Oyle cnm buyuduler iyicene en son 3400 du gecen hafta zaten 13. De de dogacak kismetseYerleri daraldikca ne yapacaklarini nasil duracaklarini sasiriyor olmali yavrucuklar :)
Ben yasiyorum canim. Hemen hemen ayni hafta baslamisti. Zaman ilerledikce artti. bileklerim sismeye basladiktan bir iki hafta sonra hipertansiyon basladi. Gebelik zehirlenmesi icin tahlil yapildi. Cok sukur cikmadi. Suan 2 beden buyuk ayakkabilarimla yasiyorumIyi aksamlar arkadaşlar bende Mayıs annesi olacağım inşallah 33 haftalik hamileyim bugün ayak bilekleri şişmeye başladı sağ daha fazla sis normal mi yaşayan varmı diye sormak istedim
Canim ben bugun gittim hastaneye.cati muaynem yapildi inan hic hissetmiyorsun korkma hic.eleri dogru sokuyor elini ben hic birsey hissetmedim.normal dogumu kolaylikla yaparsin dedi.ben sezeryan olayim dedim yaparsin sen dedi.nst girdim 100 sanci cikti.acilman yok ama dedi.KızLar çatı muayenesi kaçıncı haftada Yapılıyor ve sezeryan için kaçıncı haftada gün veriyolar yavaş yavaş kotku heyecan başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Canim sade maden suyu ic gunde birkere bak goreceksin faydasini.bende ayniydim ama simdi ufakta olsa sisligim yok.bide bolllll bolll su icin cesme suyu degil hazir su icin.Ben yasiyorum canim. Hemen hemen ayni hafta baslamisti. Zaman ilerledikce artti. bileklerim sismeye basladiktan bir iki hafta sonra hipertansiyon basladi. Gebelik zehirlenmesi icin tahlil yapildi. Cok sukur cikmadi. Suan 2 beden buyuk ayakkabilarimla yasiyorumgunde en az 3 kere 1 er saat ayaklarim havada yatiyorum. Surekli tansiyonumu kontrol ediyorum. Hic tuz kullanmiyorum.
Ozelmi istiyorsun?bence gitme ozele etlik dogum evine git cok ilgililer.dogumdan sonra ozel odaya gecersin bence oyle yap.cok az bi fark veriyorsun.bide diger kadinlardanda guc alirsin canim.ama izel olsun diyorsanda medicana var orasida guzel.ben eskisehire gidiyorum ankarada olsam kesin dogum evi derdim.ozele ne gerek var.ben ozele gidiyorum bi hamile gorsemde guc alsam diye bakiniyorum.kizlar ankarada doğum yapıcak arkadaslar dr ve hastane olarak nereyi tercih etmeliyim çoğu özel hast fiyatları çok uçuk fiyat olarakta malul olan bir yer tavsiye edermisiniz araştırıyorum ama bir karar veremiyorum
Aa haklisin doktorum gunde uc litre su ic dedi. Yanimda pet siseler ile oturuyorum.Canim sade maden suyu ic gunde birkere bak goreceksin faydasini.bende ayniydim ama simdi ufakta olsa sisligim yok.bide bolllll bolll su icin cesme suyu degil hazir su icin.
canim cumartesi gunu ben cati muayenesi oldum doktorum bugun lekelenme olabilir haberin olsun korkma dedi bende olmadi belki odurKızlar galiba nişanım geldi tada bugün yine alttan muayene oldum ondanmı oldu bilmiyorum .bebeğimin hareketleri iyi.ağrım yok sizce doktora gitsemmiki dıktorumda hastanede değildir.yarın sabah gel demıstı .
Allah yar ve yardimcin olsun canim yaa. Hersey cok guzel olur insallah senin ve bebisin icin. Dualarim seninle.sabah sancılarım duzenliydi aksama dogurursun dedi doktor sonra sancim azaldı ve duzensizlesti sabaha kadar doguramazsam suni sancı verecekler nolur dua edin suni sanciya gerek kalmadan dogurayim
canım sevindim senin adına normal en güzeli ama bende zaten çatı darlığı vardı evlendiğimde doktor söylemişti ama gebelikte çatı muayenesi olmadım sezeryan olcak büyük ihtimal inşallah hersey güzel olur hepimiz için o Yüzden muayeneden tırsıyom birazCanim ben bugun gittim hastaneye.cati muaynem yapildi inan hic hissetmiyorsun korkma hic.eleri dogru sokuyor elini ben hic birsey hissetmedim.normal dogumu kolaylikla yaparsin dedi.ben sezeryan olayim dedim yaparsin sen dedi.nst girdim 100 sanci cikti.acilman yok ama dedi.
Banada bu hafta yapacak ozaman napalım Kaçış yokCanım 37den sonra yapılııyor bende çarşamba yaptıracağım
Benee bu açılma muayenesinden bıktım .bu yüzden normal doğumdan korkuyorım artıkcanim cumartesi gunu ben cati muayenesi oldum doktorum bugun lekelenme olabilir haberin olsun korkma dedi bende olmadi belki odur
insallah bir daha gerek kalmadan yavrunu kucagina alirsin cnmBenee bu açılma muayenesinden bıktım .bu yüzden normal doğumdan korkuyorım artık((
Allah yardımcın olsun canım Rabbim kolaylık versinsabah sancılarım duzenliydi aksama dogurursun dedi doktor sonra sancim azaldı ve duzensizlesti sabaha kadar doguramazsam suni sancı verecekler nolur dua edin suni sanciya gerek kalmadan dogurayim
İnş sna yarın sabah bida var.daha ayrıntılı bakacakmış .normaldede böylemi oluyor anlamadıminsallah bir daha gerek kalmadan yavrunu kucagina alirsin cnm
canm etlik zubeyde Hanim mi diyorsunOzelmi istiyorsun?bence gitme ozele etlik dogum evine git cok ilgililer.dogumdan sonra ozel odaya gecersin bence oyle yap.cok az bi fark veriyorsun.bide diger kadinlardanda guc alirsin canim.ama izel olsun diyorsanda medicana var orasida guzel.ben eskisehire gidiyorum ankarada olsam kesin dogum evi derdim.ozele ne gerek var.ben ozele gidiyorum bi hamile gorsemde guc alsam diye bakiniyorum.
canim eğer suyun pembe renkli gelirse hiç bekleme git benim gece 2 de suyun gelmişti hastaneyi aradım berrak şu ise istersen sabah gel demişlerdi sabah gittim yinede tedbirli davranKızlar galiba nişanım geldi tada bugün yine alttan muayene oldum ondanmı oldu bilmiyorum .bebeğimin hareketleri iyi.ağrım yok sizce doktora gitsemmiki dıktorumda hastanede değildir.yarın sabah gel demıstı .
dr.lar bazen bilincli bir şekilde bazen de sorumluluk almamak için malesef korkutuyorlar bizi, bütün riskleri göz önüne seriyorlar, biz de son zamanların korku ve heyecanıyla sağlıklı karar vermekten uzaklaşıyoruz... Allah yardımcımız olsun ne diyebilirim....Bu zamana kdr normal doğum gidiyodu ana bebeğim hala gelmedi.dktr korkuttu bizi riski göze akçluyormusunuz diye.eşim de normal doğum die bebeği yada seni zarara sokmayalım diyo.bende kararsızım .son haftadayım. Bebeğin az bişey suyu var.sancım yok niyeyse.insan korkuyla bekliyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?