2015 Nisan Anneleri

Ne güzel sevindim senin adına inşaallah ben de çatı muayenesinden sonra aynı şeyi söylerim çünkü ben de korkuyorum

Bugün ağda işini hallettim şükür yalnız her yerini (!) ağda yaptıranları alnından öpüyorum. Normaldr canım hiç yanmazfı mahvoldum resmen bacağımı alırken. Ödemden midir bilmem çok yandı canım başka yerlerime yaptırsam mahvolurdum heralde

Canim bende cok oluyordu gece terlemesi bitti o simdide kasinti basladi.agri filan yok dun nst girdim agri cikti ama ben hissetmiyorum.doktor acilman yok dedi.bilmiyorum valla bakalim nezaman doguracagiz hayirlisi ne zamansa ozaman gelsinler.dun aezeryan istiyorum dedim korktum.normalden.ama bebegimin kaderinede mudale etmek istemiyorum kendi gelecegi zamani kendi belirlesin.herseyim normal doguma uygun bide korku olmasa keske daha iyi olacak.

biliyorum cnm hersey nssip ama bn aryik dogsun istiyorum hic bir belirtimiz yok zaten beyfendinin keyfini bekliyoruz :)
Canim valla beklemedigin bi anda bi sanci giriyor sen bile diyorsun daha iki dakika once iyiydim ne oldu boyle diye.bekle gelir allahin izniyle zamanini bekliyor yavrularimiz.

Kizlar resim ters oldu galiba ama artk sizde ters bakin. Geldi bebegimin sekeri kargodan. Nasil. Bu arada ismi de ece yaziyor. Bakalim bizim isim mevzuu nasil sonlanacak. Lutfen dua edin bana
Cok guzel canim.bu arada ne daraltiyorsun kendini ya.bosver rahat ol.sanki hic birsey yokmus gibi gotur goster geldi sekerimiz de.ecem yavrum benim diye konus.hic adirma bence.

anlamadığım birşey var ben devlete gidiyorum son haftamdayım bebeğin kilosuna falan bakmıyor normal mi sezeryan mı olur diye.
Bana farklı doktorlar baştan beri bebeğin gelişimi ilerde demişlerdi. Önceleri 1 hafta gibiydi son zamanlarda 2 haftaya çıkmış 4 kiloyu geçerse normal doğum yapamazsın demişti doktor. Bu gidişle geçecek yine de bu hafta sonu tekrar bakacak gelişimi nasıl diye.
Sana ne diyorlar? Belki normaldir bebeğinin kilosu haftasında gidiyorsundur.Bu arada özele gidiyorum ben.

Kizlar resim ters oldu galiba ama artk sizde ters bakin. Geldi bebegimin sekeri kargodan. Nasil. Bu arada ismi de ece yaziyor. Bakalim bizim isim mevzuu nasil sonlanacak. Lutfen dua edin bana
Canım sekerdede isim yazyo bu saatten sonra da bi zahmet laf etmesinler. İnsallah zafer senin olur Canım sen sıkma canını. Cokta güzel olmus

Bana da doktorum bebek iri - 3600 olmuş en az cumartesiye kadar 4 olur dedi- büyük ihtimalle haftaya sezeryan olursun dedi bakalım cumartesi belli olacak her şey. Hakkımızda hayırlısı. :)

senden 21 gün öndeydim nerdeyse doğurma tarihlerimiz aynı olacak.. kısmet, bizim ki yerini çok sevdi Allah tan kilosu fazla değil de doktor bekletiyor bakalım yoksa kilolu olsa çoktan sezeryana almıştı beni de. hayırlısı olsun senin için de canım. haberleşiriz tekrar ben en kötü bu cuma öyle ya da böyle doğurucam

Ooffff korkulu rüyam geliyor.. cumartesi çati muatenem var benimde... epidural istememe ragmen neden yapacak anlamadim...

Bir de kizlar bu agda tuy temizlik isini nasil yapacaksniz doguma giderken???

Beril kizimi kucagima almak istiyorum ama epiduralden cok korkuyorum.. zaten normal hayatta yapamam herhalde...

Allah yardımcın olsun :) peki hiç sancın ağrın var mı nasıl hissediyorsun

canım sancı oluyor ama düzensiz kendimi gayet iyi hissediyorum 37. haftadan beri doğurmayı kafama taktığım için ve hala bizim kinin gelme niyeti olmadığından doğurcakmış hissiyatını kaybettim :) hayırlısı diyorum artık napalım bu kadar bekledim normal için, olamazsa üzülücem ama herşeyden önce bebeğimin sağlıkla gelmesi tabii

Kizlar dogumdan sonra da vitamin ve demir ilaci kullanmalimiyiz. Benim doktor bisey demedi de. Etrafimdakiler kullanmislar hep. Sizin doktorlar ne soyledi acaba
Kullandıģım kan ilacı ve vitamini doğumdan sonrada kalanını iciceksin dedi son gittigimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…