2015 Nisan Anneleri

Arkadaslar bu epidural sezeryanda belden vurulan igne acitiyormu?veya sezwryanda hangisi daha iyi.ben normal doguramam cok korkuyorum.
Korkulacak birsey yok herseye değer bence bunca insan dayanmış sende dayanırsın... Duydum ki dediklerin çıkıyorMuş söyle bakalım ben ne zaman doguracagim. Bak Hayalperdesi ne bu hafta doğurur sun dedin hatun pat diye doğurdu bana da söyle dogurayim artık herkes benden bıktı doğur artık kurtulalim diyorlar

Kizlar merhaba 2 gun once prensesimi kucagima aldim rabbim sizlerede nasip etsin:))

Hayirli uğurlu olsun tatlim gözünüz aydin :)
Saglikla büyütün insallah

Valla kuzum istemezsen istemezsin. Kendini sorumlu tutma bence..
Ama bir yerde patlak vereceğine otur simdi sakince konuş derim ben.. ona genel olarak anne baba adı koymaya karşı olduğunu ama isim konusunda ortak karar sahibi olmak istediğini hatta sesini çıkarmadığı için hemfikir olduğunu sandığını ve aksi olduğu için üzüldüğünü, başka bir önerin varsa en azından bunun konuşulabilecegini bunu onunla konuşmaktan mutlu olacağını çünkü ikinizin prensesi olduğunu vs anlat...
Ama bunu anlatırken soğukkanlı net ve olgun dur.. duyguları bir kenara bırakmaya ve ağlamamaya çalış... inan en azından aranızdaki gerginlik hafifler.. bu sorunu ileri zamana konu açılır diye atma boşver size zarar....

off hakkaten nefret ediyorum şu kafadaki insanlardan yaa boşu boşuna insanlar çocuğuna çift isim koyuyor bunların yüzünden

çok şükür sizde de karışan olmamış memun oldum bu arada burda bir Sivaslı görmeme :)

:)))))) canim valla kendimde o gucu goremiyorum.kendimde 38 +4 gibi dogururum gibi geliyor.sana gelincede sen pazara dogurursun:)))))Gibi geliyor.hayal perdesine hafta sonuna kalmazsin dedim cumaya kadar dogurursun demistim:))))dogurdu hatun.medyum oldum.saka bi yana gercekten kime dersem cikiyor.insallah seninkide cikar.

hadi bana da de ya bir akraba rüyasında görmüş bu cuma doğurduğumu . Henüz haraket yok , gün bitiyor bende bugün arık oturup buzluğa koymak için börek falan yapacağım . Haftaya da doğurmazsam sarma saracağım öyle öyle giidecek sanırım . Gündüzleri hiç ağrım olmuyor öyle rahatım geceleri oluyor ama ... doğum belirtileride yok bakalım ne olacak ne zaman olacak .

canım bana da bi tahmin yapsam tosunu bekleye bekleye bir hoş oldum ben biraz sabırsızım takvimde 23 nisan gözüküyor ama son gün 22 nisan

O zaman ben de istiyorumm medyum hanım noolur de bana dogacak mı bu cocuk. 38+2deym daha ama ne bileyim heyecan sardı. Gelebilir bence artık :))

Kalbin temiz demekki inşallah olur dua et banada yüreği temiz arkadaşım 39+4 Üz hala tık yok pazar gününü 4 gözle bekliyorum hoppppaaaaa

benim 180i buluyor canım. ama sürekli değil ara ara oluyor 130-170 arası daha çok ama dediğim gibi 180e çıkıyor zaman zaman.
Canım doktorun ne diyor peki benimki hidrasyon serum bağlattı ondada beceremediler damarı patlattılar iyice tedirgin oldum çok mu tehlikeli die bi arkadaşım 200üzeri tehlikeli korkma Demişti ama gelde için rahat olsun

Canım doktorun ne diyor peki benimki hidrasyon serum bağlattı ondada beceremediler damarı patlattılar iyice tedirgin oldum çok mu tehlikeli die bi arkadaşım 200üzeri tehlikeli korkma Demişti ama gelde için rahat olsun

bir keresinde çok sık aralıklarla 180'e varmıştı dr 2. kez nst istedi 2.sinde o kadar sık olmadı normal dedi. çok tedirgin olacak bir şey değil sanırım, yani o kadar sık olmuyorsa. tabi en doğrusunu doktorun bilir. sen içini ferah tut canım

Kayinvalideyi doguma isteneyenlere kizdigim dogrudur :) ama isim konusunda kesinlikle haklisin. Benim kayinvalidemle hic problemim yok cok da iyi biridir ama yine de ne kendi annemin ne de kayinvalidemin ismini koymak isterim. Bu erkekler niye bu kadar bencil ki? İyi diger ismi de benim annemin ismi olsun, hangi isimle sesleniceksin de.

Canim rabbim bilir nezaman gelecegini sen bu haftada dogurmazsin.gelecek hafta sonu dogurursun bence.Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin.

Evet canım ismi iyiymiş ama senin kendince HAKLI sebeplerin var. Ama bu şekilde de seni üzmesine hamileliğinin son Günlerini böyle gergin geçirmesine izin verme. Ne biliyim duygusal bi anını yakalayıp konuşsan işe yaramaz mı acaba sonuç ne olursa olsun sen o minik elleri ellerinin arasına Alınca gerisi hepsi Anlamsız gelecek inan:)) kendini üzdüğünle kalacaksın yapma bunu tatlım..

Canım çok saol gerçekten içimi rahatlattın Allah'a emanet ol

Ya arkadaşlar.. aklima .geldi de..
Ekstra bir durum olmazsa hastanede 1 gece kalınıyor ya, banyo falan yapılıyor mu? Banyo havlusu saç kurutma falan lazim mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…