- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
Amin canm sende kavusacaksin insallah az kaldi bikac saat belki zor gececek saatler ama bunada sukur Rabbim yavrunu sana bagislasin insallah en kisa sureede iyi olur bebeginde evinize kucagina alip ope koklaya getirirsin
saolun kızlar Allah razı olsun inşallah taburcu olucam 11 den sonrada görüş saati.cçok küçük bi umut ama belki bebeğim daha iyidir onu da taburcu ederler akşamCanim oncelikle allah acil sifalar versin. Guzel yavrunu melekler korusun. Insallah tez zamanda yavrunun guzel haberlerini alirsin. Sag salim kucagina almayi nasip etsin allah. Butun dualar sizinle canim.
Oyyy kuzum kurban olurum ben onu Yaradana.eemzir her istediğinde annesi sütun bugünlerde ona her şeyden daha faydalı.aAyrıca ona şu an fazla fazla yeter ve inşallah zaten sütun de inince gerek yok zaten mamayaGunaydin guzel bebeklerin guzel anneleri. Forumu cok takip edemiyorum ama yeni dogum yapan butun arkadaslari kutluyorum. Darisi bekleyen digerlerinin basina. Dun nihayet evimize geldik kizimizla beraber. Ailecek ilk gecemizdi. Eve gelince cok sukur sutumde geldi, simdilik hala meme ucum olmadigi icin silikon ucla emziriyorum ama olsun insallah yakinda uclari da cikar bakalim artik. Suan sadece sutum yeterli degil gibi o yuzden aptamille destek yapiyorum. Yoksa saat basi emmek istiyor. Sizler nasil yapoyorsunuz?
Allah ım acil şifalar versin toplar inşallah sen hırpalama kendini ki sütüne birşey olmasınHerkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Ben bugun bebisimden ayrı hastanedeyim dün sabah 9:15 te sezeryan la doğan bebeğim ıslak ciger sendromundan dolayı başka hastaneye sevk edildi(oondan ayrı bir gece geçirdi.hherkesin bebisinin ağlama sesleri yükseldi gece boyunca odalarından ben kuzum ne yapıyor bi haber bekledim.bBol dua edin ne olur kuzuma kavusayim kokusunu alayım (ddün üstünden çıkanları kokLuyorum hep (
Allah ım acil şifalar versin toplar inşallah sen hırpalama kendini ki sütüne birşey olmasınHerkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Ben bugun bebisimden ayrı hastanedeyim dün sabah 9:15 te sezeryan la doğan bebeğim ıslak ciger sendromundan dolayı başka hastaneye sevk edildi(oondan ayrı bir gece geçirdi.hherkesin bebisinin ağlama sesleri yükseldi gece boyunca odalarından ben kuzum ne yapıyor bi haber bekledim.bBol dua edin ne olur kuzuma kavusayim kokusunu alayım (ddün üstünden çıkanları kokLuyorum hep (
Canım mesajları okumaya çalışıyorum ama sayfalar baş döndürücü bir hızla ilerlemiş.Kızlar bugün kontrole gittim. NST'de düzensiz ama şiddetli sancılar vardı ve her sancıda bebeğin kalp atışları düşüyordu. Doktor riske atmak istemedi ve bugün epidural sezaryenle oğlum dünyaya geldi. Dünyanın en garip, en baş döndürücü hissiymiş ağlamasını duymak... Hele ki bir anda hadi bugün doğuruyorsun denince insan dengesini yitiriyormuş... Ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı bugün...
Sezaryen sonrası kolay toparladım, bir kez yürümeye başladınız mı sonra çok rahatlıyorsunuz. Sütüm hemen geldi ve oğlum şimdiden tam bir meme manyağı oldu Allah'a şükür:) Şimdi tek problem gaz çıkarmak, onu da başarırsam yarın taburcu oluyoruz hayırlısıyla:) Dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler:)
Normal doğum olsun çok isterdim ama nasip olmadı. Hayırlısı böyleymiş...
