Çok tebrik ederim.oyle bekledin kı doğurmayacaksin zannettim. Sen de kurtuldun. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindimHayırlı akşamlar canlarım... Doğumdan sonra topiğe uğrayamadım. Perşembe 13.3'0'da sezaryene girdim, cuma günü öğlen eve çıktık çok şükür. Oğlum da ben de iyiyiz. Sizleri özledik:) Geriden okuya okuya size yetişeceğim inşallah. Keyifli sohbetler:)
Amanınn şimdiye doğurmuşsundur çoktan bebeğim:)) Geriden okuya okuya geliyorum bakalım:)
Allah razı olsun canım benim:) Çok şükür sağlıkla aldım yavrumu kucağıma:) Darısı doğurmayanlara artık:)
Sağolasın bebeğimmmm:) Darısı başına:) İyiyiz çok şükür, evimizdeyiz:)
Allah razı olsun canım benim:))
Sorma, ne yapacağını bilemiyor insan. Ne sevinç ne üzüntü, salak gibi oldum:) Ama çok şükür atlattık bunu da, evimizdeyiz şimdi mis kokulumla:) Darısı başına bitanem benim:)
Aminn bitanem Allah razı olsun:)
Allah razı olsun:) Ediyorum bitanem, hepiniz sağlıkla kurtulun inşallah:)
hanımlar biz kontrole gittik sancım çıktı 140 ama açılma yokmuş. ben fazla birşey hissetmiyorum ama öyle baya sancım varmış. dahada artar suyun gelir yada katılmalarını 6dk Üzerine çıkarsa gel hemen dedi. ama ben çok ağladım. şu isim konusu yüzünden sinirlerim bozuktu alttan muayene de çok gerdi iyice kötü oldum. doğum korkusu sardı. yanımda kimsem yok bana dua edin
sabah sancılarım duzenliydi aksama dogurursun dedi doktor sonra sancim azaldı ve duzensizlesti sabaha kadar doguramazsam suni sancı verecekler nolur dua edin suni sanciya gerek kalmadan dogurayim
Ne güzel anlatmıssin. Çok tebrik ederimKızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınızı esirgemediniz sancı esnasında hepimize dua ettim rabbim sağlıkla bağışlasın bebeklerimizi bize inşallah.. Gece bir anda suyum geldi korkudan ağladım su öyle bir geliyorki anlamamak elde değil şarıl şarıl engelleyemiyosunux önce uyurken az az geldi sonra ayağa bi kalktım heryerim sırılsıklam hiç sancım yoktu hastaneye geldik 3 cm açılma sonra suni sancı verdiler epudural istedim 4 vmden sonra epudural yapıldı sonra odada açılmayı beklerken meleğimin kalp atışları azaldı sonra oksijen verdiler bana bebeği riske atmamak için acil sezeryana alındım çook şükür pamuk kıxımda bende iyiyiz şuan benim ağrılarım var ama bebeğim için değer .. Çok güzel bir duygu rabbim bu duyguyu hepinize tattırır inşallah kızlar.. Bebeğime aşığım sanki o olmadan boş muşum onca sene nasıl yaşamışım diyorum.. Tekrar hepinizden Allah razı olsun hastanedeyim o yüzden böyle geç yazabildim yarn rabbimin izniylr evimize gidicez
Kizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
Veee en sonunda dogurdumHerkese çook Teşekkürler arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım. Biz cook iyiyiz kızım la mecburen apar topar sezeryan a alındım. 3450 gr 50 cm olarak doğdu prensesim.. Darısı bekleyenlerin başına kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Teyzsi cok tatli bu pasalar.annesi kurban olur onu verene.
Çok tebrik ederim.oyle bekledin kı doğurmayacaksin zannettim. Sen de kurtuldun. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Sanirim gebelik depresyonu yaşıyorsun. Psikiyatriste görunursen sana iyi geleceğini düşünüyorum. Bebeğin dünyanın en güzel hediyesi olacak sana. Ve onun sana ihtiyacı olacakBelki burasi hic yeri değil ama konuşacak soyleyeck hic kimsem yok.ne annem var ne babam varolan herkes de kendi derdiyle .hep sorunlarimi kendim cozmek istedim ama hep sorun çıkaran oldun. Hep hayattan soğudum. Iki gun gulduy 3. Gun olumu istedim. Evlendim simdi masumu taşıyorum karnında ama hala kimseyi mutlu edemedim. Esimi bile. Cok istedik Bebegimiz olmasini ama simdi haketmedigimi dusunuyirum.ve cocugum doğduktan sonra ölmeyi cok istiyorum. Bunun icin dua ediyorum. Nasil ayrilirim nasil bakılır diye endişeler içinde olsamda hic birşeyin içinden çıkamıyorum. Çevremde gördüğüm mutlu el ustunde hamilelere o kadar imrendim ki ama hic haset etmedm.herkesin imtihani dedim. Başkaları yüzünden rızkımizin daralmasına bile esim icin ses cikarmadim. Ama artik cok yoruldm.
