2015 Nisan Anneleri

hanımlar biz kontrole gittik sancım çıktı 140 ama açılma yokmuş. ben fazla birşey hissetmiyorum ama öyle baya sancım varmış. dahada artar suyun gelir yada katılmalarını 6dk Üzerine çıkarsa gel hemen dedi. ama ben çok ağladım. şu isim konusu yüzünden sinirlerim bozuktu alttan muayene de çok gerdi iyice kötü oldum. doğum korkusu sardı. yanımda kimsem yok bana dua edin

bende haftaya 15 nısan sezeryan olucam ama agrım cok catı kemıklerım agrıyo... 2. bebeğim insallah hayırlısıyla herkes dogumun yapar

en guzel gunlerınızı kv mahvetmesıne ızın vermeyın kızınızın ısmı bellıymıs eşinzlede konusun hiç arada falan kalmasın...

canim bnm hic uzulme kuzunun o minnak ellerini dusun onu ilk gorecegin ani dusun esinle konus madem boyle bi niyeti varmis onceden soyleseymis sen dogurdun dogacaksin simdi mi aklina dusmus benim oglumun ismi de kayinbabamin ismi ama esimle en bastan konustuk bunu sen de oyle soyle srnhep oyle seslendin oyle sevdin oyle hazitlandin simdi sirf o oyle istedi diye degistirme cunku bu omur boyu icinde kalir senin guzel bir dille esinle paylas o da eminim sana destek llacaktir hic uzulme yavrun gelecek annesi o herseyden kiymetli ve degerli

doğum yapan arkadaşlar imdat yardım lütfen Kızımın poposu pişik oldu ağlıyo galiba gazi da var ben zeytin yağı kullanıyorum ama yine de oldu, pişik kremi ne kullanıyor sunuz?
Canimgaz icin metsil ve zinco kullaniyorum
Zinco dogal ilqc degil ikisinden de memnunum
Pisik icin johnsons pieik onleyici kullaniyorum
Pisik olduysa bir bulgar markasivar mavib Bir kutu cok iyimis bulabilirmisin bilmiuorum kulanan aradaslRim cok iyi diyordu

Kizlar idrar kaciracakmusim gibi geliyor bu doguma yakin mi oluyor

Canım kendinide bebeğinide üzme bosver kim tavır yapıyosa yapsın olan zaten biz kadınlara oluyo üzüldügümüzle kalıyoruz. Sen bebegine odaklan. Rabbim senin yanında bizimde dualarımız . Dün bende esimle sebepsiz yere tartıstık sinirlerim bozuldu ben aglayınca yavrum icimde nasıl oynuyo sanki anlıyo hissediyo kuzularımız sende üzme kendini.

Kızlar nasılsınız , Doktorum bebeğimin iri olduğunu büyük ihtimalle haftaya sezaryen olacağımı söyledi. Sezeryen olan anneler hemen toparlanabildiniz mi , sütünüz geldi mi?
Aksamina ayaktaydim sutte 3 gun sonra geldi ama az az gelio hemen dogumdan sonra bebek emerse hemen gelir.
Benide bugün Sağlık ocağından aradilar doğumdan once bir kan sayimi yapalım kansizlik falan varmi diye yaptiraniniz varmi acaba
Zaten hastanede yapiyorlar saglikocaginda yapmadilar bana

Canim dogumdan hic korkma super bir duygu.
Hicbirsey icin moralini bozma tadini cikar bu guzel gunlerinin.

Allah yardimcin olsun canim

Canım benimde oluyodu ama.bugun cok daha fazla agrıyo o yuzden tedirgin oldum. Artık dogsun istiyorum kuzum her ayrıyı doguma yoruyorum ama tık yok
Benim de ağrım var kızlar gunlerimiz aynı nerdeyse adet sancısı gibi daha çok belimde hissediyorum doğum ağrısı olabilir mi acaba? Dün gece hiç uyuyamadım belimin bacaklarımın ağrısından.

Tatlım biz daha burdayız gel fırsat buldukça ben şahsen doğum yapan tüm anneleri Özlem'le anıyorum . Alışmışım valla gözüm Arıyor sürekli sizleri .
ben de burdayim. Gidemem ki. Herkesi cok merak ediyorum
anne olmak ne guzek bi duyguymus yaa sen ne guzel 2.kez anne olucaksin.
Gozlerine bakinca dunyam duruyo resmen.Ben yillarca bu gunleri bekledim. Allaha sukurler olsun ki yasiyorum o gunleri..

yazdıklarını tebessümle okudum inşallah bizde böyle enerjiyle yazarız buralara. Bebeğimle mutlu sağlıklı güzel mi güzel günler diliyorum ☺
Amiin canim benim. Seninle gunumuz ayniydi. bak benim bidik 1 haftalik oldu bugun :) Allah kolaylik verecek sana da , guclu olmaya calis opuyorum

Canım artık bizim ölümü dileme hakkımız yok zor günler geçiriyorsun. Hamilelik de daha çok hassaslastiriyor insanı ama gunahsiz bir yavru var sana emanet seninle mutlu olup seninle üzülen o sana muhtaç. Bunu dusunmelisin uzuldugunde.

Benim de ağrım var kızlar gunlerimiz aynı nerdeyse adet sancısı gibi daha çok belimde hissediyorum doğum ağrısı olabilir mi acaba? Dün gece hiç uyuyamadım belimin bacaklarımın ağrısından.
Benimde sabah adet sancısı gibi oldu ama gecti sonra ama catı agrım devam ediyo. Dogum agrısı adet agrısı gibi olabiliyomus Canım

Benimde sabah adet sancısı gibi oldu ama gecti sonra ama catı agrım devam ediyo. Dogum agrısı adet agrısı gibi olabiliyomus Canım
Çatı ağrısı dediğin nerde oluyor canım. Benim belim karnimin alt tarafı kasiklarimdan bacaklarima ağrım var. Normal doğum istediğim için çok erken gitmek istemiyorum doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…