valla benim dr.um da bu gece dogurursun dedi ama aradan üç gün gecti, onlar da yanılabiliyor sonucta, bence kafana fazla takma sen, ben çok stres oldum öyle diyip de bebek geÇok korkuyorum . Bugun yine alttan muayene etti doktor.bugun sancın olabilir dedi .nasıl bilebiliyosa.şimdi normal doğumdan korkuyorum
ben de doğumdan degil bu muayenelerden tırsıyorum, sancım çok olmamıştı da muayenelerden canım acıyordu ilk dogumumda....Benee bu açılma muayenesinden bıktım .bu yüzden normal doğumdan korkuyorım artık((
Tebrik ederim CNm, analı babalı büyüsün kuzun inş. Maşallah kilosu boyu çok ideal doğmuş .Kizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
Canım benim basıma boyle bisey gelmedi ama ben olsam bebegimin ya sezaryan yada suni sancıya karar verirdim zaten son gunler kanamayla bekleme CanımMerhaba, bende kismetsa nisan annesi olacam. Yalniz 2 haftadir 2 cm aciklik ve kahverengi kanamam var bugun de cocuk hareket etmeyince doktora gittim cok sukur her sey iyi kasilmalarim var ama agrim yok doktor alttan baktiktan sonra da taze kan gelmeye basladi bende endiselendim doktora soyledim ama tatmin edici bir cevap alamadim tamam dedi sadece iki hafta once kahverengi akintim oldugunda taze kan olursa haber ver demisti ve istersem suni sanciyla dogumu baslatabilecegini ama cocugun kafasinin catiya tam yerlesmedigini soyledi bende simdi ne yapacam pek bilemedim strese girdim beklesem mi sunu sanciyla mi denesem basina boyle bisey gelen var mi lutfen bana bir akil verin :/
Maşallah , benim karnım çok fena oldu seninkinin iki Katı gibi balon gibi çok sırıtıyor bende , resim çektiriyorum bu halde sonradan bakıp Gülmek iyi olur diye düşünüyorum:)) sende hamilelik çok iyi durmuş yakışmışDoguma 1 hafta kala son halimiz Eki Görüntüle 1483390 :))
Çok tebrik ederim , Rabbim bağışlasın inş.Veee en sonunda dogurdumHerkese çook Teşekkürler arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım. Biz cook iyiyiz kızım la mecburen apar topar sezeryan a alındım. 3450 gr 50 cm olarak doğdu prensesim.. Darısı bekleyenlerin başına kendinize iyi bakın görüşmek üzere
sancın düzenli mi canım, saat tut, artarsa gidetsin dr.a...Kizlar yaklasik yirmibes dk once belime sanci basladi adet sancisi gibi sonradan artti arabadaydk bide eve bi gidiym dedim yoksa korktum hastaneyr gtcktm. Ilk sanci başlamasıyla artip durmasi falan yaklasik onbes dk sürmüştür. Eve geldm gecti simdi yani hala var aslnda ama cok cok az. Korkuyorum tuvalete gttm bisey yok. Agdayada carsamba gidecektm. Bisey olurmu acaba yaa. Bu sancidan yine olursa dogummu oluyor bu lutfen bilen yardim etsin cok korkuyorum annem de daha gelmedi
kanama eğer bir risk oluşturmuyorsa bence bekle canım, doğum başlamamış olabilir, bebek kanala girmediyse....Merhaba, bende kismetsa nisan annesi olacam. Yalniz 2 haftadir 2 cm aciklik ve kahverengi kanamam var bugun de cocuk hareket etmeyince doktora gittim cok sukur her sey iyi kasilmalarim var ama agrim yok doktor alttan baktiktan sonra da taze kan gelmeye basladi bende endiselendim doktora soyledim ama tatmin edici bir cevap alamadim tamam dedi sadece iki hafta once kahverengi akintim oldugunda taze kan olursa haber ver demisti ve istersem suni sanciyla dogumu baslatabilecegini ama cocugun kafasinin catiya tam yerlesmedigini soyledi bende simdi ne yapacam pek bilemedim strese girdim beklesem mi sunu sanciyla mi denesem basina boyle bisey gelen var mi lutfen bana bir akil verin :/
Masallah canim yaa tebrik ederim seni. Darisi bekleyen tüm annerimizin basina.Veee en sonunda dogurdumHerkese çook Teşekkürler arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım. Biz cook iyiyiz kızım la mecburen apar topar sezeryan a alındım. 3450 gr 50 cm olarak doğdu prensesim.. Darısı bekleyenlerin başına kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Canım benim basıma boyle bisey gelmedi ama ben olsam bebegimin ya sezaryan yada suni sancıya karar verirdim zaten son gunler kanamayla bekleme Canım
kanama eğer bir risk oluşturmuyorsa bence bekle canım, doğum başlamamış olabilir, bebek kanala girmediyse....
