Insallah hayirli haberler alirsin canm sen boyle soyleyenlere hic bakma sinirleniyorum duyunca, hamile kadina hele ki endiseli bi hamile kadina neden boyle soylerler anlamiyorum. Allaha emanet olun herseyin hayirlisini o bilir canim hem artik riskli durumlarida yok cok sukur kocaman oldularkızlar yarın gidiyorum kontrole ve korkuyorum bebeğim kilo kaybetmiş olabilir yarın beni ne bekliyor acaba dönmüş mü suyu nasıl merak içindeyim
bugün iki kişi göbeğimin küçüldüğünü söyledi korkuyorum
Canım Allah yardımcın olsun insallah küçük melegini bir avazda kucagına alırsınkızlarr hastanedeyim, dün geceden beri hafif sancım vatdı, dr baktı bir cm açılmam varmış, şimdi nst bekliyorum bakalim orda ne çıkacak.... bu arada en geç yarına doğum bekliyoruz :) bana da dua edinn, çok canım yanmasın...
Benim esimde sivaslı bizede isim konusunda kimse karısmadı esim babasının ismini koymak istedi en bastan bende ikinci ismini koydumbende sivaslıyım... ne güzel bir sürü yiğido geliyor :) üstelik biz ismini de Yiğit koyacağız :) benim kocam çerkez ve özellikle sormamızı rağmen fikirlerini, ne onun ailesi ne benim ailem karışmıyor ismine.
Benim dogumum 14 15 nisan dedi dr ama normal bekledigimiz icin belli olmaz canımKızlar aramızdan kimler 14 nisanda doğum yapacak??
Canım hayırlı olsun kızını bizim yerimizede öp kokla Allah analı babalı büyütsün.Merhaba kızlar bende 31.03.2015 de salı günü doğum yaptım Epidural sezeryan ile. Çok şükür kızımı 3.175 kg kucağıma aldım. Harika bir duygu umarım bir An önce hepiniz kavuşursunuz. 40 haftalık doğum yaptığım için sütüm de geldi. Ağrılarım azalmaya başladı çok şükür. Bebeğimin birAz gaz sancıları oluyor. Bende de gaz var bebeğime geçiyor bugün ilk kez humana rezene çayı içtim inşallah işe yarar. Yine yazarım.Hepinize sevgiler...
Canım korkma insallah güzel haberler alırsın. Ayrıca sen öyle söyleyenlere bakma millet ne düşüncesiz hamile kadınla nasıl konuscagını bilmiyorlar. Karnının küçüklügü. bebeginin kilosuyla alakası yok Canım benim ablamın karnı cok buyuktu herkes ikizmi diyodu kızı 2700 dogdu hersey güzel olcak öyle düsün canımkızlar yarın gidiyorum kontrole ve korkuyorum bebeğim kilo kaybetmiş olabilir yarın beni ne bekliyor acaba dönmüş mü suyu nasıl merak içindeyim
bugün iki kişi göbeğimin küçüldüğünü söyledi korkuyorum
Cnm ne oldu ,geldimi sancilar ,bebisin ??sırayı ben aldım galiba :) sana da gelir inşallah canım hayırlısıyla....
Başkasını takımiyorum zaten canım ama endişeleniyorum işte pazartesi gittiğimde doktor çok iyi konuşmamistiCanım korkma insallah güzel haberler alırsın. Ayrıca sen öyle söyleyenlere bakma millet ne düşüncesiz hamile kadınla nasıl konuscagını bilmiyorlar. Karnının küçüklügü. bebeginin kilosuyla alakası yok Canım benim ablamın karnı cok buyuktu herkes ikizmi diyodu kızı 2700 dogdu hersey güzel olcak öyle düsün canım
Oyy masallah size tatlim ben olsam bi anda doguma girecek olsam ben de sok olurdum haklisin:) Allahim hakkinizda hayirlisini nasip etmis cok sukur ikinizde iyisiniz cok sevindim canim cok guzel bi haber bu insallah bi an once toparlanip eve cikarsiniz:)
Allah yardimcin olsun canim korkma dua et sen de insallah sagsalim ikinizde cikarsiniz bizi de habrdar et olur mu musait olunca
Doktoruna haber verdiler mi?
