2015 Nisan Anneleri

İnsallah dahada iyi olrsun Canım zor asamayı atlattın darısı basımıza bende normal bekliyorum ama dr hic acılman yok seni sancı versemde acılmaz dedi yuru bebegin hareketlerine dikkat et dedi bakalım iyice geriliyorum bisey olur diye bende bugun sezaryanla alayım dese hic reddetmicem hakkımızda hayırlısı insallah

Bende ayni durumdayım canım. Yeri daraldığı için 36.haftadan sonra dönmesi çok sormuş. Dr söyledi. Bu yuzden sezaryen için günümüzü verdi. Hayirlisiysa 9 nisanda olacak benim
canım midendede hareketleri varmı benimde ters ama midemde de hareket var elerimi orda acana

canım hayırlı olsun allah bağislasın bebişini darısı başımıza inşallah

Dogru diyorsun canimda acaip korkuyorum.sen dogurdunya dahada cok istiyorum biran once dogurayim bende.hadi dinlen canim eve gecince musait oldugunda anlatirsin.suyun gelmeden onceki asamalarini.belirtilerini filan.

Iyi aksamlar butun gun karnim sertlesti ama bel agrim falan yok ,erken dogum belirtisi degildir degil mi ??ben yalanci sancidir die ciddiye almadm sadece karnim sertlesiyor agrim falan yok cunku

Yaa ben de dogurmak istiyorum artık karnımda garip kramplar var, catıma fazlasıyla baskı var, kuyruk sokumum agrıyor. Uyurken,yatarken güclük cekiyorum resmen..
Hadi oğluum diyorum. I ıh.. Yok. Yürüyom yürüyom ama gelmeye niyeti yok gibi dah. Su mübarek cuma günü geleydi, iyiydi

Merhabalar artik kizimdan vakit bulamiyorum. Cok zorlaniyorum karnimda iken rahattik. Altini degistirirken fertat figan agliyor mama istiyor. Altini temizleyip meme veriyorum bu sefer tekrar kaka bu sekilde 3_4 bbez degistiriyorum, ya bilemedim bole cok yorucu ya ben becremiyorum bakmayi yada bir sorun var.

Canım ilk zamanlar acemilik normal sen bebeğe alışacaksın bebekte sana. Merak etme zamanla sistem oturur :)

Annem bugün karnın inmiş dedi beni de bir telaş aldı tabii.. Daha işimiz var yapılacak bekler umarım bebişim

ama sanki dönmüş bebeğim bu akşam öyle hissediyorum nedense kasıklarımda hiç hareket yok sanki tekmeler yukarda gibi
Hadi insallah dönmüstür Canım burda arkadaslar yazmıstı bebegin donmesi icin emeklemek dönmesine yardımcı oluyomus yanlıs hatırlamıyosam istersen bi dene Canım

canım sen bebeğin ters olduğunu hissediyormusun kafasını falan anlıyor musun

Evet tatlim anlıyorum.. başından beri sağ tarafta oturuyor küçük bey :)
Kafası sağ kaburga altında. Popo sağ kasik tarafında ayaklar da sola dayanmış halde..
Elimi koyunca kafayı direkt buluyorum

Hadi insallah dönmüstür Canım burda arkadaslar yazmıstı bebegin donmesi icin emeklemek dönmesine yardımcı oluyomus yanlıs hatırlamıyosam istersen bi dene Canım
Ya ben doktora sordum bunu ve bunun gibi yöntemleri... gülmekle yetindi :)
Dönecek olan bebek dönüyor alakası yok dedi.. eskiden bir yöntem varmis. İçeriden yada karın üstünden doktor çeviriyormus bebeği. Ama artik o kesin olarak yasaklanmış. çünkü o yöntem tehlikeli oluyormuş. Çevirme sırasında plasenta kopuyormus falan...

Ingilterede hala yapiyorlar bu islemi

Evet tatlim anlıyorum.. başından beri sağ tarafta oturuyor küçük bey :)
Kafası sağ kaburga altında. Popo sağ kasik tarafında ayaklar da sola dayanmış halde..
Elimi koyunca kafayı direkt buluyorum
benim midemde de sertlik var kafasıdır diyorum ama harekette çok var orda iki gündür ellerimidir acaba yada döndümü diyorum

Canim benim oyle dusunme. Cocuk sahibi degilim tecrubem yok ama senin yasadiklarini emin ol herkes ilk zamanlar yasiyodur.

Valla bilmiyorum canim surekli toplaniyor.doguma hazirlikmi bu toplanmalar.esim masaj yapinca aciyor kendini.
Canım ben dr sormustum olablicek kasılmalar dedi dogum yaklastıgı icin rahim hazırlık yapıyomus: ) gercek sancıda eski haline dönmesi uzun suruyomus ve Çok sık oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…