2015 Nisan Anneleri

Off yaa cok sanslısınız benim okadar çok zamanım varki dogum yapmaya gecermi bunca zaman cok imrendim size hayırlı saglikli dogumlar diliyorum hepinize
Emin ol ki çabuk geçiyo ben 8 haftalikken öğrenmiştim ilk aylar çok çabuk geçiyor son 1 ay gün gün hatta saat sayıyorsun..Mutlaka geçecek zaman hayırlısı ile. Hala o ilk testi yaptığım sabahı hatırlıyorum daha dün gibi dönüp bi bakıyorum koskoca 32 hafta geçmiş yolun sonuna gelmişim. Sabret cook güzel hisler bunlar. Allah kimseyi aratmasin.. daha karnindayken hayatının anlamı oluyor birde dogsa kim bilir nasıl güzel bişey dir..

Maşallh bol doğum haberli birgün olmuş..
kızlar yavrusunu kucağına alan herkesi tebrik ederim sağlıkla büyütün kuzularınızı inş..
darısı biz bekleyenlere olsun sağlıkla sıhhatle ve kolaylıkla :)

Alllahimmmm kasintidan olecem resmen.uyuyamiyorum.deliricem.diktora gitsemmiki?benim gibi olan varmi ya.en son adasu vardi oda dogurdu.

Bebişini hala doğuramadım.içime artık salı sezaryen olcam die foğuyor.oğluşumun gelmeye hiç niyeti yok. Bide kayınvalide zeytinyağı içirelim bebeğe kabız olnasın diyo.bende istemedim ama biley olmaz diyor.böyle bişey duyan varmı

Hayirlisi olsun canım, süt olayın düzene girer.

Çocuk Doktoruna sor bence.bu süreçte bir sürü şey duyacagiz. Doktorumuza danisiriz de geç

Alllahimmmm kasintidan olecem resmen.uyuyamiyorum.deliricem.diktora gitsemmiki?benim gibi olan varmi ya.en son adasu vardi oda dogurdu.
Adasu doğum yaptı mı. En son kontrolum var kilosunu merak ediyorum diyordu.Ben günlerce buraya bakamadım. Bebişi iyi mi .

Eger devam ediyorsa cok kasinti, git doktora nadir de olsa bir karaciger sorunundan dolayi olabiliyor asiri kasinti.
Gebelik kasintisi diye arastirabilirsin.

Sakın canım anne sütü dışında hiçbirşey verme bebeğe.. Anne sutuyle kabızlık olmuyor zaten du gibi oluyor ilk günler dışkısı.

Kizlar icinizde normal dogum yapan var mi? Burda normal dogum icin baya ugrasiyorlar da, zaten sezeryan falan olursan saglik sigortam karsilasa bile 10 bin dolara yakin masraf oluyor. Dua ediyorum insallah hersey yolunda gider diye. Normal dogum yapanlariniz, ne kadar aci cekiliyor acaba?

Normal dogum tabii ki sancili ama yapilamayacak bir sey degil dunya kuruldugundan beri kadinlar doguruyor :). Epidural alma imkanin varsa tavsiye ederim, dogum aninda bir sey hissetmiyorsun.

Kızlar Nst de Bebeğin kalp atışları 180 olan varmı aranızda benim hep 180 ile başlıoooo daha sonra normale Dönüyor ama canım sıkıldı işte bilgisi olan yada başına gelen yazsın nolur
Benimki nst de hareketliydi cihazı ittirdi 180 leri gördük .sanci cikmadi.doktor iyi dedi

aynen beni anlaymissin canım yaa

çok sağol canım evet ya çok üzülüyodum kafaya takıyordum inanırmısın gece bile uyuyamıyordum çok şükür döndü kilosu 2500 e yaklaşmış normal doğum için bekleyecez artık
çok sevindim canım, insaAllah bnm suyumda normale dönerde gün aşırı nst ye girmekten kurtulurum

maşallah hastanenin yarı hissesini sana miverecekler acaba onlar. . Herkes dayanmış sende dayanırsın herhalde. Benimde ilk olcak inşallah normal olur. O acıyı sanciyi merak ediyorum sadeceo yüzden epidural bile istemiyorum herkes gülüyor bu durumuma ama merak işte ne yaparsın

Canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini herkesten güzel haberler alıyoruz seninkide iyi geçecek inşallah gönlünü ferah tut :)

Aman diyim canım abartma
inşallah canım ya hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi bebeğimi ilk göreceğim anı düşündükçe korkularım gidiyo öyle motive olmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…