2015 Nisan Anneleri

Iyi akşamlar hanimlarr suyum normale donmus benimde 2 günde bir gitmeme gerek kalmadı cati muayenesi sandığım kadar zor değilmiş çok korkuyodum biraz acidi tabi ama çokta zorlanmadim çok çabuk bitiyo zaten gidecek arkadaşlar korkmasin ben kendimi sıktım çok ona ragmen çok az bi sancı hissettim sikmasam belki o bile olmazdı.

Kizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
Canim allah anali babali buyutsun.darisi bizim basimiza insallah.kokla melegini

Evet orayi diyorum canim.doktorlar hep uzman.her saat gidebilirsin.
canm ben zaten suan kontrollere oraya dr Müzeyyen güneşe gidiyorum ama o doğuma girmiyorum dedi kim nöbetçi ise o giriyormus birde özel oda olmuyor diye biliyorum asistanin eline düşlerim diye korkuyorum yoksa bende özel hast o kadar para vermek istemem

Kizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
gozun aydin cnm saglicakla buyut kuzunu darisi basimiza

Kizlar yaklasik yirmibes dk once belime sanci basladi adet sancisi gibi sonradan artti arabadaydk bide eve bi gidiym dedim yoksa korktum hastaneyr gtcktm. Ilk sanci başlamasıyla artip durmasi falan yaklasik onbes dk sürmüştür. Eve geldm gecti simdi yani hala var aslnda ama cok cok az. Korkuyorum tuvalete gttm bisey yok. Agdayada carsamba gidecektm. Bisey olurmu acaba yaa. Bu sancidan yine olursa dogummu oluyor bu lutfen bilen yardim etsin cok korkuyorum annem de daha gelmedi

Masallah minigimize allah anali babali buyutsun. Darisi basima insallah. Alsaydim saglicakla kizimi kucagima.Cekseydim o mis kokusunu doya doya icime.Offf son günleri beklemesi ne kadarda zormus yaaaa.

canım sadece bebısı kucağına alacağını dusun doğumda korkulacak bırsey yok.allh yardımcımız olsun...
hadı gozun aydın canım sağlıkla buyut

yaa sende mii... benim dr da acele ediyordu ama bir hafta beklemeyi kabul etti, sen de bi dene istersen...

Kızlar açılmam 2cmmiş daha fazla olması için ne yapmam lazım açılmazsa çarşamba gününe kadar suni sancı
vericekmiş
benim de cumartesi günü 2 cm açılmam vardı, ilerledigini sanmiyorum, çünkü hiç sancım yok, ben de pek bilemiyorum ne yapmam gerektigini ama suni sanci da istemiyorum, dr.a da gidesim gelmiyor, 3 cm olursa göndermem seni yatiririm demişti o gün....

Merhaba kizlar öncelikle bebislerini kucagina alanlarin gözleri aydin olsun. Beklwyenlerin sanci cekenlerin de Allah yardimci si olsun. Benimde kont. Vardi çatı uayenesi yapti 37+5 im bu arada tabi acidi ama kendimide kastim. Ama dayanilmicak bisi değil. Nst girdim. Sanci çıkmadı. Catim normal doguma musaitmis zaten hep normal konusuyoduk. Ama sanci cikmadi. Normaldede sancim yok düzenli. Alt tarafa baskı var bebek kipirdadikca bicak saplamasi gibi aciyo. Canim cok yaniyo.Cok hareketli karnim sekilden şekil e giriyo kasilmami ki bu. InşaAllah acilmam olur kizlar normal olur. Yinede hakkimizda hayirlisi neyse o olsun hepimizin InşaAllah. Haftaya cagirdi son kont. Dedi nedense bakalım ne olacak.

Ozel oda olmaz olurmu canim.benim ablam yapti orsa.dogumdayken ayirtiyorsun yerini ozel oda istiyorum diyorsun.bundan 2 sene once yapti dogum.cikta rahat oluyor.yaninda biride kqlabiliyor.korkma mutlaka uzman doktor oluyor.asistanlarakalmazsin.zaten butun isi ebeler yapiyormus.yazik bence ozele verexegin paraya yavrunq yada kendine bisey yaparsin oraya verecegin parayla.

haftaya kontrolüm var ozaman bir doğum bölümüne çıkıym bakalım bende bir ekran varmış ordan bakıyormusun dogumdan çıkıp çıkmadığını ordan kontrol ediyormuş suz nebiliym ılımlı bakan yok orda doğum icin ama araştırıym bilgi verdiğin için Tesk bende kızımı eskşehirde Sakarya'da doğum yaptım çok menmun kaldım

Kızlar galiba nişanım geldi tada bugün yine alttan muayene oldum ondanmı oldu bilmiyorum .bebeğimin hareketleri iyi.ağrım yok sizce doktora gitsemmiki dıktorumda hastanede değildir. yarın sabah gel demıstı .
Canım benim dr muayeneden sonra leke gelebilir ama avuc icinden fazla olursa gel demisti. Ama seninde son gunun nisan olabilir dr görüs bence

Merhaba, bende kismetsa nisan annesi olacam. Yalniz 2 haftadir 2 cm aciklik ve kahverengi kanamam var bugun de cocuk hareket etmeyince doktora gittim cok sukur her sey iyi kasilmalarim var ama agrim yok doktor alttan baktiktan sonra da taze kan gelmeye basladi bende endiselendim doktora soyledim ama tatmin edici bir cevap alamadim tamam dedi sadece iki hafta once kahverengi akintim oldugunda taze kan olursa haber ver demisti ve istersem suni sanciyla dogumu baslatabilecegini ama cocugun kafasinin catiya tam yerlesmedigini soyledi bende simdi ne yapacam pek bilemedim strese girdim beklesem mi sunu sanciyla mi denesem basina boyle bisey gelen var mi lutfen bana bir akil verin :/

Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…