Allah yardimcin olsun canim cok sukur yavruna kavusuyorsun Allahaemanet olun dualarim sizinleKizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
Sag salim kavus bebegine cnm. Allah yardimcin olsnKizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
Canim sag salim cik gel hadi.Kizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
Hadi hayırlısı Canım Allah yardımcın olsun bir avazda alırsın yavrunu kucagına insallahsabah biraz suyum geldi camasirim islanacak kadar gittik hemen nst dd düzenli sancılar çıktı ebe muayene etti doğum başlamış dedi 3 cm açıklık var dedi hemen eve geldim dus aldım biraz sonra tekrar gidcem doktor da görsün normal doğum görünüyo şimdilik dualarinizi bekliyorum
çok haklısın sen böyle yazmasaydın ben konu açıldığı zaman saydıtacaktım annesine yasa akrabalarına bunlar nasil adetler böyle diyerek. ama soğuk kanlı olup tatlı dille açıklamam herkes açısından en iyisiTatlim safa yatarak konuŞmayı deneseniz? Hani, böyle bir isteğin varmis biz hiç bilmiyorduk ama herşeyi de bu isme göre yaptık kusura bakma bir dahaki sefere insallah vs gibi gönül almaca tadında bir konuşma belki onun da alınmasını önler çünkü..
Kötü seyler düşünme ne olur.. bak ilahi adalete çok inanırım ben.. hele ki hamile halinle Seni üzenler sanma ki rahat rahat kalırlar... hepsi bir yana, bir anne olarak sen kış savaşçısın artik.. Öyle düşün.. ve malesef yeri geldiğinde eşlere karşı bile savaşçı... senin mücadelen o masum bebek.. gerisi boş. Sen ona odaklanmaya çalış insanlara karşı da net ve yapıcı dur.. ne olabilir ki?
Canim nasil sözler bunlar böyle.. Seni çok iyi anlıyorum aslında benim de annem babam yok.. ve ne olursa olsun etrafındaki insanlar ne kadar iyi de olsa asla anne baba gibi olmuyor bunu çok çok iyi biliyorum.. Öyle bir nokta var ki eksiksin yani.. bizim gibi insanlar da çok alışıyor kendi isini görmeye.. çok demişimdir annem babam olsa eşimin ve ailesinin tutumu bile farklı olur diye.. kendini ezdiren biri hic olmadım olmam ama bu da bir gerçek malesef..
Sen şu an bu hayata yapabileceğin en güzel şeyi yapıyorsun biliyor musun? Ve inanıyorum ki anne baba eksikliğini bilen biri olarak çok çok iyi yetişecek yavrun...
Evlilikte bazı seyler gec oturuyor. Bazı seyler zaman alıyor.. Sen bu sınavı da atlatacak güçtesin. her ne kadar kendini öyle hissetmesen de o kadar güçlüsün.. yoksa o sıkıntıları da atlatamazdin ki...
Ama şunu hic unutma, insanları mutlu etmek için yaşama... Sen neysen osun karşındaki de öyle... iyi niyetli yapıcı ol tabi ki.. ama verici olma. Bu bizlerdeki eksiklikten oluyor biraz da. ama doğru degil çok çok üzülüyoruz sonunda.. Sen kendin ol ve olumlu ol.. hayırlısıyla hersey yoluna girecek... hele ki bebeğini kucağına al, tüm dünyayı bile yakacak gücün olacak...
Canım insanlr garipler boşver kanındaki mıcizeye odaklan. Biz iyi ahlaklı bireyler yetiştirelim.Bu kaynana kayinbaba muhabbetleri yillardan beri var.gelinlerin ustundeki karabasan gibiler soylenecek cok sey var ama soylenmiyor.evdeli huzuru kacirmakta uzerlerine yok.birakin ya siz nasil evlendiniz gittiniz bizde ayniyiz herkesin evi kendine.Allaha havale ediyorum.daha dun bu konular yuzunden kocam olacak adamla kavga ettim.bana cok basitsin diyor kendi cok kaliteliya yzunu gormek istemiyorum.dwngesizler en iyisi evlenmemek.
