Canım benim çok sevindim tosbana kavustun demek ki bizim yerimize de kokla oğluşunu :) Rabbim sağlıcakla mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sezaryen sonrası kolay toparladım, bir kez yürümeye başladınız mı sonra çok rahatlıyorsunuz. Sütüm hemen geldi ve oğlum şimdiden tam bir meme manyağı oldu Allah'a şükür:) Şimdi tek problem gaz çıkarmak, onu da başarırsam yarın taburcu oluyoruz hayırlısıyla:) Dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler:)
Normal doğum olsun çok isterdim ama nasip olmadı. Hayırlısı böyleymiş...
Bu arada kucukkuzum sen bu hafta doğuracaksın, içime doğuyor, demişti haklı çıktı:)
hayırlı olsun canım ya çok şaşırdım, gözün aydın sağlıcakla büyüt bebeğini....Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sezaryen sonrası kolay toparladım, bir kez yürümeye başladınız mı sonra çok rahatlıyorsunuz. Sütüm hemen geldi ve oğlum şimdiden tam bir meme manyağı oldu Allah'a şükür:) Şimdi tek problem gaz çıkarmak, onu da başarırsam yarın taburcu oluyoruz hayırlısıyla:) Dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler:)
Bu arada kucukkuzum sen bu hafta doğuracaksın, içime doğuyor, demişti haklı çıktı:)
inanmıyorum ya çok şaşırdım ve sevindim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım ben de bugün nst için gidicem pazartesi sezeryan günümüz korkularım var vaktin olursa sezeryan konusunda rahatlatırmıısın bizi:) gerçi mesajından rahat geçtiği anlaşılıyor kurtuldunuz ne güzel darısı başımızaKızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Benim bi ara bebegimin kalp atısları uyuyo gibi cıkıyodu zayıftı üç günde bir nts ye giriyodum cok sukur son zamanlar iyi olunca haftada bir gidiyorum persembeden persembeye. Benim akıntım normalde nasılsa öyle fazla olmadı hic. Gece wc ye cok gidiyorum ve asırı terliyorum. Kalcalarımda agrıyo kramp giriyo felaket. Benim hamileliligim hep riskliydi önce düsuk sonra erken dogum riskim vardı bebegim 5 Aylıkken dogum pozisyonına almıstı kafa asagıdaydı hep dua ediyoduk bir. 6 aylık olsada öyle olsa diye simdide gelmiyo ogluş. Esim diyoki o kadar dur dedik cocuga inat etti oda gelmiyo: ) Ama ben artık trdirgin oluyorum hep oynadımı ne oldu diye buda beni geriyo artık. O yuzden gelsin istiyorum oglum cok bekledim onu belki o yuzden sabırsızlanıyorum. Çok yazdım Canım kusura bakmaBende kızımı çok merak ediyorum ama ne kadar geç o kadar iyidir kafasındayım ama bir yandan da korkuyorum ya kalp atışları zayıflarsa ya birşey olursa diye . Sık sık dr da gidemiyorum . Senin kontrol aralıkların kaç günde ?
bende yürüyüş yapınca bacaklarımı belimi oyanaatamıyorum öylece kilitleniyor sankiçok zor oluyor yürüyüş yapmak ama mecbur yürüyeceğiz artık .
peki akıntın var mı ? benim akıntım arttıı öncekine göre daha fazla
aynı şeyleri yaşıyoruz. ama anlamıyorlar, senelerce çocuk bekledim bn, buna kavusabilmek için neler yaşadım. hamileligimde hic kolay geçmedi geçmiyor. sanki onlar taşıyor karnında. kensi çocuklarının ismini kendileri vermişler anlamıyorum niye bize karışıyor ve oğullarını dolduruyorlarValla canm dur bakalım dedigim gibi ben siparis verdim. Ece diye yazar sekerdeki kagtta. Sekerler gelsin kargodan bide o zmn bu mevzu olur. Bakalim ne yapacak. Kusura bakmasin ama hala bi tane bile bi çöp aldim yada ördum sunu cocuguna demeyen insanin adini da koymam. Sanki ben kendi annemin de adini koyalım diyorum ne cahillik bu cagda yaa sinirlerim tavan.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.. sıra bizede gelsin artıkKızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Allah yardımcın olsun canım yavruna saglıcakla kavuş ınsallah bizlere de dua etMerhaba kızlar.
