Allah anali babali buyutsun,erken dogum olmus sanirimKizlar merhaba 2 gun once prensesimi kucagima aldim rabbim sizlerede nasip etsin:))
Canim ben hastaneme sordum hasta bezi yataga serilenden veriliyormus ama ben kulot gibi olanlardan da alicam kendime rahat etmek icinHepimize guzel bir gun olur umarim ben hasta bezi olayini anlamadim kulot gibi olanlardanmi alicaz hastaneme sormadim ama ben yinede cantaya koymak istiyorum hangi marka hangi sekilde aldiniz yardimci olur musunz ?
Ayy cnm bnm de keske surpriz bi sekilde dogum olsaydi.sezeryan gunumuz belli ve ben strese girneye basladim..surpriz yapsin oglumda hersey biranda olsun bitsin istiyorum :))Allah hepimize hayirli dogumlar versn:)))))) canim valla kendimde o gucu goremiyorum.kendimde 38 +4 gibi dogururum gibi geliyor.sana gelincede sen pazara dogurursun:)))))Gibi geliyor.hayal perdesine hafta sonuna kalmazsin dedim cumaya kadar dogurursun demistim:))))dogurdu hatun.medyum oldum.saka bi yana gercekten kime dersem cikiyor.insallah seninkide cikar.
Bana kalsa bende istemem cnm ama kayinvalidem vefat ettigi icin onun adi olacakti kiz ismi olsaydi. Degisen pek bisi yok simdide kayinbabamin ismini koyuyoruz :)) isim icin bosuma esinizle kavga etmeyin cnm 2. Bir isim ekleyin yaninaKayinvalideyi doguma isteneyenlere kizdigim dogrudur :) ama isim konusunda kesinlikle haklisin. Benim kayinvalidemle hic problemim yok cok da iyi biridir ama yine de ne kendi annemin ne de kayinvalidemin ismini koymak isterim. Bu erkekler niye bu kadar bencil ki? İyi diger ismi de benim annemin ismi olsun, hangi isimle sesleniceksin de.
Gitgide azaliyoruz benimde 13. De kismetse dogum,gunu belli olunxa streste artiyormus fenalardayimYa başka doğurmayan.kaldımı ki benden başka bende haftaya bugün yatış yapacam.inşallah ama ikinci olmasına rağmen hem korkuyorum hem.heyecanlıyım nasıl olcak böle..
kızlarr hastanedeyim, dün geceden beri hafif sancım vatdı, dr baktı bir cm açılmam varmış, şimdi nst bekliyorum bakalim orda ne çıkacak.... bu arada en geç yarına doğum bekliyoruz :) bana da dua edinn, çok canım yanmasın...
Hadi hayirli olsun :) dualarimiz seninlekızlarr hastanedeyim, dün geceden beri hafif sancım vatdı, dr baktı bir cm açılmam varmış, şimdi nst bekliyorum bakalim orda ne çıkacak.... bu arada en geç yarına doğum bekliyoruz :) bana da dua edinn, çok canım yanmasın...
Daha var canim dogurmayan, bekliyorum ki zaman gecsin :)Ya başka doğurmayan.kaldımı ki benden başka bende haftaya bugün yatış yapacam.inşallah ama ikinci olmasına rağmen hem korkuyorum hem.heyecanlıyım nasıl olcak böle..
bende sivaslıyım... ne güzel bir sürü yiğido geliyor :) üstelik biz ismini de Yiğit koyacağız :) benim kocam çerkez ve özellikle sormamızı rağmen fikirlerini, ne onun ailesi ne benim ailem karışmıyor ismine.Ben de canım :)
Kafam cok karisti doktordan geldik bebek kucuktu kilo olarak bu haftada sadece 100 gr almis uzuldum kilosu 2.890 alttan muayene dedi muayene de kemik yapimin dar oldugunu ama bebegin kucuklugunun benim avantajim oldugunu soyledi yani bu kucukluge uzuldum anne yuregi ne de olsa ama kucuk olmasa direkt sezaryen olacak ne dusunecegimi sasirdim
yok canım henüz 1 cm açılma ve hafif sancım var, nstde de birsey çıkmadı galiba, dr.a gösteremedim henüzCanım karar verirsiniz inşaallah az kaldı vardır aklınızda isimler en kötü ihtimal kura çekin :) memnun oldum bu arada
Doğum ne oldu? oldu mu canım
İnsallah canim yaher şeyde bir hayır vardır canım, kendin de yazmışsın zaten küçük olmasa direkt sezeryana alacaklardı diye. senin normal doğum yapman için böyledir belki de.. en önemlisi sağlıklı olsun varsın minnak olsun doğunca hemen toparlanıyorlar zaten sen iyi bakarsın ona
İnsallah canim hayirlisiyla ben de kucagima alayimCNm kilosu öyle üzüldüğün kadar az değil sakın takma kafana . Evt küçük bebek daha kolay doğar ve normal doğum çok büyük. Nimet bu bir avandaj olur sizin için . Hakkınızda inş en hayırlısı olur .
