıkçası
Benim sancci ciktiginda bebegimin kalp atislari yukselmisti belk senin de oyledir dedim ama dr ne diyecek bakalim canm

ayy hadi belki gelir bu akşam ya da yarına
hayırlısı olur inşallah canım; )benim kasilmalarim 28.haftada başladı istisnasız her gün kasılmam oluyor ama hala bebis yok piyasada ama Kimi de 1 2 gün kasılma ve sonrasında doğum yapıyor.iInşallah Rabbim kolay bir doğum nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…