2015 Nisan Anneleri

Kizlar merhaba 2 gun once prensesimi kucagima aldim rabbim sizlerede nasip etsin:))
gözün aydın canım saglıcakla büyüt bebeğini :)darısı başımıza benim günüm de 22 nisanda doluyor benim tosbanın gelesi yok henüz

Canıım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah. Sagsalim kucagına alırsın minnoşunu. Aklına gelirse bize de dua et ve habersiz bırakma lütfen. Dualarımız seninle.

Cok sevindiiiim :) saglikla buyut insallah

Erkek bebiş anneleri yeni doğan sunneti yaptıran varmı aranızda yada dusunen?
Ben dusunuyorum canim bi terslik olmazsa yaptiricam.

Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana ( çok korkuyorum

Canim benim korkma dua et. Saglikla kucagina almissindir insallah. Bekliyoruz guzel haberlerini.

Amin canim rabbim kolaylik versin insallah.

Kizlar merhaba 2 gun once prensesimi kucagima aldim rabbim sizlerede nasip etsin:))
Hayirli olsuun :) saglikla huzurla mutlulukla buyutun insallah.

Iyi geceler ben de yarin sabah doguma gidecem korkum yok ama uykumda yok uyuyayim biraz diyorum uyuyamiyorum off off dualarinizi eksik etmeyin kizlar saglikla dogsun kizim inşallah
Hayirlisi olsun cnm, saglicakla al bebisini kucagina inşallah,dualarimiz seninle..

Canım hayırlısıyla melegini kucagına alırsın insallah. Allah yardımcın olsun

Bende alabilirim sırani cnm , gunum dun doldu ,nst.deyim suan sancı bekliyorum ama yookkkk

Allah yardimcin olsun canim saglicakla bebegini kucagina alirsin insallah
Gozunaydin canm Allah anali babali saglicakla buyumesini nasip etsin insaallah o guzel melegi bizim icinde op

Hepimize guzel bir gun olur umarim ben hasta bezi olayini anlamadim kulot gibi olanlardanmi alicaz hastaneme sormadim ama ben yinede cantaya koymak istiyorum hangi marka hangi sekilde aldiniz yardimci olur musunz ?

Walla seve seve alırım allah razı olsun derim üzerine de dün yine birsey çıkmadı nst de Ebelerin Dr un ağzının içine bakıyorum sancı çıkmış doğum başlamış desinler diye kim derse alnından opecegim dedim

Ben de oyle sinir oluyorum ne senin annenin babanin ismi ne benimkilerinki yani hangi cagdan kaldin sen diyordum. Dur bakalım beni germekte bu adamin ustune yok iste boyle cahil annrsi babasiyla ugrasiyorum yuzlerini bile goresim yok inanin bu tavirlari yuzunden bunlarin.

Sıkma canını sende 2 isim koy biri onların dediği biri senin istediğin. Ben öyle yapacağım istemiyorum ama Kadriye elif olacak adı kızımın. Ama ben ve tüm çevremdekiler elif diyecek

Arkadaslar bu epidural sezeryanda belden vurulan igne acitiyormu?veya sezwryanda hangisi daha iyi.ben normal doguramam cok korkuyorum.

Canım annesinin ismi ne? Yani çok demode değilse iki isim koysanız en azından tatsızlık çıkmaz.biz de mecburen iki isim koyacaz birini eşim seçti birini ben:)
Canim ismi ayse tamam cok demode bi isim degil dini anlamdada iyi bi isim evet ama ben hem iki isim istemiyorum hem de koymak istemiyorum yani. Kendisi baska bi isim dese anlasmak konusunda evet ona bi sans vercm tabiki ama bu annemn ismi olsun olayi beni sinirlendiriyor. Sanki kendisine cok bayilirmisim gibi bide kadinin isminimi koycam ben. Bazilariniz neden boyle konustugum konusunds bana kizabilirsnz ama bilmiyorsunz aramzdski iliski zaten resmi. Onun disinda ne bi bana iyiligi dokunur ne bisey yapar. Boyle gereksz konulsr olunca laf soylemesini bilirler ancak. O nedenle dayanamıyorum

Kızlar bende sezeryan 9 nisan perşembeye gün verdi çalışıyorum hala bugün son iş günüm perşembeye kadar herşeyimi hazırlıcam kokulu taş dağıtıcam hastanede birde kapıya isimlik gönderim ekte sizede :) heyecanlıyım yaaaaa

Eklentiler

• 31040.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG-20150402-WA0000.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 104
valla canım ben ilk hamileleiğimi bayıltarak oldum çok rahattı iğne ile orada olup bitenleri duymak inanki beni çok tedirgin ediyo düşüncesi bile sende bunudüşün yaparım dersen dene

biz ne kadar sinirlenme desek de sen yine sinirleneceksin biliyorum zor böyle insanlara laf anlatmak ne yazıkki.. olabildiğince olayları düşünme aklına gelince hemen başka bişi düşün, ve eşinle de sakince konuş kazanan sen olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…