2015 Nisan Anneleri

kızlar, yarın kontrolümüz var doktor geçen hafta gittiğimizde doğum olmazsa salı gelirsin demişti bakalım yarın neler olacak belki bizi de doğuma alacak. çünkü geçen hafta gittiğimde bile suni sancı verip doğurtacaktı beni. hayırlısı bakalım belki kendiliğinden gelir bu akşam

doğum yapan arkadaşlar imdat yardım lütfen Kızımın poposu pişik oldu ağlıyo galiba gazi da var ben zeytin yağı kullanıyorum ama yine de oldu, pişik kremi ne kullanıyor sunuz?
Sudocream kullanıyorum gayet iyi CNm, pişik için popoyu sık sık yıkayıp krem sür Zeytinyağı yakar onu kullanma CNm.

G
Günlerimiz aynı bnm de bugün kontrolüm vardı biraz düzensiz sancı çıktı inşallah bnm de sancılarım düzene girer ağrım var ama doğum ağrısı değil mis ışte hayrli haberle inşallah doğumun kolay olur

Aynen stres tavan yapti bendede, yine nst.ye girdim hicbir belirti yok, suyu iyi hareketleri iyi ama kanala girmiyor bir türlü,bekliyoruz ama bana sor

Canım benim yaa düğün havasını yas havasına çevirenler utansın diyesim geldi. Yeni mi akıllarına gelmiş. Üçü de güzel isim ama herşey hazırken ve herkes öyle bilirken yapması çok itici. Allah sana sabır versin canım bence artık çok geç herşey hazır diye söyleyebilirsiniz. Bu arada tabiki yazıp içini dökeceksin burası bunun için var biz de destek olmak için varız

Oyyy kuzum benimmmm:) Sen de aldın yavrunu kucağına çok şükür:) Ben de acil sezaryene alındım ama olsun her şeye değiyor bu bal kuzular:) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin pamuk kızını:)
Ay canım çok sevindimm rabbim meleklerimizî kavuşturdu sağlıkla çok şükür . seninde hayırlı olsun kuzum sağlıklı uzun ömürler versin rabbim yavrularımıza

Dualarimiz seninle , iyi haberlerini bekliyoruz cnm..

Kizlar derdime derman iki gundur adet sancisi cekiyorum bugunku biraz siddetlendi camasirmda da bir damla kan vrdi dogum mu oluyo anlamadim

Kızlar nasılsınız , Doktorum bebeğimin iri olduğunu büyük ihtimalle haftaya sezaryen olacağımı söyledi. Sezeryen olan anneler hemen toparlanabildiniz mi , sütünüz geldi mi?

Benide bugün Sağlık ocağından aradilar doğumdan once bir kan sayimi yapalım kansizlik falan varmi diye yaptiraniniz varmi acaba

Kızlar açılmam 2cmmiş daha fazla olması için ne yapmam lazım açılmazsa çarşamba gününe kadar suni sancı
vericekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…