2015 Nisan Anneleri

Selam kizlar..
Ayy giremedim merak ettim sizi :)
Biz bugün ağda isini de hallettik yarin çatı muayenesi için hazırız... bebek de hala dönmedi. yavrum annenin sağına dayıyor sırtını keyfi yerinde

sakin ol daha günümüze var inşallah hayırlı sağlıklı bizde alacağız bebeklerimizi kucağımıza

Hayırlı Olsun Canım Allah analı babalı büyütsün

Canm doktorun sezeryanla alalik g unun gecti demiyormu. Benim doktor gunun gecince alacaz hemen bisy yoksa dedi neden oyle diyorki o zmn madem beklenebiliyor.
Cnm hergun nst.ye giriyorum doktorum hergun bebegin suyuna bakiyor kilosunu olcuyor nst.sini kontrol ediyor , herhangi ters bir durumda hemen müdehale edebilsin diye , simdilik şükür ki ters giden birsey yok , avrupa ve amerikada 42.haftayi beklemek dogal bir surec doktorumda bunu soyledi, normal dogum icin ugrasiyoruz ve bekliyoruz olmazsa icimizde kalmasin biz elimizden geleni yaptik diyecegiz ve sezaryen olacak..

kızlar 5 cm açılmam var ama sancım yok, yatış yaptık ama suni sancı kabul etmedigim icin bekliyorum öyle, dua edin bana da kendisi gelsin bebek...
allah yardımcın olsun canım umarım biran önce kavuşursun bebeğine ben olsam suni sancıyı kabul ederdim canım

senin dr.un kim, burda 42. hsftayi beklemekten bahseden yok hic...

canım umarım herşey istediğin gibi gelişir doğum başlar kavuşursun bebeğine
senin bu ilk doğummu

Sendemi yurtdisindasin cnm

Son gunler gercekten zor geciyormus bi de herkes ariyo daha dogurmadin mi diye insan iyice stres oluyo sanki bizim elimizde Kvdem de kime cekmis hala dogmadi diyo sanki birine cekmek zorunda Allah yardimcimiz olsun psikoloji gitmeden
herkes aynı canım desene yürüyüşe çıkıyorum biri daha doğurmadın mı biri hala taşıyormusun neden doğmadı biri karnın büyük biri küçük her kafadan bi ses

Sagol canim cvp verdigin icin.. ben de basliyim bari. vucudum iflas etmesin, zaten uykusuzluk yorgunluk oluyo. En azindan toparlanirim.

yurtdışındayım burada suni sancı için bile 42 haftaya kadar bekliyorlar.
Ewet cnm , bende arastirdim yurt disinda bu isler nasil oluyor diye , 42 olmadan birak sezaryeni suni sanci bile vermiyorlarmis, o yuzden hergun kontrol altinda takip ediyoruz bebisi ve bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…