Bosa zaman gecmesin dedim pogaca yaptimYalniz degilsin arkadaşım.
Benimde aklima gelmedi degil. Ses cikartirim diye vazgectim. Afiyet olsun canimBosa zaman gecmesin dedim pogaca yaptim
Sancılar başladığı kısım için doktor da bunları öneriyor ama öncesinde dönmemiş bebeği bazı hareketlerle döndürmek olmaz demisti. Ama o hareketleri paylaşırsan biz yine de yapariz benceMerhaba, Allah hepinize kolaylik versin, saglikli dogumlar nasip etsin. Ben de mayis annesiyim ve amerikada yasiyorum. Bizim gittigimiz dogum derslerinde de tam aksini soylediler. Cocugun dogru pozisyona gelebilmesi icin annenin yapabilecegi bir takim hareketler var. sancilar basladigind yataga cok bagli kalmayin, mumkunse aktif olun yuruyun dediler. Turkiye'deki doktorlar niye oyle diyor bilmiyorum. Hangisi dogrusu ben de anlamadim acikcasi. Allah hepimize kolaylik versin.
sunu sancı çok zor canım ya bencede gitme evde sancı bekle ters giden bişeyler olunca gidersin hastaneyekızlar yaa benim sancım niye kesildii? Bu kız çok mu nazlanıyo gelmek için acaba... Hastaneye gitsem suni sancı verelim derler diye düşünüyorum, suni sancı da istemiyoruum
Arkadslar merhaba bi kayserili olraka yazmadan edemedim bende kayseriyilim babam eşimin babası annesi kayserili.konusmalarınızda istisnalar hariç demişsiniz evet doğru o istisnalara girdiğim için cok mutluyum bende cok şükür Allah a kızımın ismini ben belirledim eşim bile müdehale etmedi babasından annnesinden fln teklif bile gelmedi o kadar yani. bu isim koyma konusunda kayseride büyük sıkıntılar var ama sadece bu şehre özgü bişey değil. Ayrıca bu sıkıntıları aşmak bize düşüo ısrar ediceksiniz bi cıkar yolunu bulucaksınız ön isim olrak koysunlar siz istedğiniz ismi yanına koyun öle hitap edin cocuğunuza kabul edip susarsak bu böle gider yanlıs anlaşılmasın tartışın demiyorum ama sakin sakin cocuğuma şu ismi koymak istiyorum die aile ortamında söyleyin ben sadece fikrimi sölemek istedim E esrarengizse arkadasım lütfen yanlış anlama böle hasssas bi durumdayken böle şeylere üzülmeniz cok can sıkıcı bi durum onuda anlıyorum haklsınızSlm sende o istinalar vardir tabiki.dedigim ailelerden birisin sanirim canim. Cunku bunu bi ben degil etrafmda tanidgim bicok insan soyluyor hatta aralarinda kayserili olanlar bileKayserili olup hayatta kayserili biriyle evlenmem diyen insanlar taniyorum ben O yuzden sende alinma bence istisnalar tabiki var. Ne mutlu sanaki bu tarz cahillikleri olmayan bi ailen var demekki.
Maşallah canım içim açıldı okurkenmerhaba kızlar, bizim bugün kontrolümüz vardı. eskiden karnımda ölçülen boy kilo baş çevresi bu sefer doğrudan ölçüldü :) çok şükür bebeğim hem kilo almış hem 2 cm de olsa uzamış. hemşire önemli olan ne kadar büyüdüğü değil bir cm de olsa bir gram da olsa ilerleme varsa bizim için sorun yoktur, yerinde saymasın yeter dedi.
o hızla gidip akikasını kestirdik. pazar günü de oğlum görücüye çıkacak inşallah :) küvezde kaldığı için bir süre misafir almamamızı tembihlemişlerdi. o nedenle birkaç kişi dışında daha kimse paşamı görmedi. pazar günü iki tarafın en yakınlarıyla ufak bir bebek mevlüdü yapacağız. allah damatlığını da görmeyi nasip etsin hayırlısıyla :)
ben yoğunluğa rağmen burayı takip etmeye çalışıyorum. kim doğum yaptı kim ne durumda merak ediyorum. ama yazmaya fırsat olmuyor. o yüzden topluca bütün doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. bekleyenlerin de allah yardımcısı olsun. sağlıkla mutlulukla o kavuşma anına ulaşmayı nasip etsin
ohh ellerine sağlık çok özendim bende buhün yapayım bari :)Bosa zaman gecmesin dedim pogaca yaptim
Yok canm yanlis anlamiyorum. Ama dedigin gibi once onların ismini koyup pesine bi isim daha eklemek de onlar icin bi odul. Dediğin gibi israrci olmak lazim. Ben zaten iki isim istemiyorum cocugumda. O yuzden insallah tek isim koyup istedigim ismi koycam hayirlisi ile. Yoksa nr anladim dediklerini yapmış gibi bisy olacam oylenyaoarsam. Ayrica bubinsanlar oyle bi durumda tahmin edersinki gider cocuga kendi ismini soyler ikinci ismini degil deArkadslar merhaba bi kayserili olraka yazmadan edemedim bende kayseriyilim babam eşimin babası annesi kayserili.konusmalarınızda istisnalar hariç demişsiniz evet doğru o istisnalara girdiğim için cok mutluyum bende cok şükür Allah a kızımın ismini ben belirledim eşim bile müdehale etmedi babasından annnesinden fln teklif bile gelmedi o kadar yani. bu isim koyma konusunda kayseride büyük sıkıntılar var ama sadece bu şehre özgü bişey değil. Ayrıca bu sıkıntıları aşmak bize düşüo ısrar ediceksiniz bi cıkar yolunu bulucaksınız ön isim olrak koysunlar siz istedğiniz ismi yanına koyun öle hitap edin cocuğunuza kabul edip susarsak bu böle gider yanlıs anlaşılmasın tartışın demiyorum ama sakin sakin cocuğuma şu ismi koymak istiyorum die aile ortamında söyleyin ben sadece fikrimi sölemek istedim E esrarengizse arkadasım lütfen yanlış anlama böle hasssas bi durumdayken böle şeylere üzülmeniz cok can sıkıcı bi durum onuda anlıyorum haklsınız
Asagi inmesi icin bol bol yuru tatlim en iyi yontem bu ben her gun 1bucuk saat yuruyorum kanala indi ama gelmiyo o ayri:)Kizlar bu arada bende dun kontrole gttm. Bebegin boyu 49.5 kilosu 3280 dedi dr. Gunun 24unde doluyor dedi 20sine kdr bisy olmazsa 20snde goruselim tekrar dedi. Ayrica günü doldugunda bekletmeyiz aliriz dedi kakasini falan yapabiliyor icerde dediherkesin doktoru boylemi dusunuyor gunu dolunca hemen aliyorlarmi bekletmeden hic kendilgnden gelsin diye normal dogum konusuyoruz ama boyle diyince tedirgin oldum is sezeryana donmesin diye
bu arada dun misafirlikteydim. Yeni dogum yapms arkadaslsrda vardi orda. Karnin daha inmemiş dediler bana. Ben bu cocugu nasıl indircem yaa. O kizlardan birisi bebek tam inmemiş diyr sezeryana olmak zorunda kalmis. Benim bebeğim ters durmuyor ama karnin inmemis asagi dediler bana.
Bizi de haberdar et insallah guzel haberlerle cikarsin Allah yardimcin olsunHastanedeyim kızlar sıra bekliyorum tam içeri girdim acil bi telefon geldi ameliyathaneden doktor koşa koşa gitti bakalım ne zaman gelcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?