2015 Nisan Anneleri

Allah yardim etmis canim sana. Korkma kazasiz belasiz kolayca yaparsin insallah.
benim yuksek tansiyon durumum ve belimde daha dogrusu omurgalarimin arasinda kistlerim var. Keske senin gibi is yapabilsem. Yardimsiz ayaga bile kalkamiyorum.

Canım ben bugün oldum çatı muayenesi. 37+5 haftalığım. Çok rahat geçti. Önce bir parmağını sonrada ikinci parmağını sokuyor. Ikisi ile içeride genişliğe bakıyor. Rahat olursan hiç sıkıntı yok. Ben hiç bir şey hissetmedim. Zaten 15-20 Sn. Sürdü. Çatım müsaitmiş. Çok rahat doğurursun dedi :)

Allah anali babali ve saglicakla büyütmeyinasip etsin insallah. Darisi basima bebegimi kucagima almaya 7 günüm kaldi ve her anim doguracam telasiyla geciyo. Darisi tum bebisini bekleyen anne adaylarimizin basina.

Canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Benim de 2,5 Yaşında kızım var ve nasıl olacak iki çocuk diye endişelerim var. Umarım senin herşey yolundadır canım. Fırsat buldukça yaz canım:))

Gözün aydın canım. Süt yok diye Sıkma kendini en kısa zamanda sütün de gelir küçük Meleğin geldi ya sağlıklı ya gerisi Çorap söküğü...

Canım yogada kedi pozisyonu var ben her gün yapıyorum. Bebeğin yer çekimine göre hareket etmesi içinde yapılır deniyor. Bence bir dene. Bir de inşikak sûresini oku bol bol. Bebek makat gelişli olduğunda ve doğum Sancısı çekerken okunmalıymış.

O pozisyonu denedim biraz sonra pes ettim.. ama tekrar da yapabilirim... sureyi de okurum tatlim Sagol..
Ama sanki bebeğe pek yer kalmadı gibi geliyor bana ya

Bize verdikleri dokumanin pdf'si yok ama linktekine cok benzer biseydi. Dokuman ingilizce ama resimlerle gosterilmis zaten: http://www.childbirthconnection.org/pdfs/comfort-in-labor-simkin.pdf

Sagol tatlim hem okudum hem okutacağım insallah

Kızlar göründük doktora
inanamadım dönmüş bebeğim suyu normale donmus tekrar kilo almayada başlamış 10 gün sonra kontrol var bakalım ne zaman gelecek oğlum

Ayy nasil sevindim.. Gözün aydin kuzum insallah iyi bir şekilde de olur doğum..

Kizlaaarr gözünüz aydin saglikla kavuşturmuş ya allah, gerisi hallolur hic sikinti yapmayın... o güzellikler ömre bedel degil mi hem...
Saglikla büyütmek nasip olsun insallah..

Hayırlı olsun tatlım ne mutlu sana kavuşmuşsun yavruna . Allah bağışlasın CNm , çok tebrik ederim .

Doğum yapan tüm taze anneleri kutluyorum , tek tek her birinizi kuçaklayıp tebrik etmek isterdim ama mümkün olmuyor inş manevi olarak Yanınızda olduk her birinize . Rabbim tüm Doğan yavruları bizlere bağışlasın inş. Analı babalı büyüsün kuzular . Çoğunuzun ilk meleği bu yüzden sizde Hoşgeldiniz bu güzel ulvi göreve Rabbim utandırmasın inş.

Arkadaslar sanki yavastan yavastan kayilmalarim basladi gibi. Sanki hic dogum yapmamis gibi korku sardi icimi. Doktorumda gözümü iyice korkuttu.Acilman birden olur anlayamazsin dedi hastaneye yetisemem diye cok korkuyorum.Offf yaa ben mi pinpiriklendim simdi anlamadim gitti.

Ben ilk dogumu epidural ile yaptim simdi epiduralsiz dusunuyordum bugun bir korku basti. Tekrar epidural alicam galiba

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün, sütün de bir an önce gelir inş., kastettiğin bensem eğer hala doğurmadım, hayırlısıyla alayım kucağıma inşallah....

Hayırlı olsun canım.fıstık annesine sürpriz yapmış heyecan olmuştur sanada.analı babalı olsun allaha emanet olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…