2015 Nisan Anneleri

Benimde geceleri agrım oluyor kalktıgımda catı kemigim fena sanki hemen orda dogum yapıcakmısım gibi hissediyorum. Ama hic acıklık yok. Bende yurumeye basladım dun ama zor yuruyorum karnım sertlessiyo hemen eve gelince ayaga kalkamıyorum ben dunku muayenrmde baya acılma vardır dedim bu agrıya ama malesef beklemedeyim artık dogsun istiyorum bebegim

Çok sevindim canım hayırlı olsun Kurtulmuşsun darısı bizlerin başına inşallah

bu adamların mantıklı olanı çok nadir bulunuyor,bir tanede bende var.bizim kızında ismi hâlâ belli değil :-(
Valla canm dur bakalım dedigim gibi ben siparis verdim. Ece diye yazar sekerdeki kagtta. Sekerler gelsin kargodan bide o zmn bu mevzu olur. Bakalim ne yapacak. Kusura bakmasin ama hala bi tane bile bi çöp aldim yada ördum sunu cocuguna demeyen insanin adini da koymam. Sanki ben kendi annemin de adini koyalım diyorum ne cahillik bu cagda yaa sinirlerim tavan.

AdasuU- naptıı acaba kızlar ya merak ettim günlerimizde aynıydı ounlar hayırlısıyla kurtulmuştur inşallah ben burda doğum haberleri aldıkça ağlıyorum nedense ya

Günaydın kızlar iki gündür sabah uyandigimda yataktan kalkınca su gibi akinti geliyo suyum geliyo olabilir mi doktor kontrolumde yarın

AdasuU- naptıı acaba kızlar ya merak ettim günlerimizde aynıydı ounlar hayırlısıyla kurtulmuştur inşallah ben burda doğum haberleri aldıkça ağlıyorum nedense ya
Bende cok merak ediyorum AdasuU- yu . Gunlerimiz ayni olunca duyunca boyle haberler daha bi korkmaya başlıyorum zaten korkuyorum cok inşallah iyidir bi an once kavusur bebegine suyu geldyse

Bende simdi doktora geldim bakalim ne diyecek on gun once gelmiştim uc hafta sonra cagrmsti dayanamadim geldim. Millet böyle pitir pitir dogurunca korkumdan duramiyorum keske esim kadin dogumcu olsayms :)

İNŞ. TATLIM. iltifatlar için ayrıce tesekkurler. esımın de gozlerı renklı inş. kızımın gozlerı de ismine uyar. Ela.
senın ponon kızını da cok merak edıyorum dogursakta gorsek
tabı basta saglıklı olsunlar da onların her halı guzel. melek onlar.

anammmmmmm dogurdun mu kızzzzz, daha vardı sankı ınanamıyorummmmm cok sevındım cokkkkk. allah yardımcın olsun, saglıkla ınsallah benım ıcınde kokla yavruyo.

günaydın kızlar, hayırlı cumalar..doğum bekleyen annişler için, bu güzel güneşli cuma günü güzel bir doğum günü olur inşallah :)

bu msjı yazarken karnımdan bayaa bir yüksek sesle tosuruk sesi geldi daha öncede olmuştu ama bu seferki çok bariz duyuldu ayy şaka gibi yaa :) bizim oğlan gazlı olcak sanırım

Bende cok merak ediyorum AdasuU- yu . Gunlerimiz ayni olunca duyunca boyle haberler daha bi korkmaya başlıyorum zaten korkuyorum cok inşallah iyidir bi an once kavusur bebegine suyu geldyse
Korkma canım neden korkuyosun çok güzel bir duygu sende biran önce kavuşursun bebisine inşallah bende hemen şimdi doğsun istiyorum

Korkma canım neden korkuyosun çok güzel bir duygu sende biran önce kavuşursun bebisine inşallah bende hemen şimdi doğsun istiyorum
Doktoru bekliyordum daha o gelmeden sekreteri beni nst ye gonderdi haftam ileri oldugu icin sanirimIns sanci manci cikmaz ben beklemek istiyorum daha sirami sana veriyim daha bekleyen bisuru arkadas var onlara sira gelsin ozellikle gamzeve alper in prensesi ne satmak istiyirum sirami :)

Bende kızımı çok merak ediyorum ama ne kadar geç o kadar iyidir kafasındayım ama bir yandan da korkuyorum ya kalp atışları zayıflarsa ya birşey olursa diye . Sık sık dr da gidemiyorum . Senin kontrol aralıkların kaç günde ?
bende yürüyüş yapınca bacaklarımı belimi oyanaatamıyorum öylece kilitleniyor sanki çok zor oluyor yürüyüş yapmak ama mecbur yürüyeceğiz artık .
peki akıntın var mı ? benim akıntım arttıı öncekine göre daha fazla

canım gözün aydın ne güzel bir haber verdin bize, gözlerim doldu okurken.. sağlıkla büyüt yavrunu..ayy darısı da bize artık :)

şu isim mevzuları çok can sıkıcı oluyor yaaaa neredeyse herkeste çıkıyor bu problem. çocuk doğup kendi karar verse keşke Allah yardımcın olsun ne diyeyim
ben sivaslıyım bizim orada adet değildir öyle babanne dede adı koymak. eğer ki dede ölmüş torununu görememişse beğenilirse isim konulur yoksa yok . Şimdi denizli den evliyim ve burda dede babanne ismi çok önemli düşünün ki aynı ailede 3 tane aynı isimden var . tüm yeğenlerin adı ahmet yanında ek isim neymiş dedesinin ismiymiş... dedeside hayatta bu arada. eşim hiç teklif etmedi annesinin ismini ama olsa iyi olur dedi. ben başka isim düşünüyordum sonra karar verdik benim dediğim isim olacak ama eminim eşimin ailesi bu konuda bana tavır alacak ki eşimin annesi şu zamana kadar isim konusunu hiç sormadı bu haftaya kadar hep mesafeli durdu.

Bu nst ye girecgim zaman cok kotu oluyorm ben ya ordaki kalp atisi seslerini duyunca bi tuhaf oluyorum geriliyorum benmde kalbim carpmaya basliyor. Bu sefer yaniltim yanlislikla sanci manci cikacak diye korkuyrum onla ne alakaysa :)

isim konusu maalesef hala sorun Allah tan bizde hiç sorun olmadı ismi ben buldum eşim de sağolsun hiç bir şey demedi kabul etti ama onun köyden halası gelmişti geçenlerde ismi sordu ne olacak diye Selim olcak dedik ayy bizim tarafta da hiç Selim yok da.. onların tarafta mı varmış demesin mi!!! ayy o an boğasım geldii bu ne fitneliktir yaa. benim hiç tasvip etmediğim şeydir sırf anasının babasının ismini koymak (kendi ailem için de böyle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…