2015 Nisan Anneleri

Canım benim çok sevindim tosbana kavustun demek ki bizim yerimize de kokla oğluşunu :) Rabbim sağlıcakla mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin.
AdasuU- canım Allah yardımcın olsun sağlıcakla kavuş miniğine

Benim tosun da gelse keşke ama çok var sanki ne sancı ne su hiç birşey yok yerinden çok memnun kendileri :)

hayırlı olsun canım ya çok şaşırdım, gözün aydın sağlıcakla büyüt bebeğini....

inanmıyorum ya çok şaşırdım ve sevindim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım ben de bugün nst için gidicem pazartesi sezeryan günümüz korkularım var vaktin olursa sezeryan konusunda rahatlatırmıısın bizi:) gerçi mesajından rahat geçtiği anlaşılıyor kurtuldunuz ne güzel darısı başımıza

Benim bi ara bebegimin kalp atısları uyuyo gibi cıkıyodu zayıftı üç günde bir nts ye giriyodum cok sukur son zamanlar iyi olunca haftada bir gidiyorum persembeden persembeye. Benim akıntım normalde nasılsa öyle fazla olmadı hic. Gece wc ye cok gidiyorum ve asırı terliyorum. Kalcalarımda agrıyo kramp giriyo felaket. Benim hamileliligim hep riskliydi önce düsuk sonra erken dogum riskim vardı bebegim 5 Aylıkken dogum pozisyonına almıstı kafa asagıdaydı hep dua ediyoduk bir. 6 aylık olsada öyle olsa diye simdide gelmiyo ogluş. Esim diyoki o kadar dur dedik cocuga inat etti oda gelmiyo: ) Ama ben artık trdirgin oluyorum hep oynadımı ne oldu diye buda beni geriyo artık. O yuzden gelsin istiyorum oglum cok bekledim onu belki o yuzden sabırsızlanıyorum. Çok yazdım Canım kusura bakma

aynı şeyleri yaşıyoruz. ama anlamıyorlar, senelerce çocuk bekledim bn, buna kavusabilmek için neler yaşadım. hamileligimde hic kolay geçmedi geçmiyor. sanki onlar taşıyor karnında. kensi çocuklarının ismini kendileri vermişler anlamıyorum niye bize karışıyor ve oğullarını dolduruyorlar

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.. sıra bizede gelsin artık

Şu isim olayına uyuz oluyorum arkadaş stresini çeken ben onu 9 ay karnında taşıyan ben söz hakkı olan başkaları çok can sıkıcı bir durum. Ben eşimle tartışmadım ama ilk zamanlar çok üzüldü bu konuda hatta salaklık yaparak oğlum olsun istemedim-çok pişman oldum ağladım bunu yasatanlar utansın-sonrasında sırf eşimi kırmamak adına babasının ismini koymaya karar verdik bende bir isim ekledim şimdi oraya gidince doğmamış çocuğum üzerinden bir sürü muhabbet yapıyorlar yok kuyruğu varmış hatta 60 yaşında bi amca benim oğlum beni yıkıp geçemez vs tarzında konuştu kadıncağız ağlaya ağlaya kayınbaba ismini koydu kızının adı da kayınana adı. Sanki onların ismi konunca daha çok seveceğiz onları ben içimden gelerek koymadıktan sonra sen kendi kendine sevinsen ne olacak uf ne dolmuşuz bu konuda

Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ederim Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin dığurmayanlarada en kolay doğumları nasip etsin Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar .., benimde kısmetse önümüzdeki cuma spinal sezeryan dedi tedirginim tabi inş iyi geçer , bu arada hiç nst ye girmedim bugün 38 bitti doktora gittiğimde hep ultrasondan bakıp gerek yok dedi şimdi sdece doğum yapacağım güne çağırdı umarım dediği gibi olur inş bebeğim iyidir gerçekten

Merhaba kızlar.
Ben yarın sabah epidural sezeryana giriyorum kısmetse.Aklımdayken yazmak istedim, vakit bulup ne ara girer bilgi verebilirim bilemiyorum. 9 aydır buradayız iyi kötü birçok şey paylaştık. Yorumlarımda kalbini kırdığım varsa özür dilerim Hakkını helal etsin. Evladına kavuşan Arkadaşlarım güle güle büyütsün benden sonra kavuşacaklar sağsalim alsınlar, Allah yardımcıları olsun inşallah... dilerim her şey hepimiz için güzel olur...

Allah yardımcın olsun canım yavruna saglıcakla kavuş ınsallah bizlere de dua et

ne kusuru aynı şeyleri yaşıyor olmak bunları okumak paylaşmak çok hoş. İnşallah en doğru zamanda sağlıkla dünyaya gelirler

Allah yardimcin olsun insallah sorunsuz bi sekilde kucagina alirsin canm yarin kuzun kucaginda olacak ne guzel

Biz de Sivaslıyız :) annem siz ne istiyorsanız onu koyun karışmayız dedi. Eşimin tarafı da kopuk hatta şu an görüşmüyoruz biz eşimle karar verdik ben beğendiğim isimleri saydım eşim birini seçti. şükrediyorum ben de halime

Tatlim guzel haberlerle gel
Ayrica sen de bizden yana hakkını helal et..
Ama sonucta burada hepimiz hormon tesiri altındaydık e bizi bizden iyi anlayan tabiki olamazdı degil mi :)
Hep de devamının gelmesi dileğiyle...

Ay cnm benim gozlerin aydin olmus cok sevindim, güle güle buyut oglusunu,normal yada sezaryen hic farketmez bebislerimiz saglikli olsunda, cok duygulandim, darısı sabirsizlikla bekleyen tum hamislerin basina inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…