- 22 Ocak 2015
- 37
- 31
- 18
- 43
Allah yardim etmis canim sana. Korkma kazasiz belasiz kolayca yaparsin insallah.çok sağol canım umarım seninkide döner biran önce ben döndüğü zamanı biliyorum geçen temizlik yaptım son olarak halıları sildim 1 saat flan sürdü sonra banyoya girdim belim çok ağrıyodu.sıcak suyu açtım girdim içine yarım saat boyunca hiç çıkmdım yıkanıyorum ama ağlıyorum da bi yandan nasıl olcak bi oğlum var sezaryen olamam diye o gece bebek çok hareketlendi hiç öyle olmamaıştı midemden firlayacak gibi 2 gün gece gündüz hiç durmadı o döndüğünü anlamış gibiydim yerde emekleme flan yapabilirsin sende işe yarar belki .şimdide içime normal doğum korkusu düştü.
Herpimize hayırlı kolay doğumlar guzel anneler. Bebegini kucağına alan anneler hayirli ugurlu olsun.kızlar çatı muayenesi hakkında biraz bilgi verin ne olur. Cok can yakıyor mu ne yapmam gerekiyor. Ilk gebeligim biraz heyecanlı biraz gerginim.bebeğim dogum pozisyonunu 1.5 ay öncesinden aldı. Bu hafta muayene edecek dr. Dogum ne zaman olur aşağı yukarı söyler mi sizce. Açıkçası biraz vaktinden önce Dogsun eşimle başbaşa karşılamak istiyorim yavrumu. Annen yok kayinvalide gelecek ve epey kalacak.Bebegimi hic değilse başbaşa karsilayalim
Allah anali babali ve saglicakla büyütmeyinasip etsin insallah. Darisi basima bebegimi kucagima almaya 7 günüm kaldi ve her anim doguracam telasiyla geciyo. Darisi tum bebisini bekleyen anne adaylarimizin basina.Canlar Merhaba,
Biz 1 Nisan saat:11'de sezeryanla minik kızımız ALİSA'ya kavuştuk... Çok şükür Allahıma.... 3040 gr ve 49 cm'lik minik bir prenses. Maşallah...
Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inşallah...
Evde 2 yaşında bir de oğlumuz olduğundan herşeyin ona göre olmasına çabalıyoruz...
Geçmişi okuyamadım. Umarım bütün anneler ve bebişler iyilerdir.
Benim gibi bebişlerine kavuşmuş tüm canlar, Rabbim tüm bebekleri analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Onlara hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun ömürler nasip etsin İnşallah.
Hepinize Sevgiler.
Canım gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Benim de 2,5 Yaşında kızım var ve nasıl olacak iki çocuk diye endişelerim var. Umarım senin herşey yolundadır canım. Fırsat buldukça yaz canım:))Canlar Merhaba,
Biz 1 Nisan saat:11'de sezeryanla minik kızımız ALİSA'ya kavuştuk... Çok şükür Allahıma.... 3040 gr ve 49 cm'lik minik bir prenses. Maşallah...
Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inşallah...
Evde 2 yaşında bir de oğlumuz olduğundan herşeyin ona göre olmasına çabalıyoruz...
Geçmişi okuyamadım. Umarım bütün anneler ve bebişler iyilerdir.
Benim gibi bebişlerine kavuşmuş tüm canlar, Rabbim tüm bebekleri analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Onlara hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun ömürler nasip etsin İnşallah.
Hepinize Sevgiler.
Canım Allah yardımcın olsun.. Bebeğini kucağına almışsındır sanırım.. Umarım herşey yolundadırKızlar bebegn kalp atısları yavaslamıs. Sezaryene alınıyorum. Dua edin Allah rızası için
Gözün aydın canım. Süt yok diye Sıkma kendini en kısa zamanda sütün de gelir küçük Meleğin geldi ya sağlıklı ya gerisi Çorap söküğü...merhaba kizlar, bugun sezeryan gunumdu ama kizim zaten bugun gelmeyi kafaya takmis. Sabah 4.30 da suyum geldi. Saat 10 gibi de sezeryan oldum. Ikimizde cok iyiyiz.guzel kizima verecek sutum yok malesef. Mememin ucu da yok. boyle o bana ,ben ona bakiyoruz iste... Bugun doguracak bir arkadas vardi onu da tebrik ederim. Canlar darisi basiniza insallah. Ayrica bu forum sayesinde sizleri tanidigim icin cok mutluyum. Kendimi sizlere cok yakin hissettim. Herkese cok tesekkur ederim....
Canım yogada kedi pozisyonu var ben her gün yapıyorum. Bebeğin yer çekimine göre hareket etmesi içinde yapılır deniyor. Bence bir dene. Bir de inşikak sûresini oku bol bol. Bebek makat gelişli olduğunda ve doğum Sancısı çekerken okunmalıymış.Ya ben doktora sordum bunu ve bunun gibi yöntemleri... gülmekle yetindi :)
Dönecek olan bebek dönüyor alakası yok dedi.. eskiden bir yöntem varmis. İçeriden yada karın üstünden doktor çeviriyormus bebeği. Ama artik o kesin olarak yasaklanmış. çünkü o yöntem tehlikeli oluyormuş. Çevirme sırasında plasenta kopuyormus falan...
