- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.000
- 178
- 38
Canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini herkesten güzel haberler alıyoruz seninkide iyi geçecek inşallah gönlünü ferah tut :)pazartesi günü sezeryana girecekler kimler ben pazartesi 7 buçukta yatış yapacam kaçta alır bilmiyorum ama heyecan korku aklımda birsürü olasılık kafayı yemezsem iyi pazartesiye kadardün son nst ye girdik nst de bebek uyuyo dedi bakan kız kalp atışı hep 125-139 arasıydı ama hiç sancı çıkmadı bu sefer dr gayet güzel bi sorun yok dedi nst için
Aman diyim canım abartmaben on kat merddiven çıktım az önce, kafayı bozdum, doğurucam diy...
Selam kizlar
Ben dun 38+2 de 3400 kg dogum yaptim
Aksam kanamam oldu sabah 4 den sonra sancim basladi hastaneye gittigimde 6 cm acilmam vardi
Sonra 9cm me cikti ama.bebegim kanala girmedi
Ve kordon dolanmis o yuzden belden uyusturmali sezeryan oldum
Cok sukur ben ve bebegim cok iyiyiz
Insallah bugun hastaneden cikariz
Simdilik bizden bu kadar
Hayirlisi olsun canm aslinda sen hep istiuosun die aklimda kalmisti ama gunun varmis daha bircok arkadas var ama sabah aklima ilk siz geldiniz hepimiz icin guzel dogumlar olsun insCanim insallah dogurdum diye yazarim bende buraya.ama ben bu hafta dogurmam heralde.
Nerde o günler inşallah:)yarin doguruyormussun bide.valla cok sevinirim.
masallah size cok sevindim hayirli olsun canim benim cok sukur ikinizde iyisiniz Allaha emanet olunSelam kizlar
Aksam kanamam oldu sabah 4 den sonra sancim basladi hastaneye gittigimde 6 cm acilmam vardi
Simdilik bizden bu kadar
On kat merdiven cikmissin artik dahada gelmezse cok rahat yani bu kuzu:) Beklemek zormus gercekten ya bizden oncekiler dogurdu ne guzelbenimki de indi ama aynen gelmiyo yaa
gözün aydın sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallahhhhSelam kizlar
Simdilik bizden bu kadar
Suan nasilsin cnm ,geriye geldimi sancilarin ??kızlar yaa benim sancım niye kesildii? Bu kız çok mu nazlanıyo gelmek için acaba... Hastaneye gitsem suni sancı verelim derler diye düşünüyorum, suni sancı da istemiyoruum
masallah size cok sevindim hayirli olsun canim benim cok sukur ikinizde iyisiniz Allaha emanet olun
On kat merdiven cikmissin artik dahada gelmezse cok rahat yani bu kuzu:) Beklemek zormus gercekten ya bizden oncekiler dogurdu ne guzel
yok canım gelmedi malesef, birazdan kontrole gidicem bakalim açılma ne durumda...Suan nasilsin cnm ,geriye geldimi sancilarin ??
gözün aydın canım, çok sevindim senin adına...Kızlar göründük doktora
inanamadım dönmüş bebeğim suyu normale donmus tekrar kilo almayada başlamış 10 gün sonra kontrol var bakalım ne zaman gelecek oğlum
Kan ilaci kullaniyorsan o yapiyor bende oyleyim doktor kan ilacindan dedi..kizlar ya gece gece alakasiz olcak kusura bakmayin nolur ama bn aylardir ishal gibiyim normal tuvaletim hic olmadi gunde en az 2 3 kez o sekilde tuvalete çıkıyorum hurma süt meyve kuruyemis yiyorum normaldir diye uzerinde durmadim dr a da söylemedim ama bugün biraz bakindim baya skntiliymis bilgisi olan var mi ya da bu sekilde olan kusura bakmayın tekrar hrkese simdiden hayirli cumalar
Biz 40+2deyiz cnm , sancı cikmiyor nst.de ama suyum iyi bebegin hareketleride iyi bu haftada bekleyelim dedik doktorumla, 41de karar vericez ne yapacagimiza..Kizlar bu arada bende dun kontrole gttm. Bebegin boyu 49.5 kilosu 3280 dedi dr. Gunun 24unde doluyor dedi 20sine kdr bisy olmazsa 20snde goruselim tekrar dedi. Ayrica günü doldugunda bekletmeyiz aliriz dedi kakasini falan yapabiliyor icerde dediherkesin doktoru boylemi dusunuyor gunu dolunca hemen aliyorlarmi bekletmeden hic kendilgnden gelsin diye normal dogum konusuyoruz ama boyle diyince tedirgin oldum is sezeryana donmesin diye
bu arada dun misafirlikteydim. Yeni dogum yapms arkadaslsrda vardi orda. Karnin daha inmemiş dediler bana. Ben bu cocugu nasıl indircem yaa. O kizlardan birisi bebek tam inmemiş diyr sezeryana olmak zorunda kalmis. Benim bebeğim ters durmuyor ama karnin inmemis asagi dediler bana.
çok şükür saģlıkla atlatmışsın darısı biz bekleyenlerin başına . Allah uzun ömür versin mutlukukla büyütSelam kizlar
Simdilik bizden bu kadar
Hadi hayirli haberle gel insallah canim bizi de haberdar etay sorma ya, çok rahat geldi heralde içerisi, dr.a da bana da oyun yapti resmen, , birazdan tekrar kontrole gidicem, tekrar alttan muayene edicek, off yaa
Gozun aydin cnm , saglicakla buyut bebisini..Selam kizlar
Simdilik bizden bu kadar
Haberdar et cnm, merakta birakma..yok canım gelmedi malesef, birazdan kontrole gidicem bakalim açılma ne durumda...
çok sevindim :) bende bugün kontrole gittim. tansiyonum iyice kontrolden çıktı maalesefKızlar göründük doktora
inanamadım dönmüş bebeğim suyu normale donmus tekrar kilo almayada başlamış 10 gün sonra kontrol var bakalım ne zaman gelecek oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?