2015 Nisan Anneleri

Bende simdi doktora geldim bakalim ne diyecek on gun once gelmiştim uc hafta sonra cagrmsti dayanamadim geldim. Millet böyle pitir pitir dogurunca korkumdan duramiyorum keske esim kadin dogumcu olsayms :)
bende kızımı kadın doğumcu yapacağım inşallah ona çocukluktan aşılayıp yönlendireceğim . Bulduğum ilde 2 tane devlet hastahanesi var bir tane bayan jinekolog yok.
Çevresinde yada tanıdık kadın doğumcu olanlar çok şanslılar birde çocuk dr olanlar tabi oda çok önemli
Allah yardımcımız olsun

Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Sağlıklı uzun mutlu bir önrü olsun bebeğinin. Darısı başımıza inşallah senide mezun ettik :)
Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana ( çok korkuyorum
Canım stres yaçapma hakkında hayırlısı. Bizide bilgilendir merak ederiz

G glsn87 canım suyundan şüpheleniyorsan hemen git çok önemli, benim de geçen başıma geldi doktor az daha doğuma alacaktı. sakın geç kalma

Erkek bebiş anneleri yeni doğan sunneti yaptıran varmı aranızda yada dusunen?

ben kesinlikle yaptırıcam diyordum ama en son duyduğumdan sonra vaz geçtim, çok çabuk yarası iyileşip, toparlandığı için sünnet kesiği kapanabiliyormuş ve ileride tekrar sünnet yaptırmak gerekebiliyormuş bunu duyduktan sonra 3-4 aylıkken yaptırmaya karar verdim

Siz hep pozitif mesajlar verdiniz burada ; çok sevindim iyi olmanıza; allah analı babalı büyütsün;

Ay çok şaşırdım hayırlı uğurlu olsun cnm....

Of kıyamam çok geçmiş olsun , ağda gazisi gibi olmuş resmen . Ben yapamıyorum yapanlarada helal olsun .
Ben onca azalttım,jllete dönmeyeyim, krem de zarar verir mi bilemedim diye gittim. Pazartesi ya da salı catı muayenesi olacak olmasam gene bi korkardım da keske gitmeseydim. Sertlesirse sertlessin jletlesydm keske

Aaa saskınımm. Hayırlı ugurlu olsın canıım. Allah saglıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah. Darısı bize :))

Evi temizlettim, halıları da, kendimi de temizlettim. kapıya süs de taktım. Hamdolsun, cok sükür hazır sayılırım. Sıra beklemeye geldi. İşte bu en zoru (
bugün de doğurmadım demeler başlasın.

Rabbim hayırlı zamanda bebişlerimizi kucaklarımıza almayı,cennet kokularını içimize çekebilmeyi nasip etsin inşallah. Bu mübarek günde de dualarımızı kabul etsin :)) amin!

Canimmmmmmm cokkkk sevindim.ben sanadeim 6 hissim cik kuvvetli benim.ayyyy asiri mutlu oldum.rabbim sqna ve bebegine uzun omurler versin.kokla benim yerimede bollll bolll.darisi basima dun gecede aklima geldin bugun kesin doguracak dedim dinlen canim hadi.sonra konusuruz uzun uzun.

Canım annesinin ismi ne? Yani çok demode değilse iki isim koysanız en azından tatsızlık çıkmaz.biz de mecburen iki isim koyacaz birini eşim seçti birini ben:)

Canım benim çokk sevindim gözünüz aydın. Maşallah herşey yolunda gitmiş. Bebek de sen de iyisiniz önemli olan bu . Sen normale çok şartlamıştın ama olsun doğum şekli değil sonuç önemli:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…