2015 Nisan Anneleri

Canım hurma rahim kaslarını harekete geçiriyor, hatta doğuma yakın tetikleyen için öneriyor. Aman şu ilk 3 ayda yeme, düşüne sebep olabilir Allah korusun
Hadi ya bana da biri tavsiye etti ben yiyordum netten de baktım gebelikte faydalı yazıyordu o yüzden size de tavsiye edeyim dedim ama yemem artık bende korktum şimdi

[QUOTE "Vitae, 36667473, member: 385904"]Evet tatlim yaa UFpuuf diye diye kkalktim eşimbile uuyaniyo artik yazık[/QUOTE]
Ben de öyleyim normal ama canım kafamı yataktan zor kaldırıyorum bi de gece kalkınca uykum dağılıyor iyice sinirli oluyorum hormonlar bize oyun oynuyorlar Çalışıyor musun sende[/QUOTE]

Ayneen benimde oyle gece uykum aciliyo maalesef. Yok tatlim calismiyorum atanmadim henuz ben

Hadi ya bana da biri tavsiye etti ben yiyordum netten de baktım gebelikte faydalı yazıyordu o yüzden size de tavsiye edeyim dedim ama yemem artık bende korktum şimdi
Yeme canım yeme benim diyetisyen daha bebek yokken gebelik düşünürken bile ramazanda yemememi söyledi doğuma yakın vericem dedi hurmayı.

ya kızlar benim kafama takıldı şimdi.. ben pazartesi dr a gittim, kese 5 mm idi.. şimdi küçük mü bu?

arkadaşlar bugun sabahtan kurtaj oldum artık bundan sonrasına bakıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur arasıra girer burayada hamıleleıgınızı takıp ederım merk ederım sizlerı kendınıze iyi bakın kızlar Allaha emanetolun

Canım benim de iki kere tsh ölçümü yapıldı ikisinde de 3 çıktı doktorum dediki normal zaman için hiç sorun değil ama gebelikte 1.5 ile 2 arasında olmalı dedi bu nedenle kahvaltıdan en az 1 saat önce içmem gereken 25 mg euthrox yazdı yarım içmen yeterli dedi

canım benim en hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı bebeğin olması dileğiyle... çok geçmiş olsun...
unutma bebekten bile önce senin sağlıklı olman lazım.. canını sıkma, stresten uzak dur, önündeki maçlara bak
allaha emanet....

Çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin sana. Bol bol dinlen, kendini üzme

Cnm gecmis olsun rabbim tez vakitte tekrar saglikli gebelik nasip etsin insallah rabbim yerini doldursun

evet cnım suan ben öenmlıyım ve kendımı toplamalıyım ki çalışmalara rahat başlayım

Tsh değerinin yüksek olması tehlikelidir canım bebeğin zeka gelişimini olumsuz etkiler demişti doktorum

canim, gecmis olsun. umarim en kisa zaman da kendini toplayip tekrar hamile kalirsin. hersey gonlunce olsun.

canım bende 2 kilo kadar verdim

geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah dikkat et kendine

cnm geçmiş olsun en yakin zamanda bebisini kucagina alirsin insallah

Anneler merhaba gün boyu giremedim ama maşallah bugün çok yorum paylaşılmış yorum tek tek yorum yapmayayım yeni gelen anneler hoşgeldiniz hayırlı olsun bebekler ayrıca keseyi gören pıt pıt ları duyan annelerin de gözü aydın benim 2 gündür başağrım devam ediyordu da şimdi biraz rahatladım herşey güzel olur inşaallah

canım çok geçmiş olsun Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…