2015 Nisan Anneleri

Arkadaşlar az önce geldim doktordan 3 sancı çıktı. Ama açıklık yok hafta sonu Dr. Un kursu varmış başka Dr olacak haftasonu doğum olursa canım sıkıldı. Acaba bu sancılar artarmi yoksa 2 gün beklermi karnımda0 kasılma var.

Canım çiçeği burnunda güzel annem çok sevimdim Ahmet Kağan'a kavuşmana , nasipte bu şekilde doğum varmış demek sağlık olsun inş. Hayırlı uğurlu olur sağlıcakla büyüsün delikanlı. Çok duygulandım okur okumaz tutamadım göz yaşlarımı her bir doğum büyük bir Bayram oluyor bana Rabbim hepsini bize bağışlasın inş . Seni çok çok tebrik ederim .

CNm pes etme anlaşma yolunda herşeyi dene bir kadın isterse Erkeğe yaptıramıyacağı şey yoktur . Ben inanıyorum sende bu konuda başarılı olucaksın .

Kızlar suyum geldi hastanedeyim nolur dua edin bana ( çok korkuyorum
Oy CNm sende mi ?ya daha dün nisan sonu varır yok Mayıs olur diyorduk öylesine şimdi büyük sürpriz oldu valla . Bende hep tetikteyim . Sıcak birşeyler bazen hissediyorum geliyor sanki ama çok az . Kızın hareketleri normal azalsa gidicem bende . Yani benden de heran bir haber gelebilir . Sende inş sağlıcakla kavuşacaksın kuzuna. Rabbim yardımcın olsun . Bekliyorum müjdeli haberlerini .

Kafam cok karisti doktordan geldik bebek kucuktu kilo olarak bu haftada sadece 100 gr almis uzuldum kilosu 2.890 alttan muayene dedi muayene de kemik yapimin dar oldugunu ama bebegin kucuklugunun benim avantajim oldugunu soyledi yani bu kucukluge uzuldum anne yuregi ne de olsa ama kucuk olmasa direkt sezaryen olacak ne dusunecegimi sasirdim

Buradaki kizlardan muzlu sut kasar peyniri havuc portakal suyunun bebege kilo aldirdigini duymustum gerci bunlar bende ise yaramadi ama badka onerisi olan var mi

Anam desene gazman olucak :))

kızlar bende hesaplamalara gore bugun
itibari ile 5+6yim ama pazartesi
doktora gittim. Hem karindan hem de
alttan muayene etti ve keseyi goremedi.
Rahimde kalinlasan bi yer varmis.
oradan gelisebilir dedi.
Kesin konusmadi. Kan testi hic
yaptirmamistim. Gebe oldugumu
idrarda testle ogrendim. Doktor da
istemedi.
Progtestan verdi.
Reglim duzenlidir. üzerinden 9 gun
gecti.9 nisan da cagirdi tekrar.
Neden kesem gorunmedi cok
endiseliyim. :/

CNm benim inş güzel haberlerle sağlıcakla dön aramıza . Dualarım seninle Allah'ın izni ile bir avazda kurtar CNm.

CNm kilosu öyle üzüldüğün kadar az değil sakın takma kafana . Evt küçük bebek daha kolay doğar ve normal doğum çok büyük. Nimet bu bir avandaj olur sizin için . Hakkınızda inş en hayırlısı olur .

Canim normalde gorulmesi lazim ilk zaten kese gorunuyor.daha cook kucuk olabilir.ayyy canim benim ya ilk hamile oldugumu ogrendigim gun geldi aklima rabbim saglikli ve guzel haberler almani nasip etsin.

Ya başka doğurmayan.kaldımı ki benden başka bende haftaya bugün yatış yapacam.inşallah ama ikinci olmasına rağmen hem korkuyorum hem.heyecanlıyım nasıl olcak böle..

ben de sivaslıyım ama eşim zonguldaklı, bizde de bu sefer kimse karışmıyor isme ama eşimle karar veremedik, bebek geliyorr...

Canım karar verirsiniz inşaallah az kaldı vardır aklınızda isimler en kötü ihtimal kura çekin :) memnun oldum bu arada
Doğum ne oldu? oldu mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…