Ben iki kez oldum cnm , kasmazsan kendini acimiyor ama kasarsan aciyor , cok kısa suruyor ama metak etme.Herpimize hayırlı kolay doğumlar guzel anneler. Bebegini kucağına alan anneler hayirli ugurlu olsun.kızlar çatı muayenesi hakkında biraz bilgi verin ne olur. Cok can yakıyor mu ne yapmam gerekiyor. Ilk gebeligim biraz heyecanlı biraz gerginim.bebeğim dogum pozisyonunu 1.5 ay öncesinden aldı. Bu hafta muayene edecek dr. Dogum ne zaman olur aşağı yukarı söyler mi sizce. Açıkçası biraz vaktinden önce Dogsun eşimle başbaşa karşılamak istiyorim yavrumu. Annen yok kayinvalide gelecek ve epey kalacak.Bebegimi hic değilse başbaşa karsilayalim
ben bide fazla su içiyorum ama çok daha fazla içmem gerekliymis içtikçe arttı hastanede ben suyu kestigim gibi azalmaya basliyomuscanım özellikle bişey yapmadım suyumu falanda normal içtim artmış normale dönmüş dedi doktorum umarım seninde düzelir canım ya.
hayırlısı olsun hakında canım dikkat et yemene içmene takipte ol hiç bir sorun çıkmaz inşallah dilediğin gibi normal doğum yaparsın.ama dikkatımi çekti de nisan anneleri çoğu sanki sezeryanla doğum yaptılarben bide fazla su içiyorum ama çok daha fazla içmem gerekliymis içtikçe arttı hastanede ben suyu kestigim gibi azalmaya basliyomusinşallah azalmaz tekrar pazartesi yine gidicem çok sevindim senin adinaa :) bizimkiler ufak bi heyecan yaptirttilar bize bende bu sabah müdahale edebiliriz deyince çok korktum çünkü herseyim normal doğuma uygun benimde
Ben sezeryandan ciktigimda kayinvaldem gelmisti bile cok zor oldu gazimi cikaramadim ki cok sancim oldu emzxiremedim her yerime bakmak icin caba verdi cok rahatsiz oldum benim gibi rahat biri degilsen hemen gelmesinler bebekle iletisim kuramqdim icim yaniyor hala emmiyorArkadaslar bi konuda herkesin fikrine ihtiyacım var
doğum yapan v3 yapacak arkadaşlar kayinvelideniz ne zaman geldi veya gelmeyi düşünüyor?
aslında düşündüğümüz zaman kendi ailemiz kadar esimizin ailesi de doğar doğmaz görme hakkına sahip.hheves etmeleri ve istemeleri çok doğal ama su şeytanın vesvesesinden kurtulamiyorum( pazartesi doğuma gircem ben eşimin ailesinin bir hafta sonra gelmesini yani bi sonraki pazartesi gelmesini daha uygun görüyordum ama onlar aynı hafta hemen 4 gün sonra cuma günü gelmeyi planliyorlarmis.bB7 arada onlara kalsa tabiki doğar doğmaz gelmek istiyorlar ama ben biraz toparlanayim diye istemiyorum
Dimi bende bana mı öyle geldi diyodum genelde son anda sezeryan a döndü ben çok korkuyorum ameliyat anestezi falan inşallah ihtiyaç kalmaz ama hayırlısı hakkımızda :)hayırlısı olsun hakında canım dikkat et yemene içmene takipte ol hiç bir sorun çıkmaz inşallah dilediğin gibi normal doğum yaparsın.ama dikkatımi çekti de nisan anneleri çoğu sanki sezeryanla doğum yaptılar
Canım hayırlı olsun darısı bizlerin basına. Güle güle büyüt kızınıCanlar Merhaba,
Biz 1 Nisan saat:11'de sezeryanla minik kızımız ALİSA'ya kavuştuk... Çok şükür Allahıma.... 3040 gr ve 49 cm'lik minik bir prenses. Maşallah...
Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inşallah...
Evde 2 yaşında bir de oğlumuz olduğundan herşeyin ona göre olmasına çabalıyoruz...
Geçmişi okuyamadım. Umarım bütün anneler ve bebişler iyilerdir.