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle dön..Kizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
muhtemelen öyle oldu. burda herkes anne baba ismini verince akrabalarda da öyle aynı ailede birkaç kişi de aynı isim olunca, birde bizim ki ilk torun olunca özendi sanırım. ama artık çok geç yani ben üzülüp böyle ağlayacağıma ilerde keşke demektense şimdi hayır demek en iyisi. ama işte eşimin üzülüyorum olması kahrediyor beniBen bunda art niyet ararım resmen şımarıklık yapıyor kayınvalden. Birileri gidio aaa senin ismin koyulmuyor mu dedi muhtemelen oda kafasını taktı ben ismimi koydururum dedi. Bence vazgmeyin isimden millet genç kız kaprisine girecek zamanı bulmuş. İsim konusu hassas ve çocuğun anne baba üzerindeki hakkı. Kayınvalide hakkı değil. Çok sinirliyim bugün sanırım ama çok kızdım kaynanana yumurta kapıya dayanmış huzur kaçırıyo
Dualarımız seninle saglıcakla yavrunu kucagına alırsın insallah canımKizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
Hadi insallah hayirlisiyla normal olur. Allah yardimcin olsun gizel haberlerini bekliyoruz.sabah biraz suyum geldi camasirim islanacak kadar gittik hemen nst dd düzenli sancılar çıktı ebe muayene etti doğum başlamış dedi 3 cm açıklık var dedi hemen eve geldim dus aldım biraz sonra tekrar gidcem doktor da görsün normal doğum görünüyo şimdilik dualarinizi bekliyorum
Dualarimiz seninle canim saglikla al kucagina insallah.Kizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
Öyle seyler düsünme sakin canim. Bak kendin söylüyorsun annem yok senin bebisindemi annesiz kalsin. Kimsenin gülü kimseye kokmaz sakin kötü düsünme. Yavrunu bi kucagina al onu bi kokla zaten kimselere vermeye kiyamazsin. Allah yardimcin olsun dikkat et kendine.Belki burasi hic yeri değil ama konuşacak soyleyeck hic kimsem yok.ne annem var ne babam varolan herkes de kendi derdiyle .hep sorunlarimi kendim cozmek istedim ama hep sorun çıkaran oldun. Hep hayattan soğudum. Iki gun gulduy 3. Gun olumu istedim. Evlendim simdi masumu taşıyorum karnında ama hala kimseyi mutlu edemedim. Esimi bile. Cok istedik Bebegimiz olmasini ama simdi haketmedigimi dusunuyirum.ve cocugum doğduktan sonra ölmeyi cok istiyorum. Bunun icin dua ediyorum. Nasil ayrilirim nasil bakılır diye endişeler içinde olsamda hic birşeyin içinden çıkamıyorum. Çevremde gördüğüm mutlu el ustunde hamilelere o kadar imrendim ki ama hic haset etmedm.herkesin imtihani dedim. Başkaları yüzünden rızkımizin daralmasına bile esim icin ses cikarmadim. Ama artik cok yoruldm.
Dualarimiz seninle cnm Allah yardimcin olsun. Darisi tum hamislerin basina.Kizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
Canim bizim daha var dur hemen isteme. Onbes gun daha dursunlar icerde ben sahsen oyle istiyorum gunu dolunca gelsin bnmki insGunaydin kizlar bizim oglusun gelmeye niyeti yok doguma giden tum arkadaslarinAllah yardimcisi olsun
merak etme yalniz degilsin, ben de 40+4 oldum bugün....Kizlar 40+2 oldum hala sanci acilma yok.cevremde herkes dogurdu
Allah yardımcın olsun canım, inş kolayca olup biter hiç hissetmezsin ağrı sızı....Kizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
hayırlısıyla gelsinler inşallah...Bu hafta gunu dolacak yada coktan gunu dolmus olan anneler insallah bizde artik yavrularimizi en kisa zamanda kucagimiza aliriz. Dogum haberleriyle dolu bi gun olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?