Sagol canm destegin icin. Insallah kazanan olurum dua et banabiz ne kadar sinirlenme desek de sen yine sinirleneceksin biliyorum zor böyle insanlara laf anlatmak ne yazıkki.. olabildiğince olayları düşünme aklına gelince hemen başka bişi düşün, ve eşinle de sakince konuş kazanan sen olacaksın
vay maşallah çok Sivaslı varmış burda ne hoş. adı gibi olsun inşallah :)bende sivaslıyım... ne güzel bir sürü yiğido geliyor :) üstelik biz ismini de Yiğit koyacağız :) benim kocam çerkez ve özellikle sormamızı rağmen fikirlerini, ne onun ailesi ne benim ailem karışmıyor ismine.
aynı şey Denizli de var canım yıllarca konuşmayan kaynana örneği bile gördüm düşün o kadar.maviolsun bende sivasliyim canim. Benm annem babamda ne koyarsanz koyun siz der. Ama esim Kayserili. Burda boyle sacma sapan bi saplanti var. Aranizda Kayserili olan varsa kusurs bakmasin ama sanki sivastan cok uzak bi yermis gibi inanılmaz kültür farki var arasinda bu iki sehrin. Ben kayserililer kadar örümcek kafa gormedim.tabiki istisnalar vardir ama cogunlugu boyle. Yok dedesinin ismi yok onun dedesinin ismi. Ayni ailede uc bes tane ömerler ahmetler ayseler fadimeler bilmem neler ..
13 nisan cnm bnm kiKızlar aramızdan kimler 14 nisanda doğum yapacak??
Canım arkadaşım yaa çok sevindim.inan sanki kendim aldım yavrumu kucağıma o kadar heyecanlandım.analı bablı olsun küçük prensimiz teyzelerinin yerine gıdısından öp.rabbim hayırlısıyla evinizede çıkmayı nasip etsin..Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sezaryen sonrası kolay toparladım, bir kez yürümeye başladınız mı sonra çok rahatlıyorsunuz. Sütüm hemen geldi ve oğlum şimdiden tam bir meme manyağı oldu Allah'a şükür:) Şimdi tek problem gaz çıkarmak, onu da başarırsam yarın taburcu oluyoruz hayırlısıyla:) Dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler:)
Normal doğum olsun çok isterdim ama nasip olmadı. Hayırlısı böyleymiş...
Bu arada kucukkuzum sen bu hafta doğuracaksın, içime doğuyor, demişti haklı çıktı:)
Ben varım canımKızlar aramızdan kimler 14 nisanda doğum yapacak??
Hayırlı olsun canım analı babalı büyüsün...Kizlar merhaba 2 gun once prensesimi kucagima aldim rabbim sizlerede nasip etsin:))
Hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz...Merhaba kızlar.
Ben yarın sabah epidural sezeryana giriyorum kısmetse.Aklımdayken yazmak istedim, vakit bulup ne ara girer bilgi verebilirim bilemiyorum. 9 aydır buradayız iyi kötü birçok şey paylaştık. Yorumlarımda kalbini kırdığım varsa özür dilerim Hakkını helal etsin. Evladına kavuşan Arkadaşlarım güle güle büyütsün benden sonra kavuşacaklar sağsalim alsınlar, Allah yardımcıları olsun inşallah... dilerim her şey hepimiz için güzel olur...
Benim tahmini dogurma tarihim 15 nisan canım :) hayırlısı tabi. Su anda sezaryen dusunmediğim için tam bilemiyorum.Kızlar aramızdan kimler 14 nisanda doğum yapacak??
canım sen bebeğin ters olduğunu hissediyormusun kafasını falan anlıyor musunBen varım kuzum
Ama bence biraz daha duralım... daha pazar günü esim gelecek sonra çarşamba çatı muayenesi olacak falan çünkü...
Hem belki benim oglan da babayı beklemiştir dönmek için
Merhaba kızlar bende 31.03.2015 de salı günü doğum yaptım Epidural sezeryan ile. Çok şükür kızımı 3.175 kg kucağıma aldım. Harika bir duygu umarım bir An önce hepiniz kavuşursunuz. 40 haftalık doğum yaptığım için sütüm de geldi. Ağrılarım azalmaya başladı çok şükür. Bebeğimin birAz gaz sancıları oluyor. Bende de gaz var bebeğime geçiyor bugün ilk kez humana rezene çayı içtim inşallah işe yarar. Yine yazarım.Hepinize sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?