Gozunaydin canim cok sevindim Allah anali babali buyumesini nasip etsin insallah. oglusunada masallah bizim icinde op kokla
Inanmiyorummmmmm gozun aydinnn
Sende dogurdun demek .maşallah ikinizede.bizim yerimizede öp kokla bebeğini.darısı benim gibi sancısı olmaynların basına
Canim hayirli olsun. Bende yazilanlari okumaya basladim az önce. Tam seni dusunuyodum genelde gec saatte yaziyor nerde bu kizin yazdiklari diye. Okuyunca mesajini nasil sasirdim:) hadi kurtuldun ne guzel. Taze anne dua et bizede:) bebisini dr op kokla bizim yerimize.
ayy canım Yaa,çok sevindim. hadi darısı başımıza. tek tek dökülüyoruz resmen. şaka bir yana hayalperdesi canım hayırlı olsun kuzunla ailenle hayırlı bi ömrün olsun insaAllah
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın oğlunu. Allah analı babalı büyütsün.
Canim gozun aydin oglusuna kavusmussun.masallah.Rabbim saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Ay Canım ya oglusunu aldın demek kucagına hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün. Demekki senin icin sezaryan hayırlıymıs Canım öyle düsün hem ikinizde iyisiniz önemli olanda o. Darısı bizlerin basına
Çok sevindim senin için analı babalı sağlıklı büyütün inşallah.Allah hepinizden razı olsun kızlar... Ben de hala tam anlamıyla inanabilmiş değilim:) Bugün tam bir rüya gibi. Sanki uyanacağım ve oğlum yine karnımda olacak... Rabbim sizleri de hayırlı zamanda ve hayırlı şekilde kurtarsın inşallah... Hiç doğmayacakmış gibi geliyordu bana, bugün resmen bir şok yaşadık eşimle...
İnsallah canim insallah..Evet canım bu Akşamı atlatırsam yarın akşam eşim Yanımda rahat olurum. Allah herkese huzurlu bir bekleyiş ve son günler nasip etsin. Dilerim senin de beklediğin gibi gelişir durum. @selale0101 de bizim gibiydi onun miniği acele etti sanırım beklemedi....
Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana( çok korkuyorum
Ben düşünüyoRum ama fiyatı pahalı geldi simdi tereddüt içindeyimErkek bebiş anneleri yeni doğan sunneti yaptıran varmı aranızda yada dusunen?
Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sezaryen sonrası kolay toparladım, bir kez yürümeye başladınız mı sonra çok rahatlıyorsunuz. Sütüm hemen geldi ve oğlum şimdiden tam bir meme manyağı oldu Allah'a şükür:) Şimdi tek problem gaz çıkarmak, onu da başarırsam yarın taburcu oluyoruz hayırlısıyla:) Dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler:)
Normal doğum olsun çok isterdim ama nasip olmadı. Hayırlısı böyleymiş...
Bu arada kucukkuzum sen bu hafta doğuracaksın, içime doğuyor, demişti haklı çıktı:)
Cnm çok sevindim adına hayırlısıyla güzel günler görün ınşAllah hepinizden razı olsun kızlar... Ben de hala tam anlamıyla inanabilmiş değilim:) Bugün tam bir rüya gibi. Sanki uyanacağım ve oğlum yine karnımda olacak... Rabbim sizleri de hayırlı zamanda ve hayırlı şekilde kurtarsın inşallah... Hiç doğmayacakmış gibi geliyordu bana, bugün resmen bir şok yaşadık eşimle...
Canım çook korkuyorum yaaDualar seninle tatlim korkma çok güçlüsün Sen... Çok mutlu acılar ağrılar bunlar...
Oyy masallah size tatlim ben olsam bi anda doguma girecek olsam ben de sok olurdum haklisin:) Allahim hakkinizda hayirlisini nasip etmis cok sukur ikinizde iyisiniz cok sevindim canim cok guzel bi haber bu insallah bi an once toparlanip eve cikarsiniz:)Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sezaryen sonrası kolay toparladım, bir kez yürümeye başladınız mı sonra çok rahatlıyorsunuz. Sütüm hemen geldi ve oğlum şimdiden tam bir meme manyağı oldu Allah'a şükür:) Şimdi tek problem gaz çıkarmak, onu da başarırsam yarın taburcu oluyoruz hayırlısıyla:) Dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler:)
Bu arada kucukkuzum sen bu hafta doğuracaksın, içime doğuyor, demişti haklı çıktı:)
Allah yardimcin olsun canim korkma dua et sen de insallah sagsalim ikinizde cikarsiniz bizi de habrdar et olur mu musait oluncaKızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana( çok korkuyorum
Canim gozun aydin hayirli olsun. Gule gule buyutun. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.merhaba arkadaşlarım ben 30 martta doğum yaptım sürpriz pastaki kucağında aldım Allah a şükür çok yoğunum hic internete giremedim bir yandan da sizlerle bu haberi paylaşamadım süre içim içimi yedi darısı kalanlarımızın başına
Canim oglun surpriz yapmis ne guzel. Hayili olsun gozunuz aydin.Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Doktoruna haber verdiler mi?Canım çook korkuyorum yaadoktorumda yok
Maşallah ya ne güzel Allah analı babalı büyütsün. bizlere de bol dua et. sağlıklı uzun ömürler dilerimAllah hepinizden razı olsun kızlar... Ben de hala tam anlamıyla inanabilmiş değilim:) Bugün tam bir rüya gibi. Sanki uyanacağım ve oğlum yine karnımda olacak... Rabbim sizleri de hayırlı zamanda ve hayırlı şekilde kurtarsın inşallah... Hiç doğmayacakmış gibi geliyordu bana, bugün resmen bir şok yaşadık eşimle...
Hayırlısıyla evladını kucagına alırsın insallah. Rabbim yardımcın olsun CanımIyi geceler ben de yarin sabah doguma gidecem korkum yok ama uykumda yok uyuyayim biraz diyorum uyuyamiyorum off off dualarinizi eksik etmeyin kizlar saglikla dogsun kizim inşallah
günümüz aynı seninle :) ne durumdasın nasıl hissediyorsun kendini. benim de kontrolüm salı günü. geceleri ağrılarım oluyor ama yorgunluktan gibi sanki. bol bol iş yapıyorum açılmam kolay olsun diye :) başka değişiklik yok yani bebeğim hala çok haraketli ve kaşıklarımda hissetmiyorum henüzBizde kontrolden geldik bebegimin kalp atısları iyi ama hala sancım yok ayrıca çatı muayenemde hic acılma yok dedi dr bol bol yuruyecekmisim
Canım korkma hic minik kuzunu alıcaksın kucagına Allah yardımcın olsun dualarımız seninleKızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana( çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?