- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
ya dün akşam bende de oldu.. korktum hatta gece rüyama bile girdi allah korusun düşük yapıyordum heryerim kan olmuş falan... kalkar kalkmaz kan mı geldi diye baktım resmenKızlar bende bulantı çok hafif kusma vs de yok ama çok şiddetli kasık ağrılarım var özellikle sol doktora gittim bugün herşey normal hamileliliğin ilk zamanlarında olur böyle endişelenme dedi bu sıkıntıyı yaşayan var mı ?
yok canm bu gittiğimde duyacaktim ama duyamadim kesemiz 24 mm olmuş ama haftaya tekrar cagirdi ultrasondan tekrar bakicakBişey sormam sen zaten kalp atislarini önceki kontrolünde görmüştün di mi? Karnında sis olduğu için tam görülmemiş olabilir. Kese 20 mm olmadan karindan net gorulmuyormus
Keşke alttan baktirsaydin canım ya bir hafta boşuna üzeceksin kendiniyok canm bu gittiğimde duyacaktim ama duyamadim kesemiz 24 mm olmuş ama haftaya tekrar cagirdi ultrasondan tekrar bakicak
Keske cnm pişman oldum ama yapacak bisey yok simdi kese güzel buyudude bebek ne durumda bilmiyorum ultrason fotografina baktigimdada bisey anlamıyorum sadece kese net görünüyor o kadarKeşke alttan baktirsaydin canım ya bir hafta boşuna üzeceksin kendiniçok rahat etmiyorsa için ben bidaha git ve alttan baktır derim. Kese maşallah çok güzel büyümüş embriyo görülduyse sıkıntı olmaz zaten
Canım resmi bi koy istersen. Gayet iyi büyüklüğü yorum yapabiliriz en azından. Aklında şüphe kalmasın boş gebelikte kese 6 haftadan sonra büyümez ve büyüme çok yavastir yani ters bir durum olamaz aklından olumsuz düşünceleri çıkarKeske cnm pişman oldum ama yapacak bisey yok simdi kese güzel buyudude bebek ne durumda bilmiyorum ultrason fotografina baktigimdada bisey anlamıyorum sadece kese net görünüyor o kadar
Hoşgeldin canım; ) ilk sayfada yazman gereken bilgiler verilmiş yaş şehir falan onları da yaz arkadaş seni ekler zaten:)Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben de sizler gibi Allah izin verirse Nisan 2015'te bebeğimi kucağıma alacağım...SAT 06.07.2014...Bugün kalp atışını da duydum çok şükür 6 hafta 5 günle uyumluymuş gelişimi çok şükür...
Bu benim 2. bebeğim. Kızım 2014 doğumlu ve ben o zaman başka bir kullanızı adı(şifremi unuttum) ile yine bu forumda 9 ay geçirmiştim. Bana uğurlu geldiğine inanıyorum...Lütfen beni de listenize ekleyin...
duydum gülüm gecen cuma duydum Cok güzel bir duygu Rabbim tüm isteyenlere bekleyen annişlerede nasip etsinAyy cnm duydun demek bebeginnin kalp atışlarını cok sevindim. Neler hissettim nasıldi ya. Bende gideceğim de bi kereden herşeyi duyayim göreyim diye bekliyorhm:)
bende öyleyim canım sende miden bulanmadıgı zamanlar mesela yogurt süt badem ceviz meyve baklagiller bunlardan yemeye bak bende sabah hiç bişey yiyemiyorum mesela ama aksam üstü yada öglen daha iyi oluyorum.aynen karindan bakti cnm
Pek bisey yiyemiyorum aksamlarii çorba bi kaç klasik yemek ole geciyor
inşallah cnm benm endiselenmeden edemiyorm
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Ben de sizler gibi Allah izin verirse Nisan 2015'te bebeğimi kucağıma alacağım...SAT 06.07.2014...Bugün kalp atışını da duydum çok şükür 6 hafta 5 günle uyumluymuş gelişimi çok şükür...
Bu benim 2. bebeğim. Kızım 2014 doğumlu ve ben o zaman başka bir kullanızı adı(şifremi unuttum) ile yine bu forumda 9 ay geçirmiştim. Bana uğurlu geldiğine inanıyorum...Lütfen beni de listenize ekleyin...
Canim hiç bebek mi görmediniz yoksa sesinizi duymadiniz ben anlamadım bu kadar stres yapacağına lütfen cihazı iyi olan bir yere git bendede 18-19 mm iken kese ilk gittiğim doktor hiçbişey görmezden ikinci gittiğim doktordan kalp atışını gördük o gün aglamalarim kar kaldu yanimaKeske cnm pişman oldum ama yapacak bisey yok simdi kese güzel buyudude bebek ne durumda bilmiyorum ultrason fotografina baktigimdada bisey anlamıyorum sadece kese net görünüyor o kadar
canım benim çok teşekkürlerHayırlı olsun cnm :)
Kaçıncı bebek
Sat
Bek.Doğ.Tarihi bilgilerini yaz eklim listeye :)
Beklenen doğum tarihi doktor söylemedi ama sanırım 12 nisancanım benim çok teşekkürler
2. bebek
SAT 06.07.2014
:)
Maşallah gözünaydinKizlarrr hastaneden geliyorum rabbime şükürler olsun bebisimin kalp atislarini duydum 7mm olmus minigim sata gore 7+5 ama ultrasona göre 6+4 dedi doktor sıkıntı yok dedi çok şükür rabbim bekleyenlerede nasip etsin inşallah :) :)
canımmm hoş geldin :) hayırlı uğurlu olsun.Arkadaşlar hepinize merhaba,
Eşim normal normal Oturoyo ben aman Allah yandim diyorum:) zaten hep aksam çıkıyoruz dışarıya cnm ya. Burda hamile arkadsjm benden beter. Allah yardım etsin hepimizeCanım Türkiye genelinde aşırı sıcaklar var, beni bırak eşim bile fena oluyor o derece. Bol bol su iç öğle vakti dışarı çıkma.
Teşekkür ederim:)canımmm hoş geldin :) hayırlı uğurlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?