Sagol cnm ,hamilelik her bayana cok yakisiyor bence bana da bnm karnim cok komik geliyor :)) sadece önde koca bi göbegim var arkadan bakilinca sanki hamile degilim gibiMaşallah , benim karnım çok fena oldu seninkinin iki Katı gibi balon gibi çok sırıtıyor bende , resim çektiriyorum bu halde sonradan bakıp Gülmek iyi olur diye düşünüyorum:)) sende hamilelik çok iyi durmuş yakışmış)
senin doğumun a baya az kalmış canim Rabbim sağlıkla kucağına almayi sana ve tüm hamile olanlara nasip etsin inşallahCanim cok ovduler gercekte sakaryayi ama ben umit hastanesi visnelik subesine gidiyprum.doktprum mukemmel biri.evet dogum evinde yakinlarin beklerken ekrandan takip ediyorlar.dogumda filan yaziyor.odaya ciktigindada ailenden birini cagiriyorlarbebegin ve enin uzerini giydirmesi icin.senin icin yemek istiyorlar iste boyle.
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün.Veee en sonunda dogurdumHerkese çook Teşekkürler arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım. Biz cook iyiyiz kızım la mecburen apar topar sezeryan a alındım. 3450 gr 50 cm olarak doğdu prensesim.. Darısı bekleyenlerin başına kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Gözün aydın canım. Sağlıcakla büyüt bebeğiniKizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
Canim Allah sifasini versin insallah tez zamnda yavruna kavusursun bugun taburcu olup sen onun yanina gidersin belkiHerkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Ben bugun bebisimden ayrı hastanedeyim dün sabah 9:15 te sezeryan la doğan bebeğim ıslak ciger sendromundan dolayı başka hastaneye sevk edildi(oondan ayrı bir gece geçirdi.hherkesin bebisinin ağlama sesleri yükseldi gece boyunca odalarından ben kuzum ne yapıyor bi haber bekledim.bBol dua edin ne olur kuzuma kavusayim kokusunu alayım (ddün üstünden çıkanları kokLuyorum hep (
Dün o kadar agladim ki ben de yanına gidicem diye dr bugün öğleye doğru taburcu edeceğini söyledi.bben de taburcu olur olmaz yoğun bakımın görüş saatine yetisecem.RRabbim kimseyi evladı yla sinamasin kimsenin kucagini boş koymasın inşallahCanim Allah sifasini versin insallah tez zamnda yavruna kavusursun bugun taburcu olup sen onun yanina gidersin belki
Amin canm sende kavusacaksin insallah az kaldi bikac saat belki zor gececek saatler ama bunada sukur Rabbim yavrunu sana bagislasin insallah en kisa sureede iyi olur bebeginde evinize kucagina alip ope koklaya getirirsinDün o kadar agladim ki ben de yanına gidicem diye dr bugün öğleye doğru taburcu edeceğini söyledi.bben de taburcu olur olmaz yoğun bakımın görüş saatine yetisecem.RRabbim kimseyi evladı yla sinamasin kimsenin kucagini boş koymasın inşallah
Canim oncelikle allah acil sifalar versin. Guzel yavrunu melekler korusun. Insallah tez zamanda yavrunun guzel haberlerini alirsin. Sag salim kucagina almayi nasip etsin allah. Butun dualar sizinle canim.Herkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Ben bugun bebisimden ayrı hastanedeyim dün sabah 9:15 te sezeryan la doğan bebeğim ıslak ciger sendromundan dolayı başka hastaneye sevk edildi(oondan ayrı bir gece geçirdi.hherkesin bebisinin ağlama sesleri yükseldi gece boyunca odalarından ben kuzum ne yapıyor bi haber bekledim.bBol dua edin ne olur kuzuma kavusayim kokusunu alayım (ddün üstünden çıkanları kokLuyorum hep (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?