- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
sakin ol daha günümüze var inşallah hayırlı sağlıklı bizde alacağız bebeklerimizi kucağımızaKızlar dogurmadim diye diye dogurmadan catliyacagimanlamıyorum etrafımda herkes doğurdu benden sonra dogurcaklar bile doğurdu ama bn her ağrıyı sancıyı doğum zannedip anca kendimi kandiroyorum stres yapa yapa doguramicam hele de burda günü dolmuş arkadaşları gördükçe git gide umitsizleniyorum Allah cumlemize sabır versin hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklar omuza almayı nasip etsin
Hayırlı Olsun Canım Allah analı babalı büyütsünZorlu bi dogumdan sonra oglusumla evimizdeyiz hamd olsun. Gorusmeyeli dogum yapan herkesin bebbisi hayirli olsun, saglikli evlat ölsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bu yolda kimseyi birakmasin, kimseninde elini bos birakmasin insallah. Dogum icin bekleyenlerinde Allah ya
Canm doktorun sezeryanla alalik g unun gecti demiyormu. Benim doktor gunun gecince alacaz hemen bisy yoksa dedi neden oyle diyorki o zmn madem beklenebiliyor.
yurtdışındayım burada suni sancı için bile 42 haftaya kadar bekliyorlar.Canm doktorun sezeryanla alalik g unun gecti demiyormu. Benim doktor gunun gecince alacaz hemen bisy yoksa dedi neden oyle diyorki o zmn madem beklenebiliyor.
Cnm hergun nst.ye giriyorum doktorum hergun bebegin suyuna bakiyor kilosunu olcuyor nst.sini kontrol ediyor , herhangi ters bir durumda hemen müdehale edebilsin diye , simdilik şükür ki ters giden birsey yok , avrupa ve amerikada 42.haftayi beklemek dogal bir surec doktorumda bunu soyledi, normal dogum icin ugrasiyoruz ve bekliyoruz olmazsa icimizde kalmasin biz elimizden geleni yaptik diyecegiz ve sezaryen olacak..Canm doktorun sezeryanla alalik g unun gecti demiyormu. Benim doktor gunun gecince alacaz hemen bisy yoksa dedi neden oyle diyorki o zmn madem beklenebiliyor.
inşallah döner canım bebeğinSelam kizlar..
Ayy giremedim merak ettim sizi :)
Biz bugün ağda isini de hallettik yarin çatı muayenesi için hazırız... bebek de hala dönmedi. yavrum annenin sağına dayıyor sırtını keyfi yerinde
allah yardımcın olsun canım umarım biran önce kavuşursun bebeğine ben olsam suni sancıyı kabul ederdim canımkızlar 5 cm açılmam var ama sancım yok, yatış yaptık ama suni sancı kabul etmedigim icin bekliyorum öyle, dua edin bana da kendisi gelsin bebek...
senin dr.un kim, burda 42. hsftayi beklemekten bahseden yok hic...Cnm hergun nst.ye giriyorum doktorum hergun bebegin suyuna bakiyor kilosunu olcuyor nst.sini kontrol ediyor , herhangi ters bir durumda hemen müdehale edebilsin diye , simdilik şükür ki ters giden birsey yok , avrupa ve amerikada 42.haftayi beklemek dogal bir surec doktorumda bunu soyledi, normal dogum icin ugrasiyoruz ve bekliyoruz olmazsa icimizde kalmasin biz elimizden geleni yaptik diyecegiz ve sezaryen olacak..
canım umarım herşey istediğin gibi gelişir doğum başlar kavuşursun bebeğineCnm hergun nst.ye giriyorum doktorum hergun bebegin suyuna bakiyor kilosunu olcuyor nst.sini kontrol ediyor , herhangi ters bir durumda hemen müdehale edebilsin diye , simdilik şükür ki ters giden birsey yok , avrupa ve amerikada 42.haftayi beklemek dogal bir surec doktorumda bunu soyledi, normal dogum icin ugrasiyoruz ve bekliyoruz olmazsa icimizde kalmasin biz elimizden geleni yaptik diyecegiz ve sezaryen olacak..
Sendemi yurtdisindasin cnmCnm hergun nst.ye giriyorum doktorum hergun bebegin suyuna bakiyor kilosunu olcuyor nst.sini kontrol ediyor , herhangi ters bir durumda hemen müdehale edebilsin diye , simdilik şükür ki ters giden birsey yok , avrupa ve amerikada 42.haftayi beklemek dogal bir surec doktorumda bunu soyledi, normal dogum icin ugrasiyoruz ve bekliyoruz olmazsa icimizde kalmasin biz elimizden geleni yaptik diyecegiz ve sezaryen olacak..
herkes aynı canım desene yürüyüşe çıkıyorum biri daha doğurmadın mı biri hala taşıyormusun neden doğmadı biri karnın büyük biri küçük her kafadan bi sesSon gunler gercekten zor geciyormus bi de herkes ariyo daha dogurmadin mi diye insan iyice stres oluyo sanki bizim elimizdeKvdem de kime cekmis hala dogmadi diyo sanki birine cekmek zorunda Allah yardimcimiz olsun psikoloji gitmeden
Amin cnm inşallah, ilk dogumum olacak kismetse..canım umarım herşey istediğin gibi gelişir doğum başlar kavuşursun bebeğine
senin bu ilk doğummu
Yok cnm istanbuldayim , benim vajinal muayenem cok rahat gecmisti doktorumda bende cok inanmistik normal dogum olacagina o yuzden bukadar kasiyoruz..Sendemi yurtdisindasin cnm
Sagol canim cvp verdigin icin.. ben de basliyim bari. vucudum iflas etmesin, zaten uykusuzluk yorgunluk oluyo. En azindan toparlanirim.Canim valla benim doktorum kullanicaksin dedi.ama bende 1 haftadir acaip derece kasinti var.dun doktora gittim cildiyeye gorundum.birak vitamini kan ilacinida dwdi.vucudum berbat kasiniyor su cicegi cikarmis gibiyim.ama butun doktorlar 1 ay daha kullandiriyorlar.
Canim cok sagol cvp icin :) ben de kutularimi bitireyim bariKullandıģım kan ilacı ve vitamini doğumdan sonrada kalanını iciceksin dedi son gittigimde
senin dr.un kim, burda 42. hsftayi beklemekten bahseden yok hic...
senin dr.un kim, burda 42. hsftayi beklemekten bahseden yok hic...
Ewet cnm , bende arastirdim yurt disinda bu isler nasil oluyor diye , 42 olmadan birak sezaryeni suni sanci bile vermiyorlarmis, o yuzden hergun kontrol altinda takip ediyoruz bebisi ve bekliyoruz..yurtdışındayım burada suni sancı için bile 42 haftaya kadar bekliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?