2015 Nisan Anneleri

Ben iki kez oldum cnm , kasmazsan kendini acimiyor ama kasarsan aciyor , cok kısa suruyor ama metak etme.

Arkadaslar bi konuda herkesin fikrine ihtiyacım var
doğum yapan v3 yapacak arkadaşlar kayinvelideniz ne zaman geldi veya gelmeyi düşünüyor?
aslında düşündüğümüz zaman kendi ailemiz kadar esimizin ailesi de doğar doğmaz görme hakkına sahip.hheves etmeleri ve istemeleri çok doğal ama su şeytanın vesvesesinden kurtulamiyorum ( pazartesi doğuma gircem ben eşimin ailesinin bir hafta sonra gelmesini yani bi sonraki pazartesi gelmesini daha uygun görüyordum ama onlar aynı hafta hemen 4 gün sonra cuma günü gelmeyi planliyorlarmis.bB7 arada onlara kalsa tabiki doğar doğmaz gelmek istiyorlar ama ben biraz toparlanayim diye istemiyorum

canım özellikle bişey yapmadım suyumu falanda normal içtim artmış normale dönmüş dedi doktorum umarım seninde düzelir canım ya.
ben bide fazla su içiyorum ama çok daha fazla içmem gerekliymis içtikçe arttı hastanede ben suyu kestigim gibi azalmaya basliyomus inşallah azalmaz tekrar pazartesi yine gidicem çok sevindim senin adinaa :) bizimkiler ufak bi heyecan yaptirttilar bize bende bu sabah müdahale edebiliriz deyince çok korktum çünkü herseyim normal doğuma uygun benimde

hayırlısı olsun hakında canım dikkat et yemene içmene takipte ol hiç bir sorun çıkmaz inşallah dilediğin gibi normal doğum yaparsın.ama dikkatımi çekti de nisan anneleri çoğu sanki sezeryanla doğum yaptılar

Ben sezeryandan ciktigimda kayinvaldem gelmisti bile cok zor oldu gazimi cikaramadim ki cok sancim oldu emzxiremedim her yerime bakmak icin caba verdi cok rahatsiz oldum benim gibi rahat biri degilsen hemen gelmesinler bebekle iletisim kuramqdim icim yaniyor hala emmiyor

Dimi bende bana mı öyle geldi diyodum genelde son anda sezeryan a döndü ben çok korkuyorum ameliyat anestezi falan inşallah ihtiyaç kalmaz ama hayırlısı hakkımızda :)

Canım hayırlı olsun darısı bizlerin basına. Güle güle büyüt kızını

Haklarını yemiyim aynı gün gelmezler ama 4 gün sonrası da bana mi erken geliyor kdoğumdan ssonra kendi annem bakacak onlar gelince bayrak teslim yapacak annem.bbi de benim eşim ayrı bi alem hastanede annem değil o kalacakmis yanımda :S bi erkek ne yapabilir hastanede doğum Sonrası di mi

Kızlar size bişey soru cam
Hani çalışanlar 4 ay maaşlarını devletten alacağız ya bunun haricinde alınan yada basvurulmassi gereken ödenek var mi süt parası gibi yada açıklama yapılmıştı ya 1. Çocukta şu kadar 2. Çocukta bu kadar falan haklarımız neler ayrıntılı olarak bilen var mi

Tum dogum yapan arkadaslarim gozunuz aydin. Allah anali babali buyutsun, hayirli evlat olsunlar. Insallah ben ve kalan arkadaslar da kucagimiza aldigimiz gunleri gorelim hayirlisiyla..

Canim benim dogum tarihim 25 nisan gorunuyo (erken gelmezse) kayinvalidem de biletini 21 ine aldi. Kayinpeder de 1-2 ay sonra gelicek. Kayinvalide neyse de kayinpederin lohusa kadinin etrafinda asla isi olmamaki, ayni evde hic uygun degil. Onun onunu kesmelisin. Ayip yani erkek gelmez ilk zamanlar.

Kızlar bebegn kalp atısları yavaslamıs. Sezaryene alınıyorum. Dua edin Allah rızası için
Allah yardimcin olsun canim benim guzel hayirli haberlerle gel insallah.

Seninkiler en azindan esinin anne babasi, benim ilk dogumda esimin arkadaslari esleriyle beraber hastaneden eve gelir gelmez gelmeye basladilar, bir de saatlerce oturdular, cay muhabbet girgir.
Bu sefer diyorum esime dogumdan en az 1 hafta sonra gelsinler.
Esim nasil gelmeyin diyeyim diyor. O zaman dogum yaptiigmi gec soyle diyorum onu da kabul etmiyor.
Gelirseler yuzlerine bakmam bu sefer. Odamdan cikmam

Canım gözün aydın. Ne güzel hergün böyle güzel doğum haberleri alıyoruz. Darısı sağlıkla sıhhatle başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…