2015 Nisan Anneleri

Sancılar başladığı kısım için doktor da bunları öneriyor ama öncesinde dönmemiş bebeği bazı hareketlerle döndürmek olmaz demisti. Ama o hareketleri paylaşırsan biz yine de yapariz bence

kızlar yaa benim sancım niye kesildii? Bu kız çok mu nazlanıyo gelmek için acaba... Hastaneye gitsem suni sancı verelim derler diye düşünüyorum, suni sancı da istemiyoruum

kızlar yaa benim sancım niye kesildii? Bu kız çok mu nazlanıyo gelmek için acaba... Hastaneye gitsem suni sancı verelim derler diye düşünüyorum, suni sancı da istemiyoruum
sunu sancı çok zor canım ya bencede gitme evde sancı bekle ters giden bişeyler olunca gidersin hastaneye

Arkadslar merhaba bi kayserili olraka yazmadan edemedim bende kayseriyilim babam eşimin babası annesi kayserili.konusmalarınızda istisnalar hariç demişsiniz evet doğru o istisnalara girdiğim için cok mutluyum bende cok şükür Allah a kızımın ismini ben belirledim eşim bile müdehale etmedi babasından annnesinden fln teklif bile gelmedi o kadar yani. bu isim koyma konusunda kayseride büyük sıkıntılar var ama sadece bu şehre özgü bişey değil. Ayrıca bu sıkıntıları aşmak bize düşüo ısrar ediceksiniz bi cıkar yolunu bulucaksınız ön isim olrak koysunlar siz istedğiniz ismi yanına koyun öle hitap edin cocuğunuza kabul edip susarsak bu böle gider yanlıs anlaşılmasın tartışın demiyorum ama sakin sakin cocuğuma şu ismi koymak istiyorum die aile ortamında söyleyin ben sadece fikrimi sölemek istedim E esrarengizse arkadasım lütfen yanlış anlama böle hasssas bi durumdayken böle şeylere üzülmeniz cok can sıkıcı bi durum onuda anlıyorum haklsınız

Bu arada burda 3 gün kaldı dio ama bende tık yok ne zaman doğuucaksın kıızım zaman dolunca sezeryan olmasından fln cok korkuorum gerçi normal doğum bekliroum ondanda korkuorum ama çekecek acılar varsa bi an önce gleisn kızıma kavusayım

Maşallah canım içim açıldı okurken
Bosa zaman gecmesin dedim pogaca yaptim
ohh ellerine sağlık çok özendim bende buhün yapayım bari :)

gunaydinlar herkese musmutlu guzel haberlerle dolu dogumu bekleyen annelerin meleklerine kavustugu bi hafta sonu olur insallah aklima gelen ilk isimler G gamze ve alperinannesi @nazilim ve kucukkuzum hayirli haberlerinizi bekliyoruz

Yok canm yanlis anlamiyorum. Ama dedigin gibi once onların ismini koyup pesine bi isim daha eklemek de onlar icin bi odul. Dediğin gibi israrci olmak lazim. Ben zaten iki isim istemiyorum cocugumda. O yuzden insallah tek isim koyup istedigim ismi koycam hayirlisi ile. Yoksa nr anladim dediklerini yapmış gibi bisy olacam oylenyaoarsam. Ayrica bubinsanlar oyle bi durumda tahmin edersinki gider cocuga kendi ismini soyler ikinci ismini degil de

Kizlar bu arada bende dun kontrole gttm. Bebegin boyu 49.5 kilosu 3280 dedi dr. Gunun 24unde doluyor dedi 20sine kdr bisy olmazsa 20snde goruselim tekrar dedi. Ayrica günü doldugunda bekletmeyiz aliriz dedi kakasini falan yapabiliyor icerde dedi herkesin doktoru boylemi dusunuyor gunu dolunca hemen aliyorlarmi bekletmeden hic kendilgnden gelsin diye normal dogum konusuyoruz ama boyle diyince tedirgin oldum is sezeryana donmesin diye
bu arada dun misafirlikteydim. Yeni dogum yapms arkadaslsrda vardi orda. Karnin daha inmemiş dediler bana. Ben bu cocugu nasıl indircem yaa. O kizlardan birisi bebek tam inmemiş diyr sezeryana olmak zorunda kalmis. Benim bebeğim ters durmuyor ama karnin inmemis asagi dediler bana.

Günaydın kızlar
Şu isim konusu ne kadar can sıkıcı çok sinir oluyorum yorum bile yapamıyorum ama ben de muzdaribim ailesi hiç karışmaz da esimm sağolsun onlara bırakmadı zaten her hamilelikte bunun için gözyaşı dokturdu bana

Hastanedeyim kızlar sıra bekliyorum tam içeri girdim acil bi telefon geldi ameliyathaneden doktor koşa koşa gitti bakalım ne zaman gelcek

Asagi inmesi icin bol bol yuru tatlim en iyi yontem bu ben her gun 1bucuk saat yuruyorum kanala indi ama gelmiyo o ayri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…