Sağol canim insallahBizi de haberdar et insallah guzel haberlerle cikarsin Allah yardimcin olsun
Bize verdikleri dokumanin pdf'si yok ama linktekine cok benzer biseydi. Dokuman ingilizce ama resimlerle gosterilmis zaten: http://www.childbirthconnection.org/pdfs/comfort-in-labor-simkin.pdfSancılar başladığı kısım için doktor da bunları öneriyor ama öncesinde dönmemiş bebeği bazı hareketlerle döndürmek olmaz demisti. Ama o hareketleri paylaşırsan biz yine de yapariz bence
Inşallah canım bizde bekliyoruz kucukkuzum un dedikleri çıkıyo bakalım pazar günü dogurursun dedi bekliyorum pazar gününügunaydinlar herkese musmutlu guzel haberlerle dolu dogumu bekleyen annelerin meleklerine kavustugu bi hafta sonu olur insallah aklima gelen ilk isimler @gamze ve alperinannesi @nazilim vekucukkuzum hayirli haberlerinizi bekliyoruz
Canım sen normalmı dusunuyosun gunlerımız aynıymıs hayırla gelsın ınsallah bebıslerımız benımde salı knt var ama 2 gundur bel kasık ve vajına agrısından mahvoluyorum yacanım bende bugün kontrolde açılma var heran gelebilir dedi şuan sancım şiddetli değil açılma olup haftalarca bekleyen varmış öyle olucak diye çok korkuyorum
Canım benim doktorumda aynı şeyi söyledi. Ben hamileliğimin başında kanama geçirdiğim için seninki kıymetli gebelik dedi. Eğer 25i gibi fln hala hareket yoksa alırız dedi. Çünkğ dedşğin gibi o dönemden sonra riskler artıyor. Bencede riske atmaya değmez. Sezeryanda olsa normalde olsa bebeişleri kucağımıza alalım da gerisi boş canım. Bu arada bol yürüyüş öneriyorlar birde merdiven çıkanlarıda duydum ama zararı olur belki o yüzden araştırmak lazımKizlar bu arada bende dun kontrole gttm. Bebegin boyu 49.5 kilosu 3280 dedi dr. Gunun 24unde doluyor dedi 20sine kdr bisy olmazsa 20snde goruselim tekrar dedi. Ayrica günü doldugunda bekletmeyiz aliriz dedi kakasini falan yapabiliyor icerde dediherkesin doktoru boylemi dusunuyor gunu dolunca hemen aliyorlarmi bekletmeden hic kendilgnden gelsin diye normal dogum konusuyoruz ama boyle diyince tedirgin oldum is sezeryana donmesin diye
bu arada dun misafirlikteydim. Yeni dogum yapms arkadaslsrda vardi orda. Karnin daha inmemiş dediler bana. Ben bu cocugu nasıl indircem yaa. O kizlardan birisi bebek tam inmemiş diyr sezeryana olmak zorunda kalmis. Benim bebeğim ters durmuyor ama karnin inmemis asagi dediler bana.
