2015 Nisan Anneleri

Erkek bebiş anneleri yeni doğan sunneti yaptıran varmı aranızda yada dusunen?

Gozunaydin canim cok sevindim Allah anali babali buyumesini nasip etsin insallah. oglusunada masallah bizim icinde op kokla

Inanmiyorummmmmm gozun aydinnn

Sende dogurdun demek .maşallah ikinizede.bizim yerimizede öp kokla bebeğini.darısı benim gibi sancısı olmaynların basına

ayy canım Yaa,çok sevindim. hadi darısı başımıza. tek tek dökülüyoruz resmen. şaka bir yana hayalperdesi canım hayırlı olsun kuzunla ailenle hayırlı bi ömrün olsun insaAllah

Gözün aydın canım. Allah bagışlasın oğlunu. Allah analı babalı büyütsün.

Canim gozun aydin oglusuna kavusmussun.masallah.Rabbim saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Allah hepinizden razı olsun kızlar... Ben de hala tam anlamıyla inanabilmiş değilim:) Bugün tam bir rüya gibi. Sanki uyanacağım ve oğlum yine karnımda olacak... Rabbim sizleri de hayırlı zamanda ve hayırlı şekilde kurtarsın inşallah... Hiç doğmayacakmış gibi geliyordu bana, bugün resmen bir şok yaşadık eşimle...

Çok sevindim senin için analı babalı sağlıklı büyütün inşallah.

İnsallah canim insallah..
Ayy koptum da ben bir ara.. şelale den haber yok mu henüz?

Canim benim gozun aydin. Cok sukur sen de minik beyimiz de saglikla kurtulmussunuz. Masallah ikinize de. Bundan sonra rabbim agiz tadiyla bebegini buyutmeyi nasip etsin. Esinin ve ailenin de gozu aydin. Darisi gun sayan annelerimizin basina :)

Cnm çok sevindim adına hayırlısıyla güzel günler görün ınş

Oyy masallah size tatlim ben olsam bi anda doguma girecek olsam ben de sok olurdum haklisin:) Allahim hakkinizda hayirlisini nasip etmis cok sukur ikinizde iyisiniz cok sevindim canim cok guzel bi haber bu insallah bi an once toparlanip eve cikarsiniz:)

Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana ( çok korkuyorum
Allah yardimcin olsun canim korkma dua et sen de insallah sagsalim ikinizde cikarsiniz bizi de habrdar et olur mu musait olunca

Canim gozun aydin hayirli olsun. Gule gule buyutun. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Canim oglun surpriz yapmis ne guzel. Hayili olsun gozunuz aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah. Oglunla beraber uzun , saglikli ve mutlu bir omur dilerim.

Maşallah ya ne güzel Allah analı babalı büyütsün. bizlere de bol dua et. sağlıklı uzun ömürler dilerim

Iyi geceler ben de yarin sabah doguma gidecem korkum yok ama uykumda yok uyuyayim biraz diyorum uyuyamiyorum off off dualarinizi eksik etmeyin kizlar saglikla dogsun kizim inşallah
Hayırlısıyla evladını kucagına alırsın insallah. Rabbim yardımcın olsun Canım

Bizde kontrolden geldik bebegimin kalp atısları iyi ama hala sancım yok ayrıca çatı muayenemde hic acılma yok dedi dr bol bol yuruyecekmisim
günümüz aynı seninle :) ne durumdasın nasıl hissediyorsun kendini. benim de kontrolüm salı günü. geceleri ağrılarım oluyor ama yorgunluktan gibi sanki. bol bol iş yapıyorum açılmam kolay olsun diye :) başka değişiklik yok yani bebeğim hala çok haraketli ve kaşıklarımda hissetmiyorum henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…