2015 Nisan Anneleri

anladım ya son haftalarda devletteki Dr lar kilosuna hiç bakmıyor ondan kafam karıştı. sanırım doğum zamanı ona göre davranıyorlar

Kizlar resim ters oldu galiba ama artk sizde ters bakin. Geldi bebegimin sekeri kargodan. Nasil. Bu arada ismi de ece yaziyor. Bakalim bizim isim mevzuu nasil sonlanacak. Lutfen dua edin bana
sıkma sen canını inşallah senin istediğin gibi olacak Allah gönlüne göre versin inşallah :)

Cnm ben demir ilaci haricinde hicbirsey kullanmiyorum ki , bilemedim neden bukadar uzadi ??

Kızlar dogurmadim diye diye dogurmadan catliyacagim anlamıyorum etrafımda herkes doğurdu benden sonra dogurcaklar bile doğurdu ama bn her ağrıyı sancıyı doğum zannedip anca kendimi kandiroyorum stres yapa yapa doguramicam hele de burda günü dolmuş arkadaşları gördükçe git gide umitsizleniyorum Allah cumlemize sabır versin hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklar omuza almayı nasip etsin

Merhabalar, bende 12 haftalık hamileyim ve heyecanla cinsiyetini bekliyorum ama hislerim erkek olduğunu söylüyor

Ya kizlar ben hala gecelik pijama bulamadim. Siz nerden aldiniz? Eminonunde bi yer var mi bildiginiz?

canım daha 11 günün var dert etme , önünde daha biz varız sana tavsiyem şimdiden bool bol yürüyüş yap dışarı çıkamıyorsan evde yürü. benim bugün günüm doldu artık ama açılma çok az, doktor günde 2 saat yürü dedi

Canım benimde yarınçtı muayenem var. Bir dönem her gün alttan muayene oldum daha kötü olamaz heraldr sende germe kendini boşyere
Ya kizlar ben hala gecelik pijama bulamadim. Siz nerden aldiniz? Eminonunde bi yer var mi bildiginiz?
Canım ben tozludan pijama almıştım normal takımdı ama içimede çok sinmedi zaten yıkayıncada çekti birazcık. Geçen ykmye gittim suwen marka bir lohusa pijama takımı buldum şansıma çok güzel ve uygundu fiyatı 49 liraydı. Ykm boyner fln buralarada bak şansa denk geliyo bazen

Allah yardimcin olsun canim. Bebeginde en kisa zamanda iyilesir ve kucagina alirsin doya doya koklarsin insallah.

canim allah yardimcin olsun sen 41 tamamlarsin 2 gun daha bekle.bu arada canim sen normal tuvalete oturur gibi otur kalk bebek insin asagiya.bak ben yapmaya basladim gunde 5-6 kere yapiyorum sancilarim var nst ben hissetmiyorum.
Tamam cnm onuda yaparim ,dr.um bol bol yuru dedi bende yuruyorum ama inmiyor asagiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…