2015 Nisan Anneleri

Insallah hayirli haberler alirsin canm sen boyle soyleyenlere hic bakma sinirleniyorum duyunca, hamile kadina hele ki endiseli bi hamile kadina neden boyle soylerler anlamiyorum. Allaha emanet olun herseyin hayirlisini o bilir canim hem artik riskli durumlarida yok cok sukur kocaman oldular

Annişler hala sancım yok bebek kilosu artıyor .dkrr böyle giderse sezeryan dedı .normal dogumda ısrarcı ısen riskleride göze almalısın bebeğin 4 ü gecerse dedi .şusn 3800 görünüyo .pzt tekrar bakcak .bilmiyom ne düşüneceğimi

Arkadaşlar spinal veya epidural sezeryan olacaklar, ayaklarımızı hissetmeye başladıktan sonra oynatın, kendinize doğru çekin, uzatın. Doğum yapan bir arkadas gaz sorunum var deyince aklıma geldi, ben bu yöntemle ayağa kalkmadan gaz işini halletmiştim söylemesi ayıp

Canım Allah yardımcın olsun insallah küçük melegini bir avazda kucagına alırsın

Benim esimde sivaslı bizede isim konusunda kimse karısmadı esim babasının ismini koymak istedi en bastan bende ikinci ismini koydum

Canım hayırlı olsun kızını bizim yerimizede öp kokla Allah analı babalı büyütsün.

Canım korkma insallah güzel haberler alırsın. Ayrıca sen öyle söyleyenlere bakma millet ne düşüncesiz hamile kadınla nasıl konuscagını bilmiyorlar. Karnının küçüklügü. bebeginin kilosuyla alakası yok Canım benim ablamın karnı cok buyuktu herkes ikizmi diyodu kızı 2700 dogdu hersey güzel olcak öyle düsün canım

Başkasını takımiyorum zaten canım ama endişeleniyorum işte pazartesi gittiğimde doktor çok iyi konuşmamisti

Doktoruna haber verdiler mi?
Hic korku yok..
O mis kokulu gelecek kucağına yahu...

Canım korkma hic minik kuzunu alıcaksın kucagına Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Canm gunlerimiz ayni cok sasirdim iyimisin simdi. Ins hersy iyi olur kolay olur..

hadi hayırlısı canım bir avazda kurtulursun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)

Canim korkma bak nekadar cesaretli olursan okadar kolay olur.hadi dogur gel.bugun guzel haberler hep ust uste.

Sag salim bebegini kucagina alirsin ins. Cnm

canım inşallah sağlıcakla, hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına...

Korkma cnm , hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin inşallah,dualarimiz seninle..

Canim ne yaptin merakla haberlerini bekliyorum.dualarim seninle.
Kızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınızı esirgemediniz sancı esnasında hepimize dua ettim rabbim sağlıkla bağışlasın bebeklerimizi bize inşallah.. Gece bir anda suyum geldi korkudan ağladım su öyle bir geliyorki anlamamak elde değil şarıl şarıl engelleyemiyosunux önce uyurken az az geldi sonra ayağa bi kalktım heryerim sırılsıklam hiç sancım yoktu hastaneye geldik 3 cm açılma sonra suni sancı verdiler epudural istedim 4 vmden sonra epudural yapıldı sonra odada açılmayı beklerken meleğimin kalp atışları azaldı sonra oksijen verdiler bana bebeği riske atmamak için acil sezeryana alındım çook şükür pamuk kıxımda bende iyiyiz şuan benim ağrılarım var ama bebeğim için değer .. Çok güzel bir duygu rabbim bu duyguyu hepinize tattırır inşallah kızlar.. Bebeğime aşığım sanki o olmadan boş muşum onca sene nasıl yaşamışım diyorum.. Tekrar hepinizden Allah razı olsun hastanedeyim o yüzden böyle geç yazabildim yarn rabbimin izniylr evimize gidicez

Kızlar bugün nst ye girdim bebek az hareket ediyormuş suyumda azalma varmış alttan muane etti açılman var heran gelebilir herşeyini hazırla bekle dedi açılma olduktan ne zaman sonra doğum oluyor çok uzun sürer mi ki korkuyorum

oğluşum hala ters dönmemiş. ayakları aşağıda kafası yukarıda.bizim gibi olup sonradan dönen var mı arkadaşlar?

Bende ayni durumdayım canım. Yeri daraldığı için 36.haftadan sonra dönmesi çok sormuş. Dr söyledi. Bu yuzden sezaryen için günümüzü verdi. Hayirlisiysa 9 nisanda olacak benim

gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün canım. Normal doğum beklerken mi sezeryana alındın? 40. haftada olduğunu söyledimişsin. detayları da sonra bizle paylaşabilirsen seviniriz :)

Canım hayırlı olsun kızını bizim yerimizede öp kokla Allah analı babalı büyütsün.
İkinize de çok teşekkür ederim ben hep normal doğum düşünüyordum ancak son kontrolde doktorum bebeğin doğum kanalına inmediğini ve açılma olmadığını söyledi. Bir de benim bebeğim karnımda çok öne doğru büyümüş. Doktor suni sancı da versem normal yapamazsın, bebeği itemezsin dedi.Bebeğin de günü dolduğu için içerde olmasının risklerini anlatınca biz risk almak istemedik ve sezeryana karar verdik. Evet ilk gecem çok zor geçti ama şimdi çok çok iyiyim çok şükür.

Canim gozun aydin.tum gun dusundum seni.darisi benim basima dua et ne olur.aramizda 1 gun vardi.artik bende dogurmak istiyorum.

Canim gozun aydin.tum gun dusundum seni.darisi benim basima dua et ne olur.aramizda 1 gun vardi.artik bende dogurmak istiyorum.
İnşallah sende bir an evvel sağlıkla kavuşursun meleğine canım benim sürekli dua ediyorum sizlere rabbim bekleyen herkesi kavuştursun biran önce .. Ben çok korktum ama eninde sonunda çıkıyo bebiş kendini asla kasma doğum esnasında ne kadar kasarsan o kadar zora sokuyosun ben tir tir titredim ağrı sızı olmamasına rağmen ortamın korkusundan ..

gözün aydın cnm sağlıcakla büyüt kuzunu bizim yerimize de kokla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…