- 26 Ocak 2015
- 195
- 470
- 158
- 38
Korkulacak birsey yok herseye değer bence bunca insan dayanmış sende dayanırsın... Duydum ki dediklerin çıkıyorMuş söyle bakalım ben ne zaman doguracagim. Bak Hayalperdesi ne bu hafta doğurur sun dedin hatun pat diye doğurduArkadaslar bu epidural sezeryanda belden vurulan igne acitiyormu?veya sezwryanda hangisi daha iyi.ben normal doguramam cok korkuyorum.
Kizlar merhaba 2 gun once prensesimi kucagima aldim rabbim sizlerede nasip etsin:))
Canim ismi ayse tamam cok demode bi isim degil dini anlamdada iyi bi isim evet ama ben hem iki isim istemiyorum hem de koymak istemiyorum yani. Kendisi baska bi isim dese anlasmak konusunda evet ona bi sans vercm tabiki ama bu annemn ismi olsun olayi beni sinirlendiriyor. Sanki kendisine cok bayilirmisim gibi bide kadinin isminimi koycam ben. Bazilariniz neden boyle konustugum konusunds bana kizabilirsnz ama bilmiyorsunz aramzdski iliski zaten resmi. Onun disinda ne bi bana iyiligi dokunur ne bisey yapar. Boyle gereksz konulsr olunca laf soylemesini bilirler ancak. O nedenle dayanamıyorum
Şu isim olayına uyuz oluyorum arkadaş stresini çeken ben onu 9 ay karnında taşıyan ben söz hakkı olan başkaları çok can sıkıcı bir durum. Ben eşimle tartışmadım ama ilk zamanlar çok üzüldü bu konuda hatta salaklık yaparak oğlum olsun istemedim-çok pişman oldum ağladım bunu yasatanlar utansın-sonrasında sırf eşimi kırmamak adına babasının ismini koymaya karar verdik bende bir isim ekledim şimdi oraya gidince doğmamış çocuğum üzerinden bir sürü muhabbet yapıyorlar yok kuyruğu varmış hatta 60 yaşında bi amca benim oğlum beni yıkıp geçemez vs tarzında konuştu kadıncağız ağlaya ağlaya kayınbaba ismini koydu kızının adı da kayınana adı. Sanki onların ismi konunca daha çok seveceğiz onları ben içimden gelerek koymadıktan sonra sen kendi kendine sevinsen ne olacak uf ne dolmuşuz bu konuda
çok şükür sizde de karışan olmamışBiz de Sivaslıyız :) annem siz ne istiyorsanız onu koyun karışmayız dedi. Eşimin tarafı da kopuk hatta şu an görüşmüyoruz biz eşimle karar verdik ben beğendiğim isimleri saydım eşim birini seçti. şükrediyorum ben de halime
:)))))) canim valla kendimde o gucu goremiyorum.kendimde 38 +4 gibi dogururum gibi geliyor.sana gelincede sen pazara dogurursun:)))))Gibi geliyor.hayal perdesine hafta sonuna kalmazsin dedim cumaya kadar dogurursun demistim:))))dogurdu hatun.medyum oldum.saka bi yana gercekten kime dersem cikiyor.insallah seninkide cikar.Korkulacak birsey yok herseye değer bence bunca insan dayanmış sende dayanırsın... Duydum ki dediklerin çıkıyorMuş söyle bakalım ben ne zaman doguracagim. Bak Hayalperdesi ne bu hafta doğurur sun dedin hatun pat diye doğurdubana da söyle dogurayim artık herkes benden bıktı doğur artık kurtulalim diyorlar
hadi bana da de:)))))) canim valla kendimde o gucu goremiyorum.kendimde 38 +4 gibi dogururum gibi geliyor.sana gelincede sen pazara dogurursun:)))))Gibi geliyor.hayal perdesine hafta sonuna kalmazsin dedim cumaya kadar dogurursun demistim:))))dogurdu hatun.medyum oldum.saka bi yana gercekten kime dersem cikiyor.insallah seninkide cikar.
canım bana da bi tahmin yapsam tosunu bekleye bekleye bir hoş oldum ben biraz sabırsızım takvimde 23 nisan gözüküyor ama son gün 22 nisan:)))))) canim valla kendimde o gucu goremiyorum.kendimde 38 +4 gibi dogururum gibi geliyor.sana gelincede sen pazara dogurursun:)))))Gibi geliyor.hayal perdesine hafta sonuna kalmazsin dedim cumaya kadar dogurursun demistim:))))dogurdu hatun.medyum oldum.saka bi yana gercekten kime dersem cikiyor.insallah seninkide cikar.
O zaman ben de istiyorumm medyum hanım noolur de bana dogacak mı bu cocuk. 38+2deym daha ama ne bileyim heyecan sardı. Gelebilir bence artık :)):)))))) canim valla kendimde o gucu goremiyorum.kendimde 38 +4 gibi dogururum gibi geliyor.sana gelincede sen pazara dogurursun:)))))Gibi geliyor.hayal perdesine hafta sonuna kalmazsin dedim cumaya kadar dogurursun demistim:))))dogurdu hatun.medyum oldum.saka bi yana gercekten kime dersem cikiyor.insallah seninkide cikar.
