gözün aydın canım saglıcakla büyüt bebeğini :)darısı başımıza benim günüm de 22 nisanda doluyor benim tosbanın gelesi yok henüzKizlar merhaba 2 gun once prensesimi kucagima aldim rabbim sizlerede nasip etsin:))
Canıım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. Sagsalim kucagına alırsın minnoşunu. Aklına gelirse bize de dua et ve habersiz bırakma lütfen. Dualarımız seninle.Merhaba kızlar.
Ben yarın sabah epidural sezeryana giriyorum kısmetse.Aklımdayken yazmak istedim, vakit bulup ne ara girer bilgi verebilirim bilemiyorum. 9 aydır buradayız iyi kötü birçok şey paylaştık. Yorumlarımda kalbini kırdığım varsa özür dilerim Hakkını helal etsin. Evladına kavuşan Arkadaşlarım güle güle büyütsün benden sonra kavuşacaklar sağsalim alsınlar, Allah yardımcıları olsun inşallah... dilerim her şey hepimiz için güzel olur...
Cok sevindiiiim :) saglikla buyut insallahKızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sezaryen sonrası kolay toparladım, bir kez yürümeye başladınız mı sonra çok rahatlıyorsunuz. Sütüm hemen geldi ve oğlum şimdiden tam bir meme manyağı oldu Allah'a şükür:) Şimdi tek problem gaz çıkarmak, onu da başarırsam yarın taburcu oluyoruz hayırlısıyla:) Dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler:)
Normal doğum olsun çok isterdim ama nasip olmadı. Hayırlısı böyleymiş...
Bu arada kucukkuzum sen bu hafta doğuracaksın, içime doğuyor, demişti haklı çıktı:)
Ben dusunuyorum canim bi terslik olmazsa yaptiricam.Erkek bebiş anneleri yeni doğan sunneti yaptıran varmı aranızda yada dusunen?
Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana( çok korkuyorum
Amin canim rabbim kolaylik versin insallah.Merhaba kızlar.
Ben yarın sabah epidural sezeryana giriyorum kısmetse.Aklımdayken yazmak istedim, vakit bulup ne ara girer bilgi verebilirim bilemiyorum. 9 aydır buradayız iyi kötü birçok şey paylaştık. Yorumlarımda kalbini kırdığım varsa özür dilerim Hakkını helal etsin. Evladına kavuşan Arkadaşlarım güle güle büyütsün benden sonra kavuşacaklar sağsalim alsınlar, Allah yardımcıları olsun inşallah... dilerim her şey hepimiz için güzel olur...
Hayirli olsuun :) saglikla huzurla mutlulukla buyutun insallah.Kizlar merhaba 2 gun once prensesimi kucagima aldim rabbim sizlerede nasip etsin:))
Hayirlisi olsun cnm, saglicakla al bebisini kucagina inşallah,dualarimiz seninle..Iyi geceler ben de yarin sabah doguma gidecem korkum yok ama uykumda yok uyuyayim biraz diyorum uyuyamiyorum off off dualarinizi eksik etmeyin kizlar saglikla dogsun kizim inşallah
Korkma cnm , hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin inşallah,dualarimiz seninle..Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana( çok korkuyorum
Canım hayırlısıyla melegini kucagına alırsın insallah. Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar.
Amin insallah canımne kusuru aynı şeyleri yaşıyor olmak bunları okumak paylaşmak çok hoş. İnşallah en doğru zamanda sağlıkla dünyaya gelirler
Canım hayırlı olsun hosgelmis prensesin Allah Askım babalı büyütsünKizlar merhaba 2 gun once prensesimi kucagima aldim rabbim sizlerede nasip etsin:))
Bende alabilirim sırani cnm , gunum dun doldu ,nst.deyim suan sancı bekliyorum ama yookkkkDoktoru bekliyordum daha o gelmeden sekreteri beni nst ye gonderdi haftam ileri oldugu icin sanirimIns sanci manci cikmaz ben beklemek istiyorum daha sirami sana veriyim daha bekleyen bisuru arkadas var onlara sira gelsin ozellikle gamzeve alper in prensesi ne satmak istiyirum sirami :)
Allah yardimcin olsun canim saglicakla bebegini kucagina alirsin insallahMerhaba kızlar.
Gozunaydin canm Allah anali babali saglicakla buyumesini nasip etsin insaallah o guzel melegi bizim icinde opKizlar merhaba 2 gun once prensesimi kucagima aldim rabbim sizlerede nasip etsin:))
Walla seve seve alırım allah razı olsun derim üzerine deDoktoru bekliyordum daha o gelmeden sekreteri beni nst ye gonderdi haftam ileri oldugu icin sanirimIns sanci manci cikmaz ben beklemek istiyorum daha sirami sana veriyim daha bekleyen bisuru arkadas var onlara sira gelsin ozellikle gamzeve alper in prensesi ne satmak istiyirum sirami :)
Ben de oyle sinir oluyorum ne senin annenin babanin ismi ne benimkilerinki yani hangi cagdan kaldin sen diyordum. Dur bakalım beni germekte bu adamin ustune yok iste boyle cahil annrsi babasiyla ugrasiyorum yuzlerini bile goresim yok inanin bu tavirlari yuzunden bunlarin.isim konusu maalesef hala sorunAllah tan bizde hiç sorun olmadı ismi ben buldum eşim de sağolsun hiç bir şey demedi kabul etti ama onun köyden halası gelmişti geçenlerde ismi sordu ne olacak diye Selim olcak dedik ayy bizim tarafta da hiç Selim yok da.. onların tarafta mı varmış demesin mi!!! ayy o an boğasım geldii bu ne fitneliktir yaa. benim hiç tasvip etmediğim şeydir sırf anasının babasının ismini koymak (kendi ailem için de böyle)
Sıkma canını sende 2 isim koy biri onların dediği biri senin istediğin. Ben öyle yapacağım istemiyorum ama Kadriye elif olacak adı kızımın. Ama ben ve tüm çevremdekiler elif diyecekBen de oyle sinir oluyorum ne senin annenin babanin ismi ne benimkilerinki yani hangi cagdan kaldin sen diyordum. Dur bakalım beni germekte bu adamin ustune yok iste boyle cahil annrsi babasiyla ugrasiyorum yuzlerini bile goresim yok inanin bu tavirlari yuzunden bunlarin.
Canim ismi ayse tamam cok demode bi isim degil dini anlamdada iyi bi isim evet ama ben hem iki isim istemiyorum hem de koymak istemiyorum yani. Kendisi baska bi isim dese anlasmak konusunda evet ona bi sans vercm tabiki ama bu annemn ismi olsun olayi beni sinirlendiriyor. Sanki kendisine cok bayilirmisim gibi bide kadinin isminimi koycam ben. Bazilariniz neden boyle konustugum konusunds bana kizabilirsnz ama bilmiyorsunz aramzdski iliski zaten resmi. Onun disinda ne bi bana iyiligi dokunur ne bisey yapar. Boyle gereksz konulsr olunca laf soylemesini bilirler ancak. O nedenle dayanamıyorumCanım annesinin ismi ne? Yani çok demode değilse iki isim koysanız en azından tatsızlık çıkmaz.biz de mecburen iki isim koyacaz birini eşim seçti birini ben:)
Ben de oyle sinir oluyorum ne senin annenin babanin ismi ne benimkilerinki yani hangi cagdan kaldin sen diyordum. Dur bakalım beni germekte bu adamin ustune yok iste boyle cahil annrsi babasiyla ugrasiyorum yuzlerini bile goresim yok inanin bu tavirlari yuzunden bunlarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?