Kızlar Nst de Bebeğin kalp atışları 180 olan varmı aranızda benim hep 180 ile başlıoooo daha sonra normale Dönüyor ama canım sıkıldı işte bilgisi olan yada başına gelen yazsın nolur
Amiin canım inşallah :))Guzel gunlerde yatsin insallah kucuk prenses:)
Öyle canım çok şükür :)Evt CNm belli olmaz belki senin çimcime önce gelir tatlım , hem biz hiç değilse Nisan ortalarına sarktın dimi? Bunada şükür bu zamanlarıda gördük .
Tebrikler cnm güle güle büyütün...merhaba arkadaşlarım ben 30 martta doğum yaptım sürpriz pastaki kucağında aldım Allah a şükür çok yoğunum hic internete giremedim bir yandan da sizlerle bu haberi paylaşamadım süre içim içimi yedi darısı kalanlarımızın başına
Canim allah sag salim dogurup kuzucugunu icinde yatirmayi nasip etsin.Prensesimin yatağıda hazır
Amiin canım cümlemize inşallah :)Canim allah sag salim dogurup kuzucugunu icinde yatirmayi nasip etsin.
Canim cok sagolGooglea baby shower sticker yazınca örnekler çıkıyo. Onlar kaydedip paintte değiştirdim ben. Sonra kırtasiyede çıkarttırdım yapışkanlı ve hazır kesilmiş olarak
Sakin ol canim bekler minigin babasiniSelam kızlar, Cumartesi doğum var ve ben az önce son nst ye girdim. Geçen cumartesi de Sancı çıkmıştı doktor Görelim bakalım Demişti. Şimdi de kağıdı Alınca suratını ekşitti senin ağrın çok diye, iyi Durmuş benim kız 5 gün... 2 gün daha durur mu dedim görücez dedi. Öyle garip bi ruh halindeyimki çok kötü hissediyorum kendimi Ağladım zaten bugün hep. Bebek gelecek diye uğraşıyor ben gelmesin diye.... Güler misin Ağlar mısın... Sebep de eşim yok yarın akşam gelecek ve ben onsuz olmak istemiyorum, o benim kadar takıyor mu ... Sanmıyorum.... UFff çok yazdım kusura bakmayın baya doldum sinirlerim baya bozuk bugün herkesle kavga edesim var... Ağrım zaten çok korka korka tuvalete gitmekten sinir sistemim bozuldu... Bizden böyle, herkese huzurlu bekleyişler inşallah...
Benimde arada oluyor canım bebek oynadığı zaman veya oksijen azaldığı zaman. Öyle olunca sol yanına yat ve derin derin nefes al benimki hep öyle geçiyor...devamli olmadığı müddetçe sorun yok demişti Dr umKızlar Nst de Bebeğin kalp atışları 180 olan varmı aranızda benim hep 180 ile başlıoooo daha sonra normale Dönüyor ama canım sıkıldı işte bilgisi olan yada başına gelen yazsın nolur
CNm ne arada oldu nasıl oldu bize müsait olur olmaz yaz hemi , merak ettim hiç belirti varmıydı . Normal doğum mu oldu . Şimdi nasıl yavrun ?rabbim sizlere bağışlasın inş . Tebrik ederim sizi.merhaba arkadaşlarım ben 30 martta doğum yaptım sürpriz pastaki kucağında aldım Allah a şükür çok yoğunum hic internete giremedim bir yandan da sizlerle bu haberi paylaşamadım süre içim içimi yedi darısı kalanlarımızın başına
merhaba arkadaşlarım ben 30 martta doğum yaptım sürpriz pastaki kucağında aldım Allah a şükür çok yoğunum hic internete giremedim bir yandan da sizlerle bu haberi paylaşamadım süre içim içimi yedi darısı kalanlarımızın başına
Of kıyamam çok geçmiş olsun , ağda gazisi gibi olmuş resmen . Ben yapamıyorum yapanlarada helal olsun .Kızlar benden tavsiye; ağda yaptırmayın! Ölüyorum resmen acıdan sabahtan beri. Eli aşırı hafifti ağdacımın, dikkatle yaptı ama mahvoldum ben. Aşırı hassaslaşmışız.(
Canım seni çok iyi anlıyorum insan böylesi özel bi durumda en çok eşi yanında olsun istiyor. Eminim bebeğin de babasını bekleyecek sen germe kendini içini ferah tut:))Selam kızlar, Cumartesi doğum var ve ben az önce son nst ye girdim. Geçen cumartesi de Sancı çıkmıştı doktor Görelim bakalım Demişti. Şimdi de kağıdı Alınca suratını ekşitti senin ağrın çok diye, iyi Durmuş benim kız 5 gün... 2 gün daha durur mu dedim görücez dedi. Öyle garip bi ruh halindeyimki çok kötü hissediyorum kendimi Ağladım zaten bugün hep. Bebek gelecek diye uğraşıyor ben gelmesin diye.... Güler misin Ağlar mısın... Sebep de eşim yok yarın akşam gelecek ve ben onsuz olmak istemiyorum, o benim kadar takıyor mu ... Sanmıyorum.... UFff çok yazdım kusura bakmayın baya doldum sinirlerim baya bozuk bugün herkesle kavga edesim var... Ağrım zaten çok korka korka tuvalete gitmekten sinir sistemim bozuldu... Bizden böyle, herkese huzurlu bekleyişler inşallah...
Sade ve çok güzel ben çok beğendim . Güle güle günlerde kullanın CNm . Hayırlı olsun inş.Prensesimin yatağıda hazır
Çok sağol canım benim amiin inşallahSade ve çok güzel ben çok beğendim . Güle güle günlerde kullanın CNm . Hayırlı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?