Bu arada kucukkuzum sen bu hafta doğuracaksın, içime doğuyor, demişti haklı çıktı:)
Canim isim konusumda bende cok geriginim ne yapacam bilmiyorum elim yuregimde hep kiyameti koparacak esim diyr. Seninki en axindan senle ayni seyleri dusunuyor. Ben simdi sekere ece yazdrttm kargo bugun gelir. Dun haci seriftende cikolata aldim onada ece yazdm o da gelir iki gune. Bakalim ne yapacak cok korkuyotum. Dun annesigille beraberdik hic isim mevzu avilmiyor ama sohbetleri falan beni o kdr geriyorki ordan donunce resmen arabada dogurcamm sandim inanilmaz sanvi girdi cok korktum. Yarin da agdaya gitcem hazirliksizim.diye sudundm sanci durmasa eve gelip hemen.banyo yapip trmizlenecektm. Oyle oluyorsa cok korkutucu benim icin kendimi zor tuttum aglayacaktm nerdeyse bir yandan dua okudum esim de noluyor noluyor diyip duruyot o benden de kotu olacak demekki beni sakinlestirecegine. Aksam o kdr gerildimki onlarla otururken acaba ondanmi boyle oldum bilmiuorum. Gitmicem daha da bir yere zaten evde bekleyecem artik sanci gelecekmi diyeGünaydın hanımlar .. hastahaneye giden adaylarımızın Allah yardımcısı olsun ağrısız sızısız mutlu ayrılırlar inşallah. Doğum yapmış annelerimize bir an önce toparlanmak nasip olsun. Bebeğinin küvezden çıkmasını bekleyen annelerimize dua ediyoruz inşallah bir an önce kavuşursunuz bebeklerinize evinize geçersiniz. Hepinize kolaylıklar sabırlar diliyorum...
Dün isim konusunda bana yazan arkadaşlar tekrar tekrar teşeküür ederim iyi ki varsınız birazda olsa dün gülebildim kendimi rahatlattım .. Dün gün boyu olan sancılarım bugün hiç yok gibi. Resmen geçti gitti. Dr evim yakın olmasaydı hastahaneye bile yatırmayı düşünürken bugün hiçbirşey yok çok garip . Dün o haldeyken bile ne heycan ne başka birşşey vardı bizde hep şu isim konusu .. Şu an ses yok, zaten eşimin annesi yanımızda değil ama gelince ne der nasıl olur tepkisi kestiremiyoruz gerildikçe geriliyoruz ikimizde. Ben gergin ve korkuluyum zaten yalnızlıktan iyice daralmışım ne olacağı belli değill eğer bu halde '' benim ismim olsun gibisinden bir söz söyler yada tavır takınırsa '' sanırım çok kırıcı olabilirim çünkü ben gerginken ço fazla kırıcı olabiliyoruminşallah sorunsuz atlatırız. Allah ım kimseyi kırmadan üzmeden geçirmek nasip etsin şu süreci...
Bu arada ben iki haftadır hiç durmadan evde iş yapıyorum haraket yapıyorum ara ara yürüyüş yapıyorum dün kontrolde hiç açılma yok diyince ebe şok oldum. Oysaki açılma olmuştur diye düşünüyordum . Anladım ki açılma şiddetli sancılarla oluyormuş haraketle vs değil.
Ebe de öyle dedi ... yürüyüş yapacağım diye kendini çok yorma dedi sancı geldikçe olur açılma dedi...
bekliyorum daha daha muhtemel tarihimize 8 gün var ... bebeğimin haraketleri çok kısıtlandı, çok kasılıyor ama bu kasılmalar 5 dk bulmadığı için evdeyimzaten şu alttan muane den çok korkuyorum yine dün gerildim ağladım . Nasıl doğuracağım bilmiyorum ...
Neyse bugün evdeyim anlaşılan biraz temizlik mutfakta oyalanmacayla geçireceğim kafam dağılsın hem....
