2015 Nisan Anneleri

Şafak 7 saatler geçmek bilmiyor sani günler nasıl geçecek bilemiyorum.hem sabırsızlanıyorum hemde zaman geçmesin istiyorum.sinirlerim bozuk hep ağlayacak gibi duygusalım.ne yapacağız böyle
Seninle gunlerimiz ayni canim. Vee bende ayni duygulardayim hele bugün mutsuz endişeli aglamakli. Bi yandan açılma olacak mi gelecek mi soruları. Sinirlerim bozuk. Neden boyleyiz bilmiyorum.

Kizlar dogumdan sonra da vitamin ve demir ilaci kullanmalimiyiz. Benim doktor bisey demedi de. Etrafimdakiler kullanmislar hep. Sizin doktorlar ne soyledi acaba

Kizlar dogumdan sonra da vitamin ve demir ilaci kullanmalimiyiz. Benim doktor bisey demedi de. Etrafimdakiler kullanmislar hep. Sizin doktorlar ne soyledi acaba
Canim valla benim doktorum kullanicaksin dedi.ama bende 1 haftadir acaip derece kasinti var.dun doktora gittim cildiyeye gorundum.birak vitamini kan ilacinida dwdi.vucudum berbat kasiniyor su cicegi cikarmis gibiyim.ama butun doktorlar 1 ay daha kullandiriyorlar.

Şafak 7 saatler geçmek bilmiyor sani günler nasıl geçecek bilemiyorum.hem sabırsızlanıyorum hemde zaman geçmesin istiyorum.sinirlerim bozuk hep ağlayacak gibi duygusalım.ne yapacağız böyle
Canim gunu belli olunca insan strese giriyor ister istemez,bnm de p.tesi dogumum ama iyicene heyecan yapmaya basladim

Canim bizim aramizda bir gun var kendime 20 nusan diyorum cunku ruyamda gordum.mevlut kandilinde doguruyordum.sana gelincede sen 39+ 1 gibi dogurursun.ya bunlar tahmin bu arada.:):):):)
biliyorum cnm hersey nssip ama bn aryik dogsun istiyorum hic bir belirtimiz yok zaten beyfendinin keyfini bekliyoruz :)

evin içinde 10 metrelik koridordaa tempolu yürüyüş yapıyorum resmen :) akşama da eşim gelince spor salonuna incez yürümeye devam inşallah yarına kadar baya bir açılma olmuş olur

Bana da doktorum bebek iri - 3600 olmuş en az cumartesiye kadar 4 olur dedi- büyük ihtimalle haftaya sezeryan olursun dedi bakalım cumartesi belli olacak her şey. Hakkımızda hayırlısı. :)

Canim bizim aramizda bir gun var kendime 20 nusan diyorum cunku ruyamda gordum.mevlut kandilinde doguruyordum.sana gelincede sen 39+ 1 gibi dogurursun.ya bunlar tahmin bu arada.:):):):)
O zmn bendemi yirmisinde dogurcam zaten o zmna kadar bisy olmazsa yirmisinde goruselim demisti doktor. Bakalim nolacak. Yirmisi iyi ya ben raziyim yirmisinden once gelmesin insallah :) bu arada inanilmaz terliyorum geceleri aksamlari olurdu. Artik gunduz de olmaya basladi. Bi yandan da yavas yavas ev temizliyorum kac gundur toz almamistm. Bidr hafif bogaz agrim var off napcam ben yaa

Bana da doktorum bebek iri - 3600 olmuş en az cumartesiye kadar 4 olur dedi- büyük ihtimalle haftaya sezeryan olursun dedi bakalım cumartesi belli olacak her şey. Hakkımızda hayırlısı. :)
anlamadığım birşey var ben devlete gidiyorum son haftamdayım bebeğin kilosuna falan bakmıyor normal mi sezeryan mı olur diye.

evin içinde 10 metrelik koridordaa tempolu yürüyüş yapıyorum resmen :) akşama da eşim gelince spor salonuna incez yürümeye devam inşallah yarına kadar baya bir açılma olmuş olur
Allah yardımcın olsun :) peki hiç sancın ağrın var mı nasıl hissediyorsun

kizlar ankarada doğum yapıcak arkadaslar dr ve hastane olarak nereyi tercih etmeliyim çoğu özel hast fiyatları çok uçuk fiyat olarakta malul olan bir yer tavsiye edermisiniz araştırıyorum ama bir karar veremiyorum

Ankarada zekai tahiri de zübeyde hanımı da önermiyorlar canım ben de zekai tahirde yatmış biri olarak önermiyorum üniversite hastanelerinden birine gidebilirsin ben gaziye gidiyorum henüz doğum yapmadım doğum nasıl olur memnun kalır mıyım bilmiyorum ama şu ana kadar memnun kaldım

ozgulgulece canım gözüm aydın geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bagislasin inşallah en kısa sürede minigine kavuşursun dualarımiz sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…