Bende simdi doktora geldim bakalim ne diyecek on gun once gelmiştim uc hafta sonra cagrmsti dayanamadim geldim. Millet böyle pitir pitir dogurunca korkumdan duramiyorum keske esim kadin dogumcu olsayms :)
Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Sağlıklı uzun mutlu bir önrü olsun bebeğinin. Darısı başımıza inşallah senide mezun ettik :)Allah hepinizden razı olsun kızlar... Ben de hala tam anlamıyla inanabilmiş değilim:) Bugün tam bir rüya gibi. Sanki uyanacağım ve oğlum yine karnımda olacak... Rabbim sizleri de hayırlı zamanda ve hayırlı şekilde kurtarsın inşallah... Hiç doğmayacakmış gibi geliyordu bana, bugün resmen bir şok yaşadık eşimle...
Canım stres yaçapma hakkında hayırlısı. Bizide bilgilendir merak ederizKızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana( çok korkuyorum
Erkek bebiş anneleri yeni doğan sunneti yaptıran varmı aranızda yada dusunen?
Bebek Doğdu ama hastanede diye biliyorum solunum sıkıntısı vardı.İnsallah canim insallah..
Ayy koptum da ben bir ara.. şelale den haber yok mu henüz?
Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana( çok korkuyorum
Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sezaryen sonrası kolay toparladım, bir kez yürümeye başladınız mı sonra çok rahatlıyorsunuz. Sütüm hemen geldi ve oğlum şimdiden tam bir meme manyağı oldu Allah'a şükür:) Şimdi tek problem gaz çıkarmak, onu da başarırsam yarın taburcu oluyoruz hayırlısıyla:) Dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler:)
Normal doğum olsun çok isterdim ama nasip olmadı. Hayırlısı böyleymiş...
Bu arada kucukkuzum sen bu hafta doğuracaksın, içime doğuyor, demişti haklı çıktı:)
Ay çok şaşırdım hayırlı uğurlu olsun cnm....Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sezaryen sonrası kolay toparladım, bir kez yürümeye başladınız mı sonra çok rahatlıyorsunuz. Sütüm hemen geldi ve oğlum şimdiden tam bir meme manyağı oldu Allah'a şükür:) Şimdi tek problem gaz çıkarmak, onu da başarırsam yarın taburcu oluyoruz hayırlısıyla:) Dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler:)
Bu arada kucukkuzum sen bu hafta doğuracaksın, içime doğuyor, demişti haklı çıktı:)
Keske onlardan da haber alma imkanımız olsa ya..Bebek Doğdu ama hastanede diye biliyorum solunum sıkıntısı vardı.
Ben onca azalttım,jllete dönmeyeyim, krem de zarar verir mi bilemedim diye gittim. Pazartesi ya da salı catı muayenesi olacak olmasam gene bi korkardım da keske gitmeseydim. Sertlesirse sertlessin jletlesydm keskeOf kıyamam çok geçmiş olsun , ağda gazisi gibi olmuş resmen . Ben yapamıyorum yapanlarada helal olsun .
Aaa saskınımm. Hayırlı ugurlu olsın canıım. Allah saglıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah. Darısı bize :))Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sagol canin insallah.biktim kasinmaktan artik.cok rahatsizlik veriyor.Çok geçmiş olsun CNm , inş neyden olduğu kesin anlaşılırda önlem alabilirsiniz .
Canimmmmmmm cokkkk sevindim.ben sanadeim 6 hissim cik kuvvetli benim.ayyyy asiri mutlu oldum.rabbim sqna ve bebegine uzun omurler versin.kokla benim yerimede bollll bolll.darisi basima dun gecede aklima geldin bugun kesin doguracak dedim dinlen canim hadi.sonra konusuruz uzun uzun.Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Canim korkma bak nekadar cesaretli olursan okadar kolay olur.hadi dogur gel.bugun guzel haberler hep ust uste.Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana( çok korkuyorum
Canım annesinin ismi ne? Yani çok demode değilse iki isim koysanız en azından tatsızlık çıkmaz.biz de mecburen iki isim koyacaz birini eşim seçti birini ben:)Kizlar merhaba. Az once esimin amcasglden misafirlkten geldik. Bebegin ismi ne olacak diye sordular dogal olarak. Ece dusunuyorz dedim. Esim hemen basladi o düşünüyor oyle bilmem ne diye. Sinir oldum o an. Her neyse gecti gitti bu konusma oyle. Ordan ciktk. Ne demek bu simdi falan dedim. Aslinda kendisi annesinin ismini koymak istiyor taa aylar önce bebegin cinsiyeti belli değilken yok buyuklere danisiriz yok onlarn ismi olur falan gibi laflar ediyordu o zmn bi tarrsmtk koymam ben demistm. O zmndan beri konusmadk boyle seyleri cunku tatyisacagimizi bildigimzden ne ben ne o lafini acmiyorduk. Bugun de bu mevzu olunca yeri geldi iste bende actm agzimi ne diyosun sen dedim ne fikir soyluyon ne ismi beğeniyon. Ben bisy desem agliyon bilmem ne diye konusmaya basladi. Sen kendi kendine aldin o ismi koyma kararini falan dedi. Ne yapayım ben. Kendisi sanki benm fikrime saygi duyuyor. Bende dedimki bebek sekerinin bile siparisini verdim ece bebek yazacak dedim. Sen kendi kendine bana sormadan yapıyon aliyon karari dedi. Ne yapayım gidi annesininmi ismini koyayim hayret bisy. Lutfen dua edin bana kızlar su adam az mantkli isler yapsın huzursuz olmayalim
Canım benim çokk sevindim gözünüz aydın. Maşallah herşey yolunda gitmiş. Bebek de sen de iyisiniz önemli olan bu . Sen normale çok şartlamıştın ama olsun doğum şekli değil sonuç önemli:))Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sag salim bebegini kucagina alirsin ins. CnmKızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana( çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?