Sudocrem cok faydalidoğum yapan arkadaşlar imdat yardım lütfenKızımın poposu pişik oldu ağlıyo galiba gazi da var ben zeytin yağı kullanıyorum ama yine de oldu, pişik kremi ne kullanıyor sunuz?
Sudocream kullanıyorum gayet iyi CNm, pişik için popoyu sık sık yıkayıp krem sür Zeytinyağı yakar onu kullanma CNm.doğum yapan arkadaşlar imdat yardım lütfenKızımın poposu pişik oldu ağlıyo galiba gazi da var ben zeytin yağı kullanıyorum ama yine de oldu, pişik kremi ne kullanıyor sunuz?
Günlerimiz aynı bnm de bugün kontrolüm vardı biraz düzensiz sancı çıktı inşallah bnm de sancılarım düzene girer ağrım var ama doğum ağrısı değil mis ışte hayrli haberle inşallah doğumun kolay olursabah biraz suyum geldi camasirim islanacak kadar gittik hemen nst dd düzenli sancılar çıktı ebe muayene etti doğum başlamış dedi 3 cm açıklık var dedi hemen eve geldim dus aldım biraz sonra tekrar gidcem doktor da görsün normal doğum görünüyo şimdilik dualarinizi bekliyorum
Aynen stres tavan yapti bendede, yine nst.ye girdim hicbir belirti yok, suyu iyi hareketleri iyi ama kanala girmiyor bir türlü,bekliyoruz ama bana sorher bebek ayrı bir deneyim gercekten, oğlumda hiç beklemeden bir gecede rahat rahat doğurdum, bu sefer ise dr. açılman var her an bekliyoruz doğum diye konuştu aradan iki gün gecti hala tik yok, annemler bebek gününü bekliyor diyorlar ama bi de bana sor, bebek hareket ediyor mu, aman sancim geliyor mu diye stresten kafayi yicem... Allah hepimizin yatdimcisi olsun...
çok moralim bozuk. burda ismini hatırlamadığım arkadaşım isim adetleri konusunda sorun yaşıyordu ve ona burda da öyle adet olduğunu söylemiştim. daha kızımın cinsiyeti belli değilken biz isim konusunda anlaştık eşimle ama bugün annesinin kendi ismini olmasını istediğini öğrendik. ne yapacağımızı bilmiyoruz. eşimde bende çok üzgünüz. eşim annemle senin aranda kalmak istemiyorum dedi. ben isimden vazgeçmek istemiyorum ama eşim de annesi de üzülsün istemiyorum. eşimin annesinin ismi hatice. bizim düşündüğümüz isim Zeyneb hüma. Zeyneb hatice olsun dedim ama annesi birkaç hafta önce bu iki isim konusunda şöyle demişti '' komşunun torununa mustafa mert ismini vermişler ama hep mert diyorlar böyle şey olmaz '' gibi laflar etti. o yüzden iki isimi de kullanamıyoruz. herkes kızını zeynep hüma olarak biliyor ve herkes öyle seviyor kaç aydır. çikolataları Zeyneb hüma ismiyle yazıldı ben ve eşim çok alıştık. ben risk alıyorum aramız bozulacağına da bilsem Zeyneb isminde kararlıyım dedim eşim de tamam o zaman dedi konuyu kapattık ama evde bir gün önce düğün havası şimdi bildiğin yas havası. susup oturuyoruz. iç çekiyoruz. konuşamıyoruz. öyle keyifsiz bi durumçok can sıkıcı. çok uzun yazdım kusura bakmayın ama yazınca rahatlıyor insan. herkesin Allah yardımcısı olsun. hasta olan bebekleriyle dua ediyorum Allah A emanet olun
Ay canım çok sevindimm rabbim meleklerimizî kavuşturdu sağlıkla çok şükür . seninde hayırlı olsun kuzum sağlıklı uzun ömürler versin rabbim yavrularımızaOyyy kuzum benimmmm:) Sen de aldın yavrunu kucağına çok şükür:) Ben de acil sezaryene alındım ama olsun her şeye değiyor bu bal kuzular:) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin pamuk kızını:)
Canım benim sağ salim bebşine kavuşursun inşaallahKizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
Dualarimiz seninle , iyi haberlerini bekliyoruz cnm..sabah biraz suyum geldi camasirim islanacak kadar gittik hemen nst dd düzenli sancılar çıktı ebe muayene etti doğum başlamış dedi 3 cm açıklık var dedi hemen eve geldim dus aldım biraz sonra tekrar gidcem doktor da görsün normal doğum görünüyo şimdilik dualarinizi bekliyorum
Oh ne guzel cnm birimiz daha o miss kokuyu alacak , darisi bizlerin basina inşallah..Kizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
Sancilarin baslamis olabilir kanda geldiyse bence doktorunu ara canim hakkinda hayirlisi olsun insallahKizlar derdime derman iki gundur adet sancisi cekiyorum bugunku biraz siddetlendi camasirmda da bir damla kan vrdi dogum mu oluyo anlamadim
Hadi bakalim hayirlisi biraz korktum acikcasiSancilarin baslamis olabilir kanda geldiyse bence doktorunu ara canim hakkinda hayirlisi olsun insallah
Saglikla kucagina alirsin ins. Allah anali babali buyutsunKizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
Oyy canım bnm,her gün doguracaksin diye beklerken nasip boyleymis demek.olsun saglicakla bebeğini kucağına al insaAllahKizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
doğum başlamış sanırım, doktorunu aramalısın bence :)Kizlar derdime derman iki gundur adet sancisi cekiyorum bugunku biraz siddetlendi camasirmda da bir damla kan vrdi dogum mu oluyo anlamadim
Kızlar açılmam 2cmmiş daha fazla olması için ne yapmam lazım açılmazsa çarşamba gününe kadar suni sancı
vericekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?