doktorlarda bu konuda sanki biraz fikir uyuşmazlığı var benim 3,43 değerim hem kadın doğumcu hem de dahiliye dr um normal dedi hamilelikte de yükselebiliormuş alt değerlere de baktılar bi sorun çıkmadı ilaç vermediler şimdilik yarın bilgisine çok güvendiğim başka kadın doğum uzmanına gidicem ona da sorcam bakalım o ne diyecekTsh değerinin yüksek olması tehlikelidir canım bebeğin zeka gelişimini olumsuz etkiler demişti doktorum
Yanlız değilmişim bugün baya zorla birşeyler yedim ama nasil yedim bide bana sorcanım bende 2 kilo kadar verdim
levotiron 25 yazdı canım valla.bi doktorun dediği diğerini tutmuyor yani bende başlayacağım yarın sagol canım yazdığın içinCanım benim de iki kere tsh ölçümü yapıldı ikisinde de 3 çıktı doktorum dediki normal zaman için hiç sorun değil ama gebelikte 1.5 ile 2 arasında olmalı dedi bu nedenle kahvaltıdan en az 1 saat önce içmem gereken 25 mg euthrox yazdı yarım içmen yeterli dedi
Evet evet ondan hemen ilava baslamistik iyi ki de baslamisiz..Tsh değerinin yüksek olması tehlikelidir canım bebeğin zeka gelişimini olumsuz etkiler demişti doktorum
Geçmiş olsun hakkında hayirlisiarkadaşlar bugun sabahtan kurtaj oldum artık bundan sonrasına bakıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur arasıra girer burayada hamıleleıgınızı takıp ederım merk ederım sizlerı kendınıze iyi bakın kızlar Allaha emanetolun
Hepimizde durumlar ayni canim bnm esim de ogretmen garibim hep evdebende geç yatıyorum uyku bastırdığı vakit uyutmuyorlar benieşim yıllık izinde canı sıkılıyor garibin zaten annemlerde gwçrdi iznini yazık :)
bende çok izlerdim onu bugün fragmanini gördüm çok sevindimKızlar bir erkek bir kadını seyrediyor muydunuz bilmem ama ben çok seviyordum ve kız hamile olduğunu öğrendiğinde izlemiş olanlar bilir final yapmışlardı, çok üzülmüştüm ama starda reklamlarını gördüm tekrar başlıcakmış ve bir kafın bir erkek bir çocuk olarak başlıyo:) muhtemelen hamilelik dönemini hep beraber yaşıcaz, çocuğu da beraber büyütçes
cnm en son 1500 leri gormussun sonrası 6800 gormussun bu yükselme yeterli değil mili Rabbim inş ayni aciyi yasatmaz ve bebeğini kucagina alirsin inş cnm hoşgeldin aramizaMerhaba nisan anneleri benim bir oglum var nisan dogumlu supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim yine nisan annesi olacagim diye sevindim ama bugun moralim okadar bozukki 16.08 hamile oldugumu ogrendim degerim 357, 1 18.08 721 20.08 1555 di sonra keseyi gorduk 2 gun oncede doktor bebegi gordu 6+1 dedi ben kalp atisini gordum ama dinletemiyorum dedi kalp atisini dinlemek icin carsambaya cagirdi ama bugun saglikocaginda testler yaptilar ordaki beta hcg 6800 cikmis noldu yani daha yukselmis olmasi gerekmez miydi bebegime bisey mi olducok uzgunum zaten oglumdan sonra 10 haftalik bebegimi kaybetmistim Allah im nolur beni tekrar ayni aciyla sinama
canım benim çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah. Çok zor biliyorum ateş düştüğü yeri yakıyor. Ben de 3 nisanda kürtaj oldum. Ne cok ağladım ve üzüldüm ama bol bol dua ettim. Derdi veren Allah ecrini de veriyor. Rabbime bol dua et kendini toparlamaya ve meryem süresi oku Rabbim en hayırlı zamanda tekrar yüzünü güldürsün inşallaharkadaşlar bugun sabahtan kurtaj oldum artık bundan sonrasına bakıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur arasıra girer burayada hamıleleıgınızı takıp ederım merk ederım sizlerı kendınıze iyi bakın kızlar Allaha emanetolun
Sana çok önemli birsey diyim canım hastaneden hastaneye labatuar duyarlılıklari çok farkediyor. Önceki gebeligimde devlet hastanesinde akşam 420 çıktı ertesi sabah özel hastanede 785 çıktı. Dr bu kadar artış imkansız devlet hastanesinin sonucu duyarlı ve doğru değil asla dediMerhaba nisan anneleri benim bir oglum var nisan dogumlu supriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim yine nisan annesi olacagim diye sevindim ama bugun moralim okadar bozukki 16.08 hamile oldugumu ogrendim degerim 357, 1 18.08 721 20.08 1555 di sonra keseyi gorduk 2 gun oncede doktor bebegi gordu 6+1 dedi ben kalp atisini gordum ama dinletemiyorum dedi kalp atisini dinlemek icin carsambaya cagirdi ama bugun saglikocaginda testler yaptilar ordaki beta hcg 6800 cikmis noldu yani daha yukselmis olmasi gerekmez miydi bebegime bisey mi olducok uzgunum zaten oglumdan sonra 10 haftalik bebegimi kaybetmistim Allah im nolur beni tekrar ayni aciyla sinama
insallah bir yanlislik vardir bebegim benimle olsunSana çok önemli birsey diyim canım hastaneden hastaneye labatuar duyarlılıklari çok farkediyor. Önceki gebeligimde devlet hastanesinde akşam 420 çıktı ertesi sabah özel hastanede 785 çıktı. Dr bu kadar artış imkansız devlet hastanesinin sonucu duyarlı ve doğru değil asla dedi
Canım hemen pes edip moral.bozma kalp atışını bile görmüş Dr değerin öyle hemen düşmez ya da yavaş artmaz. Benim. Boş gebeligimde bile 15000lerden sonra düşme olmuştu. Bence her şey çok yolunda. Sağlık Ocakları kan örnekleri birisine topluca labatatuara falan götürüp ölçüm yapiyolar bence beklerken bile tahlil sonuçlarını yanıltıcı bozulmalar oluyordur. Çok çok kafana takıyorsunuz eğer hiç bekleme özel hastanede degerine tekrar baktır ya da Dr unu ara ve tekrar git.bu stresin bebeğe zarar arkadaşıminsallah bir yanlislik vardir bebegim benimle olsuncleksan vuruluyorum gobekten o bile xanimi yakmiyor ama beni birakirsa cok canim yanar
Bn sedyede agladim canim ilkinde bebek bile gormemistim o yuzden heralde dayanamadim agladim hayirlisiyla kucagimiza aliriz ins bana da 25gun sonra falan gel dedikizlar doktor gittim doktor bi ay sonra gel demisti 12 gun anca dayandim kalp atisi duyduk simdilik hersey normal yakinda ikili test felan dedi o ne oluyo bilmem artik bol su icmeye devam dediki ben kadar su icen varmi tuvaleteyim boyna dedim sık tuvalet normal dedi bakalim nasil olacak kalp atisi az dinletti birazdaha dinlesem hungur hungur aglardim heralde bu nasil bi duygu aci cekiyorsun ama herseyi sana unutturabilecek bi mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?