csnimm çok geçmiş olsun. Allah şifa versin,Rabbim dermansız dert vermesin.üzülme dua edicez bebeğimiz iyi olacak insaAllahHerkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Ben bugun bebisimden ayrı hastanedeyim dün sabah 9:15 te sezeryan la doğan bebeğim ıslak ciger sendromundan dolayı başka hastaneye sevk edildi(oondan ayrı bir gece geçirdi.hherkesin bebisinin ağlama sesleri yükseldi gece boyunca odalarından ben kuzum ne yapıyor bi haber bekledim.bBol dua edin ne olur kuzuma kavusayim kokusunu alayım (ddün üstünden çıkanları kokLuyorum hep (
benim sezeryan olduğu halde 4 defa açılmama bakıldı ameliyat öncesi iğrenç bişey çokta can yakıcıBenee bu açılma muayenesinden bıktım .bu yüzden normal doğumdan korkuyorım artık((
Ben de normal olsun cok istiyorum ama gelesi yokselam kızlar, bugün artık günümüz dolmuş durumda ve son kez rutin kontrolümüze gittik. doktor 1 cm açılma olduğunu söyledi suyumuz da fena değil yalnız günü dolanlarda 41. haftaya kadar beklenebildiğini ancak risk faktörü olarak bu sürede bebeğin kakasını yapabildiğini ve zehirlenebildiğini bu yüzden de riske girmeyeceğimizi söyledi. 40+3 'e kadar bekleyeceğiz. Cumaya kadar bol yürü, açılman olsun dedi. normal doğuma çok çok müsait olduğumu ve bebğin kilosu da fazla olmadığından kesinlikle normal doğumu çok kolay yapabileceğimi söyledi ve beni o kadar rahatlattı kii dua ve yürüyüş yapmaktan başka yapabileceğim bir şey kalmadı..şöyle bir durum var, alttan muayenede bebeğin kafasına dokunabildiğini ama tam kanala yerleşmediğini söyledi, ve dokununca bebek kendini geri çekiyormuş ve bana suni sancı verildiğinde kendini böyle geri çekerse sorun olabilirmiş. bu yüzden bebeğin kanala tam girmesi ve açılmanın artması gerekiyormuş..yoksa suni sancı da bir işe yaramayacak ve sezeryan olacak.. bu kadar normal doğuma müsait olup sezeryan olmak da iyi olmayacak benim içinhayırlısı artık. en nihayetinde hergün nst ye gireceğiz ve suya bakılacak, cumaya kadar bir gelişme olmazsa hastaneye yatış..
Allah yardımcın olsun en kısa sürede kavuşursun inşallah yavruna.Herkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Ben bugun bebisimden ayrı hastanedeyim dün sabah 9:15 te sezeryan la doğan bebeğim ıslak ciger sendromundan dolayı başka hastaneye sevk edildi(oondan ayrı bir gece geçirdi.hherkesin bebisinin ağlama sesleri yükseldi gece boyunca odalarından ben kuzum ne yapıyor bi haber bekledim.bBol dua edin ne olur kuzuma kavusayim kokusunu alayım (ddün üstünden çıkanları kokLuyorum hep (
Gözün aydın cnm , güle güle büyüt bebegini, darisi bizlerin başına inşallah..Kizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
evet canm bir bebek dünyaya geliyor ama ne sıkıntılardan geçerek geliyorlar kucagimiza aldığımızda çekilen tüm sıkıntıyi unutuluyoruz Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin canimAllah razi olsun canimm benim.evet cok az kaldi allaha sukurler olsun.sende dikkat et kendine daha onunde cokkk zaman var.Anne olmak cok zor canindan can gidiyor ilerleyen haftalarinda goreceksin.
Gözün aydin cnm , sende kavustun prensesine ,Veee en sonunda dogurdumHerkese çook Teşekkürler arkadaşlar tek tek alıntı yapamadım. Biz cook iyiyiz kızım la mecburen apar topar sezeryan a alındım. 3450 gr 50 cm olarak doğdu prensesim.. Darısı bekleyenlerin başına kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Canım nasıl yanıyor kuzuları böyle duyunca ama insan belkide bunda da vardır bir hayır , Rabbim eylerse güzel eyler derler ya kimbilir belkide daha büyük kötü olucakları savuruyordur. Gelelim Ana yüreğinize işte ona söz geçirmek zor yada imkansız gibi. Sakinleşmek ve dua ile dertleri iyiye dönüştürmek elimizde olmasada bazen biz ve bizim gibi tüm dua edenlerle bütün yavrularımız inş şifaya kavuşup ana kuçaklarına gelirler. Dualarımız senin gibi tüm ihtiyaçı olan kuzularımızla olucak inş. Cnm. Çok geçmiş olsun , biran önce kızımla dön inş evinize .Herkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Âmin hayırlısı ile bir gelse kuzular , aklıma zamanı dolan anneler geldi , acaba Şundan olabilir mi diye .. Kızlar şimdi ben de dahil günlük Multi vitamin alıyorduk hamilelik boyunca .. Bunun içinde magnezyum gibi kasılmaları önleyen minerallerde var. Ben mesela bir ara vitaminim bitti üç gün içemedim ağrılar acaip artmaya başladı daha iki gün önce idi . Başlar başlamaz şimdi daha iyiyim malum benim Günüme daha doğrusu sezeryan Günüme daha var ve erken gelmesini istemiyorum. Fakat sizler gibi günü dolan ve normal doğum bekleyenlerin mutlaka bazı vitamin ve minerallerin alımını durdurması iyi olucaktır.Gözün aydın cnm , güle güle büyüt bebegini, darisi bizlerin başına inşallah..
Cnm üzülme lutfen , emin ol cok iyi bakiyolardir bebisine , kuzenimdede oldu aynisi 2 gunde saglicakla kavustu yavrusuna, sende kavusacaksin en kisa zamanda..Herkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Bebeğine acil şifalar diliyorum canım, en kısa zamanda kavuşman dileğiyle. Dualarimiz seninle.Herkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Bebeğin bir an önce iyileşir inşallah. Sen moralini bozma. Olumlu düşun. Çok yakın zamanda koklucaksın kuzunu.Herkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Canim yapiyorumdaSanirim kucuk kuzum adlı arkadstj. dogim tahmini yapiuor:) ben ne zaman dogum yaparim kardeşin sence. Meraktan bugün mu diye kendimi dinlemekten yoruldm.son günler geçmiyor
Üzülme canım hayırlısıyla en kısa zamanda alırsın yavrunu kucağına dualarımız seninle içini ferah tut annesi.Herkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Çok sevindim canım anneli babalı büyüsün kuzu.darısı biz bekleyenlere...Kizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?