Hic korku yok..
O mis kokulu gelecek kucağına yahu...
Canım korkma hic minik kuzunu alıcaksın kucagına Allah yardımcın olsun dualarımız seninle
Canm gunlerimiz ayni cok sasirdim iyimisin simdi. Ins hersy iyi olur kolay olur..
Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Sağlıklı uzun mutlu bir önrü olsun bebeğinin. Darısı başımıza inşallah senide mezun ettik :)
Canım stres yaçapma hakkında hayırlısı. Bizide bilgilendir merak ederiz
hadi hayırlısı canım bir avazda kurtulursun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)
Canim korkma bak nekadar cesaretli olursan okadar kolay olur.hadi dogur gel.bugun guzel haberler hep ust uste.
Sag salim bebegini kucagina alirsin ins. Cnm
canım inşallah sağlıcakla, hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına...
Cok sevindiiiim :) saglikla buyut insallah
Ben dusunuyorum canim bi terslik olmazsa yaptiricam.
Canim benim korkma dua et. Saglikla kucagina almissindir insallah. Bekliyoruz guzel haberlerini.
Amin canim rabbim kolaylik versin insallah.
Hayirli olsuun :) saglikla huzurla mutlulukla buyutun insallah.
Korkma cnm , hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin inşallah,dualarimiz seninle..
Oy CNm sende mi ?ya daha dün nisan sonu varır yok Mayıs olur diyorduk öylesine şimdi büyük sürpriz oldu valla . Bende hep tetikteyim . Sıcak birşeyler bazen hissediyorum geliyor sanki ama çok az . Kızın hareketleri normal azalsa gidicem bende . Yani benden de heran bir haber gelebilir . Sende inş sağlıcakla kavuşacaksın kuzuna. Rabbim yardımcın olsun . Bekliyorum müjdeli haberlerini .
Kızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınızı esirgemediniz sancı esnasında hepimize dua ettim rabbim sağlıkla bağışlasın bebeklerimizi bize inşallah.. Gece bir anda suyum geldi korkudan ağladım su öyle bir geliyorki anlamamak elde değil şarıl şarıl engelleyemiyosunux önce uyurken az az geldi sonra ayağa bi kalktım heryerim sırılsıklam hiç sancım yoktu hastaneye geldik 3 cm açılma sonra suni sancı verdiler epudural istedim 4 vmden sonra epudural yapıldı sonra odada açılmayı beklerken meleğimin kalp atışları azaldı sonra oksijen verdiler bana bebeği riske atmamak için acil sezeryana alındım çook şükür pamuk kıxımda bende iyiyiz şuan benim ağrılarım var ama bebeğim için değer .. Çok güzel bir duygu rabbim bu duyguyu hepinize tattırır inşallah kızlar.. Bebeğime aşığım sanki o olmadan boş muşum onca sene nasıl yaşamışım diyorum.. Tekrar hepinizden Allah razı olsun hastanedeyim o yüzden böyle geç yazabildim yarn rabbimin izniylr evimize gidicezCanim ne yaptin merakla haberlerini bekliyorum.dualarim seninle.
oğluşum hala ters dönmemiş. ayakları aşağıda kafası yukarıda.bizim gibi olup sonradan dönen var mı arkadaşlar?
gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün canım. Normal doğum beklerken mi sezeryana alındın? 40. haftada olduğunu söyledimişsin. detayları da sonra bizle paylaşabilirsen seviniriz :)
İkinize de çok teşekkür ederim ben hep normal doğum düşünüyordum ancak son kontrolde doktorum bebeğin doğum kanalına inmediğini ve açılma olmadığını söyledi. Bir de benim bebeğim karnımda çok öne doğru büyümüş. Doktor suni sancı da versem normal yapamazsın, bebeği itemezsin dedi.Bebeğin de günü dolduğu için içerde olmasının risklerini anlatınca biz risk almak istemedik ve sezeryana karar verdik. Evet ilk gecem çok zor geçti ama şimdi çok çok iyiyim çok şükür.Canım hayırlı olsun kızını bizim yerimizede öp kokla Allah analı babalı büyütsün.
