Allah yardimcin olsun canim benim insallah baska biseye gerek kalmadan acilman olur hersey yolunda giderkızlar 5 cm açılmam var ama sancım yok, yatış yaptık ama suni sancı kabul etmedigim icin bekliyorum öyle, dua edin bana da kendisi gelsin bebek...
Hic sorma ya bizim stresimiz zaten bize yetiyo bi de disardan herkes bisey diyo tuz biber oluyo Allah sabir versin bize bu surecteherkes aynı canım desene yürüyüşe çıkıyorum biri daha doğurmadın mı biri hala taşıyormusun neden doğmadı biri karnın büyük biri küçük her kafadan bi ses
İnşallah kolaylikla gelir bebisin cnm , agrisiz sizisiz alirsin bebisini kucagina dualarimiz seninle..kızlar 5 cm açılmam var ama sancım yok, yatış yaptık ama suni sancı kabul etmedigim icin bekliyorum öyle, dua edin bana da kendisi gelsin bebek...
Hergun kontrol ediliyorsan guzel.Ewet cnm , bende arastirdim yurt disinda bu isler nasil oluyor diye , 42 olmadan birak sezaryeni suni sanci bile vermiyorlarmis, o yuzden hergun kontrol altinda takip ediyoruz bebisi ve bekliyoruz..
5cm yi sancisiz acildigin icin coook sanslisin.kızlar 5 cm açılmam var ama sancım yok, yatış yaptık ama suni sancı kabul etmedigim icin bekliyorum öyle, dua edin bana da kendisi gelsin bebek...
Ewet cnm hergun kontrol ediliyoruz cok şükür, arkadasinn eden kaybetti bebeginiHergun kontrol ediliyorsan guzel.
Benim arkadas 41+4 te kaybetti bebegini.
Burada oyle hergun kontrol etmiyorlar bir de.
O yuzden gunum gecerse diye korkuyorum.
Turkiyede de tam tersi asiri bir kontrol var galiba, forumun cogunlugu normal olacakken bir anda sezeryane dondu. Bu da tuhaf geliyor bana.
evet canım ya herkes sezeyan oldu nerdeyse bakalım benim nasıl olcak haftaa 1 on günde 1 kontrole gidiyorum ilk doğumum 37. hafta da oldu açılmam çabuk oldu gece suyum geldi sabah doğurdum buda öyle olur inşallahHergun kontrol ediliyorsan guzel.
Turkiyede de tam tersi asiri bir kontrol var galiba, forumun cogunlugu normal olacakken bir anda sezeryane dondu. Bu da tuhaf geliyor bana.
Valla oyle dogru soyluyorsun.surada normal dogurdum diyen bir kisi filan oldu heralde.herkes sezeryan.Hergun kontrol ediliyorsan guzel.
Ay ewet yaa kim normal dogurdu bizden hatirliyormusun cnm ??Valla oyle dogru soyluyorsun.surada normal dogurdum diyen bir kisi filan oldu heralde.herkes sezeryan.
İnsallah suni sancıya gerek kalmadan kendi sancın olurda onunla dogar bebegin. Allah bir avazda kurtarsın Canımkızlar 5 cm açılmam var ama sancım yok, yatış yaptık ama suni sancı kabul etmedigim icin bekliyorum öyle, dua edin bana da kendisi gelsin bebek...
Bnd normal dgurdum epiduralsiz hmdeAy ewet yaa kim normal dogurdu bizden hatirliyormusun cnm ??
Valla canim hatirlamiyorum ama.birtane var diger herkes sezeryan.Ay ewet yaa kim normal dogurdu bizden hatirliyormusun cnm ??
Canim yanina gelirse kilibik derler diye korkuyorlar.aileleri gelince gercekten bi tuhaf oluyorlar.bosver senYa kızlar bu erkekler niye böyle ya ailelerini görünce tüm dünyayı unutuyorlar. Normalde o kadar ince olan eşim bi saatten fazladır belim ağırıyor diye odaya geçip uzandım bi gelip bakmadı bile ya. Ailelerinin yanında hepsi mi böyle değişiyor ya
Hic birsey olmaz canim ne olacak benimkide ayni.evde yuruyus yaptim durmuyor simdi.Hanimlar bebegim yaklasik 2 saattir surekli hareket halinde bi sorun yoktur di mi ?
Super ya cokmu zor canim ya?nasil bi anlatsana.Bnd normal dgurdum epiduralsiz hmde
Aynen canım ya haftaya bugün inşallah bebişlerimiz kucağımızda olur..şimdiden heyecan bastı hayırlısyla bi atlatsak şu son günleriCanim gunu belli olunca insan strese giriyor ister istemez,bnm de p.tesi dogumum ama iyicene heyecan yapmaya basladim
Oylede cnm o kdr cok erken dogum yapan oldu ki paranoyak oldum su son gunlerimde...Hic birsey olmaz canim ne olacak benimkide ayni.evde yuruyus yaptim durmuyor simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?