- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Alt kısımda oluyor canım. bende normal dusunuyorum ama bebislerin nezaman gelcegi belli olmuyor. Agrılarının düzenli olup olmadıgına dikkat et canımÇatı ağrısı dediğin nerde oluyor canım. Benim belim karnimin alt tarafı kasiklarimdan bacaklarima ağrım var. Normal doğum istediğim için çok erken gitmek istemiyorum doktora.
Canim bnm ki de surekli toplaniyor solumda dewamli oglumsumIyi aksamlar kizlar..bugun butun gun oglum karnimda toplanip durdu. Sag tarafimda surekli, disardan bakildiginda da cok bariz belli. Sonra normale donuyor daha sonra tekrar toplaniyor. Normal mi, bi sorun olabilir mi acaba?
Yerleri daraldikca ne yapacaklarini nasil duracaklarini sasiriyor olmali yavrucuklar :)Canim bnm ki de surekli toplaniyor solumda dewamli oglumsum
Canım sen anne baba eksikliğini bu kadar derinden yaşarken lütfen kendi meleğine de bunları yaşatmayı aklından bile geçirme.inan karnındaki melek bunları hissediyor ve annesinin üzüldüğünü bilmek hissetmek onu da üzüyordur. Sen artık hiçkimse için değil Bebeğin için var olmak zorundasın, güçlü olmak zorundasınBelki burasi hic yeri değil ama konuşacak soyleyeck hic kimsem yok.ne annem var ne babam varolan herkes de kendi derdiyle .hep sorunlarimi kendim cozmek istedim ama hep sorun çıkaran oldun. Hep hayattan soğudum. Iki gun gulduy 3. Gun olumu istedim. Evlendim simdi masumu taşıyorum karnında ama hala kimseyi mutlu edemedim. Esimi bile. Cok istedik Bebegimiz olmasini ama simdi haketmedigimi dusunuyirum.ve cocugum doğduktan sonra ölmeyi cok istiyorum. Bunun icin dua ediyorum. Nasil ayrilirim nasil bakılır diye endişeler içinde olsamda hic birşeyin içinden çıkamıyorum. Çevremde gördüğüm mutlu el ustunde hamilelere o kadar imrendim ki ama hic haset etmedm.herkesin imtihani dedim. Başkaları yüzünden rızkımizin daralmasına bile esim icin ses cikarmadim. Ama artik cok yoruldm.
Bence normal bana da oluyor çünkü .Iyi aksamlar kizlar..bugun butun gun oglum karnimda toplanip durdu. Sag tarafimda surekli, disardan bakildiginda da cok bariz belli. Sonra normale donuyor daha sonra tekrar toplaniyor. Normal mi, bi sorun olabilir mi acaba?
Teşekkürler canım sen de kendine dikkat et umarım hayırlısıyla normal yapabiliriz ikimizde.Alt kısımda oluyor canım. bende normal dusunuyorum ama bebislerin nezaman gelcegi belli olmuyor. Agrılarının düzenli olup olmadıgına dikkat et canım
Benim de öyle sanki ıslak gibi oluyorum akintidan.benim de baya arttı akıntım canım
Bepantol canim uzerine tanimam.cok surme yika guzelce. Poposunu sonra kurula kremi yedir.doğum yapan arkadaşlar imdat yardım lütfenKızımın poposu pişik oldu ağlıyo galiba gazi da var ben zeytin yağı kullanıyorum ama yine de oldu, pişik kremi ne kullanıyor sunuz?
Canım allah yardımcın olsun , isim konusunu okudum hiç üzülme bile tatlım çocuk sizin çocuk kimse onun sorumluluğunu alamaz sizin içinize ne siniyorsa o olsun . BÜYÜKLER zamanla alışır kabul eder hiç merak etme , gün gelicek bunu sende göreceksin , üzüldüğünle kalıcak bu yüzden hiç takma Kafanı , kızceni dünya tatlını düşün geliyor Rabbimin izni ilehanımlar biz kontrole gittik sancım çıktı 140 ama açılma yokmuş. ben fazla birşey hissetmiyorum ama öyle baya sancım varmış. dahada artar suyun gelir yada katılmalarını 6dk Üzerine çıkarsa gel hemen dedi. ama ben çok ağladım. şu isim konusu yüzünden sinirlerim bozuktu alttan muayene de çok gerdi iyice kötü oldum. doğum korkusu sardı. yanımda kimsem yok bana dua edin
Hadi gözün Aydın geliyor yavrun CNm, bir avazda kurtarsın Rabbim.Kizlar derdime derman iki gundur adet sancisi cekiyorum bugunku biraz siddetlendi camasirmda da bir damla kan vrdi dogum mu oluyo anlamadim
Yürümek ve merdiven çıkmak çok iyi geliyor .. Hurmada bu konuda harika enerji oluyor . Bol bol dua ile atlatırsın inş. Rabbim yardımcın olsun CNm.Kızlar açılmam 2cmmiş daha fazla olması için ne yapmam lazım açılmazsa çarşamba gününe kadar suni sancı
vericekmiş
İnş bıan önce doğum yaparsın.Allah yardımcın olsunsabah sancılarım duzenliydi aksama dogurursun dedi doktor sonra sancim azaldı ve duzensizlesti sabaha kadar doguramazsam suni sancı verecekler nolur dua edin suni sanciya gerek kalmadan dogurayim
Rabbim yardimcin olsun cnm ilk dogumumu suni sanciyla yaptim oyle bile olsa moralini bozma rabbim yardim ediyor kolay dogumlarin olsun insallahsabah sancılarım duzenliydi aksama dogurursun dedi doktor sonra sancim duzensizlesti sabaha kadar doguramazsam suni sancı verecekler nolur dua edin suni sanciya gerek kalmadan dogurayim
Oğlumda sütüm 4 . Günün sonunda geldi ama o zaman çok cahildim şimdi daha bilinçli bir şekilde hareket etmeyi düşünüyorum . rezene çayımı bile tr den getirttim. Sıcak su duş ta masaj ve yiyeceğim üç beş şeyle bu işi bu sefer hızlandırmam lazım. Mama bu sefer vermek istemiyorum . Inş hepimizin sütü bol bol olurda kuzular doyar .Kızlar nasılsınız , Doktorum bebeğimin iri olduğunu büyük ihtimalle haftaya sezaryen olacağımı söyledi. Sezeryen olan anneler hemen toparlanabildiniz mi , sütünüz geldi mi?
Canım 37den sonra yapılııyor bende çarşamba yaptıracağımKızLar çatı muayenesi kaçıncı haftada Yapılıyor ve sezeryan için kaçıncı haftada gün veriyolar yavaş yavaş kotku heyecan başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?