2015 Nisan Anneleri

Çok tebrik ederim.oyle bekledin kı doğurmayacaksin zannettim. Sen de kurtuldun. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

Allah yardımcın olsun kuzum... Kimsesiz değilsin sen orada,önce Allah var sonra da karnındaki tospaa varrrrr:)

sabah sancılarım duzenliydi aksama dogurursun dedi doktor sonra sancim azaldı ve duzensizlesti sabaha kadar doguramazsam suni sancı verecekler nolur dua edin suni sanciya gerek kalmadan dogurayim

Allah yardımcın olsun kuzum, sağlıkla yaparsın doğumunu inşallah...

Ne güzel anlatmıssin. Çok tebrik ederim

Kizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzummmm:)) Maşallah barekallah tospaana:)

Çok şükürrrrr:) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım:)) Maşallah kuzucuğuna:)

Teyzsi cok tatli bu pasalar.annesi kurban olur onu verene.

Hem de nasıl:) Sen bir de o sesi bir duy, o gözleri bir gör bak nasıl değişiyor dünya:)

Çok tebrik ederim.oyle bekledin kı doğurmayacaksin zannettim. Sen de kurtuldun. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

Ben de hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyordum :) Ama geçti çok şükür, çok teşekkür ederiz teyzesi:)

Sanirim gebelik depresyonu yaşıyorsun. Psikiyatriste görunursen sana iyi geleceğini düşünüyorum. Bebeğin dünyanın en güzel hediyesi olacak sana. Ve onun sana ihtiyacı olacak

Sagol cnm ,hamilelik her bayana cok yakisiyor bence bana da bnm karnim cok komik geliyor :)) sadece önde koca bi göbegim var arkadan bakilinca sanki hamile degilim gibi

senin doğumun a baya az kalmış canim Rabbim sağlıkla kucağına almayi sana ve tüm hamile olanlara nasip etsin inşallah

Herkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Ben bugun bebisimden ayrı hastanedeyim dün sabah 9:15 te sezeryan la doğan bebeğim ıslak ciger sendromundan dolayı başka hastaneye sevk edildi (oondan ayrı bir gece geçirdi.hherkesin bebisinin ağlama sesleri yükseldi gece boyunca odalarından ben kuzum ne yapıyor bi haber bekledim.bBol dua edin ne olur kuzuma kavusayim kokusunu alayım(ddün üstünden çıkanları kokLuyorum hep(

Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.

Kizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
Gözün aydın canım. Sağlıcakla büyüt bebeğini

Canim Allah sifasini versin insallah tez zamnda yavruna kavusursun bugun taburcu olup sen onun yanina gidersin belki

Canim Allah sifasini versin insallah tez zamnda yavruna kavusursun bugun taburcu olup sen onun yanina gidersin belki
Dün o kadar agladim ki ben de yanına gidicem diye dr bugün öğleye doğru taburcu edeceğini söyledi.bben de taburcu olur olmaz yoğun bakımın görüş saatine yetisecem.RRabbim kimseyi evladı yla sinamasin kimsenin kucagini boş koymasın inşallah

Amin canm sende kavusacaksin insallah az kaldi bikac saat belki zor gececek saatler ama bunada sukur Rabbim yavrunu sana bagislasin insallah en kisa sureede iyi olur bebeginde evinize kucagina alip ope koklaya getirirsin

Gunaydin guzel bebeklerin guzel anneleri. Forumu cok takip edemiyorum ama yeni dogum yapan butun arkadaslari kutluyorum. Darisi bekleyen digerlerinin basina. Dun nihayet evimize geldik kizimizla beraber. Ailecek ilk gecemizdi. Eve gelince cok sukur sutumde geldi, simdilik hala meme ucum olmadigi icin silikon ucla emziriyorum ama olsun insallah yakinda uclari da cikar bakalim artik. Suan sadece sutum yeterli degil gibi o yuzden aptamille destek yapiyorum. Yoksa saat basi emmek istiyor. Sizler nasil yapoyorsunuz?

Canim oncelikle allah acil sifalar versin. Guzel yavrunu melekler korusun. Insallah tez zamanda yavrunun guzel haberlerini alirsin. Sag salim kucagina almayi nasip etsin allah. Butun dualar sizinle canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…