- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Benimde geceleri agrım oluyor kalktıgımda catı kemigim fena sanki hemen orda dogum yapıcakmısım gibi hissediyorum. Ama hic acıklık yok. Bende yurumeye basladım dun ama zor yuruyorum karnım sertlessiyo hemen eve gelince ayaga kalkamıyorum ben dunku muayenrmde baya acılma vardır dedim bu agrıya ama malesef beklemedeyim artık dogsun istiyorum bebegimgünümüz aynı seninle :) ne durumdasın nasıl hissediyorsun kendini. benim de kontrolüm salı günü. geceleri ağrılarım oluyor ama yorgunluktan gibi sanki. bol bol iş yapıyorum açılmam kolay olsun diye :) başka değişiklik yok yani bebeğim hala çok haraketli ve kaşıklarımda hissetmiyorum henüz
Çok sevindim canım hayırlı olsun Kurtulmuşsun darısı bizlerin başına inşallahKızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sezaryen sonrası kolay toparladım, bir kez yürümeye başladınız mı sonra çok rahatlıyorsunuz. Sütüm hemen geldi ve oğlum şimdiden tam bir meme manyağı oldu Allah'a şükür:) Şimdi tek problem gaz çıkarmak, onu da başarırsam yarın taburcu oluyoruz hayırlısıyla:) Dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler:)
Normal doğum olsun çok isterdim ama nasip olmadı. Hayırlısı böyleymiş...
Bu arada kucukkuzum sen bu hafta doğuracaksın, içime doğuyor, demişti haklı çıktı:)
Valla canm dur bakalım dedigim gibi ben siparis verdim. Ece diye yazar sekerdeki kagtta. Sekerler gelsin kargodan bide o zmn bu mevzu olur. Bakalim ne yapacak. Kusura bakmasin ama hala bi tane bile bi çöp aldim yada ördum sunu cocuguna demeyen insanin adini da koymam. Sanki ben kendi annemin de adini koyalım diyorum ne cahillik bu cagda yaa sinirlerim tavan.bu adamların mantıklı olanı çok nadir bulunuyor,bir tanede bende var.bizim kızında ismi hâlâ belli değil :-(
Canm gunlerimiz ayni cok sasirdim iyimisin simdi. Ins hersy iyi olur kolay olur..Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana( çok korkuyorum
Bende cok merak ediyorumAdasuU- naptıı acaba kızlar ya merak ettim günlerimizde aynıydı ounlar hayırlısıyla kurtulmuştur inşallah ben burda doğum haberleri aldıkça ağlıyorum nedense ya
İNŞ. TATLIM. iltifatlar için ayrıce tesekkurler. esımın de gozlerı renklı inş. kızımın gozlerı de ismine uyar. Ela.Ana bu tontiş olmuş ya maşallah , Gül cemalinide görürsün sağlıcakla inş CNm. Annesi gibi güzel olucağı kesin , Gözlerini merak ettim maviş mi olur oda . Bizde ben ve eşim renkli gözlüyüz oğlum Ela kahve gibi oldu :)) bakalım bu kız ne renkte göz olucak . Meraktayım valla sağlıklıklı olsunlarda bunlarda işin güzelliği .
anammmmmmm dogurdun mu kızzzzz, daha vardı sankı ınanamıyorummmmm cok sevındım cokkkkk. allah yardımcın olsun, saglıkla ınsallah benım ıcınde kokla yavruyo.Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sezaryen sonrası kolay toparladım, bir kez yürümeye başladınız mı sonra çok rahatlıyorsunuz. Sütüm hemen geldi ve oğlum şimdiden tam bir meme manyağı oldu Allah'a şükür:) Şimdi tek problem gaz çıkarmak, onu da başarırsam yarın taburcu oluyoruz hayırlısıyla:) Dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler:)
Bu arada kucukkuzum sen bu hafta doğuracaksın, içime doğuyor, demişti haklı çıktı:)
Korkma canım neden korkuyosun çok güzel bir duygu sende biran önce kavuşursun bebisine inşallah bende hemen şimdi doğsun istiyorumBende cok merak ediyorumAdasuU- yu . Gunlerimiz ayni olunca duyunca boyle haberler daha bi korkmaya başlıyorum zaten korkuyorum cok inşallah iyidir bi an once kavusur bebegine suyu geldyse
Doktoru bekliyordum daha o gelmeden sekreteri beni nst ye gonderdi haftam ileri oldugu icin sanirimKorkma canım neden korkuyosun çok güzel bir duygu sende biran önce kavuşursun bebisine inşallah bende hemen şimdi doğsun istiyorum
Bende kızımı çok merak ediyorum ama ne kadar geç o kadar iyidir kafasındayım ama bir yandan da korkuyorum ya kalp atışları zayıflarsa ya birşey olursa diye . Sık sık dr da gidemiyorum . Senin kontrol aralıkların kaç günde ?Benimde geceleri agrım oluyor kalktıgımda catı kemigim fena sanki hemen orda dogum yapıcakmısım gibi hissediyorum. Ama hic acıklık yok. Bende yurumeye basladım dun ama zor yuruyorum karnım sertlessiyo hemen eve gelince ayaga kalkamıyorum ben dunku muayenrmde baya acılma vardır dedim bu agrıya ama malesef beklemedeyim artık dogsun istiyorum bebegim
Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
şu isim mevzuları çok can sıkıcı oluyor yaaaaValla canm dur bakalım dedigim gibi ben siparis verdim. Ece diye yazar sekerdeki kagtta. Sekerler gelsin kargodan bide o zmn bu mevzu olur. Bakalim ne yapacak. Kusura bakmasin ama hala bi tane bile bi çöp aldim yada ördum sunu cocuguna demeyen insanin adini da koymam. Sanki ben kendi annemin de adini koyalım diyorum ne cahillik bu cagda yaa sinirlerim tavan.
şüpheleniyorsan gitmende fayda var efeksiyon kapmaması açısındanGünaydın kızlar iki gündür sabah uyandigimda yataktan kalkınca su gibi akinti geliyo suyum geliyo olabilir mi doktor kontrolumde yarın
Kizlar merhaba. Az once esimin amcasglden misafirlkten geldik. Bebegin ismi ne olacak diye sordular dogal olarak. Ece dusunuyorz dedim. Esim hemen basladi o düşünüyor oyle bilmem ne diye. Sinir oldum o an. Her neyse gecti gitti bu konusma oyle. Ordan ciktk. Ne demek bu simdi falan dedim. Aslinda kendisi annesinin ismini koymak istiyor taa aylar önce bebegin cinsiyeti belli değilken yok buyuklere danisiriz yok onlarn ismi olur falan gibi laflar ediyordu o zmn bi tarrsmtk koymam ben demistm. O zmndan beri konusmadk boyle seyleri cunku tatyisacagimizi bildigimzden ne ben ne o lafini acmiyorduk. Bugun de bu mevzu olunca yeri geldi iste bende actm agzimi ne diyosun sen dedim ne fikir soyluyon ne ismi beğeniyon. Ben bisy desem agliyon bilmem ne diye konusmaya basladi. Sen kendi kendine aldin o ismi koyma kararini falan dedi. Ne yapayım ben. Kendisi sanki benm fikrime saygi duyuyor. Bende dedimki bebek sekerinin bile siparisini verdim ece bebek yazacak dedim. Sen kendi kendine bana sormadan yapıyon aliyon karari dedi. Ne yapayım gidi annesininmi ismini koyayim hayret bisy. Lutfen dua edin bana kızlar su adam az mantkli isler yapsın huzursuz olmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?