Ben yarın sabah epidural sezeryana giriyorum kısmetse.Aklımdayken yazmak istedim, vakit bulup ne ara girer bilgi verebilirim bilemiyorum. 9 aydır buradayız iyi kötü birçok şey paylaştık. Yorumlarımda kalbini kırdığım varsa özür dilerim Hakkını helal etsin. Evladına kavuşan Arkadaşlarım güle güle büyütsün benden sonra kavuşacaklar sağsalim alsınlar, Allah yardımcıları olsun inşallah... dilerim her şey hepimiz için güzel olur...
ne kusuru aynı şeyleri yaşıyor olmak bunları okumak paylaşmak çok hoş. İnşallah en doğru zamanda sağlıkla dünyaya gelirlerBenim bi ara bebegimin kalp atısları uyuyo gibi cıkıyodu zayıftı üç günde bir nts ye giriyodum cok sukur son zamanlar iyi olunca haftada bir gidiyorum persembeden persembeye. Benim akıntım normalde nasılsa öyle fazla olmadı hic. Gece wc ye cok gidiyorum ve asırı terliyorum. Kalcalarımda agrıyo kramp giriyo felaket. Benim hamileliligim hep riskliydi önce düsuk sonra erken dogum riskim vardı bebegim 5 Aylıkken dogum pozisyonına almıstı kafa asagıdaydı hep dua ediyoduk bir. 6 aylık olsada öyle olsa diye simdide gelmiyo ogluş. Esim diyoki o kadar dur dedik cocuga inat etti oda gelmiyo: ) Ama ben artık trdirgin oluyorum hep oynadımı ne oldu diye buda beni geriyo artık. O yuzden gelsin istiyorum oglum cok bekledim onu belki o yuzden sabırsızlanıyorum. Çok yazdım Canım kusura bakma
Allah yardimcin olsun insallah sorunsuz bi sekilde kucagina alirsin canm yarin kuzun kucaginda olacak ne guzelMerhaba kızlar.
Ben yarın sabah epidural sezeryana giriyorum kısmetse.Aklımdayken yazmak istedim, vakit bulup ne ara girer bilgi verebilirim bilemiyorum. 9 aydır buradayız iyi kötü birçok şey paylaştık. Yorumlarımda kalbini kırdığım varsa özür dilerim Hakkını helal etsin. Evladına kavuşan Arkadaşlarım güle güle büyütsün benden sonra kavuşacaklar sağsalim alsınlar, Allah yardımcıları olsun inşallah... dilerim her şey hepimiz için güzel olur...
canım inşallah sağlıcakla, hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına...Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana( çok korkuyorum
Biz de Sivaslıyız :) annem siz ne istiyorsanız onu koyun karışmayız dedi. Eşimin tarafı da kopuk hatta şu an görüşmüyoruz biz eşimle karar verdik ben beğendiğim isimleri saydım eşim birini seçti. şükrediyorum ben de halimeşu isim mevzuları çok can sıkıcı oluyor yaaaaneredeyse herkeste çıkıyor bu problem. çocuk doğup kendi karar verse keşke Allah yardımcın olsun ne diyeyim
ben sivaslıyım bizim orada adet değildir öyle babanne dede adı koymak. eğer ki dede ölmüş torununu görememişse beğenilirse isim konulur yoksa yok . Şimdi denizli den evliyim ve burda dede babanne ismi çok önemli düşünün ki aynı ailede 3 tane aynı isimden var . tüm yeğenlerin adı ahmet yanında ek isim neymiş dedesinin ismiymiş... dedeside hayatta bu arada. eşim hiç teklif etmedi annesinin ismini ama olsa iyi olur dedi. ben başka isim düşünüyordum sonra karar verdik benim dediğim isim olacak ama eminim eşimin ailesi bu konuda bana tavır alacak ki eşimin annesi şu zamana kadar isim konusunu hiç sormadı bu haftaya kadar hep mesafeli durdu.
Merhaba kızlar.
Ay cnm benim gozlerin aydin olmus cok sevindim, güle güle buyut oglusunu,normal yada sezaryen hic farketmez bebislerimiz saglikli olsunda, cok duygulandim, darısı sabirsizlikla bekleyen tum hamislerin basina inşallah.Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Gozun aydin cnm, gule gule buyut prensesini, darisi bekleyen tum hamislerin basina inşallah..Kizlar merhaba 2 gun once prensesimi kucagima aldim rabbim sizlerede nasip etsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?