2015 Nisan Anneleri

canım bende bugün kontrolde açılma var heran gelebilir dedi şuan sancım şiddetli değil açılma olup haftalarca bekleyen varmış öyle olucak diye çok korkuyorum
benim ikinci dogumum olacak o yüzden hizli ilerler diye bekliyoruz canım çünkü ilk dogumum da kolay oldu , beş cm açıklıkla gitmiştim hastaneye, sancım hızlı ilerlemişti ama bakalim bu nasil gelişecek...sen de korkma bence onlar gelecegi zamanı bilirler, Rabbim kolay dogum nasip etsin inşallah....

Hadi hayirlisi cnm , inşallah diledigin gibi olur, bende bugun hastanedeydim sancı yok, alttan muayene ettirdim hic acilma yok , cok uzuldum butun gun yurudum ,kismet artik ne yazildiysa onu yasiycaz..
üzülme canım inşallah herşey yolunda gider, bol bol yürü, ben yürüyüş yaptiktansonra bebegin başını hissetmeye başladim, işe yariyor kesinlikle..

Canım ben dr sormustum olablicek kasılmalar dedi dogum yaklastıgı icin rahim hazırlık yapıyomus: ) gercek sancıda eski haline dönmesi uzun suruyomus ve Çok sık oluyomus
Bugun asiri sk oldu.ama uzun surmuyor.hayirlisi bebegime zarari olmasinda gerisi onemli degil.cok agirlastim artik kendimi kaldiramiyorum.qllahim herkesi kurtarsin sonrada bizi kurtarsin.

slm bende Kayseriliyim bence bu durum senin eşinin ailesinin kültürel yapısı ile ilgili...
şuan kızgınsın öfkelisin biliyorum

Son düzenleme:
allh yardımcın olsun canım anlayşız insanlarla bir arda olmak zor ...rabbim eşine de anlayış versin...
inş cok beklemeden az sancı ile alırsın yavrunu kucağına...

Bugun asiri sk oldu.ama uzun surmuyor.hayirlisi bebegime zarari olmasinda gerisi onemli degil.cok agirlastim artik kendimi kaldiramiyorum.qllahim herkesi kurtarsin sonrada bizi kurtarsin.
Amin Canım insallah. Bende artık agırlastım iyice ama son zamanlarda yuruyus ve haretlerimi fazlalastırdım daha iyi hissediyo insan kendini.

slm bende Kayseriliyim bence bu durum senin eşinin ailesinin kültürel yapısı ile ilgili...
Slm sende o istinalar vardir tabiki.dedigim ailelerden birisin sanirim canim. Cunku bunu bi ben degil etrafmda tanidgim bicok insan soyluyor hatta aralarinda kayserili olanlar bile Kayserili olup hayatta kayserili biriyle evlenmem diyen insanlar taniyorum ben O yuzden sende alinma bence istisnalar tabiki var. Ne mutlu sanaki bu tarz cahillikleri olmayan bi ailen var demekki.

Merhaba, Allah hepinize kolaylik versin, saglikli dogumlar nasip etsin. Ben de mayis annesiyim ve amerikada yasiyorum. Bizim gittigimiz dogum derslerinde de tam aksini soylediler. Cocugun dogru pozisyona gelebilmesi icin annenin yapabilecegi bir takim hareketler var. sancilar basladigind yataga cok bagli kalmayin, mumkunse aktif olun yuruyun dediler. Turkiye'deki doktorlar niye oyle diyor bilmiyorum. Hangisi dogrusu ben de anlamadim acikcasi. Allah hepimize kolaylik versin.

canım Yaa ne güzel yazmissin, gözümde canlandı resmen, Rabbim evladını size bagislasin darısı başımıza

Kizlar bu saat oldu cimcimeyle ugrasiyorum o yuzdende guzel dilklerinizin gectigi mesajlardan tek tek alinti yapamadim hepinize ayri ayri tesekkur ederim.rbbim tum yavrularini bekleyen annelere sabir versin insallah tez zamanda saglikla kucaklarina alirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…