2015 Nisan Anneleri

Hepimize guzel bir gun olur umarim ben hasta bezi olayini anlamadim kulot gibi olanlardanmi alicaz hastaneme sormadim ama ben yinede cantaya koymak istiyorum hangi marka hangi sekilde aldiniz yardimci olur musunz ?
Canim ben hastaneme sordum hasta bezi yataga serilenden veriliyormus ama ben kulot gibi olanlardan da alicam kendime rahat etmek icin

Ayy cnm bnm de keske surpriz bi sekilde dogum olsaydi.sezeryan gunumuz belli ve ben strese girneye basladim..surpriz yapsin oglumda hersey biranda olsun bitsin istiyorum :))Allah hepimize hayirli dogumlar versn

Bana kalsa bende istemem cnm ama kayinvalidem vefat ettigi icin onun adi olacakti kiz ismi olsaydi. Degisen pek bisi yok simdide kayinbabamin ismini koyuyoruz :)) isim icin bosuma esinizle kavga etmeyin cnm 2. Bir isim ekleyin yanina

Ya başka doğurmayan.kaldımı ki benden başka bende haftaya bugün yatış yapacam.inşallah ama ikinci olmasına rağmen hem korkuyorum hem.heyecanlıyım nasıl olcak böle..
Gitgide azaliyoruz benimde 13. De kismetse dogum,gunu belli olunxa streste artiyormus fenalardayim

hadi hayırlısııı senin ki de geliyor desene :) Allah yardımcın olsun

Hadi hayirli olsun :) dualarimiz seninle

Ya başka doğurmayan.kaldımı ki benden başka bende haftaya bugün yatış yapacam.inşallah ama ikinci olmasına rağmen hem korkuyorum hem.heyecanlıyım nasıl olcak böle..
Daha var canim dogurmayan, bekliyorum ki zaman gecsin :)

her şeyde bir hayır vardır canım, kendin de yazmışsın zaten küçük olmasa direkt sezeryana alacaklardı diye. senin normal doğum yapman için böyledir belki de.. en önemlisi sağlıklı olsun varsın minnak olsun doğunca hemen toparlanıyorlar zaten sen iyi bakarsın ona

İnsallah canim ya

İnsallah canim hayirlisiyla ben de kucagima alayim

Ben varım kuzum
Ama bence biraz daha duralım... daha pazar günü esim gelecek sonra çarşamba çatı muayenesi olacak falan çünkü...
Hem belki benim oglan da babayı beklemiştir dönmek için

Doğuran arkadaslarr hayırlı olsun :) en son ben dogurucam galiba burda yyaa zaman geçmiyo :)

Ayy hayirli olsun arkadaşım. Bende burda her dogum haberi aldigimda duygulaniyorum. Allahim anali babali büyütsün. Bu arada cok takip edemedim diger doğum yapan arkadaslarimizida hayirli olsun. Darisi bizlerin basina..

Aynen canim ne kdr dusuncesizlik. Hele benm kayinpederim i gorseniz birgun beni telefonla arayip cocugun ismini nendusunuyosnz dedi. Annenizn ismini koysaniz omur boyu kazsnirsiniz onu dedi. Sacmaliga bak. Ne demek kazanirsiniz. Bende isim koymaylami kazanacaz ne bicim dusunceler bunlar dedim adama. Sinirimi bozmaknicin ariyor resmn. Sanami kaldi brnm cocugumun ismine karsr vermrk yaa

maviolsun bende sivasliyim canim. Benm annem babamda ne koyarsanz koyun siz der. Ama esim Kayserili. Burda boyle sacma sapan bi saplanti var. Aranizda Kayserili olan varsa kusurs bakmasin ama sanki sivastan cok uzak bi yermis gibi inanılmaz kültür farki var arasinda bu iki sehrin. Ben kayserililer kadar örümcek kafa gormedim.tabiki istisnalar vardir ama cogunlugu boyle. Yok dedesinin ismi yok onun dedesinin ismi. Ayni ailede uc bes tane ömerler ahmetler ayseler fadimeler bilmem neler ..

Bugün aramızdan biri senin gibi sonda doğururum diyordu şuan hastanede ve suyu geldi . Büyük ihtimal doğumda CNm. Hiç belli olmuyor bu veletlerin ne zaman gelecekleri .
Ya evet çok belirsizler :) bende de hiçbişey yok ne bi ağrı ne bi sancı ne rahim ağzı açıklığı hepsi normal hala bakalım yarın kontrolüm var daha hazır degilim zaten temizlik yapilcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…