Evet orayi diyorum canim.doktorlar hep uzman.her saat gidebilirsin.canm etlik zubeyde Hanim mi diyorsun
Canim allah anali babali buyutsun.darisi bizim basimiza insallah.kokla meleginiKizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
canm ben zaten suan kontrollere oraya dr Müzeyyen güneşe gidiyorum ama o doğuma girmiyorum dedi kim nöbetçi ise o giriyormus birde özel oda olmuyor diye biliyorum asistanin eline düşlerim diye korkuyorum yoksa bende özel hast o kadar para vermek istememEvet orayi diyorum canim.doktorlar hep uzman.her saat gidebilirsin.
gozun aydin cnm saglicakla buyut kuzunu darisi basimizaKizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
Masallah minigimize allah anali babali buyutsun. Darisi basima insallah. Alsaydim saglicakla kizimi kucagima.Cekseydim o mis kokusunu doya doya icime.Offf son günleri beklemesi ne kadarda zormus yaaaa.Kizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
canım sadece bebısı kucağına alacağını dusun doğumda korkulacak bırsey yok.allh yardımcımız olsun...hanımlar biz kontrole gittik sancım çıktı 140 ama açılma yokmuş. ben fazla birşey hissetmiyorum ama öyle baya sancım varmış. dahada artar suyun gelir yada katılmalarını 6dk Üzerine çıkarsa gel hemen dedi. ama ben çok ağladım. şu isim konusu yüzünden sinirlerim bozuktu alttan muayene de çok gerdi iyice kötü oldum. doğum korkusu sardı. yanımda kimsem yok bana dua edin
hadı gozun aydın canım sağlıkla buyutKizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
yaa sende mii... benim dr da acele ediyordu ama bir hafta beklemeyi kabul etti, sen de bi dene istersen...kızlar, yarın kontrolümüz var doktor geçen hafta gittiğimizde doğum olmazsa salı gelirsin demiştibakalım yarın neler olacak belki bizi de doğuma alacak. çünkü geçen hafta gittiğimde bile suni sancı verip doğurtacaktı beni. hayırlısı bakalım belki kendiliğinden gelir bu akşam
benim de cumartesi günü 2 cm açılmam vardı, ilerledigini sanmiyorum, çünkü hiç sancım yok, ben de pek bilemiyorum ne yapmam gerektigini ama suni sanci da istemiyorum, dr.a da gidesim gelmiyor, 3 cm olursa göndermem seni yatiririm demişti o gün....Kızlar açılmam 2cmmiş daha fazla olması için ne yapmam lazım açılmazsa çarşamba gününe kadar suni sancı
vericekmiş
Ozel oda olmaz olurmu canim.benim ablam yapti orsa.dogumdayken ayirtiyorsun yerini ozel oda istiyorum diyorsun.bundan 2 sene once yapti dogum.cikta rahat oluyor.yaninda biride kqlabiliyor.korkma mutlaka uzman doktor oluyor.asistanlarakalmazsin.zaten butun isi ebeler yapiyormus.yazik bence ozele verexegin paraya yavrunq yada kendine bisey yaparsin oraya verecegin parayla.canm ben zaten suan kontrollere oraya dr Müzeyyen güneşe gidiyorum ama o doğuma girmiyorum dedi kim nöbetçi ise o giriyormus birde özel oda olmuyor diye biliyorum asistanin eline düşlerim diye korkuyorum yoksa bende özel hast o kadar para vermek istemem
ben on kat inip çıktım, hala tık yok....merdiven inip çıkman lazım çok işe yarıyor
Ay insallah canım YaTeşekkürler canım sen de kendine dikkat et umarım hayırlısıyla normal yapabiliriz ikimizde.
haftaya kontrolüm var ozaman bir doğum bölümüne çıkıym bakalım bende bir ekran varmış ordan bakıyormusun dogumdan çıkıp çıkmadığını ordan kontrol ediyormuş suz nebiliym ılımlı bakan yok orda doğum icin ama araştırıym bilgi verdiğin için Tesk bende kızımı eskşehirde Sakarya'da doğum yaptım çok menmun kaldımOzel oda olmaz olurmu canim.benim ablam yapti orsa.dogumdayken ayirtiyorsun yerini ozel oda istiyorum diyorsun.bundan 2 sene once yapti dogum.cikta rahat oluyor.yaninda biride kqlabiliyor.korkma mutlaka uzman doktor oluyor.asistanlarakalmazsin.zaten butun isi ebeler yapiyormus.yazik bence ozele verexegin paraya yavrunq yada kendine bisey yaparsin oraya verecegin parayla.
Canım benim dr muayeneden sonra leke gelebilir ama avuc icinden fazla olursa gel demisti. Ama seninde son gunun nisan olabilir dr görüs benceKızlar galiba nişanım geldi tada bugün yine alttan muayene oldum ondanmı oldu bilmiyorum .bebeğimin hareketleri iyi.ağrım yok sizce doktora gitsemmiki dıktorumda hastanede değildir.yarın sabah gel demıstı .
Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.Kizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?