2015 Nisan Anneleri

Çatı ağrısı dediğin nerde oluyor canım. Benim belim karnimin alt tarafı kasiklarimdan bacaklarima ağrım var. Normal doğum istediğim için çok erken gitmek istemiyorum doktora.
Alt kısımda oluyor canım. bende normal dusunuyorum ama bebislerin nezaman gelcegi belli olmuyor. Agrılarının düzenli olup olmadıgına dikkat et canım

Iyi aksamlar kizlar..bugun butun gun oglum karnimda toplanip durdu. Sag tarafimda surekli, disardan bakildiginda da cok bariz belli. Sonra normale donuyor daha sonra tekrar toplaniyor. Normal mi, bi sorun olabilir mi acaba?

Iyi aksamlar kizlar..bugun butun gun oglum karnimda toplanip durdu. Sag tarafimda surekli, disardan bakildiginda da cok bariz belli. Sonra normale donuyor daha sonra tekrar toplaniyor. Normal mi, bi sorun olabilir mi acaba?
Canim bnm ki de surekli toplaniyor solumda dewamli oglumsum

Canım sen anne baba eksikliğini bu kadar derinden yaşarken lütfen kendi meleğine de bunları yaşatmayı aklından bile geçirme.inan karnındaki melek bunları hissediyor ve annesinin üzüldüğünü bilmek hissetmek onu da üzüyordur. Sen artık hiçkimse için değil Bebeğin için var olmak zorundasın, güçlü olmak zorundasın

Bence normal bana da oluyor çünkü .

Mrb kizlar bugünde dogurmadim ama sancilarim var kasilmalarim var. Ne olacak benim bu halim anlamadim gitti. Cok fazla ayakta kalamiyorum. Hayirlisiyla bebislerimizi saglicakla alsaydik kucagimiza.

doğum yapan arkadaşlar imdat yardım lütfen Kızımın poposu pişik oldu ağlıyo galiba gazi da var ben zeytin yağı kullanıyorum ama yine de oldu, pişik kremi ne kullanıyor sunuz?
Bepantol canim uzerine tanimam.cok surme yika guzelce. Poposunu sonra kurula kremi yedir.

Canım allah yardımcın olsun , isim konusunu okudum hiç üzülme bile tatlım çocuk sizin çocuk kimse onun sorumluluğunu alamaz sizin içinize ne siniyorsa o olsun . BÜYÜKLER zamanla alışır kabul eder hiç merak etme , gün gelicek bunu sende göreceksin , üzüldüğünle kalıcak bu yüzden hiç takma Kafanı , kızceni dünya tatlını düşün geliyor Rabbimin izni ile

Kızlar açılmam 2cmmiş daha fazla olması için ne yapmam lazım açılmazsa çarşamba gününe kadar suni sancı
vericekmiş
Yürümek ve merdiven çıkmak çok iyi geliyor .. Hurmada bu konuda harika enerji oluyor . Bol bol dua ile atlatırsın inş. Rabbim yardımcın olsun CNm.

sabah sancılarım duzenliydi aksama dogurursun dedi doktor sonra sancim azaldı ve duzensizlesti sabaha kadar doguramazsam suni sancı verecekler nolur dua edin suni sanciya gerek kalmadan dogurayim

Çok korkuyorum . Bugun yine alttan muayene etti doktor.bugun sancın olabilir dedi .nasıl bilebiliyosa.şimdi normal doğumdan korkuyorum

sabah sancılarım duzenliydi aksama dogurursun dedi doktor sonra sancim azaldı ve duzensizlesti sabaha kadar doguramazsam suni sancı verecekler nolur dua edin suni sanciya gerek kalmadan dogurayim
İnş bıan önce doğum yaparsın.Allah yardımcın olsun

sabah sancılarım duzenliydi aksama dogurursun dedi doktor sonra sancim duzensizlesti sabaha kadar doguramazsam suni sancı verecekler nolur dua edin suni sanciya gerek kalmadan dogurayim
Rabbim yardimcin olsun cnm ilk dogumumu suni sanciyla yaptim oyle bile olsa moralini bozma rabbim yardim ediyor kolay dogumlarin olsun insallah

KızLar çatı muayenesi kaçıncı haftada Yapılıyor ve sezeryan için kaçıncı haftada gün veriyolar yavaş yavaş kotku heyecan başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kızlar nasılsınız , Doktorum bebeğimin iri olduğunu büyük ihtimalle haftaya sezaryen olacağımı söyledi. Sezeryen olan anneler hemen toparlanabildiniz mi , sütünüz geldi mi?
Oğlumda sütüm 4 . Günün sonunda geldi ama o zaman çok cahildim şimdi daha bilinçli bir şekilde hareket etmeyi düşünüyorum . rezene çayımı bile tr den getirttim. Sıcak su duş ta masaj ve yiyeceğim üç beş şeyle bu işi bu sefer hızlandırmam lazım. Mama bu sefer vermek istemiyorum . Inş hepimizin sütü bol bol olurda kuzular doyar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…