2015 Nisan Anneleri

Hadi insallah dönmüstür Canım burda arkadaslar yazmıstı bebegin donmesi icin emeklemek dönmesine yardımcı oluyomus yanlıs hatırlamıyosam istersen bi dene Canım
burda herkes bişey diyo emekle diyen evi gırgır yap sürekli diyen banoda göbeğini sabunla hafif ovala hekime git diyen ama korkarım ben öyle şeylerden ya kordon dolanırsa falan yapamam canım ben ya

Kızlar birşey soracağım. Hani şu doğumdan sona göğüs ucu olmama porblemi varya. Bu kişilerin ömceden oluyorda sonra mı çıkmıyor yoksa önceden de mi yokmuş nasıl oluyor bu iş

Bende bende valla benimkininde hic niyeti yok dogmaya

Kızlar birşey soracağım. Hani şu doğumdan sona göğüs ucu olmama porblemi varya. Bu kişilerin ömceden oluyorda sonra mı çıkmıyor yoksa önceden de mi yokmuş nasıl oluyor bu iş
canım göğüs ucu varsa rahatsın hemen kapar bebek yoksa öncedende yokmuş ama zamanla çıkıyo pompayla falan sağdıkça çıkar

Hayırlı olsun CNm minik çiçeğin gelmiş hoşgelmiş . Rabbim bahtını açık eylesin inş. Çok öpüyorum seni ve Lady i )

Ay Allah korusun Canım dedigin gibi anneye o sekilde müdehale etmek dogru olmaz emekleyerek gitmek bebege zarar vermez diye dusunuyorum hamileli yogasındada emekleme pozisyonu var ama bebis donermi tabi muamma dr öyle soylediyse dogrudur Canım

Kizlar tirnak makasi aldiniz mi bebeginiz icin? Hangi marka iyidir?
Canım ben özellikle tümü metal tırnak makası aradım o yüzden bebejou setini aldım. İçinde 2 makas 1 törpü var
canım göğüs ucu varsa rahatsın hemen kapar bebek yoksa öncedende yokmuş ama zamanla çıkıyo pompayla falan sağdıkça çıkar
Yani canım şuan var sonra içine kaçmaz heralde :)

burda herkes bişey diyo emekle diyen evi gırgır yap sürekli diyen banoda göbeğini sabunla hafif ovala hekime git diyen ama korkarım ben öyle şeylerden ya kordon dolanırsa falan yapamam canım ben ya
Canım zaten mavidelisi arkadas dr sormus ise yaramıyomus. İnsallah hicbiseye gerek kalmadan kendi doner

Canım benim gözün aydın:) minnoşunu sağlıkla sıhhatle büyüt sıra bizlerde

Cnm ne oldu ,geldimi sancilar ,bebisin ??
canım az bir sancım var dün geceden beri ama şiddetlenmedi, dr muayene etti, 1 cm açıklık varmış en geç yarına bekliyoruz ama, bu saate kadar şiddetlenmemesi kafami bulandirdi, gerci ben de sabahi beklesin istiyorum, dr.um gece hastanede olmayacak ama hayırlısı....

Ingilterede hala yapiyorlar bu islemi

Ben de yabancı bir dizide gördüm bunu tatlim.. Ama tehlikeli dediler iste..

benim midemde de sertlik var kafasıdır diyorum ama harekette çok var orda iki gündür ellerimidir acaba yada döndümü diyorum

Baş ve popo 'nun karışabilecegni okudum çok.. Ama bizimkinin kafası çok net :)
İnsallah süpriz yaparlar da dönerler ya :)
Tembel çıktı bizimkiler :)

Yok tatlim bir risk yoksa tabi zarar vermez.
Doktorun söylediği o tip hareketlerle falan bebegin döneceği inancının doğru olmadığı...
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar tabi...

merhaba kızlar, bizim bugün kontrolümüz vardı. eskiden karnımda ölçülen boy kilo baş çevresi bu sefer doğrudan ölçüldü :) çok şükür bebeğim hem kilo almış hem 2 cm de olsa uzamış. hemşire önemli olan ne kadar büyüdüğü değil bir cm de olsa bir gram da olsa ilerleme varsa bizim için sorun yoktur, yerinde saymasın yeter dedi.

o hızla gidip akikasını kestirdik. pazar günü de oğlum görücüye çıkacak inşallah :) küvezde kaldığı için bir süre misafir almamamızı tembihlemişlerdi. o nedenle birkaç kişi dışında daha kimse paşamı görmedi. pazar günü iki tarafın en yakınlarıyla ufak bir bebek mevlüdü yapacağız. allah damatlığını da görmeyi nasip etsin hayırlısıyla :)

ben yoğunluğa rağmen burayı takip etmeye çalışıyorum. kim doğum yaptı kim ne durumda merak ediyorum. ama yazmaya fırsat olmuyor. o yüzden topluca bütün doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. bekleyenlerin de allah yardımcısı olsun. sağlıkla mutlulukla o kavuşma anına ulaşmayı nasip etsin

altını degiştirirken onunla konuşmayi denesen, belki rahatlatir bebişi....
sen yazınca hatırladım, benim oğlum da ağlardı altını değiştirirken, sonra hemen emzirirdim dedigin gibi, üç dört olmazdi heralde.... altini degistirirken onunl

canım bende bugün kontrolde açılma var heran gelebilir dedi şuan sancım şiddetli değil açılma olup haftalarca bekleyen varmış öyle olucak diye çok korkuyorum

Gozunuz aydin canim. Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah.

Masallah Canım. Dogunca hızla buyuyo minikler. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin.

Hadi hayirlisi cnm , inşallah diledigin gibi olur, bende bugun hastanedeydim sancı yok, alttan muayene ettirdim hic acilma yok , cok uzuldum butun gun yurudum ,kismet artik ne yazildiysa onu yasiycaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…