burda herkes bişey diyo emekle diyen evi gırgır yap sürekli diyen banoda göbeğini sabunla hafif ovala hekime git diyen ama korkarım ben öyle şeylerden ya kordon dolanırsa falan yapamam canım ben yaHadi insallah dönmüstür Canım burda arkadaslar yazmıstı bebegin donmesi icin emeklemek dönmesine yardımcı oluyomus yanlıs hatırlamıyosam istersen bi dene Canım
Bende bende valla benimkininde hic niyeti yok dogmayaYaa ben de dogurmak istiyorum artıkkarnımda garip kramplar var, catıma fazlasıyla baskı var, kuyruk sokumum agrıyor. Uyurken,yatarken güclük cekiyorum resmen..
Hadi oğluum diyorum. I ıh.. Yok. Yürüyom yürüyom ama gelmeye niyeti yok gibi dah. Su mübarek cuma günü geleydi, iyiydi
canım göğüs ucu varsa rahatsın hemen kapar bebek yoksa öncedende yokmuş ama zamanla çıkıyo pompayla falan sağdıkça çıkarKızlar birşey soracağım. Hani şu doğumdan sona göğüs ucu olmama porblemi varya. Bu kişilerin ömceden oluyorda sonra mı çıkmıyor yoksa önceden de mi yokmuş nasıl oluyor bu iş
Hayırlı olsun CNm minik çiçeğin gelmiş hoşgelmiş . Rabbim bahtını açık eylesin inş. Çok öpüyorum seni ve Lady iKızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınızı esirgemediniz sancı esnasında hepimize dua ettim rabbim sağlıkla bağışlasın bebeklerimizi bize inşallah.. Gece bir anda suyum geldi korkudan ağladım su öyle bir geliyorki anlamamak elde değil şarıl şarıl engelleyemiyosunux önce uyurken az az geldi sonra ayağa bi kalktım heryerim sırılsıklam hiç sancım yoktu hastaneye geldik 3 cm açılma sonra suni sancı verdiler epudural istedim 4 vmden sonra epudural yapıldı sonra odada açılmayı beklerken meleğimin kalp atışları azaldı sonra oksijen verdiler bana bebeği riske atmamak için acil sezeryana alındım çook şükür pamuk kıxımda bende iyiyiz şuan benim ağrılarım var ama bebeğim için değer .. Çok güzel bir duygu rabbim bu duyguyu hepinize tattırır inşallah kızlar.. Bebeğime aşığım sanki o olmadan boş muşum onca sene nasıl yaşamışım diyorum.. Tekrar hepinizden Allah razı olsun hastanedeyim o yüzden böyle geç yazabildim yarn rabbimin izniylr evimize gidicez
Ay Allah korusun Canım dedigin gibi anneye o sekilde müdehale etmek dogru olmaz emekleyerek gitmek bebege zarar vermez diye dusunuyorum hamileli yogasındada emekleme pozisyonu var ama bebis donermi tabi muamma dr öyle soylediyse dogrudur CanımYa ben doktora sordum bunu ve bunun gibi yöntemleri... gülmekle yetindi :)
Dönecek olan bebek dönüyor alakası yok dedi.. eskiden bir yöntem varmis. İçeriden yada karın üstünden doktor çeviriyormus bebeği. Ama artik o kesin olarak yasaklanmış. çünkü o yöntem tehlikeli oluyormuş. Çevirme sırasında plasenta kopuyormus falan...
Canım ben özellikle tümü metal tırnak makası aradım o yüzden bebejou setini aldım. İçinde 2 makas 1 törpü varKizlar tirnak makasi aldiniz mi bebeginiz icin? Hangi marka iyidir?
Yani canım şuan var sonra içine kaçmaz heralde :)canım göğüs ucu varsa rahatsın hemen kapar bebek yoksa öncedende yokmuş ama zamanla çıkıyo pompayla falan sağdıkça çıkar
Canım zatenburda herkes bişey diyo emekle diyen evi gırgır yap sürekli diyen banoda göbeğini sabunla hafif ovala hekime git diyen ama korkarım ben öyle şeylerden ya kordon dolanırsa falan yapamam canım ben ya
Canım benim gözün aydın:) minnoşunu sağlıkla sıhhatle büyütKızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınızı esirgemediniz sancı esnasında hepimize dua ettim rabbim sağlıkla bağışlasın bebeklerimizi bize inşallah.. Gece bir anda suyum geldi korkudan ağladım su öyle bir geliyorki anlamamak elde değil şarıl şarıl engelleyemiyosunux önce uyurken az az geldi sonra ayağa bi kalktım heryerim sırılsıklam hiç sancım yoktu hastaneye geldik 3 cm açılma sonra suni sancı verdiler epudural istedim 4 vmden sonra epudural yapıldı sonra odada açılmayı beklerken meleğimin kalp atışları azaldı sonra oksijen verdiler bana bebeği riske atmamak için acil sezeryana alındım çook şükür pamuk kıxımda bende iyiyiz şuan benim ağrılarım var ama bebeğim için değer .. Çok güzel bir duygu rabbim bu duyguyu hepinize tattırır inşallah kızlar.. Bebeğime aşığım sanki o olmadan boş muşum onca sene nasıl yaşamışım diyorum.. Tekrar hepinizden Allah razı olsun hastanedeyim o yüzden böyle geç yazabildim yarn rabbimin izniylr evimize gidicez
Canim benim sagol cevabin icinCanım ben özellikle tümü metal tırnak makası aradım o yüzden bebejou setini aldım. İçinde 2 makas 1 törpü var
Yani canım şuan var sonra içine kaçmaz heralde :)
Aynıyız canım:))benim 14 nisanda sezeryanım olucak canım
canım az bir sancım var dün geceden beri ama şiddetlenmedi, dr muayene etti, 1 cm açıklık varmış en geç yarına bekliyoruz ama, bu saate kadar şiddetlenmemesi kafami bulandirdi, gerci ben de sabahi beklesin istiyorum, dr.um gece hastanede olmayacak ama hayırlısı....Cnm ne oldu ,geldimi sancilar ,bebisin ??
