- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Canım hayırlı olsun Allah Analı babalı buyutsun biraz zor olmus anlasılan ama sukur almıssın yavrunu kucagınaSelam kizlar
Ben dun 38+2 de 3400 kg dogum yaptim
Aksam kanamam oldu sabah 4 den sonra sancim basladi hastaneye gittigimde 6 cm acilmam vardi
Sonra 9cm me cikti ama.bebegim kanala girmedi
Ve kordon dolanmis o yuzden belden uyusturmali sezeryan oldum
Cok sukur ben ve bebegim cok iyiyiz
Insallah bugun hastaneden cikariz
Simdilik bizden bu kadar
Canım Çok sevindim hadi gözün aydın oğlun annesinin uzulmesine dayanamadı heralde dönüverdi. İyi kiloda almaya baslamıs sevindim vallaKızlar göründük doktora
inanamadım dönmüş bebeğim suyu normale donmus tekrar kilo almayada başlamış 10 gün sonra kontrol var bakalım ne zaman gelecek oğlum
inşallah çok iyidir bebişin canımkızlar yarın gidiyorum kontrole ve korkuyorum bebeğim kilo kaybetmiş olabilir yarın beni ne bekliyor acaba dönmüş mü suyu nasıl merak içindeyim
bugün iki kişi göbeğimin küçüldüğünü söyledi korkuyorum
çok sağol canım umarım seninkide döner biran önce ben döndüğü zamanı biliyorum geçen temizlik yaptım son olarak halıları sildim 1 saat flan sürdü sonra banyoya girdim belim çok ağrıyodu.sıcak suyu açtım girdim içine yarım saat boyunca hiç çıkmdım yıkanıyorum ama ağlıyorum da bi yandan nasıl olcak bi oğlum var sezaryen olamam diye o gece bebek çok hareketlendi hiç öyle olmamaıştı midemden firlayacak gibi 2 gün gece gündüz hiç durmadı o döndüğünü anlamış gibiydim yerde emekleme flan yapabilirsin sende işe yarar belki .şimdide içime normal doğum korkusu düştü.çok sevindim :) bende bugün kontrole gittim. tansiyonum iyice kontrolden çıktı maalesefoğlum kilo almış ama hala 1 hafta geri. dönmeyide düşünür bir halı yok hala ters. doktor beni salı yine çağırdı.
öyle çığıra çığıra doğuma gitme hayallerim yok oluyor ufaktan.
Kızlar aklıma takıldı bisey danısacagım size;
Pazartesi kontrolum vardı. Dr bebegin kafası asagıda, dogum pozisyonunda ama kanaldan cıkmıs dedi (2hafta once kanaldaydı)
Kafası buyuk, boyle giderse catıdan gecemez dedi (catı muayenesi hic yapmadı)
Bası yukarı bakıyor, boyle zaten kanala girmez dedi.
Ben normal istedikce o caktırmadan sezaryene yönlendirmeye calısıyor,zaten adı sezaryenci diye cıkmıs. Ama.. Aması var işte.
Bu cocuk hakkaten kanala girmez mi?
10,5 - 11 cm baş, çatıdan gecmez mi?
Kanalda olan cocuk nasıl kanaldan cıkar?
Bu adam beni kandırıyor mu yoksa dogrı mu soyluyor? Aptal gibi oldumkorkuyorum.
Salı tekrar muayenem var, aklımda deli sorular.hurma yemekten şeker komasına gircem
Nolur bişey deyin..
Cok yazdım hakkınızı helal edin.
çok sağol canım evet ya çok üzülüyodum kafaya takıyordum inanırmısın gece bile uyuyamıyordum çok şükür döndü kilosu 2500 e yaklaşmış normal doğum için bekleyecez artıkCanım Çok sevindim hadi gözün aydın oğlun annesinin uzulmesine dayanamadı heralde dönüverdi. İyi kiloda almaya baslamıs sevindim valla
canım bence sen başka bi doktora daha görün bence çatı muayeneside yapmamış hiç en azından için rahat ederKızlar aklıma takıldı bisey danısacagım size;
Pazartesi kontrolum vardı. Dr bebegin kafası asagıda, dogum pozisyonunda ama kanaldan cıkmıs dedi (2hafta once kanaldaydı)
Ben normal istedikce o caktırmadan sezaryene yönlendirmeye calısıyor,zaten adı sezaryenci diye cıkmıs. Ama.. Aması var işte.
