2015 Nisan Anneleri

baska hastane git iste ben ogrendim sonradan hastaneyi arayinca normalde duyabilcemi ama hastanenin makineleri eski oldugu icin gosteremediklerini
Gidicem canm inşallah hayir ne anlami varki eski makinalri oraya koymanın
kotu dusunme sitres bas dusman hersey iyi olacak de ve kendine dikkat et ben iki kere kese bos ucuncude bebek gordum hayirlisi ile sende gorursun ins moral bozuklugu yok yola devam
Öyle cnm inşallah kotu bisey yoktur cnm ya hayirlisiyla gelir bebeğim
Beni de ekleyin lutfen listeyeee
Yas : 29
Sehir : istanbul
Ilk bebegim
Sat : 10.07.2014
Bekl. Dogum : 17.04.2015
hoşgeldin cnm benim aramıza

ozgulgulece .!.:
Maşallah gözünaydin
Ben de istiyorum ben de

Gulkokulum canm seninde gözün aydin cnm ne mutlu sana inş bizede nasip olur

Sagolun kizlar rabbim tez vakitte sizede gostersin insallah bidahaki gidisinizde duycaksiniz insallah allahin izniyle

bide doktor bana bi suru bulanti hapi yazdi hangisi iyi gelirse onu kullan diye
aranizda bunlardan kullanip memnun kalan varmi acaba hepsini almama gerek kalmaz

dramamine
emedur
metpamid
parol
bide recetesiz zofra diye bisey

olabilio bazilari 8.ci hafta goruyo ama eski makinedende kaynaklanabilir bence o yuzden ara hastaneleri makine durum sor git bence
Öyle yapayim cnm sorupta gideyim bari
Hic.bebisi uzme annesi pittir pitir. Atiyordur kalbi. Inan ve rahatlat kendini. Ayetle kursi oku bebeğine ve onu en güvenilir yere Allaha emanet et. Guzel olacak hersey
sağol canm benim dualarinizi eksik etmeyin inşallah hepimizin yavrusunu korusun rabbim

bu kadar ilaca gerek yok bence bana dramamine verdi ama daha kullanmadım metpamid ile emeduru normal zamanlarda kullanmıştım ama metpamid hamilelere uygun değil diye biliyorum genelde emedur veriyorlardı parol ise ağrı kesici değil mi? bence çok zorda kalmadıkça ilaç kulanmayın ve iyi araştırın

Gidicem canm inşallah hayir ne anlami varki eski makinalri oraya koymanın

Öyle cnm inşallah kotu bisey yoktur cnm ya hayirlisiyla gelir bebeğim
hoşgeldin cnm benim aramıza

lutfen korkutma kendini hersey guzel olacak ne demis doktorlar kirmizi kan gormedikce korkmayin ins bu sefer gittin doktordan yuzun gulerek gelirsin ben dun gece oyle sance cektimki cocugu kaybediyorum sandim hareketlerim kisitlandi agrilara dayanamadim esim bile kaldirdim gece 3 de 2 saat aci cektim cok bu gun korkudan gittin doktor kalbimi durdu dusecekmi die ama sesini duymak nasip oldu o agri sen hissetsen heralde elvamdan gidersin sitres yok hersey guzel olacak birseyi kirk defa guzel an ben esime ayeter kursi okutuyorum bebeme baba duasi kabul olurmus kuran oku meryem suresi hersey guzel olacak bak gorsen

Hayırlı olsun cnm :)
Kaçıncı bebek
Sat
Bek.Doğ.Tarihi bilgilerini yaz eklim listeye :)

Merhabaaa ben yazmamisim galiba cok pardon bilmiyodum
22
Bursa
İlk bebek
19.07.14 canimmm cok saol simdiden bole bi seye vesile oldugun iciin

İnşallah cnm benim dediklerini dikkate alican cnm çok sagol Allah razi olsunsanada çok geçmiş olsun cnm ya inş bi daha yasamazsib öyle birşey

İste kizlar bu dünkü ultrason fotografik bi bakin bakalimEki Görüntüle 1228889
makine gerçekten çok eskiymiş bu görüntüden bişey anlaşılmıyor kese boyutun çok iyi bebek 8.-9. haftalarda da görülebiliyor bence makinesi iyi olan bi doktora görün için rahat etsin çünkü herşeyi takıyoruz kafamıza stres olmamamız lazım şu dönemde

Efsax panik yapma lütfen, doktor kalp atışı duymaya çalıştıysa embriyoyu görmüştür zaten. biz 6+5 te gittiğimizde nokta kadardı, ultrasonla baya pozisyon değiştirince minicik gördük bebeği. ultrason cihazı, bebeğin yerleşim yeri, annenin karnındaki yağ dokusunun kalınlığı görüş açısını etkiliyor, haftaya görürsün mutlaka

makine gerçekten çok farkediyo arkadaşımdan biliyordum 4-5 aylık hamileydi yanlış hatırlamıorsam özeldeki çıkıtda bebeğin herşeyi gözüküyor bir de devlet hastanesindeki çıktıda bomboş siyah bir kese vardı hiçbişey gözükmüyordu çok şaşırmıştık o yüzden kafamıza takmayalım böyle şeyleri iyi makinesi olan iyi bi doktor bulmaya bakalım:)

Yaa çok üzüldüm demekki ne onun ne de senin hakkında hayırlısı buymuş.Geçmiş olsun arkadaşım ben de önlem olarak 1 haftadır aspirin ve karından kan sulandırıcı iğne kullanıyorum dilerim kısa zamanda yeniden hamile kalırsın

Kızlar size tavsiyem hurma alıp hurma yiyin günde 1 tane. İçinde bir sürü vitamin ve potasyum var bebişlere faydalı
Canım hurma rahim kaslarını harekete geçiriyor, hatta doğuma yakın tetikleyen için öneriyor. Aman şu ilk 3 ayda yeme, düşüne sebep olabilir Allah korusun

Canım hurma rahim kaslarını harekete geçiriyor, hatta doğuma yakın tetikleyen için öneriyor. Aman şu ilk 3 ayda yeme, düşüne sebep olabilir Allah korusun
Bende hurmanin bu evrede zararlı olduğunu dduymuştum yiceklerimizi aaraştırmakta fayda var aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…