2015 Nisan Anneleri

Kızlar Nst de Bebeğin kalp atışları 180 olan varmı aranızda benim hep 180 ile başlıoooo daha sonra normale Dönüyor ama canım sıkıldı işte bilgisi olan yada başına gelen yazsın nolur

benim 180i buluyor canım. ama sürekli değil ara ara oluyor 130-170 arası daha çok ama dediğim gibi 180e çıkıyor zaman zaman.

Merhaba arkadaşlar haciseriften % 20 hediye cekim var bizim cikolatalarimiz hazir şükür.dileyen olursa ozelden mesaj atabilir...

Tebrikler cnm güle güle büyütün...

Benımde kasılmam sureklı var.yani içeden elektrik süpürgesiyle çekiliyomuş gibi .baska bısey yok.aradada bacak aramda ağrı oluyo .

Googlea baby shower sticker yazınca örnekler çıkıyo. Onlar kaydedip paintte değiştirdim ben. Sonra kırtasiyede çıkarttırdım yapışkanlı ve hazır kesilmiş olarak
Canim cok sagol
Sakin ol canim bekler minigin babasini

Kızlar Nst de Bebeğin kalp atışları 180 olan varmı aranızda benim hep 180 ile başlıoooo daha sonra normale Dönüyor ama canım sıkıldı işte bilgisi olan yada başına gelen yazsın nolur
Benimde arada oluyor canım bebek oynadığı zaman veya oksijen azaldığı zaman. Öyle olunca sol yanına yat ve derin derin nefes al benimki hep öyle geçiyor...devamli olmadığı müddetçe sorun yok demişti Dr um

CNm ne arada oldu nasıl oldu bize müsait olur olmaz yaz hemi , merak ettim hiç belirti varmıydı . Normal doğum mu oldu . Şimdi nasıl yavrun ?rabbim sizlere bağışlasın inş . Tebrik ederim sizi.

hadi gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. bir ara da doğum maceranı bizimle paylaşabilirsen seviniriz. :)

Kızlar benden tavsiye; ağda yaptırmayın! Ölüyorum resmen acıdan sabahtan beri. Eli aşırı hafifti ağdacımın, dikkatle yaptı ama mahvoldum ben. Aşırı hassaslaşmışız. (
Of kıyamam çok geçmiş olsun , ağda gazisi gibi olmuş resmen . Ben yapamıyorum yapanlarada helal olsun .

Canım seni çok iyi anlıyorum insan böylesi özel bi durumda en çok eşi yanında olsun istiyor. Eminim bebeğin de babasını bekleyecek sen germe kendini içini ferah tut:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…