2015 Nisan Anneleri

gunaydinlar herkese musmutlu guzel haberlerle dolu dogumu bekleyen annelerin meleklerine kavustugu bi hafta sonu olur insallah aklima gelen ilk isimler @gamze ve alperinannesi @nazilim ve kucukkuzum hayirli haberlerinizi bekliyoruz
Inşallah canım bizde bekliyoruz kucukkuzum un dedikleri çıkıyo bakalım pazar günü dogurursun dedi bekliyorum pazar gününü

canım bende bugün kontrolde açılma var heran gelebilir dedi şuan sancım şiddetli değil açılma olup haftalarca bekleyen varmış öyle olucak diye çok korkuyorum
Canım sen normalmı dusunuyosun gunlerımız aynıymıs hayırla gelsın ınsallah bebıslerımız benımde salı knt var ama 2 gundur bel kasık ve vajına agrısından mahvoluyorum ya

Canım benim doktorumda aynı şeyi söyledi. Ben hamileliğimin başında kanama geçirdiğim için seninki kıymetli gebelik dedi. Eğer 25i gibi fln hala hareket yoksa alırız dedi. Çünkğ dedşğin gibi o dönemden sonra riskler artıyor. Bencede riske atmaya değmez. Sezeryanda olsa normalde olsa bebeişleri kucağımıza alalım da gerisi boş canım. Bu arada bol yürüyüş öneriyorlar birde merdiven çıkanlarıda duydum ama zararı olur belki o yüzden araştırmak lazım

pazartesi günü sezeryana girecekler kimler ben pazartesi 7 buçukta yatış yapacam kaçta alır bilmiyorum ama heyecan korku aklımda birsürü olasılık kafayı yemezsem iyi pazartesiye kadar dün son nst ye girdik nst de bebek uyuyo dedi bakan kız kalp atışı hep 125-139 arasıydı ama hiç sancı çıkmadı bu sefer dr gayet güzel bi sorun yok dedi nst için

Asagi inmesi icin bol bol yuru tatlim en iyi yontem bu ben her gun 1bucuk saat yuruyorum kanala indi ama gelmiyo o ayri:)
1.5 saat mi vay maşallah sana. ben dün yarım saat yürüdüm eve geldim sağ ayağımı kıpırdatamadım çok kötüydü eşim güçlükle yatağa yatırdı yürüyemiyorum çok köto

1.5 saat mi vay maşallah sana. ben dün yarım saat yürüdüm eve geldim sağ ayağımı kıpırdatamadım çok kötüydü eşim güçlükle yatağa yatırdı yürüyemiyorum çok köto
Canim ben de cok yoruluyorum ama sezeryan olmak pek istemiyorum kendi gelsin diyorum o yuzden dayaniyorum

Selam kizlar
Ben dun 38+2 de 3400 kg dogum yaptim
Aksam kanamam oldu sabah 4 den sonra sancim basladi hastaneye gittigimde 6 cm acilmam vardi
Sonra 9cm me cikti ama.bebegim kanala girmedi
Ve kordon dolanmis o yuzden belden uyusturmali sezeryan oldum
Cok sukur ben ve bebegim cok iyiyiz
Insallah bugun hastaneden cikariz
Simdilik bizden bu kadar

ben on kat merddiven çıktım az önce, kafayı bozdum, doğurucam diy...

benim dr.um da günü dolduktan iki gün sonra yani bugün icin gel seni yatiralim dedi ama suni sanciyi kastetti diye düşünüyorum, ben beklemek istiyorum deyince bir hafta bekleyebiliriz dedi, sen de beklemek istedigini söyle bence, kontrole gidiyorsun zaten sürekli, bi durum olursa müdahale edilir zaten, suyun filan azalirsa yani....

Maşallah canım içim açıldı okurken
ohh ellerine sağlık çok özendim bende buhün yapayım bari :)
Esim icin cok makbule gecti de ben belimin agrisindan duramiyorum :)

Aynen dedigin gibi olur canim. Senin koydugun ismi asla soylemezler cok uzulursun.

keske bı sınyal gonderse bebısler, teknolojı cagında yasıyoruz. anne fılanca gun saattte gelıorum haberın olsun dıye.bız de hazırlansak. bole belırsızlık olmaz yaw
Evet ne iyi olurdu, benim daha hastane cantam hazir degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…