2015 Nisan Anneleri

Gunaydin kizlar bizim oglusun gelmeye niyeti yok doguma giden tum arkadaslarinAllah yardimcisi olsun

Hadi hayırlısı Canım Allah yardımcın olsun bir avazda alırsın yavrunu kucagına insallah

çok haklısın sen böyle yazmasaydın ben konu açıldığı zaman saydıtacaktım annesine yasa akrabalarına bunlar nasil adetler böyle diyerek. ama soğuk kanlı olup tatlı dille açıklamam herkes açısından en iyisi

Canım insanlr garipler boşver kanındaki mıcizeye odaklan. Biz iyi ahlaklı bireyler yetiştirelim.
Kizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle dön..

mnrsl canımmm nasılsınnn doğduu muu bebbiş

muhtemelen öyle oldu. burda herkes anne baba ismini verince akrabalarda da öyle aynı ailede birkaç kişi de aynı isim olunca, birde bizim ki ilk torun olunca özendi sanırım. ama artık çok geç yani ben üzülüp böyle ağlayacağıma ilerde keşke demektense şimdi hayır demek en iyisi. ama işte eşimin üzülüyorum olması kahrediyor beni

Hadi insallah hayirlisiyla normal olur. Allah yardimcin olsun gizel haberlerini bekliyoruz.

Kizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
Dualarimiz seninle canim saglikla al kucagina insallah.

Öyle seyler düsünme sakin canim. Bak kendin söylüyorsun annem yok senin bebisindemi annesiz kalsin. Kimsenin gülü kimseye kokmaz sakin kötü düsünme. Yavrunu bi kucagina al onu bi kokla zaten kimselere vermeye kiyamazsin. Allah yardimcin olsun dikkat et kendine.

cencen010 canım bence sen lohusa depresyonuna gırmıssın. senı senden ıyı kımse anlayamaz bu yuzden yorum yapamıcam ama rabbım sana bu melegı verdıyse ıyı bı anne olup , bıze emanet gonderdıgı meleklerı ıyı evlat ve kul olarak yetıstırmemız ıcındır. herkesın buyuk kucuk tonlarca derdı var. belkı senınkınden agırını tasıyan var ama hıckımsennın dunyaya gelecek masumlara bunları yapmaya hakkı yok. yetıskın gıbı davranıp aklını basına topla sılkelen gecmısı gecmıste bırak. onune bak. artık kendın ıcın degıl melek ıcın varsın dunyada.ve bıran evvel lahusa depresyonundan cık.

doğum yapan arkadaşlar imdat yardım lütfen Kızımın poposu pişik oldu ağlıyo galiba gazi da var ben zeytin yağı kullanıyorum ama yine de oldu, pişik kremi ne kullanıyor sunuz?

Bugyn son kontrolümüz var.hala sancım yok .bakalım doktor ne diyecek.muhtemelen yarın sezaryen olcam gibi doğuyor içime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…