Ne güzel sevindim senin adına inşaallah ben de çatı muayenesinden sonra aynı şeyi söylerim çünkü ben de korkuyorumIyi akşamlar hanimlarr suyum normale donmus benimde2 günde bir gitmeme gerek kalmadı cati muayenesi sandığım kadar zor değilmiş çok korkuyodum biraz acidi tabi ama çokta zorlanmadim çok çabuk bitiyo zaten gidecek arkadaşlar korkmasin ben kendimi sıktım çok ona ragmen çok az bi sancı hissettim sikmasam belki o bile olmazdı.
Canim bende cok oluyordu gece terlemesi bitti o simdide kasinti basladi.agri filan yok dun nst girdim agri cikti ama ben hissetmiyorum.doktor acilman yok dedi.bilmiyorum valla bakalim nezaman doguracagiz hayirlisi ne zamansa ozaman gelsinler.dun aezeryan istiyorum dedim korktum.normalden.ama bebegimin kaderinede mudale etmek istemiyorum kendi gelecegi zamani kendi belirlesin.herseyim normal doguma uygun bide korku olmasa keske daha iyi olacak.O zmn bendemi yirmisinde dogurcamzaten o zmna kadar bisy olmazsa yirmisinde goruselim demisti doktor. Bakalim nolacak. Yirmisi iyi ya ben raziyim yirmisinden once gelmesin insallah :) bu arada inanilmaz terliyorum geceleri aksamlari olurdu. Artik gunduz de olmaya basladi. Bi yandan da yavas yavas ev temizliyorum kac gundur toz almamistm. Bidr hafif bogaz agrim var off napcam ben yaa
Canim sen haftaya bugun dogurursun bence.Benim icinde bi tahmin yaparmisin
Canim valla beklemedigin bi anda bi sanci giriyor sen bile diyorsun daha iki dakika once iyiydim ne oldu boyle diye.bekle gelir allahin izniyle zamanini bekliyor yavrularimiz.biliyorum cnm hersey nssip ama bn aryik dogsun istiyorum hic bir belirtimiz yok zaten beyfendinin keyfini bekliyoruz :)
Sende persembeye gidersinben ne zman doğururum :) :)
Cok guzel canim.bu arada ne daraltiyorsun kendini ya.bosver rahat ol.sanki hic birsey yokmus gibi gotur goster geldi sekerimiz de.ecem yavrum benim diye konus.hic adirma bence.Kizlar resim ters oldu galiba ama artk sizde ters bakin. Geldi bebegimin sekeri kargodan. Nasil. Bu arada ismi de ece yaziyor. Bakalim bizim isim mevzuu nasil sonlanacak. Lutfen dua edin bana
InsallahCanim sen haftaya bugun dogurursun bence.
Tatlım tahminler ücretli olmadan banada bi tarih soylermisin: )Sende persembeye gidersinkizlar buradaki tahminlerim tutarsa isim hazir tahminci bundan sonraki tahminler ucretli
Bana farklı doktorlar baştan beri bebeğin gelişimi ilerde demişlerdi. Önceleri 1 hafta gibiydi son zamanlarda 2 haftaya çıkmış 4 kiloyu geçerse normal doğum yapamazsın demişti doktor. Bu gidişle geçecek yine de bu hafta sonu tekrar bakacak gelişimi nasıl diye.anlamadığım birşey var ben devlete gidiyorum son haftamdayım bebeğin kilosuna falan bakmıyor normal mi sezeryan mı olur diye.
Canım sekerdede isim yazyo bu saatten sonra da bi zahmet laf etmesinler. İnsallah zafer senin olur Canım sen sıkma canını. Cokta güzel olmusKizlar resim ters oldu galiba ama artk sizde ters bakin. Geldi bebegimin sekeri kargodan. Nasil. Bu arada ismi de ece yaziyor. Bakalim bizim isim mevzuu nasil sonlanacak. Lutfen dua edin bana
Canim sen allah nasip ederse cumartesi gidersin.Tatlım tahminler ücretli olmadan banada bi tarih soylermisin: )
Bana da doktorum bebek iri - 3600 olmuş en az cumartesiye kadar 4 olur dedi- büyük ihtimalle haftaya sezeryan olursun dedi bakalım cumartesi belli olacak her şey. Hakkımızda hayırlısı. :)
Allah yardımcın olsun :) peki hiç sancın ağrın var mı nasıl hissediyorsun
Ay Canım agzından bal damlıyo insallah bir gün önce olsa daha süper olur dr cumartesi yok ama bu hf olmasıda beni cok mutlu ettiCanim sen allah nasip ederse cumartesi gidersin.
Hani bana hani bana :)Canim sen allah nasip ederse cumartesi gidersin.
Kullandıģım kan ilacı ve vitamini doğumdan sonrada kalanını iciceksin dedi son gittigimdeKizlar dogumdan sonra da vitamin ve demir ilaci kullanmalimiyiz. Benim doktor bisey demedi de. Etrafimdakiler kullanmislar hep. Sizin doktorlar ne soyledi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?