anladım ya son haftalarda devletteki Dr lar kilosuna hiç bakmıyor ondan kafam karıştı. sanırım doğum zamanı ona göre davranıyorlarBana farklı doktorlar baştan beri bebeğin gelişimi ilerde demişlerdi. Önceleri 1 hafta gibiydi son zamanlarda 2 haftaya çıkmış 4 kiloyu geçerse normal doğum yapamazsın demişti doktor. Bu gidişle geçecek yine de bu hafta sonu tekrar bakacak gelişimi nasıl diye.
Sana ne diyorlar? Belki normaldir bebeğinin kilosu haftasında gidiyorsundur.Bu arada özele gidiyorum ben.
sıkma sen canını inşallah senin istediğin gibi olacak Allah gönlüne göre versin inşallah :)Kizlar resim ters oldu galiba ama artk sizde ters bakin. Geldi bebegimin sekeri kargodan. Nasil. Bu arada ismi de ece yaziyor. Bakalim bizim isim mevzuu nasil sonlanacak. Lutfen dua edin bana
Olabilir canım takibini yapan doktorsa bilgilendirir nasılsa.anladım ya son haftalarda devletteki Dr lar kilosuna hiç bakmıyor ondan kafam karıştı. sanırım doğum zamanı ona göre davranıyorlar
Cnm ben demir ilaci haricinde hicbirsey kullanmiyorum ki , bilemedim neden bukadar uzadi ??Âmin hayırlısı ile bir gelse kuzular , aklıma zamanı dolan anneler geldi , acaba Şundan olabilir mi diye .. Kızlar şimdi ben de dahil günlük Multi vitamin alıyorduk hamilelik boyunca .. Bunun içinde magnezyum gibi kasılmaları önleyen minerallerde var. Ben mesela bir ara vitaminim bitti üç gün içemedim ağrılar acaip artmaya başladı daha iki gün önce idi . Başlar başlamaz şimdi daha iyiyim malum benim Günüme daha doğrusu sezeryan Günüme daha var ve erken gelmesini istemiyorum. Fakat sizler gibi günü dolan ve normal doğum bekleyenlerin mutlaka bazı vitamin ve minerallerin alımını durdurması iyi olucaktır.
canım daha 11 günün var dert etme , önünde daha biz varızKızlar dogurmadim diye diye dogurmadan catliyacagimanlamıyorum etrafımda herkes doğurdu benden sonra dogurcaklar bile doğurdu ama bn her ağrıyı sancıyı doğum zannedip anca kendimi kandiroyorum stres yapa yapa doguramicam hele de burda günü dolmuş arkadaşları gördükçe git gide umitsizleniyorum Allah cumlemize sabır versin hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklar omuza almayı nasip etsin
Ay canim benim insallah gonlundeki olur.kiz erkek fark etmez saglikli olsunda.Merhabalar, bende 12 haftalık hamileyim ve heyecanla cinsiyetini bekliyorum ama hislerim erkek olduğunu söylüyor
Canım benimde yarınçtı muayenem var. Bir dönem her gün alttan muayene oldum daha kötü olamaz heraldr sende germe kendini boşyereOoffff korkulu rüyam geliyor.. cumartesi çati muatenem var benimde... epidural istememe ragmen neden yapacak anlamadim...
Bir de kizlar bu agda tuy temizlik isini nasil yapacaksniz doguma giderken???
Beril kizimi kucagima almak istiyorum ama epiduralden cok korkuyorum.. zaten normal hayatta yapamam herhalde...
Canım ben tozludan pijama almıştım normal takımdı ama içimede çok sinmedi zaten yıkayıncada çekti birazcık. Geçen ykmye gittim suwen marka bir lohusa pijama takımı buldum şansıma çok güzel ve uygundu fiyatı 49 liraydı. Ykm boyner fln buralarada bak şansa denk geliyo bazenYa kizlar ben hala gecelik pijama bulamadim. Siz nerden aldiniz? Eminonunde bi yer var mi bildiginiz?
Allah yardimcin olsun canim. Bebeginde en kisa zamanda iyilesir ve kucagina alirsin doya doya koklarsin insallah.Herkese Günaydın.ggüzel anneler ve bebisleri Merhaba.
Ben bugun bebisimden ayrı hastanedeyim dün sabah 9:15 te sezeryan la doğan bebeğim ıslak ciger sendromundan dolayı başka hastaneye sevk edildi(oondan ayrı bir gece geçirdi.hherkesin bebisinin ağlama sesleri yükseldi gece boyunca odalarından ben kuzum ne yapıyor bi haber bekledim.bBol dua edin ne olur kuzuma kavusayim kokusunu alayım (ddün üstünden çıkanları kokLuyorum hep (
Eminonunde havuzlu handa gecelikciler var cnm, oradan bakabilirsin..Ya kizlar ben hala gecelik pijama bulamadim. Siz nerden aldiniz? Eminonunde bi yer var mi bildiginiz?
42ye kadar beklicek cnmdoktorun ne zamana kadar bekleyecek? benim ki 40+3 te hiç olmadı sezeryan dedi
Tamam cnm onuda yaparim ,dr.um bol bol yuru dedi bende yuruyorum ama inmiyor asagiyacanim allah yardimcin olsun sen 41 tamamlarsin 2 gun daha bekle.bu arada canim sen normal tuvalete oturur gibi otur kalk bebek insin asagiya.bak ben yapmaya basladim gunde 5-6 kere yapiyorum sancilarim var nst ben hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?