2015 Nisan Anneleri

Cnm hayirli ugurlu olsun bebisin , sende kurtulmussun, darisi benim gibi bekleyen hamilelerin basina inşallah..

merhaba kızlar doktordan geldım. 3710 olmus ponponum 50 cm de boyu. cook asagılara ınmıs artık. az da sancım cıktı. ama daha bekleyecez dedı. 37+5 ım. daha 16 gun var :S
Ana bu tontiş olmuş ya maşallah , Gül cemalinide görürsün sağlıcakla inş CNm. Annesi gibi güzel olucağı kesin , Gözlerini merak ettim maviş mi olur oda . Bizde ben ve eşim renkli gözlüyüz oğlum Ela kahve gibi oldu :)) bakalım bu kız ne renkte göz olucak . Meraktayım valla sağlıklıklı olsunlarda bunlarda işin güzelliği .

Çok geçmiş olsun CNm , inş neyden olduğu kesin anlaşılırda önlem alabilirsiniz .

Prensesimin yatağıda hazır
canım cok guzel olmus gule gule yatsın ınsallah bebısın bızde 2 gunonce kurduk dıkkatımı cektı senınkınınde cıbınlıgı cunku besıkten cok cıbınlıge ugrastık bız Perde gıbı 2 kısma ayrılan kısmı bas kısmında degılde onde durması gerekmıyomu yanı cocuk uyandıgında yada agladıgında alacagın tarafra on tarafında.

kizlar ya gece gece alakasiz olcak kusura bakmayin nolur ama bn aylardir ishal gibiyim normal tuvaletim hic olmadi gunde en az 2 3 kez o sekilde tuvalete çıkıyorum hurma süt meyve kuruyemis yiyorum normaldir diye uzerinde durmadim dr a da söylemedim ama bugün biraz bakindim baya skntiliymis bilgisi olan var mi ya da bu sekilde olan kusura bakmayın tekrar hrkese simdiden hayirli cumalar

Eki Görüntüle 1478046 Eki Görüntüle 1478047 Hastaneye gidecek şekerlerimiz ve terliğimiz hazır. Şekerleri çok abarttım galiba ama olsun artık
Cok cok guzeller ellerine saglik ins saglicakla o guzel gunde sevdiklerinle paylasirsin

Canim Allah yardimcin olsun insallah lutfen uzulme hep iyi dusun insallah esin yaninda olur ama olamazsa bile Hic bisi senin ve bebegin saglikli olmasi kadar onemli deil siz iyi olduktan sonra o anda Allah sana guzel bi kapi acar sen icini ferah tut dua et bak gor esinde yaninda olacak bebisinde saglicakla gelicek insallah

Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...

Sezaryen sonrası kolay toparladım, bir kez yürümeye başladınız mı sonra çok rahatlıyorsunuz. Sütüm hemen geldi ve oğlum şimdiden tam bir meme manyağı oldu Allah'a şükür:) Şimdi tek problem gaz çıkarmak, onu da başarırsam yarın taburcu oluyoruz hayırlısıyla:) Dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler:)

Normal doğum olsun çok isterdim ama nasip olmadı. Hayırlısı böyleymiş...

Bu arada kucukkuzum sen bu hafta doğuracaksın, içime doğuyor, demişti haklı çıktı:)

Kizlar merhaba. Az once esimin amcasglden misafirlkten geldik. Bebegin ismi ne olacak diye sordular dogal olarak. Ece dusunuyorz dedim. Esim hemen basladi o düşünüyor oyle bilmem ne diye. Sinir oldum o an. Her neyse gecti gitti bu konusma oyle. Ordan ciktk. Ne demek bu simdi falan dedim. Aslinda kendisi annesinin ismini koymak istiyor taa aylar önce bebegin cinsiyeti belli değilken yok buyuklere danisiriz yok onlarn ismi olur falan gibi laflar ediyordu o zmn bi tarrsmtk koymam ben demistm. O zmndan beri konusmadk boyle seyleri cunku tatyisacagimizi bildigimzden ne ben ne o lafini acmiyorduk. Bugun de bu mevzu olunca yeri geldi iste bende actm agzimi ne diyosun sen dedim ne fikir soyluyon ne ismi beğeniyon. Ben bisy desem agliyon bilmem ne diye konusmaya basladi. Sen kendi kendine aldin o ismi koyma kararini falan dedi. Ne yapayım ben. Kendisi sanki benm fikrime saygi duyuyor. Bende dedimki bebek sekerinin bile siparisini verdim ece bebek yazacak dedim. Sen kendi kendine bana sormadan yapıyon aliyon karari dedi. Ne yapayım gidi annesininmi ismini koyayim hayret bisy. Lutfen dua edin bana kızlar su adam az mantkli isler yapsın huzursuz olmayalim

Gozunaydin canim cok sevindim Allah anali babali buyumesini nasip etsin insallah. oglusunada masallah bizim icinde op kokla

Inanmiyorummmmmm gozun aydinnn

Sende dogurdun demek .maşallah ikinizede.bizim yerimizede öp kokla bebeğini.darısı benim gibi sancısı olmaynların basına

Canim hayirli olsun. Bende yazilanlari okumaya basladim az önce. Tam seni dusunuyodum genelde gec saatte yaziyor nerde bu kizin yazdiklari diye. Okuyunca mesajini nasil sasirdim:) hadi kurtuldun ne guzel. Taze anne dua et bizede:) bebisini dr op kokla bizim yerimize.

ayy canım Yaa,çok sevindim. hadi darısı başımıza. tek tek dökülüyoruz resmen. şaka bir yana hayalperdesi canım hayırlı olsun kuzunla ailenle hayırlı bi ömrün olsun insaAllah

bu adamların mantıklı olanı çok nadir bulunuyor,bir tanede bende var.bizim kızında ismi hâlâ belli değil :-(

Gözün aydın canım. Allah bagışlasın oğlunu. Allah analı babalı büyütsün.

Canim gozun aydin oglusuna kavusmussun.masallah.Rabbim saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin.

Ay Canım ya oglusunu aldın demek kucagına hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün. Demekki senin icin sezaryan hayırlıymıs Canım öyle düsün hem ikinizde iyisiniz önemli olanda o. Darısı bizlerin basına

Amin cnm amin... nekadar kaldiniz kuvozde ve kac kg dunyaya geldi? Ya insanin kokuları oldukca.... kusura bakma
Önemli degil canım sorabilirsin tabii bende senin korkularını yaşadım seni çok iyi anlıyorum bebişim 1992 gr dogdu 8 gün yoğunbakımda 4 gün normal kuvozde 3 günde beşikte serviste yattı toplam 2 hafta bu esnada 1700 e kadar düstü kilosu eve çıktıgımızda 1800 gr dı doktor emdigi icin cıkmamıza izin verdi birazda bizim ısrarımızla tabii,acıdı sanırım bana hastanede uyumadan gecelerce bir sandalye üzerinde geçirdim sezeryanlı ve agır kanamalı olarak psikoloji kalmamıştı allah hicbir anneye yasatmasin boyle durumlar gününde dogum nasip etsin sanada canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…