Hadi ya bana da biri tavsiye etti ben yiyordum netten de baktım gebelikte faydalı yazıyordu o yüzden size de tavsiye edeyim dedim ama yemem artık bende korktum şimdiCanım hurma rahim kaslarını harekete geçiriyor, hatta doğuma yakın tetikleyen için öneriyor. Aman şu ilk 3 ayda yeme, düşüne sebep olabilir Allah korusun
Yeme canım yeme benim diyetisyen daha bebek yokken gebelik düşünürken bile ramazanda yemememi söyledi doğuma yakın vericem dedi hurmayı.Hadi ya bana da biri tavsiye etti ben yiyordum netten de baktım gebelikte faydalı yazıyordu o yüzden size de tavsiye edeyim dedim ama yemem artık bende korktum şimdi
ben de unutmusum, gercekten sagol
yas 33
mugla
ilk cocuk
Canım benim de iki kere tsh ölçümü yapıldı ikisinde de 3 çıktı doktorum dediki normal zaman için hiç sorun değil ama gebelikte 1.5 ile 2 arasında olmalı dedi bu nedenle kahvaltıdan en az 1 saat önce içmem gereken 25 mg euthrox yazdı yarım içmen yeterli dedislm kızlar bende yeni katıldım aranıza alırsanız sevinirim son sat temmuz 26 beklenen doğum tarihi 2 mayıs olsada nisan annesi olacağım sezeryanlı olduğum için erken olur muhtemelen
4 hafta 5 günlük hamileyim.keseyi dün gördük kızlar.tsh 4.03 cıktı ve doktor ilaç başlamadı bana durumla alakalı fikri olan varmı
arkadaşlar bugun sabahtan kurtaj oldum artık bundan sonrasına bakıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur arasıra girer burayada hamıleleıgınızı takıp ederım merk ederım sizlerı kendınıze iyi bakın kızlar Allaha emanetolun
Çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin sana. Bol bol dinlen, kendini üzmearkadaşlar bugun sabahtan kurtaj oldum artık bundan sonrasına bakıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur arasıra girer burayada hamıleleıgınızı takıp ederım merk ederım sizlerı kendınıze iyi bakın kızlar Allaha emanetolun
arkadaşlar bugun sabahtan kurtaj oldum artık bundan sonrasına bakıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur arasıra girer burayada hamıleleıgınızı takıp ederım merk ederım sizlerı kendınıze iyi bakın kızlar Allaha emanetolun
canım benim en hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı bebeğin olması dileğiyle... çok geçmiş olsun...
unutma bebekten bile önce senin sağlıklı olman lazım.. canını sıkma, stresten uzak dur, önündeki maçlara bak
allaha emanet....
Çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat versin sana. Bol bol dinlen, kendini üzme
Cnm gecmis olsun rabbim tez vakitte tekrar saglikli gebelik nasip etsin insallah rabbim yerini doldursun
Tsh değerinin yüksek olması tehlikelidir canım bebeğin zeka gelişimini olumsuz etkiler demişti doktorumya tiroitin gebelikle ilgisi var mıdır acaba? yani gebelikte yükselmesi gibi birşey var mı acaba?
ben de erken gebelik belirtileri yaşadım.. yani gecikme olmadan daha aşırı mide bulantısı baş dönmesi vardı. başka da bir şikayetim yoktu yani.. sonra gebelik çıkmadı (meğersem tazeymiş daha) ama tsh çok yüksek çıktı (7,98). endokrine gönderdi hemen beni, eski tahlillerde de 4 civarı ve gebelik istiyorum diye ilaca başladı hemen.. öncesinde hiç öyle bir problemim olmamıştı yani.. neyse ama, bu hafta bakıldı işte, 1,9 gibi birşey çıktı.
ama endokrin doktoru bana "gebelikte en yüksek 2 olmasını isteriz" demişti o zamanlar. ilaca da devam ediyorum
canim, gecmis olsun. umarim en kisa zaman da kendini toplayip tekrar hamile kalirsin. hersey gonlunce olsun.arkadaşlar bugun sabahtan kurtaj oldum artık bundan sonrasına bakıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur arasıra girer burayada hamıleleıgınızı takıp ederım merk ederım sizlerı kendınıze iyi bakın kızlar Allaha emanetolun
canım bende 2 kilo kadar verdimKizlar hamileligimi öğrendiğimde 86 kiloydum simdi tartildigumda 83,4 kiloyum bu beni çok korkutuyor bebisimin sagligi iyi değil diye dunde kalp atisini çok net ayirt edemedim demişti doktor hepiniz kilo aliyorsunuz ben niye veriyorum
canim, gecmis olsun. umarim en kisa zaman da kendini toplayip tekrar hamile kalirsin. hersey gonlunce olsun.
geçmiş olsun canım Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah dikkat et kendinearkadaşlar bugun sabahtan kurtaj oldum artık bundan sonrasına bakıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur arasıra girer burayada hamıleleıgınızı takıp ederım merk ederım sizlerı kendınıze iyi bakın kızlar Allaha emanetolun
cnm geçmiş olsun en yakin zamanda bebisini kucagina alirsin insallaharkadaşlar bugun sabahtan kurtaj oldum artık bundan sonrasına bakıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur arasıra girer burayada hamıleleıgınızı takıp ederım merk ederım sizlerı kendınıze iyi bakın kızlar Allaha emanetolun
canım çok geçmiş olsun Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsinarkadaşlar bugun sabahtan kurtaj oldum artık bundan sonrasına bakıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur arasıra girer burayada hamıleleıgınızı takıp ederım merk ederım sizlerı kendınıze iyi bakın kızlar Allaha emanetolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?