2015 Nisan Anneleri

kızlar 5 cm açılmam var ama sancım yok, yatış yaptık ama suni sancı kabul etmedigim icin bekliyorum öyle, dua edin bana da kendisi gelsin bebek...
Allah yardimcin olsun canim benim insallah baska biseye gerek kalmadan acilman olur hersey yolunda gider

herkes aynı canım desene yürüyüşe çıkıyorum biri daha doğurmadın mı biri hala taşıyormusun neden doğmadı biri karnın büyük biri küçük her kafadan bi ses
Hic sorma ya bizim stresimiz zaten bize yetiyo bi de disardan herkes bisey diyo tuz biber oluyo Allah sabir versin bize bu surecte

Ewet cnm , bende arastirdim yurt disinda bu isler nasil oluyor diye , 42 olmadan birak sezaryeni suni sanci bile vermiyorlarmis, o yuzden hergun kontrol altinda takip ediyoruz bebisi ve bekliyoruz..
Hergun kontrol ediliyorsan guzel.
Benim arkadas 41+4 te kaybetti bebegini.
Burada oyle hergun kontrol etmiyorlar bir de.
O yuzden gunum gecerse diye korkuyorum.
Turkiyede de tam tersi asiri bir kontrol var galiba, forumun cogunlugu normal olacakken bir anda sezeryane dondu. Bu da tuhaf geliyor bana.

kızlar 5 cm açılmam var ama sancım yok, yatış yaptık ama suni sancı kabul etmedigim icin bekliyorum öyle, dua edin bana da kendisi gelsin bebek...
5cm yi sancisiz acildigin icin coook sanslisin.
Bol bol yuru gelir insallah bebek bir an once :)

Ewet cnm hergun kontrol ediliyoruz cok şükür, arkadasinn eden kaybetti bebegini

evet canım ya herkes sezeyan oldu nerdeyse bakalım benim nasıl olcak haftaa 1 on günde 1 kontrole gidiyorum ilk doğumum 37. hafta da oldu açılmam çabuk oldu gece suyum geldi sabah doğurdum buda öyle olur inşallah

Valla oyle dogru soyluyorsun.surada normal dogurdum diyen bir kisi filan oldu heralde.herkes sezeryan.

Hanimlar bebegim yaklasik 2 saattir surekli hareket halinde bi sorun yoktur di mi ?

Ya kızlar bu erkekler niye böyle ya ailelerini görünce tüm dünyayı unutuyorlar. Normalde o kadar ince olan eşim bi saatten fazladır belim ağırıyor diye odaya geçip uzandım bi gelip bakmadı bile ya. Ailelerinin yanında hepsi mi böyle değişiyor ya

Ya kızlar bu erkekler niye böyle ya ailelerini görünce tüm dünyayı unutuyorlar. Normalde o kadar ince olan eşim bi saatten fazladır belim ağırıyor diye odaya geçip uzandım bi gelip bakmadı bile ya. Ailelerinin yanında hepsi mi böyle değişiyor ya

Canim yanina gelirse kilibik derler diye korkuyorlar.aileleri gelince gercekten bi tuhaf oluyorlar.bosver sen

Canim gunu belli olunca insan strese giriyor ister istemez,bnm de p.tesi dogumum ama iyicene heyecan yapmaya basladim
Aynen canım ya haftaya bugün inşallah bebişlerimiz kucağımızda olur..şimdiden heyecan bastı hayırlısyla bi atlatsak şu son günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…