Off yaa cok sanslısınız benim okadar çok zamanım varki dogum yapmaya gecermi bunca zaman cok imrendim size hayırlı saglikli dogumlar diliyorum hepinizeBeklenen Gün geldi 4 gözle bekliyorum gerçekten bugün dogurursam ne gülerim ama
Emin ol ki çabuk geçiyo ben 8 haftalikken öğrenmiştim ilk aylar çok çabuk geçiyor son 1 ay gün gün hatta saat sayıyorsun..Mutlaka geçecek zaman hayırlısı ile. Hala o ilk testi yaptığım sabahı hatırlıyorum daha dün gibi dönüp bi bakıyorum koskoca 32 hafta geçmiş yolun sonuna gelmişim. Sabret cook güzel hisler bunlar. Allah kimseyi aratmasin.. daha karnindayken hayatının anlamı oluyor birde dogsa kim bilir nasıl güzel bişey dir..Off yaa cok sanslısınız benim okadar çok zamanım varki dogum yapmaya gecermi bunca zaman cok imrendim size hayırlı saglikli dogumlar diliyorum hepinize
Hayirlisi olsun canım, süt olayın düzene girer.merhaba kizlar, bugun sezeryan gunumdu ama kizim zaten bugun gelmeyi kafaya takmis. Sabah 4.30 da suyum geldi. Saat 10 gibi de sezeryan oldum. Ikimizde cok iyiyiz.guzel kizima verecek sutum yok malesef. Mememin ucu da yok. boyle o bana ,ben ona bakiyoruz iste... Bugun doguracak bir arkadas vardi onu da tebrik ederim. Canlar darisi basiniza insallah. Ayrica bu forum sayesinde sizleri tanidigim icin cok mutluyum. Kendimi sizlere cok yakin hissettim. Herkese cok tesekkur ederim....
Çocuk Doktoruna sor bence.bu süreçte bir sürü şey duyacagiz. Doktorumuza danisiriz de geçBebişini hala doğuramadım.içime artık salı sezaryen olcam die foğuyor.oğluşumun gelmeye hiç niyeti yok. Bide kayınvalide zeytinyağı içirelim bebeğe kabız olnasın diyo.bende istemedim ama biley olmaz diyor.böyle bişey duyan varmı
Adasu doğum yaptı mı. En son kontrolum var kilosunu merak ediyorum diyordu.Ben günlerce buraya bakamadım. Bebişi iyi mi .Alllahimmmm kasintidan olecem resmen.uyuyamiyorum.deliricem.diktora gitsemmiki?benim gibi olan varmi ya.en son adasu vardi oda dogurdu.
Eger devam ediyorsa cok kasinti, git doktora nadir de olsa bir karaciger sorunundan dolayi olabiliyor asiri kasinti.Alllahimmmm kasintidan olecem resmen.uyuyamiyorum.deliricem.diktora gitsemmiki?benim gibi olan varmi ya.en son adasu vardi oda dogurdu.
Sakın canım anne sütü dışında hiçbirşey verme bebeğe.. Anne sutuyle kabızlık olmuyor zaten du gibi oluyor ilk günler dışkısı.Bebişini hala doğuramadım.içime artık salı sezaryen olcam die foğuyor.oğluşumun gelmeye hiç niyeti yok. Bide kayınvalide zeytinyağı içirelim bebeğe kabız olnasın diyo.bende istemedim ama biley olmaz diyor.böyle bişey duyan varmı
Doktora git mutlaka bi karaciger sorunu olabiliyor bi test yapip anliyorlarAlllahimmmm kasintidan olecem resmen.uyuyamiyorum.deliricem.diktora gitsemmiki?benim gibi olan varmi ya.en son adasu vardi oda dogurdu.
Normal dogum tabii ki sancili ama yapilamayacak bir sey degil dunya kuruldugundan beri kadinlar doguruyor :). Epidural alma imkanin varsa tavsiye ederim, dogum aninda bir sey hissetmiyorsun.Kizlar icinizde normal dogum yapan var mi? Burda normal dogum icin baya ugrasiyorlar da, zaten sezeryan falan olursan saglik sigortam karsilasa bile 10 bin dolara yakin masraf oluyor. Dua ediyorum insallah hersey yolunda gider diye. Normal dogum yapanlariniz, ne kadar aci cekiliyor acaba?
Benimki nst de hareketliydi cihazı ittirdi 180 leri gördük .sanci cikmadi.doktor iyi dediKızlar Nst de Bebeğin kalp atışları 180 olan varmı aranızda benim hep 180 ile başlıoooo daha sonra normale Dönüyor ama canım sıkıldı işte bilgisi olan yada başına gelen yazsın nolur
aynen beni anlaymissin canım yaaBende bugün magaza magaza dolastım yok düsük yok erken dogum diye dokuz aydır biryere cıkamamıstım dr bol bol yürü diyince dr kendimi magazalarda buldumama yurudüm sonra. dokuz ay gelmesin diye ugrastım simdide gelsin diye ugrasıyorum
çok sevindim canım, insaAllah bnm suyumda normale dönerde gün aşırı nst ye girmekten kurtulurumçok sağol canım evet ya çok üzülüyodum kafaya takıyordum inanırmısın gece bile uyuyamıyordum çok şükür döndü kilosu 2500 e yaklaşmış normal doğum için bekleyecez artık
maşallah hastanenin yarı hissesini sana miverecekler acaba onlar. . Herkes dayanmış sende dayanırsın herhalde. Benimde ilk olcak inşallah normal olur. O acıyı sanciyi merak ediyorum sadeceKizlar icinizde normal dogum yapan var mi? Burda normal dogum icin baya ugrasiyorlar da, zaten sezeryan falan olursan saglik sigortam karsilasa bile 10 bin dolara yakin masraf oluyor. Dua ediyorum insallah hersey yolunda gider diye. Normal dogum yapanlariniz, ne kadar aci cekiliyor acaba?
inşallah canım ya hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi bebeğimi ilk göreceğim anı düşündükçe korkularım gidiyo öyle motive olmaya çalışıyorumCanım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini herkesten güzel haberler alıyoruz seninkide iyi geçecek inşallah gönlünü ferah tut :)
Aman diyim canım abartma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?