Benim gibi bebişlerine kavuşmuş tüm canlar, Rabbim tüm bebekleri analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Onlara hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun ömürler nasip etsin İnşallah.
Hepinize Sevgiler.
Haklarını yemiyim aynı gün gelmezler ama 4 gün sonrası da bana mi erken geliyorBen sezeryandan ciktigimda kayinvaldem gelmisti bile cok zor oldu gazimi cikaramadim ki cok sancim oldu emzxiremedim her yerime bakmak icin caba verdi cok rahatsiz oldum benim gibi rahat biri degilsen hemen gelmesinler bebekle iletisim kuramqdim icim yaniyor hala emmiyor
Allah yardimcin olsun canım bir an on ce sağlıkla haberlerini bekliyoruzKızlar bebegn kalp atısları yavaslamıs. Sezaryene alınıyorum. Dua edin Allah rızası için
Allah yardimcin olsun, bir an once saglikla al bebegini kucagina insallah..Kızlar bebegn kalp atısları yavaslamıs. Sezaryene alınıyorum. Dua edin Allah rızası için
Canim benim dogum tarihim 25 nisan gorunuyo (erken gelmezse) kayinvalidem de biletini 21 ine aldi. Kayinpeder de 1-2 ay sonra gelicek. Kayinvalide neyse de kayinpederin lohusa kadinin etrafinda asla isi olmamaki, ayni evde hic uygun degil. Onun onunu kesmelisin. Ayip yani erkek gelmez ilk zamanlar.Arkadaslar bi konuda herkesin fikrine ihtiyacım var
doğum yapan v3 yapacak arkadaşlar kayinvelideniz ne zaman geldi veya gelmeyi düşünüyor?
aslında düşündüğümüz zaman kendi ailemiz kadar esimizin ailesi de doğar doğmaz görme hakkına sahip.hheves etmeleri ve istemeleri çok doğal ama su şeytanın vesvesesinden kurtulamiyorum( pazartesi doğuma gircem ben eşimin ailesinin bir hafta sonra gelmesini yani bi sonraki pazartesi gelmesini daha uygun görüyordum ama onlar aynı hafta hemen 4 gün sonra cuma günü gelmeyi planliyorlarmis.bB7 arada onlara kalsa tabiki doğar doğmaz gelmek istiyorlar ama ben biraz toparlanayim diye istemiyorum
Allah yardimcin olsun canim benim guzel hayirli haberlerle gel insallah.Kızlar bebegn kalp atısları yavaslamıs. Sezaryene alınıyorum. Dua edin Allah rızası için
Allah yardimcin olsun dualarim seninle insallah saglikla kavus yavruna canimKızlar bebegn kalp atısları yavaslamıs. Sezaryene alınıyorum. Dua edin Allah rızası için
Allah yardımcın olsun canimKızlar bebegn kalp atısları yavaslamıs. Sezaryene alınıyorum. Dua edin Allah rızası için
Seninkiler en azindan esinin anne babasi, benim ilk dogumda esimin arkadaslari esleriyle beraber hastaneden eve gelir gelmez gelmeye basladilar, bir de saatlerce oturdular, cay muhabbet girgir.Arkadaslar bi konuda herkesin fikrine ihtiyacım var
Canım gözün aydın. Ne güzel hergün böyle güzel doğum haberleri alıyoruz. Darısı sağlıkla sıhhatle başımızaSelam kizlar
Ben dun 38+2 de 3400 kg dogum yaptim
Aksam kanamam oldu sabah 4 den sonra sancim basladi hastaneye gittigimde 6 cm acilmam vardi
Sonra 9cm me cikti ama.bebegim kanala girmedi
Ve kordon dolanmis o yuzden belden uyusturmali sezeryan oldum
Cok sukur ben ve bebegim cok iyiyiz
Insallah bugun hastaneden cikariz
Simdilik bizden bu kadar
iki cm olmuş açıklık, yine her an bekliyoruz ama şiddetlenmedi hala sancılar... dr. da şaşırdı sancım çıkmadı nstde... hayırlısısı artık....Hadi hayirli haberle gel insallah canim bizi de haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?