Endiselenmekte haklısın canım İnsallah yarın güzel haberler alırsınBaşkasını takımiyorum zaten canım ama endişeleniyorum işte pazartesi gittiğimde doktor çok iyi konuşmamisti
Canim gozun aydin.tum gun dusundum seni.darisi benim basima dua et ne olur.aramizda 1 gun vardi.artik bende dogurmak istiyorum.Kızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınızı esirgemediniz sancı esnasında hepimize dua ettim rabbim sağlıkla bağışlasın bebeklerimizi bize inşallah.. Gece bir anda suyum geldi korkudan ağladım su öyle bir geliyorki anlamamak elde değil şarıl şarıl engelleyemiyosunux önce uyurken az az geldi sonra ayağa bi kalktım heryerim sırılsıklam hiç sancım yoktu hastaneye geldik 3 cm açılma sonra suni sancı verdiler epudural istedim 4 vmden sonra epudural yapıldı sonra odada açılmayı beklerken meleğimin kalp atışları azaldı sonra oksijen verdiler bana bebeği riske atmamak için acil sezeryana alındım çook şükür pamuk kıxımda bende iyiyiz şuan benim ağrılarım var ama bebeğim için değer .. Çok güzel bir duygu rabbim bu duyguyu hepinize tattırır inşallah kızlar.. Bebeğime aşığım sanki o olmadan boş muşum onca sene nasıl yaşamışım diyorum.. Tekrar hepinizden Allah razı olsun hastanedeyim o yüzden böyle geç yazabildim yarn rabbimin izniylr evimize gidicez
Canım benimde oluyo ama onlar kasılma canım doguma hazırlık düzenli olup olmadıgına dikkat etKizlar Yavrumnicimde surekli toplanip duruyor.kuzusu icinde toplanan varmi?toplandigi zaman canim cok aciyor.
İnşallah sende bir an evvel sağlıkla kavuşursun meleğine canım benim sürekli dua ediyorum sizlere rabbim bekleyen herkesi kavuştursun biran önce .. Ben çok korktum ama eninde sonunda çıkıyo bebiş kendini asla kasma doğum esnasında ne kadar kasarsan o kadar zora sokuyosun ben tir tir titredim ağrı sızı olmamasına rağmen ortamın korkusundan ..Canim gozun aydin.tum gun dusundum seni.darisi benim basima dua et ne olur.aramizda 1 gun vardi.artik bende dogurmak istiyorum.
gözün aydın cnm sağlıcakla büyüt kuzunu bizim yerimize de kokla :)Kızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınızı esirgemediniz sancı esnasında hepimize dua ettim rabbim sağlıkla bağışlasın bebeklerimizi bize inşallah.. Gece bir anda suyum geldi korkudan ağladım su öyle bir geliyorki anlamamak elde değil şarıl şarıl engelleyemiyosunux önce uyurken az az geldi sonra ayağa bi kalktım heryerim sırılsıklam hiç sancım yoktu hastaneye geldik 3 cm açılma sonra suni sancı verdiler epudural istedim 4 vmden sonra epudural yapıldı sonra odada açılmayı beklerken meleğimin kalp atışları azaldı sonra oksijen verdiler bana bebeği riske atmamak için acil sezeryana alındım çook şükür pamuk kıxımda bende iyiyiz şuan benim ağrılarım var ama bebeğim için değer .. Çok güzel bir duygu rabbim bu duyguyu hepinize tattırır inşallah kızlar.. Bebeğime aşığım sanki o olmadan boş muşum onca sene nasıl yaşamışım diyorum.. Tekrar hepinizden Allah razı olsun hastanedeyim o yüzden böyle geç yazabildim yarn rabbimin izniylr evimize gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?