1.5 saat mi vay maşallah sana. ben dün yarım saat yürüdüm eve geldim sağ ayağımı kıpırdatamadım çok kötüydü eşim güçlükle yatağa yatırdıAsagi inmesi icin bol bol yuru tatlim en iyi yontem bu ben her gun 1bucuk saat yuruyorum kanala indi ama gelmiyo o ayri:)
Canim ben de cok yoruluyorum ama sezeryan olmak pek istemiyorum kendi gelsin diyorum o yuzden dayaniyorum1.5 saat mi vay maşallah sana. ben dün yarım saat yürüdüm eve geldim sağ ayağımı kıpırdatamadım çok kötüydü eşim güçlükle yatağa yatırdıyürüyemiyorum çok köto
ben on kat merddiven çıktım az önce, kafayı bozdum, doğurucam diy...Canım benim doktorumda aynı şeyi söyledi. Ben hamileliğimin başında kanama geçirdiğim için seninki kıymetli gebelik dedi. Eğer 25i gibi fln hala hareket yoksa alırız dedi. Çünkğ dedşğin gibi o dönemden sonra riskler artıyor. Bencede riske atmaya değmez. Sezeryanda olsa normalde olsa bebeişleri kucağımıza alalım da gerisi boş canım. Bu arada bol yürüyüş öneriyorlar birde merdiven çıkanlarıda duydum ama zararı olur belki o yüzden araştırmak lazım
:)yarin doguruyormussun bide.valla cok sevinirim.Inşallah canım bizde bekliyoruz kucukkuzum un dedikleri çıkıyo bakalım pazar günü dogurursun dedi bekliyorum pazar gününü
Canim insallah dogurdum diye yazarim bende buraya.ama ben bu hafta dogurmam heralde.gunaydinlar herkese musmutlu guzel haberlerle dolu dogumu bekleyen annelerin meleklerine kavustugu bi hafta sonu olur insallah aklima gelen ilk isimler @gamze ve alperinannesi @nazilim vekucukkuzum hayirli haberlerinizi bekliyoruz
benim dr.um da günü dolduktan iki gün sonra yani bugün icin gel seni yatiralim dedi ama suni sanciyi kastetti diye düşünüyorum, ben beklemek istiyorum deyince bir hafta bekleyebiliriz dedi, sen de beklemek istedigini söyle bence, kontrole gidiyorsun zaten sürekli, bi durum olursa müdahale edilir zaten, suyun filan azalirsa yani....Kizlar bu arada bende dun kontrole gttm. Bebegin boyu 49.5 kilosu 3280 dedi dr. Gunun 24unde doluyor dedi 20sine kdr bisy olmazsa 20snde goruselim tekrar dedi. Ayrica günü doldugunda bekletmeyiz aliriz dedi kakasini falan yapabiliyor icerde dediherkesin doktoru boylemi dusunuyor gunu dolunca hemen aliyorlarmi bekletmeden hic kendilgnden gelsin diye normal dogum konusuyoruz ama boyle diyince tedirgin oldum is sezeryana donmesin diye
bu arada dun misafirlikteydim. Yeni dogum yapms arkadaslsrda vardi orda. Karnin daha inmemiş dediler bana. Ben bu cocugu nasıl indircem yaa. O kizlardan birisi bebek tam inmemiş diyr sezeryana olmak zorunda kalmis. Benim bebeğim ters durmuyor ama karnin inmemis asagi dediler bana.
benimki de indi ama aynen gelmiyo yaaAsagi inmesi icin bol bol yuru tatlim en iyi yontem bu ben her gun 1bucuk saat yuruyorum kanala indi ama gelmiyo o ayri:)
Esim icin cok makbule gecti de ben belimin agrisindan duramiyorum :)Maşallah canım içim açıldı okurken
ohh ellerine sağlık çok özendim bende buhün yapayım bari :)
Aynen dedigin gibi olur canim. Senin koydugun ismi asla soylemezler cok uzulursun.Yok canm yanlis anlamiyorum. Ama dedigin gibi once onların ismini koyup pesine bi isim daha eklemek de onlar icin bi odul. Dediğin gibi israrci olmak lazim. Ben zaten iki isim istemiyorum cocugumda. O yuzden insallah tek isim koyup istedigim ismi koycam hayirlisi ile. Yoksa nr anladim dediklerini yapmış gibi bisy olacam oylenyaoarsam. Ayrica bubinsanlar oyle bi durumda tahmin edersinki gider cocuga kendi ismini soyler ikinci ismini degil de
Evet ne iyi olurdu, benim daha hastane cantam hazir degilkeske bı sınyal gonderse bebısler, teknolojı cagında yasıyoruz. anne fılanca gun saattte gelıorum haberın olsun dıye.bız de hazırlansak. bole belırsızlık olmaz yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?