2015 Nisan Anneleri

Tsh değerinin yüksek olması tehlikelidir canım bebeğin zeka gelişimini olumsuz etkiler demişti doktorum
doktorlarda bu konuda sanki biraz fikir uyuşmazlığı var benim 3,43 değerim hem kadın doğumcu hem de dahiliye dr um normal dedi hamilelikte de yükselebiliormuş alt değerlere de baktılar bi sorun çıkmadı ilaç vermediler şimdilik yarın bilgisine çok güvendiğim başka kadın doğum uzmanına gidicem ona da sorcam bakalım o ne diyecek

levotiron 25 yazdı canım valla.bi doktorun dediği diğerini tutmuyor yani bende başlayacağım yarın sagol canım yazdığın için

benim hamileliğimle ilgili tek belirti daha çabuk nefes nefese kalıyorum, bir de fazla esnemeye başladım. onun dışında çok şükür bişi yok. bence mide bulantısı hcg seviyesiyle ilgili. 5. haftamda benim 800 iken bazılarınızınki 3000-5000 falan oluyor... o etkiliyor bence diye düşünüyorum. bir yerden sonra hcg artışı çok yavaşlıyor ve sonra da duruyor işte o zaman da mide bulantısı geçiyor... tahmin yani bu bildiğimden değil

Kızlar bir erkek bir kadını seyrediyor muydunuz bilmem ama ben çok seviyordum ve kız hamile olduğunu öğrendiğinde izlemiş olanlar bilir final yapmışlardı, çok üzülmüştüm ama starda reklamlarını gördüm tekrar başlıcakmış ve bir kafın bir erkek bir çocuk olarak başlıyo:) muhtemelen hamilelik dönemini hep beraber yaşıcaz, çocuğu da beraber büyütçes

Geçmiş olsun hakkında hayirlisi

Kizlar bisey sorucam bugün sabah eşini ise gonderdikten sonra zorla da olsa uykuya daldim ama sadece 10 dk olmuş uyanigim ama gözlerimi acmami biri engelliyor sanki hareket edemiyorum zihnim uyanik ama bedenin uyuyor gibiydi çok korkutucuydu 1-2 kere daha oldu hamileliğini ogrendigimden beri ihlasi elhami okudum uyanamadim en son aklima nas felaklar geldi uykuda öyle actim gozumu tekrar uyurken de onlari okuyan okuyan uyudum

bende çok izlerdim onu bugün fragmanini gördüm çok sevindim

Merhaba nisan anneleri benim bir oglum var nisan dogumlu supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim yine nisan annesi olacagim diye sevindim ama bugun moralim okadar bozukki 16.08 hamile oldugumu ogrendim degerim 357, 1 18.08 721 20.08 1555 di sonra keseyi gorduk 2 gun oncede doktor bebegi gordu 6+1 dedi ben kalp atisini gordum ama dinletemiyorum dedi kalp atisini dinlemek icin carsambaya cagirdi ama bugun saglikocaginda testler yaptilar ordaki beta hcg 6800 cikmis noldu yani daha yukselmis olmasi gerekmez miydi bebegime bisey mi oldu cok uzgunum zaten oglumdan sonra 10 haftalik bebegimi kaybetmistim Allah im nolur beni tekrar ayni aciyla sinama

cnm en son 1500 leri gormussun sonrası 6800 gormussun bu yükselme yeterli değil mili Rabbim inş ayni aciyi yasatmaz ve bebeğini kucagina alirsin inş cnm hoşgeldin aramiza

canım benim çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah. Çok zor biliyorum ateş düştüğü yeri yakıyor. Ben de 3 nisanda kürtaj oldum. Ne cok ağladım ve üzüldüm ama bol bol dua ettim. Derdi veren Allah ecrini de veriyor. Rabbime bol dua et kendini toparlamaya ve meryem süresi oku Rabbim en hayırlı zamanda tekrar yüzünü güldürsün inşallah

Sana çok önemli birsey diyim canım hastaneden hastaneye labatuar duyarlılıklari çok farkediyor. Önceki gebeligimde devlet hastanesinde akşam 420 çıktı ertesi sabah özel hastanede 785 çıktı. Dr bu kadar artış imkansız devlet hastanesinin sonucu duyarlı ve doğru değil asla dedi

Premesis kullanan var mı? Aksama kadar bulantım. Gecmeyince dayanamadim artık ve ise yaradı yoksa yemek yiyemezdim.

insallah bir yanlislik vardir bebegim benimle olsun cleksan vuruluyorum gobekten o bile xanimi yakmiyor ama beni birakirsa cok canim yanar

insallah bir yanlislik vardir bebegim benimle olsun cleksan vuruluyorum gobekten o bile xanimi yakmiyor ama beni birakirsa cok canim yanar
Canım hemen pes edip moral.bozma kalp atışını bile görmüş Dr değerin öyle hemen düşmez ya da yavaş artmaz. Benim. Boş gebeligimde bile 15000lerden sonra düşme olmuştu. Bence her şey çok yolunda. Sağlık Ocakları kan örnekleri birisine topluca labatatuara falan götürüp ölçüm yapiyolar bence beklerken bile tahlil sonuçlarını yanıltıcı bozulmalar oluyordur. Çok çok kafana takıyorsunuz eğer hiç bekleme özel hastanede degerine tekrar baktır ya da Dr unu ara ve tekrar git.bu stresin bebeğe zarar arkadaşım

Bn sedyede agladim canim ilkinde bebek bile gormemistim o yuzden heralde dayanamadim agladim hayirlisiyla kucagimiza aliriz ins bana da 25gun sonra falan gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…