2015 Nisan Anneleri

Canım hayırlı olsun Allah Analı babalı buyutsun biraz zor olmus anlasılan ama sukur almıssın yavrunu kucagına

Kızlar göründük doktora
inanamadım dönmüş bebeğim suyu normale donmus tekrar kilo almayada başlamış 10 gün sonra kontrol var bakalım ne zaman gelecek oğlum
Canım Çok sevindim hadi gözün aydın oğlun annesinin uzulmesine dayanamadı heralde dönüverdi. İyi kiloda almaya baslamıs sevindim valla

çok sağol canım umarım seninkide döner biran önce ben döndüğü zamanı biliyorum geçen temizlik yaptım son olarak halıları sildim 1 saat flan sürdü sonra banyoya girdim belim çok ağrıyodu.sıcak suyu açtım girdim içine yarım saat boyunca hiç çıkmdım yıkanıyorum ama ağlıyorum da bi yandan nasıl olcak bi oğlum var sezaryen olamam diye o gece bebek çok hareketlendi hiç öyle olmamaıştı midemden firlayacak gibi 2 gün gece gündüz hiç durmadı o döndüğünü anlamış gibiydim yerde emekleme flan yapabilirsin sende işe yarar belki .şimdide içime normal doğum korkusu düştü.

canım bence burda yapılabilecek tek mantılı şey başka bir doktora daha görünmen. gerçekten kanaldan çıkmış mı bir de kafası büyük olduğu için sıkıntı olur mu olmaz mı bir şey der diğer doktor da

Canım Çok sevindim hadi gözün aydın oğlun annesinin uzulmesine dayanamadı heralde dönüverdi. İyi kiloda almaya baslamıs sevindim valla
çok sağol canım evet ya çok üzülüyodum kafaya takıyordum inanırmısın gece bile uyuyamıyordum çok şükür döndü kilosu 2500 e yaklaşmış normal doğum için bekleyecez artık

canım bence sen başka bi doktora daha görün bence çatı muayeneside yapmamış hiç en azından için rahat eder

Hayırlı olsunn benim yine azalmis suyum maşallah sana nasıl arttirdinn

Selam hanımlaar bugün doktora gittik bizde kontrol vardı suyum azalmaya devam etmiş doktor git bi nst ye Bağlan gel o arada aşırı fazla su iç tekrar bakalım artmazsa müdahale etmek zorunda kalicam dedi sonra gittim hemen yarım saatte 8 9 bardak su içtim nst ye bağlandım tekrar gittim doktorun yanına baktı suyum biraz artmış bundan sonra aşırı su iciceksin bebeğinin suyu sen icmezsen azalıyor dedi ve bundan sonra çok sıkı kontrol edicekmis mecburen.. pazartesi tekrar gel dedi çatı muayenesi de oldum cati normal için uygunmus 1 parmak gibi bi açıklık var dedi. Inşallah normal doğum yapabilirim :)

Canlar Merhaba,
Biz 1 Nisan saat:11'de sezeryanla minik kızımız ALİSA'ya kavuştuk... Çok şükür Allahıma.... 3040 gr ve 49 cm'lik minik bir prenses. Maşallah...

Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inşallah...
Evde 2 yaşında bir de oğlumuz olduğundan herşeyin ona göre olmasına çabalıyoruz...
Geçmişi okuyamadım. Umarım bütün anneler ve bebişler iyilerdir.
Benim gibi bebişlerine kavuşmuş tüm canlar, Rabbim tüm bebekleri analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Onlara hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun ömürler nasip etsin İnşallah.
Hepinize Sevgiler.

Herpimize hayırlı kolay doğumlar guzel anneler. Bebegini kucağına alan anneler hayirli ugurlu olsun.kızlar çatı muayenesi hakkında biraz bilgi verin ne olur. Cok can yakıyor mu ne yapmam gerekiyor. Ilk gebeligim biraz heyecanlı biraz gerginim.bebeğim dogum pozisyonunu 1.5 ay öncesinden aldı. Bu hafta muayene edecek dr. Dogum ne zaman olur aşağı yukarı söyler mi sizce. Açıkçası biraz vaktinden önce Dogsun eşimle başbaşa karşılamak istiyorim yavrumu. Annen yok kayinvalide gelecek ve epey kalacak.Bebegimi hic değilse başbaşa karsilayalim

canim bende bugün çatı muayenesi oldum ama daha öncede şu sızıntısı şüphesi ile Ebeler muayene etmişti o zaman bilmediğim için çok kastım kendimi çok canım acidi ama bugun hazırlıklı gittiğim için o kadar canım acimadi bana doktorum bundan sonra sanci bekleyeceksin dedi gün vermedi normal doğumdan dolayi umarım senin de gönlünce olur :)

Benimkinin de kafası 10.45 cm ana iri yapiliyim belki o yüzden normal bekleniyor kızımda geçen salı 3600 dü Dr normal olur dedi. Icin rahat değilse başka Dr a da git bence

Gozun aydin cnm, güle güle buyut prensesini , darisi bizim gibi bekleyen hamislerin basina..

beniim semraanne gamzeve alper in prensesi kızlar cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin. Pazartesi baska dr dan randevu aldım inşallah ona görünecegim. İnsallah olumlu ve hayırlı gecer. Allah su son günlerimizde hepimizin yardımcısı olsun. Hele ilk gebelik olunca tecrubesizlikle birlikte zor oluyor her sey.
İyi ki birbirimize destek oluyoruz burada. Sagolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…