- 17 Aralık 2012
- 361
- 384
- 108
tahammülsüzlük üst sırada. yorgunlukta aynen var ama uykum daha çok var. uykusuzluk çekmiyorumKızlar sizdede yorgunluk uyku hali sersemlik ve tahammülsüzlük var mi
bana da bi tahmin cok pis dogurasim varCanim yapiyorumdasen daha dogurmazsin 38±3gorursun sen
Seninle gunlerimiz ayni canim. Vee bende ayni duygulardayim hele bugün mutsuz endişeli aglamakli. Bi yandan açılma olacak mi gelecek mi soruları. Sinirlerim bozuk. Neden boyleyiz bilmiyorum.Şafak 7 saatler geçmek bilmiyor sani günler nasıl geçecek bilemiyorum.hem sabırsızlanıyorum hemde zaman geçmesin istiyorum.sinirlerim bozuk hep ağlayacak gibi duygusalım.ne yapacağız böyle
Canim bizim aramizda bir gun var kendime 20 nusan diyorum cunku ruyamda gordum.mevlut kandilinde doguruyordum.sana gelincede sen 39+ 1 gibi dogurursun.ya bunlar tahmin bu arada.:):):):)bana da bi tahmin cok pis dogurasim var
Canim valla benim doktorum kullanicaksin dedi.ama bende 1 haftadir acaip derece kasinti var.dun doktora gittim cildiyeye gorundum.birak vitamini kan ilacinida dwdi.vucudum berbat kasiniyor su cicegi cikarmis gibiyim.ama butun doktorlar 1 ay daha kullandiriyorlar.Kizlar dogumdan sonra da vitamin ve demir ilaci kullanmalimiyiz. Benim doktor bisey demedi de. Etrafimdakiler kullanmislar hep. Sizin doktorlar ne soyledi acaba
ben ne zman doğururum :) :)Canim bizim aramizda bir gun var kendime 20 nusan diyorum cunku ruyamda gordum.mevlut kandilinde doguruyordum.sana gelincede sen 39+ 1 gibi dogurursun.ya bunlar tahmin bu arada.:):):):)
Canim gunu belli olunca insan strese giriyor ister istemez,bnm de p.tesi dogumum ama iyicene heyecan yapmaya basladimŞafak 7 saatler geçmek bilmiyor sani günler nasıl geçecek bilemiyorum.hem sabırsızlanıyorum hemde zaman geçmesin istiyorum.sinirlerim bozuk hep ağlayacak gibi duygusalım.ne yapacağız böyle
biliyorum cnm hersey nssip ama bn aryik dogsun istiyorum hic bir belirtimiz yok zaten beyfendinin keyfini bekliyoruz :)Canim bizim aramizda bir gun var kendime 20 nusan diyorum cunku ruyamda gordum.mevlut kandilinde doguruyordum.sana gelincede sen 39+ 1 gibi dogurursun.ya bunlar tahmin bu arada.:):):):)
Bana da doktorum bebek iri - 3600 olmuş en az cumartesiye kadar 4 olur dedi- büyük ihtimalle haftaya sezeryan olursun dedi bakalım cumartesi belli olacak her şey. Hakkımızda hayırlısı. :)selam kızlar, bugün artık günümüz dolmuş durumda ve son kez rutin kontrolümüze gittik. doktor 1 cm açılma olduğunu söyledi suyumuz da fena değil yalnız günü dolanlarda 41. haftaya kadar beklenebildiğini ancak risk faktörü olarak bu sürede bebeğin kakasını yapabildiğini ve zehirlenebildiğini bu yüzden de riske girmeyeceğimizi söyledi. 40+3 'e kadar bekleyeceğiz. Cumaya kadar bol yürü, açılman olsun dedi. normal doğuma çok çok müsait olduğumu ve bebğin kilosu da fazla olmadığından kesinlikle normal doğumu çok kolay yapabileceğimi söyledi ve beni o kadar rahatlattı kii dua ve yürüyüş yapmaktan başka yapabileceğim bir şey kalmadı..şöyle bir durum var, alttan muayenede bebeğin kafasına dokunabildiğini ama tam kanala yerleşmediğini söyledi, ve dokununca bebek kendini geri çekiyormuş ve bana suni sancı verildiğinde kendini böyle geri çekerse sorun olabilirmiş. bu yüzden bebeğin kanala tam girmesi ve açılmanın artması gerekiyormuş..yoksa suni sancı da bir işe yaramayacak ve sezeryan olacak.. bu kadar normal doğuma müsait olup sezeryan olmak da iyi olmayacak benim içinhayırlısı artık. en nihayetinde hergün nst ye gireceğiz ve suya bakılacak, cumaya kadar bir gelişme olmazsa hastaneye yatış..
O zmn bendemi yirmisinde dogurcamCanim bizim aramizda bir gun var kendime 20 nusan diyorum cunku ruyamda gordum.mevlut kandilinde doguruyordum.sana gelincede sen 39+ 1 gibi dogurursun.ya bunlar tahmin bu arada.:):):):)
anlamadığım birşey var ben devlete gidiyorum son haftamdayım bebeğin kilosuna falan bakmıyor normal mi sezeryan mı olur diye.Bana da doktorum bebek iri - 3600 olmuş en az cumartesiye kadar 4 olur dedi- büyük ihtimalle haftaya sezeryan olursun dedi bakalım cumartesi belli olacak her şey. Hakkımızda hayırlısı. :)
Allah yardımcın olsun :) peki hiç sancın ağrın var mı nasıl hissediyorsunevin içinde 10 metrelik koridordaa tempolu yürüyüş yapıyorum resmen :) akşama da eşim gelince spor salonuna incez yürümeye devaminşallah yarına kadar baya bir açılma olmuş olur
kizlar ankarada doğum yapıcak arkadaslar dr ve hastane olarak nereyi tercih etmeliyim çoğu özel hast fiyatları çok uçuk fiyat olarakta malul olan bir yer tavsiye edermisiniz araştırıyorum ama bir karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?