2015 Nisan Anneleri

doğum yapan arkadaşlar imdat yardım lütfen Kızımın poposu pişik oldu ağlıyo galiba gazi da var ben zeytin yağı kullanıyorum ama yine de oldu, pişik kremi ne kullanıyor sunuz?
Canm gaz için erken ama pişik için ben zeytinyağı sürüyorum ama geçmiyorsa bepantol sur bence

doğum yapan arkadaşlar imdat yardım lütfen Kızımın poposu pişik oldu ağlıyo galiba gazi da var ben zeytin yağı kullanıyorum ama yine de oldu, pişik kremi ne kullanıyor sunuz?
canım en yakin eczaneden bepanthol alabilirsin, sebamed, mustela da iyi markalar.

Düşünüyorum ama bebeğim kilosu 4. Kiloyu gectı.dktr normal doğum yapamazsın kilosu 4 ü gecince diyo.
himm o zaman bu senin kararina bağlı canım, ben olsam yine beklerdim ama hepsi ayrı stres yapıyor insana, hayırlısı olsun hakkınızda....

Ya insanlar ne saçma şeyleri dert ediyor. Canım ana konuda. Uzaklaşıyoruz bazen. Allahın gücüne gider . Allah çok şükür isim koyabileceğiniz onun üzerine hayaller kuranildiğiniz bir bebeği size basip etmiş. Ama biz ne yapıyoruz yok adı yok eşyası yok kıyafeti. İsim koymak çocuğun babasının ve senin hakkın. Sen kayınvaldenle konuş biz kendimizi buna alıştırdık bu saatten sonra değiştiremeyiz nasip olursa 2. Ye dersin. O zamana kadarda unutulur ya da belki 2. Erkek olur. Üzülme sakın eşinede söyle üzülmesin. Her akşam elini açıp Allahım banada bir evlat nasip et diyen bir sürü karfeşimiz var. Bunları okusalar ne üzülürler. Böyle basit şeyler için üzmeyin kendinizi ve dokayısıyla bebeğinizi. Hepimiz hayırlısıyla kucağımıza sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi ve dilerim isteyen herkese de aratmadan sağlıklı bir evlat nasip etsib Allahım

himm o zaman bu senin kararina bağlı canım, ben olsam yine beklerdim ama hepsi ayrı stres yapıyor insana, hayırlısı olsun hakkınızda....
Bu zamana kdr normal doğum gidiyodu ana bebeğim hala gelmedi.dktr korkuttu bizi riski göze akçluyormusunuz diye.eşim de normal doğum die bebeği yada seni zarara sokmayalım diyo.bende kararsızım .son haftadayım. Bebeğin az bişey suyu var.sancım yok niyeyse.insan korkuyla bekliyor artık

Kızlar size sorum olucak benim bugün catım cok agrıyo sancım yok ama sabah oldu gecti acaba bu catı agrısı acılmayla alakalı olabilirmi

Kızlar size sorum olucak benim bugün catım cok agrıyo sancım yok ama sabah oldu gecti acaba bu catı agrısı acılmayla alakalı olabilirmi
canım benimde öyle 4 gündür bazen yürüyemiyorum kemiklerim ağrıyo bıçak saplanır gibi oluyo olduğum yerde kalıyorum öyle

ne güzel yazmışsın böylee iyiki varsınız. böyle düşünceleri olayın içinde olunca olunca farkediyorum insan ama biri böyle anlatınca farkediyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. dileyen isteyen herkese de nasip etsin

canım benimde öyle 4 gündür bazen yürüyemiyorum kemiklerim ağrıyo bıçak saplanır gibi oluyo olduğum yerde kalıyorum öyle
Canım benimde oluyodu ama.bugun cok daha fazla agrıyo o yuzden tedirgin oldum. Artık dogsun istiyorum kuzum her ayrıyı doguma yoruyorum ama tık yok

( çok üzgünüm senin için eşin baya kararlı görünüyor gitmekte.. bir orta yol bulursunuz dicem ama yazdıklarından pek onu göremiyorum. sonuç olarak, netice ne olursa olsun üzme kendini hiç bir şeyin mutluluğunun, yavrunu kucağına alacağın o anın önüne geçmesine izin verme..

eğer biraz için ferahladıysa ne mutlu bana canım...

Canim bizim daha var dur hemen isteme. Onbes gun daha dursunlar icerde ben sahsen oyle istiyorum gunu dolunca gelsin bnmki ins
canim ben artik gelsin istiyorum herkes dogurdukca ozeniyirum doktor da sancini bekle diyince iyice hazirladim kendimi hergun tel caluyor dogum oldu mu diye bundan da sikildim iyice

bnm bugün ağrılarım azaldı, enteresan bi durum.ilk olduğu için neyin ne olduğunu anlamak zor, iyiki sizin gibi deneyimli anneler var, iyiki varsiniz

canım ya üzülme sakın, isim konusunda kv durmuş durmuş şimdi söylüyor yani çikolatalara bile ismini yazdırmışsınız, bebeğinizi hep Zeynep diye sevmişsiniz şimdi birden bire Hatice ye dönmek çook zor eşin de farkında zaten bu durumun. sakın taviz verme. güzellikle açıklayın anlamazsa anlamak istemezse de kendi bilir. hiç sizin üzülmenize gerek yok, kv haksız

neler yazmışsın böyle, belli ki seni çok üzmüşler ama hiç bir şey senden değerli değil, Allah'a sığın dua et, ama ölmek için değil o nasıl laf.. inşallah herşey doğumundan sonra daha güzel olur senin için. doğumdan sonra hayatın değişecek, sadece bebeğin için yaşamak isteyeceksin herşey daha güzel olucak Allah yardımcın olsun.

Iyi aksamlar arkadaşlar bende Mayıs annesi olacağım inşallah 33 haftalik hamileyim bugün ayak bilekleri şişmeye başladı sağ daha fazla sis normal mi yaşayan varmı diye sormak istedim
varım canım. tansiyon sorunumda olduğu için albümden çok şüphelendiler ama çok şükür bu zamana kadar geldik, albüm olmadı, ayaklarimdaki ödemde çok ayatakta durmayla alakalıymis, ve ayaklardaki ile bileklerdeki sislikleri Dr umursamiyor haberin olsun,önemli olan ayağın yirmi santim kadar yukarısında kemiğinin üstüne parmaginla bastırıp biraz bekle sonra parmağını çekince orası çukur kaliyormu yoksa hemen kalkiyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…