2015 Nisan Anneleri

Ewet cnm hergun kontrol ediliyoruz cok şükür, arkadasinn eden kaybetti bebegini
belli bir sebep soylemediler canım. o gün bebeğin hareketlerini hissetmeyince gitmiş. kalp atışı yokmuş malesef. olu doğum yaptı. ama sen endişelenme çok var burada 42 haftaya kadar bekleyen.

evet canım ya herkes sezeyan oldu nerdeyse bakalım benim nasıl olcak haftaa 1 on günde 1 kontrole gidiyorum ilk doğumum 37. hafta da oldu açılmam çabuk oldu gece suyum geldi sabah doğurdum buda öyle olur inşallah
inşallah oyle olur. benim ilki tam gününde geldi ama 2 güne yakın sürdü neredeyse sancılar. inşallah bu sefer çabuk olur
Valla oyle dogru soyluyorsun.surada normal dogurdum diyen bir kisi filan oldu heralde.herkes sezeryan.
evet çok ilgimi çekti, çünkü normal doğum yapmak isteyen çok kişi vardı. nedense sancısı başlayanlar bile sezeryane alındı.

Malesef çoğu öyle cnm , üstüne alınma, ben alistim artik, ama bebegim olunca hicte şimdi sustugum gibi susmam

sancilar iki gün sürdü demissin ya, nasil başladi, nasil ilerledi, açılman var miydi?

kızlar yaa sezaryenn ihtimaline karsi yemek vermiyorlar bana, çok acıktım, kahvaltiyla duruyorum

Bugunde kontroldeydik. Bu tansiyon brlasi nedeniyle 3 gunde bir doktordayiz. Gebelik zehirlenmesi suphesiyle habire tahlil yapiliyor. Bir yandan sisliklerim acili hale gelirken tansiyonumda yukseliyor.
doktorum artik riske giremeyiz bu cuma sezeryana alicam seni muhtemelen dedi. Durumun bir miktar stabil olursa en fazla bir hafta bekleriz dedi. Pufff

sancilar iki gün sürdü demissin ya, nasil başladi, nasil ilerledi, açılman var miydi?
sabahın beşinde tuvalete kalktım baktım adet baslar gibi ishal olurmuşum gibi bir sancım var.
30-40 sn sonra geçti.
bir süre sonra tekrar geldi. tekrar geçti
tekrar geldi geçti derken baktım 7 -15 dk arası gidip geliyor. dedim bu doğum sancısı. ama çok hafif.
ertesi gün gün boyunca 7-8 dk bir gelmeye devam etti hafif hafif arttı acısı.
aksam 5 e doğru 5dk da 1 geliyordu sanıyorum az kaldı
gece 2 de 4 dk ya düşünce hastaneye gittik.
hastaneye giderken artık arabada doğurmaktan korkuyordum.
meğer 2 cm açılmışım sadece ertesi gün 3 e kadar 3 cm ancak acıldı.
sonra da epidural aldım. gece 10 da doğurdum.

Korkutma gözümü yarın da benim seansım var, bi de benimki bildiğin komple olıcak. Bacak, sırt, göbek, malum yer falan. İnşallah çok acımaz.

Canım teşekkür ederim cevabın için.

Eminonunde havuzlu handa gecelikciler var cnm, oradan bakabilirsin..
Evet artık mecburen perşembe gidicez Eminönüne bu halimle nasıl gezicem bilmiyorum...

Benimde gozumumkorkutma bende yarın agdaya gitcem komple

Bende bugün doğum yaptım kızlar normaldi başta sonra sancılarım azaldı 4 cm acilma vardı suni sancı verdiler 8 cm açıldı ama devam etmedi saçlarını bile gördü doktor ama doguramadim kalp atışları zayıflayinca sezeryana aldilar çok şükür sağlıkla kızımı kucagima aldım ama her iki sanciyi da çekmiş oldum

gözün aydin canım, neyseki sağlıkla kavuşmuşsun bebeğine... işte ben bu yüzden suni sancı istemiyorum, doğal akışa müdahale etmeye gerek yok aslında...

Allah anali babali buyutsun canim... darisi bizlere agrisiz acisiz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…