2015 Nisan Anneleri

Kızlar aramızdan kimler 14 nisanda doğum yapacak??

Sagol canm destegin icin. Insallah kazanan olurum dua et bana

vay maşallah çok Sivaslı varmış burda ne hoş. adı gibi olsun inşallah :)

aynı şey Denizli de var canım yıllarca konuşmayan kaynana örneği bile gördüm düşün o kadar.

Canım arkadaşım yaa çok sevindim.inan sanki kendim aldım yavrumu kucağıma o kadar heyecanlandım.analı bablı olsun küçük prensimiz teyzelerinin yerine gıdısından öp.rabbim hayırlısıyla evinizede çıkmayı nasip etsin..

bende doğurmadım henüz ama dursun ya biraz daha acelem yok biraz kasılmalar var ama başka bişi yok pazartesi gidicem kontrole bakalım hayırlısı

Hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz...

Merhaba kızlar bende 31.03.2015 de salı günü doğum yaptım Epidural sezeryan ile. Çok şükür kızımı 3.175 kg kucağıma aldım. Harika bir duygu umarım bir An önce hepiniz kavuşursunuz. 40 haftalık doğum yaptığım için sütüm de geldi. Ağrılarım azalmaya başladı çok şükür. Bebeğimin birAz gaz sancıları oluyor. Bende de gaz var bebeğime geçiyor bugün ilk kez humana rezene çayı içtim inşallah işe yarar. Yine yazarım.Hepinize sevgiler...

Ben varım kuzum
Ama bence biraz daha duralım... daha pazar günü esim gelecek sonra çarşamba çatı muayenesi olacak falan çünkü...
Hem belki benim oglan da babayı beklemiştir dönmek için
canım sen bebeğin ters olduğunu hissediyormusun kafasını falan anlıyor musun

gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün canım. Normal doğum beklerken mi sezeryana alındın? 40. haftada olduğunu söyledimişsin. detayları da sonra bizle paylaşabilirsen seviniriz :)

kızlar yarın gidiyorum kontrole ve korkuyorum bebeğim kilo kaybetmiş olabilir yarın beni ne bekliyor acaba dönmüş mü suyu nasıl merak içindeyim
bugün iki kişi göbeğimin küçüldüğünü söyledi korkuyorum

Gece suyu gelen arkadasin ismini hatirlayamadim insallah iyisinizdir yavrunu kucagina almissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…