Salı tekrar muayenem var, aklımda deli sorular.hurma yemekten şeker komasına gircem
Nolur bişey deyin..
Hayırlı olsunn benim yine azalmis suyum maşallah sana nasıl arttirdinnçok sağol canım umarım seninkide döner biran önce ben döndüğü zamanı biliyorum geçen temizlik yaptım son olarak halıları sildim 1 saat flan sürdü sonra banyoya girdim belim çok ağrıyodu.sıcak suyu açtım girdim içine yarım saat boyunca hiç çıkmdım yıkanıyorum ama ağlıyorum da bi yandan nasıl olcak bi oğlum var sezaryen olamam diye o gece bebek çok hareketlendi hiç öyle olmamaıştı midemden firlayacak gibi 2 gün gece gündüz hiç durmadı o döndüğünü anlamış gibiydim yerde emekleme flan yapabilirsin sende işe yarar belki .şimdide içime normal doğum korkusu düştü.
canım özellikle bişey yapmadım suyumu falanda normal içtim artmış normale dönmüş dedi doktorum umarım seninde düzelir canım ya.Hayırlı olsunn benim yine azalmis suyum maşallah sana nasıl arttirdinn
canim bende bugün çatı muayenesi oldum ama daha öncede şu sızıntısı şüphesi ile Ebeler muayene etmişti o zaman bilmediğim için çok kastım kendimi çok canım acidi ama bugun hazırlıklı gittiğim için o kadar canım acimadi bana doktorum bundan sonra sanci bekleyeceksin dedi gün vermedi normal doğumdan dolayi umarım senin de gönlünce olur :)Herpimize hayırlı kolay doğumlar guzel anneler. Bebegini kucağına alan anneler hayirli ugurlu olsun.kızlar çatı muayenesi hakkında biraz bilgi verin ne olur. Cok can yakıyor mu ne yapmam gerekiyor. Ilk gebeligim biraz heyecanlı biraz gerginim.bebeğim dogum pozisyonunu 1.5 ay öncesinden aldı. Bu hafta muayene edecek dr. Dogum ne zaman olur aşağı yukarı söyler mi sizce. Açıkçası biraz vaktinden önce Dogsun eşimle başbaşa karşılamak istiyorim yavrumu. Annen yok kayinvalide gelecek ve epey kalacak.Bebegimi hic değilse başbaşa karsilayalim
Benimkinin de kafası 10.45 cm ana iri yapiliyim belki o yüzden normal bekleniyor kızımda geçen salı 3600 dü Dr normal olur dedi. Icin rahat değilse başka Dr a da git benceKızlar aklıma takıldı bisey danısacagım size;
Nolur bişey deyin..
kan ilaci genelde kabiz yapar diyolar şaşırdım sagol canım ondandir o zamanKan ilaci kullaniyorsan o yapiyor bende oyleyim doktor kan ilacindan dedi..
Gozun aydin cnm, güle güle buyut prensesini , darisi bizim gibi bekleyen hamislerin basina..Canlar Merhaba,
Biz 1 Nisan saat:11'de sezeryanla minik kızımız ALİSA'ya kavuştuk... Çok şükür Allahıma.... 3040 gr ve 49 cm'lik minik bir prenses. Maşallah...
Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inşallah...
Evde 2 yaşında bir de oğlumuz olduğundan herşeyin ona göre olmasına çabalıyoruz...
Geçmişi okuyamadım. Umarım bütün anneler ve bebişler iyilerdir.
Benim gibi bebişlerine kavuşmuş tüm canlar, Rabbim tüm bebekleri analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Onlara hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun ömürler nasip etsin İnşallah.
Hepinize Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?