çok uzun yazdım ya
herkese sağlıklı günler diliyorum. takipteyimm dua ile
Canım ya gecmis olsun Rabbim acil sifa versin bebegine insallah seninde tez vakitte kollarında olur yavrunHerkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
o zaman benim ki de gerginlikten olmuş . Aynı şekilde bende dün çok sancı çektim bugün hiçbirşey yok . Bebkelerimizi kucağımıa almaktan başka birşey düşünmemeliyiz. Kendini düşünen önce ben diyen insanlara imreniyorum . Şimdi aynen böyle yapmalıyız. Önce benim ruh ve beden sağlığım sonrası zaten bebeğimin iyiliği demeliyiz. Rahatlatacak kafamızı dağıtacak gerilip üzülmeyecek şeyler yapmalıyız. Çıkma onların yanına gitme geriliyorsan . Ben 2 gündür eşimin kardeşlerini görmüyorum doğuma kadarda görmek istemediğimi söyledim çünkü şu an isim konusuna takıntılı olduğum için sanki herkes bana onu hatırlatıyor gibi geliyor ....Canim isim konusumda bende cok geriginim ne yapacam bilmiyorum elim yuregimde hep kiyameti koparacak esim diyr. Seninki en axindan senle ayni seyleri dusunuyor. Ben simdi sekere ece yazdrttm kargo bugun gelir. Dun haci seriftende cikolata aldim onada ece yazdm o da gelir iki gune. Bakalim ne yapacak cok korkuyotum. Dun annesigille beraberdik hic isim mevzu avilmiyor ama sohbetleri falan beni o kdr geriyorki ordan donunce resmen arabada dogurcamm sandim inanilmaz sanvi girdi cok korktum. Yarin da agdaya gitcem hazirliksizim.diye sudundm sanci durmasa eve gelip hemen.banyo yapip trmizlenecektm. Oyle oluyorsa cok korkutucu benim icin kendimi zor tuttum aglayacaktm nerdeyse bir yandan dua okudum esim de noluyor noluyor diyip duruyot o benden de kotu olacak demekki beni sakinlestirecegine. Aksam o kdr gerildimki onlarla otururken acaba ondanmi boyle oldum bilmiuorum. Gitmicem daha da bir yere zaten evde bekleyecem artik sanci gelecekmi diye
Allah razi olsun canimm benim.evet cok az kaldi allaha sukurler olsun.sende dikkat et kendine daha onunde cokkk zaman var.Anne olmak cok zor canindan can gidiyor ilerleyen haftalarinda goreceksin.senin doğumun a baya az kalmış canim Rabbim sağlıkla kucağına almayi sana ve tüm hamile olanlara nasip etsin inşallah
Rabbim yardimciniz olsun insallah canim benim en kisa zamanda yavrunuda alip eve donersiniz Allahim dermansiz dert vermesin dualarimiz sizinle guzel haberlerini bekliyoruz dort gozleHerkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Herkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Inşallah istediğin gibi normal olur canım.Merhaba kizlar öncelikle bebislerini kucagina alanlarin gözleri aydin olsun. Beklwyenlerin sanci cekenlerin de Allah yardimci si olsun. Benimde kont. Vardi çatı uayenesi yapti 37+5 im bu arada tabi acidi ama kendimide kastim. Ama dayanilmicak bisi değil. Nst girdim. Sanci çıkmadı. Catim normal doguma musaitmis zaten hep normal konusuyoduk. Ama sanci cikmadi. Normaldede sancim yok düzenli. Alt tarafa baskı var bebek kipirdadikca bicak saplamasi gibi aciyo. Canim cok yaniyo.Cok hareketli karnim sekilden şekil e giriyo kasilmami ki bu. InşaAllah acilmam olur kizlar normal olur. Yinede hakkimizda hayirlisi neyse o olsun hepimizin InşaAllah. Haftaya cagirdi son kont. Dedi nedense bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?