2015 Nisan Anneleri

merhaba kizlar, bugun sezeryan gunumdu ama kizim zaten bugun gelmeyi kafaya takmis. Sabah 4.30 da suyum geldi. Saat 10 gibi de sezeryan oldum. Ikimizde cok iyiyiz. guzel kizima verecek sutum yok malesef. Mememin ucu da yok. boyle o bana ,ben ona bakiyoruz iste... Bugun doguracak bir arkadas vardi onu da tebrik ederim. Canlar darisi basiniza insallah. Ayrica bu forum sayesinde sizleri tanidigim icin cok mutluyum. Kendimi sizlere cok yakin hissettim. Herkese cok tesekkur ederim....

Selam kizlaaarrrrr uzuuuunn zamandir yazmadim ben 30martta da dogum yaptim yazdiklariniza bakamadim bin kusur sayfa gecmis dogurmayan kaldi mi benim oglus 37+3te sanciyla geldi spinal sezeryan olduk oglum strese girmis karnimda solunum sikintisi yasadik 3gun kuvozde kaldi 2gun normal odada yani5gun hastanede yattik zor gunler gecirdik mutluluk ve gozyasi hersey birbirine karisti nihayet evimizdeyiz hersey geride kaldi sanki yillardir varmis gibi pasam sukurler olsun biz kavuştuk darisi hala bekleyen arkadaslarimin basina inşallah ve sizlerle paylaştığımız hersey cok degerliydi . Vakit olacagini pek sanmam ama artik bebislerin durumlarini yazariz burdan

Kızlar bebegn kalp atısları yavaslamıs. Sezaryene alınıyorum. Dua edin Allah rızası için
Hadi canım iyi haberlerle dön inşallah
Of kayınpederin ne işi varya çok haklısın

Cnm hayirli olsun bebegin allah anali babali buyutsun ben37.haftamda sezeryan dogum yaptim zor ve erken bir dogumdu bebegimi 2gun hic goremedim ama bu arada devamli sut yapan icecekler ictim gunde 3.4 kez ve bolca uyudum 3.gun sutum geldi cok sukur sana da senin vesilenle tum arkadaslarada tavsiye ederim papatya rezene ahududu caylari , lactamil, malt ve bitki icecekleri ne bulursaniz icin hatta normal meyve suyu ve ayran... bende ise yaradi bebegim yanimda yokken 2.gunden itibaren hastanenedeki pompayla sagdim tabi buda etken ve gogus ucu yoktu hemsireler zorla zorla tutturdu hala da yok ozellikle gogusler dolup gerginlesince iyice duzlesiyor ve epey cebellesiyoruz pasayla yani bence uc pek sorun degil yeterki pesetmeyin

Masallah size. Gozun aydin canim. Huzurla saglikla buyut bebegini insallah..

Ne guzel canim dogurdun.allah anali babali buyutsun.daha biz doguramadik.darisi basimiza.op melegini yerimizede.

ben dün çatı muayenesi oldum canım rahat ol cok kolay hiç acı hissetmedim cok kısa suruyo zaten kendini kasma yeter

Sezeryan olcam bu gidişle .bebeğim kilolu birazcık .bu zamana kdr normal doğum defik sezeryan olcam galıba.annemi çağırırdım bilseydim .kayınvalidem var yanımda inş rahat edebilirim

Gozun aydin cnm , bir kisi daha kurtuldu saglicakla buyut bebegini inşallah, darisi gunu gecmislerin yani bizlerin basina

Canım hayırlı olsun. Hayırlısıyla kızını büyüt insallah

iki cm olmuş açıklık, yine her an bekliyoruz ama şiddetlenmedi hala sancılar... dr. da şaşırdı sancım çıkmadı nstde... hayırlısısı artık....
Insallah bu gece size surpriz yapar canim

Hayirli olsun canim cok sevindim iyi olmaniza masallah size. Ben de burdaki herkesi tanidigima cok memnunum 9 ay boyunca cok guzel seyler paylastik insallah hepimizin yavrulari doguncada devam ederiz. Darisi bizlerin basina insallah

Cok sevindim
gozunuz aydin eve de gelmissiniz ne guzel insallah darisi bizlerin.basina

Gozun aydin cnm , saglicakla buyut bebegini ,darisi bizlerin basina inşallah..

Bizim burdada oyle canım ya hemen geliyorlar sanki hasta ziyareti değilde oturmaya gelmiş gibiler sonra 1 2 ay sonra bi daha oturmaya gelirler
E

Bizim burdada oyle canım ya hemen geliyorlar sanki hasta ziyareti değilde oturmaya gelmiş gibiler sonra 1 2 ay sonra bi daha oturmaya gelirler

E
inan bir de yeni doğmuş cocugu saatlerce kucaklarında tutuyorlar, bir şey de soyleyemiyorum. alıyım artık diyorum yok boyle iyi diyorlar. sanki ben onların hayrına diyorum

inan bir de yeni doğmuş cocugu saatlerce kucaklarında tutuyorlar, bir şey de soyleyemiyorum. alıyım artık diyorum yok boyle iyi diyorlar. sanki ben onların hayrına diyorum
Bende bu konuda cok takintiliyim cnm , hatta esime soyledim gelen hastaneye gelsin ki hastane ziyareti kısa oluyor, yoksa evde agirlamak basli basina cok yorucu iş,bide grip salgini var korkuyorum ,hatta onuda doktoruma soyledim hastanede kuvezde dursun kizim ben isteyince getirirsiniz olurmu diye yoksa mic mic operler alirlar yavrumu, o daha cok savunmasiz kucucuk olacak . bakalim bu sureci nasil atlaticaz .

Sinir oluyorum ya
Esime de gicik oluyorum.
Cocugun sagligi mi onemli olan arkadaslarina ayip olmasi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…