- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
İnsallah dahada iyi olrsun Canım zor asamayı atlattın darısı basımıza bende normal bekliyorum ama dr hic acılman yok seni sancı versemde acılmaz dedi yuru bebegin hareketlerine dikkat et dedi bakalım iyice geriliyorum bisey olur diye bende bugun sezaryanla alayım dese hic reddetmicem hakkımızda hayırlısı insallahİkinize de çok teşekkür ederim ben hep normal doğum düşünüyordum ancak son kontrolde doktorum bebeğin doğum kanalına inmediğini ve açılma olmadığını söyledi. Bir de benim bebeğim karnımda çok öne doğru büyümüş. Doktor suni sancı da versem normal yapamazsın, bebeği itemezsin dedi.Bebeğin de günü dolduğu için içerde olmasının risklerini anlatınca biz risk almak istemedik ve sezeryana karar verdik. Evet ilk gecem çok zor geçti ama şimdi çok çok iyiyim çok şükür.
benim 14 nisanda sezeryanım olucak canımKızlar aramızdan kimler 14 nisanda doğum yapacak??
ama sanki dönmüş bebeğim bu akşam öyle hissediyorum nedense kasıklarımda hiç hareket yok sanki tekmeler yukarda gibiEndiselenmekte haklısın canım İnsallah yarın güzel haberler alırsın
Tesekkur ederim :) dort gozle bekliyorum pasamivay maşallah çok Sivaslı varmış burda ne hoş. adı gibi olsun inşallah :)
canım midendede hareketleri varmı benimde ters ama midemde de hareket var elerimi orda acanaBende ayni durumdayım canım. Yeri daraldığı için 36.haftadan sonra dönmesi çok sormuş. Dr söyledi. Bu yuzden sezaryen için günümüzü verdi. Hayirlisiysa 9 nisanda olacak benim
Valla bilmiyorum canim surekli toplaniyor.doguma hazirlikmi bu toplanmalar.esim masaj yapinca aciyor kendini.Canım benimde oluyo ama onlar kasılma canım doguma hazırlık düzenli olup olmadıgına dikkat et
canım hayırlı olsun allah bağislasın bebişini darısı başımıza inşallahİnşallah sende bir an evvel sağlıkla kavuşursun meleğine canım benim sürekli dua ediyorum sizlere rabbim bekleyen herkesi kavuştursun biran önce .. Ben çok korktum ama eninde sonunda çıkıyo bebiş kendini asla kasma doğum esnasında ne kadar kasarsan o kadar zora sokuyosun ben tir tir titredim ağrı sızı olmamasına rağmen ortamın korkusundan ..
Dogru diyorsun canimda acaip korkuyorum.sen dogurdunya dahada cok istiyorum biran once dogurayim bende.hadi dinlen canim eve gecince musait oldugunda anlatirsin.suyun gelmeden onceki asamalarini.belirtilerini filan.İnşallah sende bir an evvel sağlıkla kavuşursun meleğine canım benim sürekli dua ediyorum sizlere rabbim bekleyen herkesi kavuştursun biran önce .. Ben çok korktum ama eninde sonunda çıkıyo bebiş kendini asla kasma doğum esnasında ne kadar kasarsan o kadar zora sokuyosun ben tir tir titredim ağrı sızı olmamasına rağmen ortamın korkusundan ..
Canım ilk zamanlar acemilik normal sen bebeğe alışacaksın bebekte sana. Merak etme zamanla sistem oturur :)Merhabalar artik kizimdan vakit bulamiyorum. Cok zorlaniyorum karnimda iken rahattik. Altini degistirirken fertat figan agliyor mama istiyor. Altini temizleyip meme veriyorum bu sefer tekrar kaka bu sekilde 3_4 bbez degistiriyorum, ya bilemedim bole cok yorucu ya ben becremiyorum bakmayi yada bir sorun var.
Hadi insallah dönmüstür Canım burda arkadaslar yazmıstı bebegin donmesi icin emeklemek dönmesine yardımcı oluyomus yanlıs hatırlamıyosam istersen bi dene Canımama sanki dönmüş bebeğim bu akşam öyle hissediyorum nedense kasıklarımda hiç hareket yok sanki tekmeler yukarda gibi
canım sen bebeğin ters olduğunu hissediyormusun kafasını falan anlıyor musun
Ya ben doktora sordum bunu ve bunun gibi yöntemleri... gülmekle yetindi :)Hadi insallah dönmüstür Canım burda arkadaslar yazmıstı bebegin donmesi icin emeklemek dönmesine yardımcı oluyomus yanlıs hatırlamıyosam istersen bi dene Canım
Ingilterede hala yapiyorlar bu islemiYa ben doktora sordum bunu ve bunun gibi yöntemleri... gülmekle yetindi :)
Dönecek olan bebek dönüyor alakası yok dedi.. eskiden bir yöntem varmis. İçeriden yada karın üstünden doktor çeviriyormus bebeği. Ama artik o kesin olarak yasaklanmış. çünkü o yöntem tehlikeli oluyormuş. Çevirme sırasında plasenta kopuyormus falan...
benim midemde de sertlik var kafasıdır diyorum ama harekette çok var orda iki gündür ellerimidir acaba yada döndümü diyorumEvet tatlim anlıyorum.. başından beri sağ tarafta oturuyor küçük bey :)
Kafası sağ kaburga altında. Popo sağ kasik tarafında ayaklar da sola dayanmış halde..
Elimi koyunca kafayı direkt buluyorum
Canim benim oyle dusunme. Cocuk sahibi degilim tecrubem yok ama senin yasadiklarini emin ol herkes ilk zamanlar yasiyodur.Merhabalar artik kizimdan vakit bulamiyorum. Cok zorlaniyorum karnimda iken rahattik. Altini degistirirken fertat figan agliyor mama istiyor. Altini temizleyip meme veriyorum bu sefer tekrar kaka bu sekilde 3_4 bbez degistiriyorum, ya bilemedim bole cok yorucu ya ben becremiyorum bakmayi yada bir sorun var.
Canım ben dr sormustum olablicek kasılmalar dedi dogum yaklastıgı icin rahim hazırlık yapıyomus: ) gercek sancıda eski haline dönmesi uzun suruyomus ve Çok sık oluyomusValla bilmiyorum canim surekli toplaniyor.doguma hazirlikmi bu toplanmalar.esim masaj yapinca aciyor kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?