- 17 Aralık 2012
- 361
- 384
- 108
Bir avazda kurtul canım inşallah dualarımız seninle hayırlısıyla al bebişini kucağına..kızlar 5 cm açılmam var ama sancım yok, yatış yaptık ama suni sancı kabul etmedigim icin bekliyorum öyle, dua edin bana da kendisi gelsin bebek...
Cnm on saat sancı cktim çok zordu ama doğum eder etmez gzum açıldı hemen evt zordu ama bebegm için dayandmSuper ya cokmu zor canim ya?nasil bi anlatsana.
belli bir sebep soylemediler canım. o gün bebeğin hareketlerini hissetmeyince gitmiş. kalp atışı yokmuş malesef. olu doğum yaptı. ama sen endişelenme çok var burada 42 haftaya kadar bekleyen.Ewet cnm hergun kontrol ediliyoruz cok şükür, arkadasinn eden kaybetti bebegini
inşallah oyle olur. benim ilki tam gününde geldi ama 2 güne yakın sürdü neredeyse sancılar. inşallah bu sefer çabuk olurevet canım ya herkes sezeyan oldu nerdeyse bakalım benim nasıl olcak haftaa 1 on günde 1 kontrole gidiyorum ilk doğumum 37. hafta da oldu açılmam çabuk oldu gece suyum geldi sabah doğurdum buda öyle olur inşallah
evet çok ilgimi çekti, çünkü normal doğum yapmak isteyen çok kişi vardı. nedense sancısı başlayanlar bile sezeryane alındı.Valla oyle dogru soyluyorsun.surada normal dogurdum diyen bir kisi filan oldu heralde.herkes sezeryan.
Wuuu supersin cnm , hemde epiduralsizBnd normal dgurdum epiduralsiz hmde
Canim nasıl sanci az anlatsan. Cokmu zor oluyor ne dereceBnd normal dgurdum epiduralsiz hmde
Hahaha bende senin yazdigini okumadannonce arkadasa ayni seyi sormusum canim. Ne kdr korkuyoz aslnda :)Super ya cokmu zor canim ya?nasil bi anlatsana.
Malesef çoğu öyle cnm , üstüne alınma, ben alistim artik, ama bebegim olunca hicte şimdi sustugum gibi susmamYa kızlar bu erkekler niye böyle ya ailelerini görünce tüm dünyayı unutuyorlar. Normalde o kadar ince olan eşim bi saatten fazladır belim ağırıyor diye odaya geçip uzandım bi gelip bakmadı bile ya. Ailelerinin yanında hepsi mi böyle değişiyor ya
Benim doktorum kullanmami soylediKizlar dogumdan sonra da vitamin ve demir ilaci kullanmalimiyiz. Benim doktor bisey demedi de. Etrafimdakiler kullanmislar hep. Sizin doktorlar ne soyledi acaba
Sende persembeye gidersinkizlar buradaki tahminlerim tutarsa isim hazir tahminci bundan sonraki tahminler ucretli
sancilar iki gün sürdü demissin ya, nasil başladi, nasil ilerledi, açılman var miydi?belli bir sebep soylemediler canım. o gün bebeğin hareketlerini hissetmeyince gitmiş. kalp atışı yokmuş malesef. olu doğum yaptı. ama sen endişelenme çok var burada 42 haftaya kadar bekleyen.
inşallah oyle olur. benim ilki tam gününde geldi ama 2 güne yakın sürdü neredeyse sancılar. inşallah bu sefer çabuk olur
evet çok ilgimi çekti, çünkü normal doğum yapmak isteyen çok kişi vardı. nedense sancısı başlayanlar bile sezeryane alındı.
sabahın beşinde tuvalete kalktım baktım adet baslar gibi ishal olurmuşum gibi bir sancım var.sancilar iki gün sürdü demissin ya, nasil başladi, nasil ilerledi, açılman var miydi?
Korkutma gözümüBugün ağda işini hallettim şükür yalnız her yerini (!) ağda yaptıranları alnından öpüyorum. Normaldr canım hiç yanmazfı mahvoldum resmen bacağımı alırken. Ödemden midir bilmem çok yandı canım başka yerlerime yaptırsam mahvolurdum heralde
Canım teşekkür ederim cevabın için.Canım benimde yarınçtı muayenem var. Bir dönem her gün alttan muayene oldum daha kötü olamaz heraldr sende germe kendini boşyere
Canım ben tozludan pijama almıştım normal takımdı ama içimede çok sinmedi zaten yıkayıncada çekti birazcık. Geçen ykmye gittim suwen marka bir lohusa pijama takımı buldum şansıma çok güzel ve uygundu fiyatı 49 liraydı. Ykm boyner fln buralarada bak şansa denk geliyo bazen
Evet artık mecburen perşembe gidicez Eminönüne bu halimleEminonunde havuzlu handa gecelikciler var cnm, oradan bakabilirsin..
Benimde gozumumkorkutmaKorkutma gözümüyarın da benim seansım var, bi de benimki bildiğin komple olıcak. Bacak, sırt, göbek, malum yer falan. İnşallah çok acımaz.
Canım teşekkür ederim cevabın için.
Evet artık mecburen perşembe gidicez Eminönüne bu halimlenasıl gezicem bilmiyorum...
Bende bugün doğum yaptım kızlar normaldi başta sonra sancılarım azaldı 4 cm acilma vardı suni sancı verdiler 8 cm açıldı ama devam etmedi saçlarını bile gördü doktor ama doguramadim kalp atışları zayıflayinca sezeryana aldilar çok şükür sağlıkla kızımı kucagima aldım ama her iki sanciyi da çekmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?