Gozunaydin canim masallah bebeginede sanada saglicakla buyusun insKizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
Vee iste bekleyen bir annemiz daha melegine kavustu gozunaydin canm Allah saglik sihhat versin ikinizedeVeee en sonunda dogurdumHerkese çook Teşekkürler arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım. Biz cook iyiyiz kızım la mecburen apar topar sezeryan a alındım. 3450 gr 50 cm olarak doğdu prensesim.. Darısı bekleyenlerin başına kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Saglıcakla prensesini buyut Canım gozun aydınVeee en sonunda dogurdumHerkese çook Teşekkürler arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım. Biz cook iyiyiz kızım la mecburen apar topar sezeryan a alındım. 3450 gr 50 cm olarak doğdu prensesim.. Darısı bekleyenlerin başına kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Canim cok ovduler gercekte sakaryayi ama ben umit hastanesi visnelik subesine gidiyprum.doktprum mukemmel biri.evet dogum evinde yakinlarin beklerken ekrandan takip ediyorlar.dogumda filan yaziyor.odaya ciktigindada ailenden birini cagiriyorlarbebegin ve enin uzerini giydirmesi icin.senin icin yemek istiyorlar iste boyle.haftaya kontrolüm var ozaman bir doğum bölümüne çıkıym bakalım bende bir ekran varmış ordan bakıyormusun dogumdan çıkıp çıkmadığını ordan kontrol ediyormuş suz nebiliym ılımlı bakan yok orda doğum icin ama araştırıym bilgi verdiğin için Tesk bende kızımı eskşehirde Sakarya'da doğum yaptım çok menmun kaldım
Hayalperdesii gözün aydın dogurmussunnn Allah sağlık sıhhat versin ömür boyu huzurunuz eksik olmasın inşallah :)
Belki burasi hic yeri değil ama konuşacak soyleyeck hic kimsem yok.ne annem var ne babam varolan herkes de kendi derdiyle .hep sorunlarimi kendim cozmek istedim ama hep sorun çıkaran oldun. Hep hayattan soğudum. Iki gun gulduy 3. Gun olumu istedim. Evlendim simdi masumu taşıyorum karnında ama hala kimseyi mutlu edemedim. Esimi bile. Cok istedik Bebegimiz olmasini ama simdi haketmedigimi dusunuyirum.ve cocugum doğduktan sonra ölmeyi cok istiyorum. Bunun icin dua ediyorum. Nasil ayrilirim nasil bakılır diye endişeler içinde olsamda hic birşeyin içinden çıkamıyorum. Çevremde gördüğüm mutlu el ustunde hamilelere o kadar imrendim ki ama hic haset etmedm.herkesin imtihani dedim. Başkaları yüzünden rızkımizin daralmasına bile esim icin ses cikarmadim. Ama artik cok yoruldm.
Valla kurtulmak isteyen yok.halinden memnunum:)Canimbilmiyorum gercekten asiri derecede duygusalim.bude biliyormusun ben agladigim zaman bebegim yavrum asiri harekerleniyor.aglama anne ben varim uzme kendini der gibi seviyorum tamam annecim yok bisey diyorum topluyor kendini.rahatladigim zamanda qciyor kendini.ne kadar guzel bi duygu yarabbim.herkese nasip etsin.
sabah biraz suyum geldi camasirim islanacak kadar gittik hemen nst dd düzenli sancılar çıktı ebe muayene etti doğum başlamış dedi 3 cm açıklık var dedi hemen eve geldim dus aldım biraz sonra tekrar gidcem doktor da görsün normal doğum görünüyo şimdilik dualarinizi bekliyorum
Kizlar suyumuz hiç kalmamış acil 12.30 da sezeryan a alıyorlar merak etmeyin... kendime gelince yazarım tekrar..Dualarınızı esirgemeyin
Canim ya gozun aydin bilmiyorum ama yanildimmi ben simdi pazar dedik pazartesi dogurdun:)neyse aldinya kucagina buna sukur.darisi bssinaVeee en sonunda dogurdumHerkese çook Teşekkürler arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım. Biz cook iyiyiz kızım la mecburen apar topar sezeryan a alındım. 3450 gr 50 cm olarak doğdu prensesim.. Darısı bekleyenlerin başına kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Ay canım çok sevindimm rabbim meleklerimizî kavuşturdu sağlıkla çok şükür . seninde hayırlı olsun kuzum sağlıklı uzun ömürler versin rabbim yavrularımıza
Teyzsi cok tatli bu pasalar.annesi kurban olur onu verene.Sağolasın bitanem, aminnn cümlemiz için inşallah:)
Kuzum benimmm nasıl sözler bunlar böyle. Allah esirgesin... Sen evladın için yaşamak zorundasın başta. İnan ki onu kucağına alınca o kadar güçlü hissedeceksin ki kendini her şeyle baş edebilecek hale geleceksin... Üzülme nolur, bu hayat böyle işte, herkesin bir derdi, imtihanı var... Allah evlatlarımız vesilesiyle huzur, mutluluk, muhabbet versin yuvalarımıza inşallah...
Canım benimmm yavru kuşunu düşün:) Onu kucağına aldığın an dünyanın en güçlü insanı sen olacaksın:) Şmdiden avutuyor bak seni kuzun:)
Canım ben yine geriden takip ediyorum, belki de doğurmuşsundur şimdiye. Allah yardımcın olsun...
Kuzum vardır bunda da bir hayır:) Sağlıkla kucağına almışsındır inşallah kuzunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?