2015 Nisan Anneleri

Canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini herkesten güzel haberler alıyoruz seninkide iyi geçecek inşallah gönlünü ferah tut :)
ben on kat merddiven çıktım az önce, kafayı bozdum, doğurucam diy...
Aman diyim canım abartma

Hayirli olsun canim Allah anali babali büyütsün
Avcilar anadoluda mi dogum yaptin memnun kaldin mi ?

masallah size cok sevindim hayirli olsun canim benim cok sukur ikinizde iyisiniz Allaha emanet olun
benimki de indi ama aynen gelmiyo yaa
On kat merdiven cikmissin artik dahada gelmezse cok rahat yani bu kuzu:) Beklemek zormus gercekten ya bizden oncekiler dogurdu ne guzel

gözün aydın sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallahhhh

ay sorma ya, çok rahat geldi heralde içerisi, dr.a da bana da oyun yapti resmen, , birazdan tekrar kontrole gidicem, tekrar alttan muayene edicek, off yaa
masallah size cok sevindim hayirli olsun canim benim cok sukur ikinizde iyisiniz Allaha emanet olun
On kat merdiven cikmissin artik dahada gelmezse cok rahat yani bu kuzu:) Beklemek zormus gercekten ya bizden oncekiler dogurdu ne guzel

Kan ilaci kullaniyorsan o yapiyor bende oyleyim doktor kan ilacindan dedi..

Biz 40+2deyiz cnm , sancı cikmiyor nst.de ama suyum iyi bebegin hareketleride iyi bu haftada bekleyelim dedik doktorumla, 41de karar vericez ne yapacagimiza..

çok şükür saģlıkla atlatmışsın darısı biz bekleyenlerin başına . Allah uzun ömür versin mutlukukla büyüt

Pazartesi günü sezeryan olacak ben de varım sabah 8 de yatış yapılacak dr epidural yaparım genel anestezi olmaz dedi.nne yalan söyliyim bir an önce dogursam derken gün kararlastirilinca korkudan sancilarim içime kaçtı nerdeyse
Bol dua ile güzel anneler bize bizler kalpten dua etmeliyiz

Kızlar aklıma takıldı bisey danısacagım size;
Pazartesi kontrolum vardı. Dr bebegin kafası asagıda, dogum pozisyonunda ama kanaldan cıkmıs dedi (2hafta once kanaldaydı)
Kafası buyuk, boyle giderse catıdan gecemez dedi (catı muayenesi hic yapmadı)
Bası yukarı bakıyor, boyle zaten kanala girmez dedi.
Ben normal istedikce o caktırmadan sezaryene yönlendirmeye calısıyor,zaten adı sezaryenci diye cıkmıs. Ama.. Aması var işte.
Bu cocuk hakkaten kanala girmez mi?
10,5 - 11 cm baş, çatıdan gecmez mi?
Kanalda olan cocuk nasıl kanaldan cıkar?
Bu adam beni kandırıyor mu yoksa dogrı mu soyluyor? Aptal gibi oldum korkuyorum.
Salı tekrar muayenem var, aklımda deli sorular. hurma yemekten şeker komasına gircem
Nolur bişey deyin..
Cok yazdım hakkınızı helal edin.

Gozun aydin cnm , saglicakla buyut bebisini..

Kızlar göründük doktora
inanamadım dönmüş bebeğim suyu normale donmus tekrar kilo almayada başlamış 10 gün sonra kontrol var bakalım ne zaman gelecek oğlum
çok sevindim :) bende bugün kontrole gittim. tansiyonum iyice kontrolden çıktı maalesef oğlum kilo almış ama hala 1 hafta geri. dönmeyide düşünür bir halı yok hala ters. doktor beni salı yine çağırdı.
öyle çığıra çığıra doğuma gitme hayallerim yok oluyor ufaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…