Ya başka doğurmayan.kaldımı ki benden başka bende haftaya bugün yatış yapacam.inşallah ama ikinci olmasına rağmen hem korkuyorum hem.heyecanlıyım nasıl olcak böle..
Tamm canm saol bende onlardan aliyim dedigin gibi rahat etmek icin lazimCanim ben hastaneme sordum hasta bezi yataga serilenden veriliyormus ama ben kulot gibi olanlardan da alicam kendime rahat etmek icin
Bugün aramızdan biri senin gibi sonda doğururum diyordu şuan hastanede ve suyu geldi . Büyük ihtimal doğumda CNm. Hiç belli olmuyor bu veletlerin ne zaman gelecekleri .Doğuran arkadaslarr hayırlı olsun :) en son ben dogurucam galiba burda yyaa zaman geçmiyo :)
Ayy hayirli olsun arkadaşım. Bende burda her dogum haberi aldigimda duygulaniyorum. Allahim anali babali büyütsün. Bu arada cok takip edemedim diger doğum yapan arkadaslarimizida hayirli olsun. Darisi bizlerin basina..Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sezaryen sonrası kolay toparladım, bir kez yürümeye başladınız mı sonra çok rahatlıyorsunuz. Sütüm hemen geldi ve oğlum şimdiden tam bir meme manyağı oldu Allah'a şükür:) Şimdi tek problem gaz çıkarmak, onu da başarırsam yarın taburcu oluyoruz hayırlısıyla:) Dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler:)
Normal doğum olsun çok isterdim ama nasip olmadı. Hayırlısı böyleymiş...
Bu arada kucukkuzum sen bu hafta doğuracaksın, içime doğuyor, demişti haklı çıktı:)
Aynen canim ne kdr dusuncesizlik. Hele benm kayinpederim i gorseniz birgun beni telefonla arayip cocugun ismini nendusunuyosnz dedi. Annenizn ismini koysaniz omur boyu kazsnirsiniz onu dedi. Sacmaliga bak. Ne demek kazanirsiniz. Bende isim koymaylami kazanacaz ne bicim dusunceler bunlar dedim adama. Sinirimi bozmaknicin ariyor resmn. Sanami kaldi brnm cocugumun ismine karsr vermrk yaaŞu isim olayına uyuz oluyorum arkadaş stresini çeken ben onu 9 ay karnında taşıyan ben söz hakkı olan başkaları çok can sıkıcı bir durum. Ben eşimle tartışmadım ama ilk zamanlar çok üzüldü bu konuda hatta salaklık yaparak oğlum olsun istemedim-çok pişman oldum ağladım bunu yasatanlar utansın-sonrasında sırf eşimi kırmamak adına babasının ismini koymaya karar verdik bende bir isim ekledim şimdi oraya gidince doğmamış çocuğum üzerinden bir sürü muhabbet yapıyorlar yok kuyruğu varmış hatta 60 yaşında bi amca benim oğlum beni yıkıp geçemez vs tarzında konuştu kadıncağız ağlaya ağlaya kayınbaba ismini koydu kızının adı da kayınana adı. Sanki onların ismi konunca daha çok seveceğiz onları ben içimden gelerek koymadıktan sonra sen kendi kendine sevinsen ne olacak uf ne dolmuşuz bu konuda
Ya evet çok belirsizler :) bende de hiçbişey yok ne bi ağrı ne bi sancı ne rahim ağzı açıklığı hepsi normal hala bakalım yarın kontrolüm var daha hazır degilim zaten temizlik yapilcak :))Bugün aramızdan biri senin gibi sonda doğururum diyordu şuan hastanede ve suyu geldi . Büyük ihtimal doğumda CNm. Hiç belli olmuyor bu veletlerin ne zaman gelecekleri .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?