2015 Nisan Anneleri

csnimm çok geçmiş olsun. Allah şifa versin,Rabbim dermansız dert vermesin.üzülme dua edicez bebeğimiz iyi olacak insaAllah

Benee bu açılma muayenesinden bıktım .bu yüzden normal doğumdan korkuyorım artık((
benim sezeryan olduğu halde 4 defa açılmama bakıldı ameliyat öncesi iğrenç bişey çokta can yakıcı

Ben de normal olsun cok istiyorum ama gelesi yok O kadar hurma yiyorum yuruyorum ama ise yaramiyo sanirim Merdivenleri denicem bi de su 2 gunde. Hakkimizda hayirlisi olsun ama kendileri gelse ne guzel olur

Allah yardımcın olsun en kısa sürede kavuşursun inşallah yavruna.

Kizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
Gözün aydın cnm , güle güle büyüt bebegini, darisi bizlerin başına inşallah..

Allah razi olsun canimm benim.evet cok az kaldi allaha sukurler olsun.sende dikkat et kendine daha onunde cokkk zaman var.Anne olmak cok zor canindan can gidiyor ilerleyen haftalarinda goreceksin.
evet canm bir bebek dünyaya geliyor ama ne sıkıntılardan geçerek geliyorlar kucagimiza aldığımızda çekilen tüm sıkıntıyi unutuluyoruz Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin canim

Gözün aydin cnm , sende kavustun prensesine ,
firsat buldukca bizede dua et bizde kavusalim artik..

Canım nasıl yanıyor kuzuları böyle duyunca ama insan belkide bunda da vardır bir hayır , Rabbim eylerse güzel eyler derler ya kimbilir belkide daha büyük kötü olucakları savuruyordur. Gelelim Ana yüreğinize işte ona söz geçirmek zor yada imkansız gibi. Sakinleşmek ve dua ile dertleri iyiye dönüştürmek elimizde olmasada bazen biz ve bizim gibi tüm dua edenlerle bütün yavrularımız inş şifaya kavuşup ana kuçaklarına gelirler. Dualarımız senin gibi tüm ihtiyaçı olan kuzularımızla olucak inş. Cnm. Çok geçmiş olsun , biran önce kızımla dön inş evinize .

Gözün aydın cnm , güle güle büyüt bebegini, darisi bizlerin başına inşallah..
Âmin hayırlısı ile bir gelse kuzular , aklıma zamanı dolan anneler geldi , acaba Şundan olabilir mi diye .. Kızlar şimdi ben de dahil günlük Multi vitamin alıyorduk hamilelik boyunca .. Bunun içinde magnezyum gibi kasılmaları önleyen minerallerde var. Ben mesela bir ara vitaminim bitti üç gün içemedim ağrılar acaip artmaya başladı daha iki gün önce idi . Başlar başlamaz şimdi daha iyiyim malum benim Günüme daha doğrusu sezeryan Günüme daha var ve erken gelmesini istemiyorum. Fakat sizler gibi günü dolan ve normal doğum bekleyenlerin mutlaka bazı vitamin ve minerallerin alımını durdurması iyi olucaktır.

Herkese günaydın bir türkü topluca alıntı yaoamdim kusura bkara bakmayiib kızlar. Destek mesajlariniz o kadar iyi geldiki cok.sağolun.allah hepinizie kolay dogim nasip etsin.

Sanirim kucuk kuzum adlı arkadstj. dogim tahmini yapiuor:) ben ne zaman dogum yaparim kardeşin sence. Meraktan bugün mu diye kendimi dinlemekten yoruldm.son günler geçmiyor

Cnm üzülme lutfen , emin ol cok iyi bakiyolardir bebisine , kuzenimdede oldu aynisi 2 gunde saglicakla kavustu yavrusuna, sende kavusacaksin en kisa zamanda..

Kızlar birde tecrübeli ddgilim ama pisige en iyi gelen seylerden biri yeşil tuplerdekj arko krem ve demlenmis soğumuş cay aklınızda olsun :) allah yardımcımız olsun

Aynı durum bendede canım perşembe 40+3 oluyo henüz açılma yok..sancı çıkıyo. Cuma suni sancı verebilir. 41 I beklemezse Dr.

Bebeğine acil şifalar diliyorum canım, en kısa zamanda kavuşman dileğiyle. Dualarimiz seninle.

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Bebeğin bir an önce iyileşir inşallah. Sen moralini bozma. Olumlu düşun. Çok yakın zamanda koklucaksın kuzunu.

Üzülme canım hayırlısıyla en kısa zamanda alırsın yavrunu kucağına dualarımız seninle içini ferah tut annesi.

Kizlar bu sabah 09.00 da spinal sezaryenle bebegimi kucagima aldim.3.400 ve 54 cm. Allah kalanlara yardimci olsun. Cok rahattim ve bebegim cok sukur emiyor.sutum az ama saat basi emziriyorum yine de. Darisi bekleyenlere
Çok sevindim canım anneli babalı büyüsün kuzu.darısı biz bekleyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…