Ingilterede hala yapiyorlar bu islemi
benim midemde de sertlik var kafasıdır diyorum ama harekette çok var orda iki gündür ellerimidir acaba yada döndümü diyorum
Ay Allah korusun Canım dedigin gibi anneye o sekilde müdehale etmek dogru olmaz emekleyerek gitmek bebege zarar vermez diye dusunuyorum hamileli yogasındada emekleme pozisyonu var ama bebis donermi tabi muamma dr öyle soylediyse dogrudur Canım
sen yazınca hatırladım, benim oğlum da ağlardı altını değiştirirken, sonra hemen emzirirdim dedigin gibi, üç dört olmazdi heralde.... altini degistirirken onunlMerhabalar artik kizimdan vakit bulamiyorum. Cok zorlaniyorum karnimda iken rahattik. Altini degistirirken fertat figan agliyor mama istiyor. Altini temizleyip meme veriyorum bu sefer tekrar kaka bu sekilde 3_4 bbez degistiriyorum, ya bilemedim bole cok yorucu ya ben becremiyorum bakmayi yada bir sorun var.
canım bende bugün kontrolde açılma var heran gelebilir dedi şuan sancım şiddetli değil açılma olup haftalarca bekleyen varmış öyle olucak diye çok korkuyorumcanım az bir sancım var dün geceden beri ama şiddetlenmedi, dr muayene etti, 1 cm açıklık varmış en geç yarına bekliyoruz ama, bu saate kadar şiddetlenmemesi kafami bulandirdi, gerci ben de sabahi beklesin istiyorum, dr.um gece hastanede olmayacak ama hayırlısı....
Gozunuz aydin canim. Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah.Allah hepinizden razı olsun kızlar... Ben de hala tam anlamıyla inanabilmiş değilim:) Bugün tam bir rüya gibi. Sanki uyanacağım ve oğlum yine karnımda olacak... Rabbim sizleri de hayırlı zamanda ve hayırlı şekilde kurtarsın inşallah... Hiç doğmayacakmış gibi geliyordu bana, bugün resmen bir şok yaşadık eşimle...
Masallah Canım. Dogunca hızla buyuyo minikler. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.merhaba kızlar, bizim bugün kontrolümüz vardı. eskiden karnımda ölçülen boy kilo baş çevresi bu sefer doğrudan ölçüldü :) çok şükür bebeğim hem kilo almış hem 2 cm de olsa uzamış. hemşire önemli olan ne kadar büyüdüğü değil bir cm de olsa bir gram da olsa ilerleme varsa bizim için sorun yoktur, yerinde saymasın yeter dedi.
o hızla gidip akikasını kestirdik. pazar günü de oğlum görücüye çıkacak inşallah :) küvezde kaldığı için bir süre misafir almamamızı tembihlemişlerdi. o nedenle birkaç kişi dışında daha kimse paşamı görmedi. pazar günü iki tarafın en yakınlarıyla ufak bir bebek mevlüdü yapacağız. allah damatlığını da görmeyi nasip etsin hayırlısıyla :)
ben yoğunluğa rağmen burayı takip etmeye çalışıyorum. kim doğum yaptı kim ne durumda merak ediyorum. ama yazmaya fırsat olmuyor. o yüzden topluca bütün doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. bekleyenlerin de allah yardımcısı olsun. sağlıkla mutlulukla o kavuşma anına ulaşmayı nasip etsin
Hadi hayirlisi cnm , inşallah diledigin gibi olur, bende bugun hastanedeydim sancı yok, alttan muayene ettirdim hic acilma yok , cok uzuldum butun gun yurudum ,kismet artik ne yazildiysa onu yasiycaz..canım az bir sancım var dün geceden beri ama şiddetlenmedi, dr muayene etti, 1 cm açıklık varmış en geç yarına bekliyoruz ama, bu saate kadar şiddetlenmemesi kafami bulandirdi, gerci ben de sabahi beklesin istiyorum, dr.um gece hastanede olmayacak ama hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?