Kalbin temiz demekki inşallah olur dua et banada yüreği temiz arkadaşım 39+4 Üz hala tık yok:)))))) canim valla kendimde o gucu goremiyorum.kendimde 38 +4 gibi dogururum gibi geliyor.sana gelincede sen pazara dogurursun:)))))Gibi geliyor.hayal perdesine hafta sonuna kalmazsin dedim cumaya kadar dogurursun demistim:))))dogurdu hatun.medyum oldum.saka bi yana gercekten kime dersem cikiyor.insallah seninkide cikar.
Canım doktorun ne diyor peki benimki hidrasyon serum bağlattı ondada beceremediler damarı patlattılar iyice tedirgin oldum çok mu tehlikeli die bi arkadaşım 200üzeri tehlikeli korkma Demişti ama gelde için rahat olsunbenim 180i buluyor canım. ama sürekli değil ara ara oluyor 130-170 arası daha çok ama dediğim gibi 180e çıkıyor zaman zaman.
Saol canım içimi rahatlattı yorumlarınız teşekkür ederimBenimde arada oluyor canım bebek oynadığı zaman veya oksijen azaldığı zaman. Öyle olunca sol yanına yat ve derin derin nefes al benimki hep öyle geçiyor...devamli olmadığı müddetçe sorun yok demişti Dr um
Canım doktorun ne diyor peki benimki hidrasyon serum bağlattı ondada beceremediler damarı patlattılar iyice tedirgin oldum çok mu tehlikeli die bi arkadaşım 200üzeri tehlikeli korkma Demişti ama gelde için rahat olsun
Kayinvalideyi doguma isteneyenlere kizdigim dogrudur :) ama isim konusunda kesinlikle haklisin. Benim kayinvalidemle hic problemim yok cok da iyi biridir ama yine de ne kendi annemin ne de kayinvalidemin ismini koymak isterim. Bu erkekler niye bu kadar bencil ki? İyi diger ismi de benim annemin ismi olsun, hangi isimle sesleniceksin de.Canim ismi ayse tamam cok demode bi isim degil dini anlamdada iyi bi isim evet ama ben hem iki isim istemiyorum hem de koymak istemiyorum yani. Kendisi baska bi isim dese anlasmak konusunda evet ona bi sans vercm tabiki ama bu annemn ismi olsun olayi beni sinirlendiriyor. Sanki kendisine cok bayilirmisim gibi bide kadinin isminimi koycam ben. Bazilariniz neden boyle konustugum konusunds bana kizabilirsnz ama bilmiyorsunz aramzdski iliski zaten resmi. Onun disinda ne bi bana iyiligi dokunur ne bisey yapar. Boyle gereksz konulsr olunca laf soylemesini bilirler ancak. O nedenle dayanamıyorum
Canim rabbim bilir nezaman gelecegini sen bu haftada dogurmazsin.gelecek hafta sonu dogurursun bence.Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.hadi bana da deya bir akraba rüyasında görmüş bu cuma doğurduğumu . Henüz haraket yok , gün bitiyor bende bugün arık oturup buzluğa koymak için börek falan yapacağım . Haftaya da doğurmazsam sarma saracağım öyle öyle giidecek sanırım . Gündüzleri hiç ağrım olmuyor öyle rahatım geceleri oluyor ama ... doğum belirtileride yok bakalım ne olacak ne zaman olacak .
Evet canım ismi iyiymiş ama senin kendince HAKLI sebeplerin var. Ama bu şekilde de seni üzmesine hamileliğinin son Günlerini böyle gergin geçirmesine izin verme. Ne biliyim duygusal bi anını yakalayıp konuşsan işe yaramaz mı acaba sonuç ne olursa olsun sen o minik elleri ellerinin arasına Alınca gerisi hepsi Anlamsız gelecek inan:)) kendini üzdüğünle kalacaksın yapma bunu tatlım..Canim ismi ayse tamam cok demode bi isim degil dini anlamdada iyi bi isim evet ama ben hem iki isim istemiyorum hem de koymak istemiyorum yani. Kendisi baska bi isim dese anlasmak konusunda evet ona bi sans vercm tabiki ama bu annemn ismi olsun olayi beni sinirlendiriyor. Sanki kendisine cok bayilirmisim gibi bide kadinin isminimi koycam ben. Bazilariniz neden boyle konustugum konusunds bana kizabilirsnz ama bilmiyorsunz aramzdski iliski zaten resmi. Onun disinda ne bi bana iyiligi dokunur ne bisey yapar. Boyle gereksz konulsr olunca laf soylemesini bilirler ancak. O nedenle dayanamıyorum
Canım çok saol gerçekten içimi rahatlattın Allah'a emanet olbir keresinde çok sık aralıklarla 180'e varmıştı dr 2. kez nst istedi 2.sinde o kadar sık olmadı normal dedi. çok tedirgin olacak bir şey değil sanırım, yani o kadar sık olmuyorsa. tabi en doğrusunu doktorun bilir. sen içini ferah tut canım
Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsingözün aydın canım saglıcakla büyüt bebeğini :)darısı başımıza benim günüm de 22 nisanda doluyor benim tosbanın gelesi yok henüz
Amin canim insallahGozun aydin cnm, gule gule buyut prensesini, darisi bekleyen tum hamislerin basina inşallah..
amin inşallah hepimiz mutlulukla yazarız buraya :)Canim rabbim bilir nezaman gelecegini sen bu haftada dogurmazsin.gelecek hafta sonu dogurursun bence.Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?