Allah yardimcin olsun canim insallah saglikla alirsin minigini kucagina.Kızlar bebegn kalp atısları yavaslamıs. Sezaryene alınıyorum. Dua edin Allah rızası için
Canım yogada kedi pozisyonu var ben her gün yapıyorum. Bebeğin yer çekimine göre hareket etmesi içinde yapılır deniyor. Bence bir dene. Bir de inşikak sûresini oku bol bol. Bebek makat gelişli olduğunda ve doğum Sancısı çekerken okunmalıymış.
Bize verdikleri dokumanin pdf'si yok ama linktekine cok benzer biseydi. Dokuman ingilizce ama resimlerle gosterilmis zaten: http://www.childbirthconnection.org/pdfs/comfort-in-labor-simkin.pdf
Kızlar göründük doktora
inanamadım dönmüş bebeğim suyu normale donmus tekrar kilo almayada başlamış 10 gün sonra kontrol var bakalım ne zaman gelecek oğlum
merhaba kizlar, bugun sezeryan gunumdu ama kizim zaten bugun gelmeyi kafaya takmis. Sabah 4.30 da suyum geldi. Saat 10 gibi de sezeryan oldum. Ikimizde cok iyiyiz.guzel kizima verecek sutum yok malesef. Mememin ucu da yok. boyle o bana ,ben ona bakiyoruz iste... Bugun doguracak bir arkadas vardi onu da tebrik ederim. Canlar darisi basiniza insallah. Ayrica bu forum sayesinde sizleri tanidigim icin cok mutluyum. Kendimi sizlere cok yakin hissettim. Herkese cok tesekkur ederim....
Selam kizlaaarrrrruzuuuunn zamandir yazmadim ben 30martta da dogum yaptim yazdiklariniza bakamadim bin kusur sayfa gecmis dogurmayan kaldi mi benim oglus 37+3te sanciyla geldi spinal sezeryan olduk oglum strese girmis karnimda solunum sikintisi yasadik 3gun kuvozde kaldi 2gun normal odada yani5gun hastanede yattik zor gunler gecirdik mutluluk ve gozyasi hersey birbirine karisti nihayet evimizdeyiz hersey geride kaldi sanki yillardir varmis gibi pasam sukurler olsun biz kavuştuk darisi hala bekleyen arkadaslarimin basina inşallah ve sizlerle paylaştığımız hersey cok degerliydi . Vakit olacagini pek sanmam ama artik bebislerin durumlarini yazariz burdan
Hayırlı olsun tatlım ne mutlu sana kavuşmuşsun yavruna . Allah bağışlasın CNm , çok tebrik ederim .Selam kizlar
Ben dun 38+2 de 3400 kg dogum yaptim
Aksam kanamam oldu sabah 4 den sonra sancim basladi hastaneye gittigimde 6 cm acilmam vardi
Sonra 9cm me cikti ama.bebegim kanala girmedi
Ve kordon dolanmis o yuzden belden uyusturmali sezeryan oldum
Cok sukur ben ve bebegim cok iyiyiz
Insallah bugun hastaneden cikariz
Simdilik bizden bu kadar
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün, sütün de bir an önce gelir inş., kastettiğin bensem eğer hala doğurmadım, hayırlısıyla alayım kucağıma inşallah....merhaba kizlar, bugun sezeryan gunumdu ama kizim zaten bugun gelmeyi kafaya takmis. Sabah 4.30 da suyum geldi. Saat 10 gibi de sezeryan oldum. Ikimizde cok iyiyiz.guzel kizima verecek sutum yok malesef. Mememin ucu da yok. boyle o bana ,ben ona bakiyoruz iste... Bugun doguracak bir arkadas vardi onu da tebrik ederim. Canlar darisi basiniza insallah. Ayrica bu forum sayesinde sizleri tanidigim icin cok mutluyum. Kendimi sizlere cok yakin hissettim. Herkese cok tesekkur ederim....
hafif sancım başladı akşama doğru, henüz şiddetlenmedi, bakalım ne zaman gelmeye karar verecek benim nazlı kızım....Agrin sancin varmi cnm nasil hissediyorsun ? Bende o sureci evde gecirmeyi tercih ederim ,hastaneler hep gerer beni.
Beklenen Gün geldi 4 gözle bekliyorum gerçekten bugün dogurursam ne gülerim ama:)yarin doguruyormussun bide.valla cok sevinirim.
Hayırlı olsun canım.fıstık annesine sürpriz yapmış heyecan olmuştur sanada.analı babalı olsun allaha emanet olun..merhaba kizlar, bugun sezeryan gunumdu ama kizim zaten bugun gelmeyi kafaya takmis. Sabah 4.30 da suyum geldi. Saat 10 gibi de sezeryan oldum. Ikimizde cok iyiyiz.guzel kizima verecek sutum yok malesef. Mememin ucu da yok. boyle o bana ,ben ona bakiyoruz iste... Bugun doguracak bir arkadas vardi onu da tebrik ederim. Canlar darisi basiniza insallah. Ayrica bu forum sayesinde sizleri tanidigim icin cok mutluyum. Kendimi sizlere cok yakin hissettim. Herkese cok tesekkur ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?