Canım çiçeği burnunda güzel annem çok sevimdim Ahmet Kağan'a kavuşmana , nasipte bu şekilde doğum varmış demek sağlık olsun inş. Hayırlı uğurlu olur sağlıcakla büyüsün delikanlı. Çok duygulandım okur okumaz tutamadım göz yaşlarımı her bir doğum büyük bir Bayram oluyor bana Rabbim hepsini bize bağışlasın inş . Seni çok çok tebrik ederim .Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sezaryen sonrası kolay toparladım, bir kez yürümeye başladınız mı sonra çok rahatlıyorsunuz. Sütüm hemen geldi ve oğlum şimdiden tam bir meme manyağı oldu Allah'a şükür:) Şimdi tek problem gaz çıkarmak, onu da başarırsam yarın taburcu oluyoruz hayırlısıyla:) Dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler:)
Normal doğum olsun çok isterdim ama nasip olmadı. Hayırlısı böyleymiş...
Bu arada kucukkuzum sen bu hafta doğuracaksın, içime doğuyor, demişti haklı çıktı:)
CNm pes etme anlaşma yolunda herşeyi dene bir kadın isterse Erkeğe yaptıramıyacağı şey yoktur . Ben inanıyorum sende bu konuda başarılı olucaksın .Kizlar merhaba. Az once esimin amcasglden misafirlkten geldik. Bebegin ismi ne olacak diye sordular dogal olarak. Ece dusunuyorz dedim. Esim hemen basladi o düşünüyor oyle bilmem ne diye. Sinir oldum o an. Her neyse gecti gitti bu konusma oyle. Ordan ciktk. Ne demek bu simdi falan dedim. Aslinda kendisi annesinin ismini koymak istiyor taa aylar önce bebegin cinsiyeti belli değilken yok buyuklere danisiriz yok onlarn ismi olur falan gibi laflar ediyordu o zmn bi tarrsmtk koymam ben demistm. O zmndan beri konusmadk boyle seyleri cunku tatyisacagimizi bildigimzden ne ben ne o lafini acmiyorduk. Bugun de bu mevzu olunca yeri geldi iste bende actm agzimi ne diyosun sen dedim ne fikir soyluyon ne ismi beğeniyon. Ben bisy desem agliyon bilmem ne diye konusmaya basladi. Sen kendi kendine aldin o ismi koyma kararini falan dedi. Ne yapayım ben. Kendisi sanki benm fikrime saygi duyuyor. Bende dedimki bebek sekerinin bile siparisini verdim ece bebek yazacak dedim. Sen kendi kendine bana sormadan yapıyon aliyon karari dedi. Ne yapayım gidi annesininmi ismini koyayim hayret bisy. Lutfen dua edin bana kızlar su adam az mantkli isler yapsın huzursuz olmayalim
Oy CNm sende mi ?ya daha dün nisan sonu varır yok Mayıs olur diyorduk öylesine şimdi büyük sürpriz oldu valla . Bende hep tetikteyim . Sıcak birşeyler bazen hissediyorum geliyor sanki ama çok az . Kızın hareketleri normal azalsa gidicem bende . Yani benden de heran bir haber gelebilir . Sende inş sağlıcakla kavuşacaksın kuzuna. Rabbim yardımcın olsun . Bekliyorum müjdeli haberlerini .Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana( çok korkuyorum
Anam desene gazman olucak :))günaydın kızlar, hayırlı cumalar..doğum bekleyen annişler için, bu güzel güneşli cuma günü güzel bir doğum günü olur inşallah :)
bu msjı yazarken karnımdan bayaa bir yüksek sesle tosuruk sesi geldidaha öncede olmuştu ama bu seferki çok bariz duyuldu ayy şaka gibi yaa :) bizim oğlan gazlı olcak sanırım
CNm benim inş güzel haberlerle sağlıcakla dön aramıza . Dualarım seninle Allah'ın izni ile bir avazda kurtar CNm.kızlarr hastanedeyim, dün geceden beri hafif sancım vatdı, dr baktı bir cm açılmam varmış, şimdi nst bekliyorum bakalim orda ne çıkacak.... bu arada en geç yarına doğum bekliyoruz :) bana da dua edinn, çok canım yanmasın...
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün...Kizlar merhaba 2 gun once prensesimi kucagima aldim rabbim sizlerede nasip etsin:))
CNm kilosu öyle üzüldüğün kadar az değil sakın takma kafana . Evt küçük bebek daha kolay doğar ve normal doğum çok büyük. Nimet bu bir avandaj olur sizin için . Hakkınızda inş en hayırlısı olur .Kafam cok karisti doktordan geldik bebek kucuktu kilo olarak bu haftada sadece 100 gr almis uzuldum kilosu 2.890 alttan muayene dedi muayene de kemik yapimin dar oldugunu ama bebegin kucuklugunun benim avantajim oldugunu soyledi yani bu kucukluge uzuldum anne yuregi ne de olsa ama kucuk olmasa direkt sezaryen olacak ne dusunecegimi sasirdim
Allah razı olsun canım, inşallah geriye kalan herkes kolay doğumlar yapar...CNm benim inş güzel haberlerle sağlıcakla dön aramıza . Dualarım seninle Allah'ın izni ile bir avazda kurtar CNm.
Ben de canım :)çok şükür sizde de karışan olmamışmemun oldum bu arada burda bir Sivaslı görmeme :)
sırayı ben aldım galiba :) sana da gelir inşallah canım hayırlısıyla....Bende alabilirim sırani cnm , gunum dun doldu ,nst.deyim suan sancı bekliyorum ama yookkkk
Canim normalde gorulmesi lazim ilk zaten kese gorunuyor.daha cook kucuk olabilir.ayyy canim benim ya ilk hamile oldugumu ogrendigim gun geldi aklima rabbim saglikli ve guzel haberler almani nasip etsin.kızlar bende hesaplamalara gore bugun
itibari ile 5+6yim ama pazartesi
doktora gittim. Hem karindan hem de
alttan muayene etti ve keseyi goremedi.
Rahimde kalinlasan bi yer varmis.
oradan gelisebilir dedi.
Kesin konusmadi. Kan testi hic
yaptirmamistim. Gebe oldugumu
idrarda testle ogrendim. Doktor da
istemedi.
Progtestan verdi.
Reglim duzenlidir. üzerinden 9 gun
gecti.9 nisan da cagirdi tekrar.
Neden kesem gorunmedi cok
endiseliyim. :/
ben de sivaslıyım ama eşim zonguldaklı, bizde de bu sefer kimse karışmıyor isme ama eşimle karar veremedik, bebek geliyorr...Ben de canım :)
Canim ne yaptin merakla haberlerini bekliyorum.dualarim seninle.Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana( çok korkuyorum
ben de sivaslıyım ama eşim zonguldaklı, bizde de bu sefer kimse karışmıyor isme ama eşimle karar veremedik, bebek geliyorr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?