benim ikinci dogumum olacak o yüzden hizli ilerler diye bekliyoruz canım çünkü ilk dogumum da kolay oldu , beş cm açıklıkla gitmiştim hastaneye, sancım hızlı ilerlemişti ama bakalim bu nasil gelişecek...sen de korkma bence onlar gelecegi zamanı bilirler, Rabbim kolay dogum nasip etsin inşallah....canım bende bugün kontrolde açılma var heran gelebilir dedi şuan sancım şiddetli değil açılma olup haftalarca bekleyen varmış öyle olucak diye çok korkuyorum
üzülme canım inşallah herşey yolunda gider, bol bol yürü, ben yürüyüş yaptiktansonra bebegin başını hissetmeye başladim, işe yariyor kesinlikle..Hadi hayirlisi cnm , inşallah diledigin gibi olur, bende bugun hastanedeydim sancı yok, alttan muayene ettirdim hic acilma yok , cok uzuldum butun gun yurudum ,kismet artik ne yazildiysa onu yasiycaz..
Bugun asiri sk oldu.ama uzun surmuyor.hayirlisi bebegime zarari olmasinda gerisi onemli degil.cok agirlastim artik kendimi kaldiramiyorum.qllahim herkesi kurtarsin sonrada bizi kurtarsin.Canım ben dr sormustum olablicek kasılmalar dedi dogum yaklastıgı icin rahim hazırlık yapıyomus: ) gercek sancıda eski haline dönmesi uzun suruyomus ve Çok sık oluyomus
slm bende Kayseriliyim bence bu durum senin eşinin ailesinin kültürel yapısı ile ilgili...@maviolsun bende sivasliyim canim. Benm annem babamda ne koyarsanz koyun siz der. Ama esim Kayserili. Burda boyle sacma sapan bi saplanti var. Aranizda Kayserili olan varsa kusurs bakmasin ama sanki sivastan cok uzak bi yermis gibi inanılmaz kültür farki var arasinda bu iki sehrin. Ben kayserililer kadar örümcek kafa gormedim.tabiki istisnalar vardir ama cogunlugu boyle. Yok dedesinin ismi yok onun dedesinin ismi. Ayni ailede uc bes tane ömerler ahmetler ayseler fadimeler bilmem neler ..
allh yardımcın olsun canım anlayşız insanlarla bir arda olmak zor ...rabbim eşine de anlayış versin...Ben de oyle sinir oluyorum ne senin annenin babanin ismi ne benimkilerinki yani hangi cagdan kaldin sen diyordum. Dur bakalım beni germekte bu adamin ustune yok iste boyle cahil annrsi babasiyla ugrasiyorum yuzlerini bile goresim yok inanin bu tavirlari yuzunden bunlarin.
inş cok beklemeden az sancı ile alırsın yavrunu kucağına...kızlarr hastanedeyim, dün geceden beri hafif sancım vatdı, dr baktı bir cm açılmam varmış, şimdi nst bekliyorum bakalim orda ne çıkacak.... bu arada en geç yarına doğum bekliyoruz :) bana da dua edinn, çok canım yanmasın...
Amin Canım insallah. Bende artık agırlastım iyice ama son zamanlarda yuruyus ve haretlerimi fazlalastırdım daha iyi hissediyo insan kendini.Bugun asiri sk oldu.ama uzun surmuyor.hayirlisi bebegime zarari olmasinda gerisi onemli degil.cok agirlastim artik kendimi kaldiramiyorum.qllahim herkesi kurtarsin sonrada bizi kurtarsin.
Slm sende o istinalar vardir tabiki.dedigim ailelerden birisin sanirim canim. Cunku bunu bi ben degil etrafmda tanidgim bicok insan soyluyor hatta aralarinda kayserili olanlar bileslm bende Kayseriliyim bence bu durum senin eşinin ailesinin kültürel yapısı ile ilgili...
Amin cnm insallah dedigin gibi rabbim anlayis verir esime umarimallh yardımcın olsun canım anlayşız insanlarla bir arda olmak zor ...rabbim eşine de anlayış versin...
inş cok beklemeden az sancı ile alırsın yavrunu kucağına...
İnşallah cnm, seninde iyi haberlerini bekliyoruz..üzülme canım inşallah herşey yolunda gider, bol bol yürü, ben yürüyüş yaptiktansonra bebegin başını hissetmeye başladim, işe yariyor kesinlikle..
Merhaba, Allah hepinize kolaylik versin, saglikli dogumlar nasip etsin. Ben de mayis annesiyim ve amerikada yasiyorum. Bizim gittigimiz dogum derslerinde de tam aksini soylediler. Cocugun dogru pozisyona gelebilmesi icin annenin yapabilecegi bir takim hareketler var. sancilar basladigind yataga cok bagli kalmayin, mumkunse aktif olun yuruyun dediler. Turkiye'deki doktorlar niye oyle diyor bilmiyorum. Hangisi dogrusu ben de anlamadim acikcasi. Allah hepimize kolaylik versin.Ben de yabancı bir dizide gördüm bunu tatlim.. Ama tehlikeli dediler iste..
Baş ve popo 'nun karışabilecegni okudum çok.. Ama bizimkinin kafası çok net :)
İnsallah süpriz yaparlar da dönerler ya :)
Tembel çıktı bizimkiler :)
Yok tatlim bir risk yoksa tabi zarar vermez.
Doktorun söylediği o tip hareketlerle falan bebegin döneceği inancının doğru olmadığı...
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar tabi...
Yok canım kaçmazCanım ben özellikle tümü metal tırnak makası aradım o yüzden bebejou setini aldım. İçinde 2 makas 1 törpü var
Yani canım şuan var sonra içine kaçmaz heralde :)
canım Yaa ne güzel yazmissin, gözümde canlandı resmen, Rabbim evladını size bagislasin darısı başımızaKızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınızı esirgemediniz sancı esnasında hepimize dua ettim rabbim sağlıkla bağışlasın bebeklerimizi bize inşallah.. Gece bir anda suyum geldi korkudan ağladım su öyle bir geliyorki anlamamak elde değil şarıl şarıl engelleyemiyosunux önce uyurken az az geldi sonra ayağa bi kalktım heryerim sırılsıklam hiç sancım yoktu hastaneye geldik 3 cm açılma sonra suni sancı verdiler epudural istedim 4 vmden sonra epudural yapıldı sonra odada açılmayı beklerken meleğimin kalp atışları azaldı sonra oksijen verdiler bana bebeği riske atmamak için acil sezeryana alındım çook şükür pamuk kıxımda bende iyiyiz şuan benim ağrılarım var ama bebeğim için değer .. Çok güzel bir duygu rabbim bu duyguyu hepinize tattırır inşallah kızlar.. Bebeğime aşığım sanki o olmadan boş muşum onca sene nasıl yaşamışım diyorum.. Tekrar hepinizden Allah razı olsun hastanedeyim o yüzden böyle geç yazabildim yarn rabbimin izniylr evimize gidicez
Sagol canim 37. Haftamiza girdigimizde olduAllah anali babali buyutsun,erken dogum olmus sanirim
aminnnnnnnnnKizlar bu saat oldu cimcimeyle ugrasiyorum o yuzdende guzel dilklerinizin gectigi mesajlardan tek tek alinti yapamadim hepinize ayri ayri tesekkur ederim.rbbim tum yavrularini bekleyen annelere sabir versin insallah tez zamanda saglikla kucaklarina alirlar
Yalniz degilsin arkadaşım.Saat 5 ben hala ayakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?