2015 Nisan Anneleri

Çok korkuyorum . Bugun yine alttan muayene etti doktor.bugun sancın olabilir dedi .nasıl bilebiliyosa.şimdi normal doğumdan korkuyorum
valla benim dr.um da bu gece dogurursun dedi ama aradan üç gün gecti, onlar da yanılabiliyor sonucta, bence kafana fazla takma sen, ben çok stres oldum öyle diyip de bebek ge

Bugün randevum vardı kızlar herşey yolunda Allaha şükür yawrum 2800 olmuş ancak minnnakim acilmam yok 1cm mis nst girdim sancı falan da yok bekliycez bakalım
Bu arada yakın bir akrabam doğum yaptı bi akşam bütün süreçte yanindaydim hatta dogumhanenin kapısında bekledim o bebeğin ilk ağladığını duymak nasıl bir huzur nasıl bir rahatlama anlatamam Rabbim bize de nasib etsin insallahhh

Kizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
Tebrik ederim CNm, analı babalı büyüsün kuzun inş. Maşallah kilosu boyu çok ideal doğmuş .

Canım benim basıma boyle bisey gelmedi ama ben olsam bebegimin ya sezaryan yada suni sancıya karar verirdim zaten son gunler kanamayla bekleme Canım

Herkese merhaba arkadaslar. Kismet olursa bende nisan annesi olacagim. Bu yuzden ayni duygulari yasayan kisilerle olmak bana güç veriyor uzun zamandir sizleri takip ediyorum fakat ilk defa yaziyorum. Yavrusuna kavusan anneleri tebrik ediyorum, Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Diger arkadaslari da tek nefeste kurtarsin insh...

Çok tebrik ederim , Rabbim bağışlasın inş.

sancın düzenli mi canım, saat tut, artarsa gidetsin dr.a...

kanama eğer bir risk oluşturmuyorsa bence bekle canım, doğum başlamamış olabilir, bebek kanala girmediyse....

Masallah canim yaa tebrik ederim seni. Darisi bekleyen tüm annerimizin basina.

Canım benim basıma boyle bisey gelmedi ama ben olsam bebegimin ya sezaryan yada suni sancıya karar verirdim zaten son gunler kanamayla bekleme Canım

Doktor bekleyemiyorsan sezeryan yaparim dedi ama bir riskin yok hersey yoklunda bebek de iyi gerek de yok dedi cok istersen suni sanci veririm yarin ya da obur gun dedi bende zaten bir risk olmadigi surece sezeryan istemiyorum aslinda kendi gelmesini de bekleyebilirim ama boyle hareketleri azalip kanamam olunca da dogsun gozumun onunde olsun diyorum esimde dogur artik yoksa bu stresle ben doguracam diyor kafam cok karisik yani dua ediyorum sancim falan tutar belki gece de kendiligimden dogururum

kanama eğer bir risk oluşturmuyorsa bence bekle canım, doğum başlamamış olabilir, bebek kanala girmediyse....

Doktor da bekle dedi ama ben hem sabredemiyorum hem de bebegin hareketleri azalmaya baslayinca daha cok stres yapmaya basliyorum ben stres yapinca doktor da napacagini sasiriyor artik hem bebegimin kendi istegiyle gelmsini istiyorum hem dogsun gozumun onunde olsun istiyorum yarin sabah gene nst ye girecem ondan sonra karar vermem lazim heralde bu kanama beni endiselendiriyor tanidigim kimsenin basina da gelmedi doktor da bisey demiyor bakalim artik hayirlisi neyse o olsun canim cevap verdigniz icin cok tesekkur ederim

Kizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
Gozunaydin canim masallah bebeginede sanada saglicakla buyusun ins

Vee iste bekleyen bir annemiz daha melegine kavustu gozunaydin canm Allah saglik sihhat versin ikinizede

Saglıcakla prensesini buyut Canım gozun aydın

Canim cok ovduler gercekte sakaryayi ama ben umit hastanesi visnelik subesine gidiyprum.doktprum mukemmel biri.evet dogum evinde yakinlarin beklerken ekrandan takip ediyorlar.dogumda filan yaziyor.odaya ciktigindada ailenden birini cagiriyorlarbebegin ve enin uzerini giydirmesi icin.senin icin yemek istiyorlar iste boyle.

Hayalperdesii gözün aydın dogurmussunnn Allah sağlık sıhhat versin ömür boyu huzurunuz eksik olmasın inşallah :)

Sağolasın bitanem, aminnn cümlemiz için inşallah:)

Kuzum benimmm nasıl sözler bunlar böyle. Allah esirgesin... Sen evladın için yaşamak zorundasın başta. İnan ki onu kucağına alınca o kadar güçlü hissedeceksin ki kendini her şeyle baş edebilecek hale geleceksin... Üzülme nolur, bu hayat böyle işte, herkesin bir derdi, imtihanı var... Allah evlatlarımız vesilesiyle huzur, mutluluk, muhabbet versin yuvalarımıza inşallah...

Canım benimmm yavru kuşunu düşün:) Onu kucağına aldığın an dünyanın en güçlü insanı sen olacaksın:) Şmdiden avutuyor bak seni kuzun:)

Canım ben yine geriden takip ediyorum, belki de doğurmuşsundur şimdiye. Allah yardımcın olsun...

Kizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin

Kuzum vardır bunda da bir hayır:) Sağlıkla kucağına almışsındır inşallah kuzunu

Canim ya gozun aydin bilmiyorum ama yanildimmi ben simdi pazar dedik pazartesi dogurdun:)neyse aldinya kucagina buna sukur.darisi bssina

Ay canım çok sevindimm rabbim meleklerimizî kavuşturdu sağlıkla çok şükür . seninde hayırlı olsun kuzum sağlıklı uzun ömürler versin rabbim yavrularımıza

Amin bitanemmmm, Rabbim ayırmasın bizi onlardan:) Kokla bal kızını annesi kokla:)

Teyzsi cok tatli bu pasalar.annesi kurban olur onu verene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…